2021-08-30 23 浏览
My favorite go to Taiwanese - western cafe, offering great selections & coffees ! High recommend their pasta, delicious as always- picked grilled chicken pasta in pesto sauce this time & tried their sunny egg w/ minced patty burger. A hint of spice but was surprisingly good. burger was cookies instantly after the order was placed, served hot with sunny egg on top of meat patty and minced meat sauce. buffalo wings were more spicy but definitely filling and worth a try, loving the blue cheese on t

buffalo wings were more spicy but definitely filling and worth a try, loving the blue cheese on the side as well.
pesto pasta with grilled chicken portion was perfect with some cheese on top. Very nice in flavor!
I do think they have the best coffee in town haha I love this cup of cappuccino with cinnamon powder on top! Of course lotus biscuit was delicious too.
cold latte is another must if you like mild coffee! Loving the large cup here.

Rating: 8.4/10
Location: TST
2021-08-29 40 浏览
今日同男朋友出尖沙咀行左陣就去左搵野食 見到中午1200呢啲鐘數吾洗等位就即刻沖左入去 **開左係香港咁多年都未食過😇** 終於有機會一試~~坐底無耐就已經order左兩個意粉 **明太子意粉 & 和風肉醬明蝦意粉** 後者係尖沙咀站限定🥰再加兩杯野飲 **愛文芒果烏龍茶 & 榛果拿鐵 ** 咁岩撞正夏天promotion係愛文芒緊係要試下~~首先嚟嘅係明太子意粉~本來order嘅時候以為無咩驚喜因為除咗明太子之外都冇其他配菜~但出奇地超好食同男朋友秒速清盤🥰明太子忌廉醬超級出色🥰之後我地加咗柚子醬雞翼都吾伏有驚喜 大約一碟有6 7隻雞翼左右 仲要係單骨雞翼 超級方便😙 相反和風肉醬明蝦意粉就冇咁出色 意粉方面偏辣 唔食得辣嘅朋友要留意啦😛 另外肉醬都係不過不失啦~ 最後兩杯嘢飲味道都正常唔會係好假嘅糖水味 愛文芒果烏龍茶有小驚喜就係真係有芒果肉係底😙 人均消費cafe嚟講性價比都算高嘅~可一試呀🥰

2021-08-15
  • 明太子意大利麵
  • 柚子醬雞翼
2021-08-27 22 浏览
仲記得多年前「台風」襲港嘅時候台式cafe成日都排晒長龍,呢間cafe都算係同一時期嘅始祖黎,黎得呢就就一個要食吐司🍞同埋飲水果茶😍呢記嘅座位真係好闊落,坐得好舒服👍👍平日嘅俾餐時間黎當你會要返lunch set最抵食😼Lunch set 前菜沙律、主食同埋飲品 $120◾️義式牛肝菌香菇意大利麵 牛肝菌嘅獨特香味再加忌廉嘅奶油味道好突出🤤雖然係素食但味道都唔覺好單調!◾️青醬奶油雞腿義大利麵雞腿煎得外皮脆肉質嫩滑,幾有水準🤤青醬味道清新,有淡淡嘅香葉味同埋果仁香🤩◾️仲夏熱帶水果茶係我必揀嘅台式飲品之一!水果茶係用左幾款水果再加紅茶,其中百香果味係最出,好清甜🤤🤤◾️經典蜜糖吐司 $88將吐司掃上牛油蜜糖焗脆,上面加上cream同軟雪糕,一冷一熱超好食🤤

