2015-05-28
今次同女朋友放假出街,諗住食餐relaxing d ge lunch, 本身一直諗住搵酒店既半自助餐lunch, 但諗起朋友黎過呢間,評價非常好,於是我都黎試下。我地今日早左出黎,所以去到都冇乜人住,仲可以揀位,內裡環境非常舒服及,絕對適合三五朋友吹下水,坐左一陣,人流開始出現了,好彩我地早到價錢係尖沙咀區黎講一點也不算貴,我自己就點左個西冷扒。Order 完之後要做d咩,當然係衝去睇自助沙津吧啦!沙津吧款式都好正,有好幾款風光火腿,各種沙津菜及沙津及芝士。
呢個煙鴨胸沙津絕對值得推介,配合雪梨及桃,口味十分清身。
好正既風光火腿,用黎包芝士食,好鬼正!
仲有呢個長通粉都好正,配合上濃濃既醬汁,真係食唔停!真係唔好講笑,個沙津吧真係好鬼正,淨係食冷盤。我同gf 都食左一半飽,之後發現侍應原來見我地食緊咁多冷盤,所以特登幫我地慢慢上主菜。十分貼心。過多陣,主菜上埋黎。望到塊扒。。份量都好大下,心諗九成食唔晒。。。但食落又唔係wo, 因為肉質非食唔錯,唔會太"un" ,而且黑松露汁令人好開胃,最後都好快ko jor, 但換黎既代價係飽足幾粒鐘呢間確實環境及質素都好好,完全比酒店更好,所以下
價錢係尖沙咀區黎講一點也不算貴,我自己就點左個西冷扒。
Order 完之後要做d咩,當然係衝去睇自助沙津吧啦!
呢個煙鴨胸沙津絕對值得推介,配合雪梨及桃,口味十分清身。
好正既風光火腿,用黎包芝士食,好鬼正!
仲有呢個長通粉都好正,配合上濃濃既醬汁,真係食唔停!
呢間確實環境及質素都好好,完全比酒店更好,所以下次揀半自助餐,呢間確實係一個很好既選擇!