2020-10-17
第二次黎Dazzling Cafe!上一次已經係幾年前試業果時!同男仔朋友慶祝生日!🍬🍧但佢話咁少女嘅!因為裝修好夢幻,又粉紅色!🤪🤪但其實係我同另一個女仔朋友私心想食!😂😂😂都排左一陣隊!⏰食物真心唔錯呀!🧇🍝🍹每人最低消費:要叫一杯野飲!🍹☕️青醬奶油雞腿意大利麵:唔好睇個樣青BB咁,但個青醬好香蒜同奶油味,好好味!雞腿嫩滑!夏威夷熔岩漢堡扒飯:唔係咖喱飯!呢個都唔錯,似燒汁味!漢堡扒配半生熟蛋,再加芝士,好軟滑!Dazzling鹽酥雞拼盤:鹽酥雞好香脆,唔會炸到好乾,花枝丸都好好味,食到有花枝粒粒,不過甜不辣就一般!四水果茶(香氛茶):好香水果香味,走糖走奶,唔落糖都有陣甜味!臨尾加左棉花糖同奶試左兩啖!反而麻麻😂😂! 綿綿珍珠奶茶鬆餅:珍珠奶茶味,雪糕係奶茶味,奶茶味香濃,個窩夫好脆好好食!有珍珠可以咬下!正!當係朋友嘅生日蛋糕!朋友仲叫咗凍薄荷朱古力!都夠香濃同好飲!🤣好滿足嘅生日飯!
第二次黎Dazzling Cafe!
上一次已經係幾年前試業果時!
同男仔朋友慶祝生日!🍬🍧
但佢話咁少女嘅!因為裝修好夢幻,又粉紅色!🤪🤪
但其實係我同另一個女仔朋友私心想食!😂😂😂
都排左一陣隊!⏰
食物真心唔錯呀!🧇🍝🍹
每人最低消費:要叫一杯野飲!🍹☕️
朋友仲叫咗凍薄荷朱古力!都夠香濃同好飲!🤣
好滿足嘅生日飯!