Lunch set 前菜沙律、主食同埋飲品 $120

◾️義式牛肝菌香菇意大利麵

◾️青醬奶油雞腿義大利麵

◾️仲夏熱帶水果茶

◾️經典蜜糖吐司 $88
2021-08-26 26 浏览
呢間餐廳早係五六年前去台灣旅行嘅時候朝聖過🥰🥰當其時仲未有太多Cafe嘅出現,充滿少女心嘅裝修💕女僕服裝嘅侍應同埋兔仔耳嘅櫈就係佢哋嘅象徵,今次係第一次試吓香港分店🎈黃金烏魚子蒜香意大利麵($118 )🍝🐟係台式同西式嘅混合體,用上台灣烏魚子,每條麵都沾上粒粒烏魚子😝😝比起平時嘅意大利麵佢更似拌麵,味度濃郁幾新奇草莓繽紛冰淇淋鬆餅($95 )🍓🧇嚟到當然要試吓佢哋最出名嘅鬆餅啦,可惜當日麻薯已經賣晒🍧平時仲可以加麻薯做夾心添,鬆餅即叫即整,有濃濃嘅蛋香味🤤🤤配埋雪糕同埋幾款醬料好豐富飲品方面我哋叫咗可可沙冰-特濃朱古力味🍫($55)同百香果鮮柚茶($45)🍹我就比較中意百香果鮮柚茶,水果同紅茶嘅甘香配搭得啱啱好🍑🍋🍎又唔會太甜🥰🥰

2021-08-25 504 浏览
粉紅控友人拖我來食,此店一枱一椅甚至餐具全以粉紅色調,少女風十足,在場以多女食客居多。門外還設有打卡位任影唔嬲。看看二人套餐都幾吸引,而且價錢經濟,食晒咁多野的確幾飽下。野食相當美味,久不久經過食下都唔錯。優惠雙人套餐 $368套餐包含開胃菜/沙律、主食x2、甜品及飲品x2。 地中海炒菌菇菇菌夾雜住洋蔥炒煮,滿滿橄欖油香。 義式牛肝菌香菌義大利麵意粉好掛汁,好香菇菌味和芝士味,有不少菇菌,香濃美味好creamy。和風肉醬明蝦義大利麵 +$10尖沙咀店限定菜式,2隻大蝦新鮮爽口,本以為意粉是蕃茄肉醬的味道,點知味道係辣辣地咸咸地,充滿驚喜,意粉夾雜住青瓜絲更添清新口感。 草莓繽紛冰淇淋鬆餅鬆餅花花外型夠晒靚仔,外層脆卜卜,除伴有一球Haagen-Dazs 草莓味雪糕外,還配有煉奶、蜜糖及草莓醬,食到朋友lam lam脷。 百香果鮮柚茶有不少柚子片,味道酸酸甜美配合茶香,很不錯。 法式莓果歐蕾 +$10香滑牛奶混合底部草莓果醬,加上頂層順滑奶泡,變成美美的粉紅色飲料。

優惠雙人套餐 $368
套餐包含開胃菜/沙律、主食x2、甜品及飲品x2。

地中海炒菌菇
菇菌夾雜住洋蔥炒煮,滿滿橄欖油香。

和風肉醬明蝦義大利麵 +$10
和風肉醬明蝦義大利麵

百香果鮮柚茶
有不少柚子片,味道酸酸甜美配合茶香,很不錯。

法式莓果歐蕾 +$10
2021-08-19
和風肉醬明蝦義大利麵
2021-08-25 49 浏览
Dazzling cafe 約咗喺尖沙咀行街當然就要搵吓嘢食啦,咁啱有人想食西式餐廳所以就係呢間餐廳試試,佢哋都已經係呢個商場度發展多年,證明一定有水準莓好時光吐司$98嚟到呢間餐廳一定要叫佢哋最出名嘅蜜桃吐司啦,佢淨係分享絕對有保證,幾個人食都夠,新鮮士多啤梨加上士多啤梨雪糕,絕對係未精彩嘅名菜仲夏熱帶水果茶另外都叫咗個水果茶,佢哋嘅水果茶茶味都幾香濃厚辣味雞肉意大利麵 $89另外主菜叫咗個立美雞肉夠我哋嘅辣味啱啱好,然後賠償意大利粉,絕對係唔錯嘅選擇芒果粒粒呢個簡直令我喜出望外,成支雪條插落芒果沙冰入邊,雪條又好味沙冰有出色以前一直以為西餐廳都未必會好味,點知佢哋其實都多咗好多唔同嘅菜式而且選擇都比以前多好多,絕對值得推介啱晒一班好朋友聚聚
Dazzling cafe

