2023-11-14
店名: Dirty Skillet 地址: 筲箕灣筲箕灣道393號形薈地下G12號舖筲箕灣站A2出口,行約3分鐘環境: 4.5/5價錢: 4.5/5味道: 4.5/5Dirty Skillet環境&格調舒服,每個位都係打卡點,配上音樂食住野係一種享受,好適合朋友聚會chill一chill😬Burrata cheese pizza❤️❤️❤️❤️❤️$185用風腿、風腸、意大利布袋芝士而成嘅薄餅。每一款配料嘅風味都有十足嘅咸香味,啱哂重口味嘅人。雖然佢比嘅配料好足,但都唔會令你食落好油膩。墨西哥脆餅配四川麻辣手撕雞❤️❤️❤️❤️$108麻辣口味嘅野食都係好惹味嘅,呢個脆餅都唔例外,正常四川麻辣再加上墨西哥青醬食落口味幾創新。再加上有蕃茄同生菜作為配菜可以令到成個脆餅冇咁油膩多返一份清新。First love (non-alcohol)❤️❤️❤️❤️❤️$68杯野飲一嚟到覺得好美觀好啱人打卡😂而飲第一啖覺得味道好得意同偏甜,慢慢飲落去就飲到好重荔枝味同埋少少薄荷嘅清新,所以都幾好飲。Pineapple Hat ❤️❤️❤️❤️❤️$48第一感望落去好fresh好靚,一口飲落去好清爽,唔係好甜,後勁有菠蘿味湧上,好多層次嘅感
店名: Dirty Skillet
地址: 筲箕灣筲箕灣道393號形薈地下G12號舖
筲箕灣站A2出口,行約3分鐘
環境: 4.5/5
價錢: 4.5/5
味道: 4.5/5
墨西哥脆餅配四川麻辣手撕雞❤️❤️❤️❤️
Pineapple Hat ❤️❤️❤️❤️❤️
第一感望落去好fresh好靚,一口飲落去好清爽,唔係好甜,後勁有菠蘿味湧上,好多層次嘅感覺,入面仲有菠蘿味嘅爆爆珠,上邊配搭新鮮菠蘿,口感好豐富😙
梳乎厘奄列❤️❤️❤️❤️
限量嘅梳乎厘可以做埋生日主題,有少女心嘅小編覺得好夢幻,好適合三五知己一齊share食分享喜悅~梳乎厘係即叫即整,口感軟綿,而且唔會好甜,有d水果嘅配搭,每一啖都好幸福(愛好甜品的小編)😚