莓好時光吐司$98

仲夏熱帶水果茶
另外都叫咗個水果茶,佢哋嘅水果茶茶味都幾香濃厚

辣味雞肉意大利麵 $89

芒果粒粒

2021-08-24 282 浏览
朋友好耐冇聚,想搵緊又舒服😌又打卡able📸的餐廳,想想下就再來e間尖沙咀cafe👉 松露薯條🍟($58)黑松露薯條🍟上間灑滿粒粒黑松露勁香🤤,薯條係有啲偏韌韌地而並非外脆內軟個種 不過好食😂另外跟埋蕃茄醬🥫同沙律醬你自己任點唔嬲😆👉 青醬奶油雞腿🍗義大利麵🍝($98)青醬意粉🍝一直係我的最愛而且滿載住我好多好多的回憶😿 意粉雖然唔係算好creamy🥛個種,但羅勒松子的香味幾重好出色😍仲有少少🤏🏻辣椒🌶️吊味好特別😎值得一提青醬Pesto🥬其實係意大利的特產,一般會加入羅勒葉🌿、蒜頭🧄、松子、帕馬森芝士🧀及初榨橄欖油,所以會有個種特有的香味撲鼻架🙆🏻‍♀️👉 義式🇮🇹牛肝菌香菇義大利麵🍝($98)牛肝菌意粉🍝非常creamy又芝士味同菇味都好濃郁👍🏻不過有少少🤏🏻偏苦 👉 經典蜜糖🍯吐司🍞($88)食完正餐就到餐廳最出名最signature的甜品蜜糖吐司🍯🍞期待左好耐😎出面淋上焦糖加埋凍冰冰的雲呢拿雪糕🍦同裡面脆卜卜的吐司粒好夾😍但兩個人share就會有d多最後配夏日氣息的百香果鮮柚茶🍊($45)和鮮果葡萄柚氣泡飲🍸($45)

👉 松露薯條🍟($58)

👉 青醬奶油雞腿🍗義大利麵🍝($98)

👉 義式🇮🇹牛肝菌香菇義大利麵🍝($98)

👉 經典蜜糖🍯吐司🍞($88)

• 檸檬青醬雞腿麵
2021-08-24 113 浏览
晚飯時間,同先生黎到The One 搵餐廳食飯,由於時間尚早,特地來到3 樓的『Dazzling Cafe』 碰運氣,好好彩唔駛排隊,雖然卡位坐滿,但有 2 人枱都算唔錯。餐廳歐式粉系設計時尚又獨特,門外仲有獨角獸打卡位,又係相機出動嘅好時候~先來 2 杯充滿夏日感覺既飲品~~百香果鮮柚茶 及 鮮果草莓氣泡飲餐牌內除左唔同既飲品外,仲有台式牛肉麵,意粉,小食,甜品等,精明既我發現,2人套餐$368,比單點更抵,由前菜到甜品都有齊!!前菜:酥脆軟殼蟹凱撒沙拉佛羅倫斯花枝干貝麵炒麵上枱香噴噴,睇見就有食慾,帶子煎得金黃,嫩滑又鮮味,仲有魷魚,磨菇,西蘭花等配料增鮮,炒麵醬油味濃,整體好夠味。我家 - 牛肉麵因為餐廳係台灣過江龍, 所以另一款特地點牛肉麵試下, 切成方塊狀的牛肉真係炆得好軟冧入味,有驚喜,而湯底偏甜; 麵條口感似烏冬,煙煙韌韌,唔錯。草莓紛紛冰淇淋鬆餅鬆餅賣相精緻,配上3 款沾醬,分別有煉奶,草莓醬同楓糖漿,我最中意加煉奶同食,入口香甜軟滑,又有奶香, 鬆餅香脆輕盈,食晒都唔會太飽,幾好。☘️ Dazzling Cafe 尖沙咀彌敦道100號The ONE 3樓22號舖🌙月光太
晚飯時間,同先生黎到The One
搵餐廳食飯,由於時間尚早,
特地來到3 樓的『Dazzling Cafe』 碰運氣,
好好彩唔駛排隊,雖然卡位坐滿,但有 2 人枱都算唔錯。

店外座位都一樣靚

紅粉獨角獸打卡位

餐廳歐式粉系設計時尚又獨特,
門外仲有獨角獸打卡位,
又係相機出動嘅好時候~

好多情侶排隊等卡位 🌼

先來 2 杯充滿夏日感覺既飲品~~
百香果鮮柚茶 及 鮮果草莓氣泡飲

百香果鮮柚茶

餐牌內除左唔同既飲品外,仲有台式牛肉麵,
意粉,小食,甜品等,精明既我發現,
2人套餐$368,比單點更抵,由前菜到甜品都有齊!!

前菜:
酥脆軟殼蟹凱撒沙拉

佛羅倫斯花枝干貝麵

炒麵上枱香噴噴,睇見就有食慾,
帶子煎得金黃,嫩滑又鮮味,仲有魷魚,
磨菇,西蘭花等配料增鮮,炒麵醬油味濃,
整體好夠味。

我家 - 牛肉麵

因為餐廳係台灣過江龍, 所以另一款特地
點牛肉麵試下, 切成方塊狀的牛肉真係炆
得好軟冧入味,有驚喜,而湯底偏甜;
麵條口感似烏冬,煙煙韌韌,唔錯。

鬆餅賣相精緻,配上3 款沾醬,分別有煉奶,
草莓醬同楓糖漿,我最中意加煉奶同食,
入口香甜軟滑,又有奶香, 鬆餅香脆輕盈,
食晒都唔會太飽,幾好。

3 款沾醬令鬆餅變出不同口味

☘️ Dazzling Cafe
尖沙咀彌敦道100號The ONE 3樓22號舖

🌙月光太太

• 我家-牛肉麵
2021-08-24 77 浏览
星期日夜晚叫男朋友陪我食我好鍾意食既蜜糖吐司。講到蜜糖吐司,當然不得不去蜜糖吐司既始祖Dazzling Cafe啦。除左蜜糖吐司,我地仲叫左佛羅倫斯花枝干貝麵同2杯飲品。佛羅倫斯花枝干貝麵好惹味,干貝幾大粒亦彈牙,另外仲有花枝圈、西蘭花、菇同小番茄。莓好時光蜜糖吐司上碟啦。方包入面有數條麵包條,全部都烘到好香脆又有蜜糖味,加上大量士多啤梨、焦糖馬卡龍、兩條朱古力脆條、忌廉同一球士多啤梨雪糕一齊食,好邪惡但都要食。飲品叫左極品可可沙冰同100%現榨奇異果鳳梨汁。極品可可沙冰揀左特濃朱古力,果然好濃朱古力味,配上厚忌廉、Oreo同朱古力脆條,朱古力迷必飲。100%現榨奇異果鳳梨汁飲到好多奇異果籽,真材實料。
除左蜜糖吐司,我地仲叫左佛羅倫斯花枝干貝麵同2杯飲品。
佛羅倫斯花枝干貝麵
莓好時光蜜糖吐司上碟啦。
莓好時光蜜糖吐司
飲品叫左極品可可沙冰同100%現榨奇異果鳳梨汁。
極品可可沙冰 & 100%現榨奇異果鳳梨汁
極品可可沙冰
100%現榨奇異果鳳梨汁飲到好多奇異果籽,真材實料。
100%現榨奇異果鳳梨汁
2021-08-08
2021-08-23 32 浏览
【尖沙咀】DAZZLING CAFE.佛羅倫斯花枝干貝麵食剩指數 0/100意粉個醬汁好濃有兩大粒干貝花枝同干貝都好彈牙仲有啲西蘭花同蕃茄感覺幾健康.仲夏光芒蜜糖吐司🍞🥭食剩指數 10/100見到有個限定愛文芒果餐牌就叫左個蜜糖吐司吐司部分烤得好香脆口感唔會好硬其中好高身個吐司入面有好多芒果同士多啤梨不過士多啤梨就少少酸~芒果甜度都ok既佢仲有個雪糕加埋一齊食味道都幾夾.Dazzling紅茶(凍)食剩指數 10/100比起普通紅茶佢多左啲果粒都有啲水果味整體唔係好甜.柚子大吉嶺紅茶 食剩指數 0/100呢個只有熱既版本一壺紅茶加左蜂蜜柚子醬茶香足夠柚子醬酸酸甜甜好香仲有兩片風乾香橙可以浸落去多一種香味
【尖沙咀】DAZZLING CAFE
吐司部分烤得好香脆
口感唔會好硬
其中好高身個吐司
入面有好多芒果同士多啤梨
不過士多啤梨就少少酸~
芒果甜度都ok既
佢仲有個雪糕加埋一齊食
味道都幾夾
Dazzling紅茶(凍)
食剩指數 10/100
柚子醬酸酸甜甜好香
仲有兩片風乾香橙
可以浸落去多一種香味
2021-08-22 101 浏览
這間cafe的甜品一直很受歡迎😚前陣子更和Haagen-Dazs合作推出粉色夏日限定甜品💗//✨ Berry Happy Sundae🍨最signature又瘋狂的當然是這款大份量的雪糕杯🤩一杯有齊招牌窩夫、丹麥多士、粉紅Oreo、馬卡龍,百力枝,還有3球Haagen- Dazs雪糕和最新推出的粉紅果漾脆皮雪糕!! 最後還要再淋上酸酸甜甜的士多啤梨醬🍓非常吸引又大滿足😍雖然窩夫和丹麥多士跟雪糕放在一起,但吃下去仍夠酥脆👍🏼再配上莓果味的雪糕一起吃,絕對是perfect match!!!✨愛文芒果烏龍冰沙🥭、樂活蜜桃柚香冰茶🍑前者也是夏日限定,附上了不少的芒果粒和烏龍茶凍,但芒果味道有點假😅後者就是水果茶的味道,沒什麼特別,而且兩者都比較甜~
✨ Berry Happy Sundae🍨

✨愛文芒果烏龍冰沙🥭、樂活蜜桃柚香冰茶🍑
愛文芒果烏龍冰沙
樂活蜜桃柚香冰茶
2021-08-21 34 浏览
去過Dazzling cafe幾次,今次再到The One分店發現佢地嘅二人餐相當抵食,內容物仲好豐富添。香料雞腿凱薩沙拉想叫墨西哥薄餅可惜售罄了,但嗌沙律都有驚喜,雞腿肉好嫩滑仲煎得外皮好香,沙律份量算多,蔬菜好清脆新鮮,配埋芝士粉煙肉粒及蛋碎一啲都唔會寡。黑松露義大利麵特別鍾意呢款意粉,菇味超濃再帶黑松露味,醬汁好creamy掛滿義大利麵但就稀身咗啲。整體都好滿意,我地好快就清碟啦!養生。麻油雞麵線大大碗,一上枱就好香嘅麻油味撲鼻,睇落雞件都有幾塊更有雞髀位,而麵線可能因為上枱後我地擺咗陣,所以都偏淋。但麵線吸晒麻油湯底嘅味道都幾入味。嚟到Dazzling cafe又點可以唔食佢地嘅窩夫呢!呢個經典巧克力鬆餅超推介,我地額外加咗麻糬($15),窩夫超脆加埋麻糬煙韌煙韌真係令人有不斷食嘅衝動。窩夫蛋香雖然唔算好出但做到外脆內軟就真係唔簡單,配上簡單嘅朱古力醬同埋脆粒,口感豐富。旁邊仲有球朱古力雪糕及蜜糖可以夾嚟食。套餐仲可以揀$45以下嘅特飲,既可滿足低消嘅要求仲有幾多選擇㗎!我就揀咗百香果鮮柚茶,果味幾出但略甜。反而鮮果葡萄柚氣泡飲就清爽得嚟又甜度剛好,唔錯㗎!

香料雞腿凱薩沙拉

黑松露義大利麵

養生。麻油雞麵線

但麵線吸晒麻油湯底嘅味道都幾入味。

嚟到Dazzling cafe又點可以唔食佢地嘅窩夫呢!
旁邊仲有球朱古力雪糕及蜜糖可以夾嚟食。

我就揀咗百香果鮮柚茶,果味幾出但略甜。
反而鮮果葡萄柚氣泡飲就清爽得嚟又甜度剛好,唔錯㗎!
2021-08-21 38 浏览
之前行The One見到呢間粉紅色Cafe已經好想試,少女心爆發但次次都有好多人排隊等緊... 難得今日經過得4個人排緊隊,所以就即刻行去等下位。估唔到唔洗10分鐘,就入得去啦入到去店員同我地講每人至少叫一杯飲品。飲品選擇好多,有冰茶,咖啡同歐蕾。咖啡控既我即刻揀番杯Mocha,另外就嗌多杯新出品既法式莓果歐蕾,味道同賣相都唔錯。今次太肚餓,叫左兩款主食,唯有下次食Tea先再點出名既窩夫話晒都係台式Cafe,入面播緊既都係充滿回憶既台灣歌
但次次都有好多人排隊等緊...

今次太肚餓,叫左兩款主食,唯有下次食Tea先再點出名既窩夫

話晒都係台式Cafe,入面播緊既都係充滿回憶既台灣歌

意式牛肝菌香菇意大利麵
夏威夷熔岩漢堡排飯
黑炫風摩卡
2021-08-21
意式牛肝菌香菇意大利麵
夏威夷熔岩漢堡排飯
黑炫風摩卡
2021-08-21 34 浏览
呢間咁少女風嘅餐廳,好受女仔歡迎來打卡!成間餐廳應該都有8成係女性,唔係一大班女仔,就係男女朋友一齊來食飯。咁我地2個人就叫左個優惠雙人晚市套餐 ($320),都算幾抵食㗎。🍴 Dazzling 鹽酥雞拼盤 (+$30) ⭐️⭐️⭐️⭐️拼盤包括左有鹽酥雞、花枝丸同埋甜不辣。全部新鮮炸出嚟,熱辣辣脆卜卜,正啊!🍴 黑松露義大利麵 ⭐️⭐️⭐️⭐️💫我實在太鍾意黑松露,所以我覺得幾好食,面頭有勁多嘅松露醬,仲有好多嘅蘑菇,汁嘅份量亦都夠撈晒所有意粉,唔錯。🍴 綿綿珍珠奶茶鬆餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️連鬆餅都有珍珠奶茶味道,真係夠晒特別。每塊鬆餅上面都會有珍珠,奶茶味嘅奶油同雪糕連埋鬆餅一齊食,口感豐富,可以一試!🍴 黑炫風摩卡+特濃巧克力味極品可可沙冰 (+$10) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫摩卡正正常常,甜度適中。沙冰賣相勁吸引,好幼滑嘅忌廉,連同超濃嘅朱古力,再加上朱古力脆條同埋Oreo餅乾,全部都係我嘅最愛。成杯飲品唔會好甜,做得啱啱好,必飲!.............................. Dazzling Cafe (The ONE)地址📍: 尖沙咀彌敦道100號The ONE 3樓22號舖總評分: 8.2/1

🍴 黑松露義大利麵 ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

🍴 綿綿珍珠奶茶鬆餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️

Dazzling Cafe (The ONE)
地址📍: 尖沙咀彌敦道100號The ONE 3樓22號舖

總評分: 8.2/10
味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
2021-07-26
之前已經有同朋友去過佢過銅鑼灣既分店食甜品,鬆餅同吐司都好吸引😍最近見佢哋出咗期間限定既芒果系列,身為芒果控既小編即刻同朋友去試吓💜粉紅系環境幾有少女心打卡一流,今次嚟到小編都有試到佢哋啲甜品同主食,味道都唔錯㗎_🍹愛文芒果烏龍冰茶 $48番意番係冇得調教甜度,不過飲落去都唔會話太甜,入面有粒粒來自台灣既愛文芒果肉,加上酸酸甜甜既百香果飲落去幾清新,亦同時飲倒烏龍茶既清香🏖⁡🌷大馬士革玫瑰茶 $45餐廳有提供多款熱茶提供,更好細心咁比左白砂糖、棉花糖同奶,飲落去幾重玫瑰香,有助解膩🥭仲夏芒果鬆餅 $98餐廳最出名既就係佢哋既鬆餅同吐司🍞,鐘意食麻糬既朋友仔仲可以加錢轉埋添!面層用上再𝗛𝗮𝗮𝗴𝗲𝗻-𝗗𝗮𝘇𝘀芒果雪糕,配埋鮮奶油同芒果醬🤩芒果控既小編見倒真係心心眼😍🍔Dazzling 和牛堡 $120幾特別既和牛漢堡,麵包皮外皮酥脆帶牛油香,內層帶半熟蛋、番茄、厚切和牛,食落去幾juicy,旁邊仲有香肥薯條🍟

_
🍹愛文芒果烏龍冰茶 $48