2023-10-19 46 浏览
今日外出工作, 去左朋友介紹呢間北角新開既韓國餐廳食飯。我哋叫左幾樣食物, 每樣都份量好多, 十分抵食。餐廳炸雞有多款口味選擇, 我哋揀左蜜糖牛油炸雞, 佢炸得好香脆, 帶有少少甜味, 食落幾juicy。另外佢既韓式魚糕湯, 有好多配料, 魚糕亦好彈牙, 湯底亦十分清甜。我哋亦叫左烤牛肉紫菜包飯, 十分足料, 有韓式牛肉, 青瓜, 蘿蔔絲和醃黃蘿蔔等。最後叫左烤牛肉煎餅, 食落好煙靱, 亦唔油膩, 味道幾好。餐廳係韓國人主理, 味道比起連鎖式韓式餐廳更好。
最後叫左烤牛肉煎餅, 食落好煙靱, 亦唔油膩, 味道幾好。
餐廳係韓國人主理, 味道比起連鎖式韓式餐廳更好。
蜜糖炸雞
蜜糖炸雞
  • 韓式魚糕湯
2023-10-16 53 浏览
呢間黎左幾次,韓國炸雞黎講,價錢算實惠,舖頭算寬敞,枱大唔迫,唔會擺到密麻麻,坐得幾舒服,人流唔算多,新開業但都見佢一直有客入,有外賣,希望做得住,呢區食飯多個選擇芝士雪花炸雞 $108好好味,芝士粉好惹味,炸雞炸得幾好,雞皮夠脆,裏面唔乾仲好juicy,仲跟左兩三舊粟米撈埋芝士粉好好食!熟吞拿捲飯 $48切開有10件,正常,味道都唔錯老闆係韓國人,好親切好nice,有時會走出黎幫手舖面,第一次黎時剛開業有做買炸雞送卡邦尼年糕好抵,食到尾聲侍應走黎話老闆送罐飲品俾小朋友飲,唔知係咪見佢食得好慢鼓勵下佢😂😂另外,次次食唔曬take away 都會俾靚靚盒加袋俾你取走,唔會收返一蚊,今次食仲問佢攞多盒芝士粉佢地都好樂意,服務態度好好臨走店員問我好唔好食有冇咩意見,我順口答話想餐牌可以嗌半份雞,因為我同小朋友次次都食唔晒要攞走😂店員先講,原來佢地已經加左輕營餐,大約半份,係餐牌未轉只係落單app到見到😅

芝士雪花炸雞 $108

熟吞拿捲飯 $48
切開有10件,正常,味道都唔錯

熟吞拿捲飯
熟吞拿捲飯
2023-10-13 571 浏览
我和他還沒有機會飛出外國,想去海邊逛逛前,今次找來一間韓國菜,我倆未有機會一同嘗過韓國美食必點的是炸雞,這裡有很多款式可以選擇,我們有著選擇困難症,還是來四款來吃吧😋原味可以(下),香口,很豐富的雞味蜜糖牛油(上)味我很可以,一口氣連吃幾件,甜味夠,炸得香脆,我個人大愛他喜歡乳酪洋蔥味,兩者夾得好,不會過膩車打芝士味,極濃香的芝士味最驚喜的這份烤牛肉煎餅,像中式酒樓的薄撐,但未幾牛肉味有湧出來,很香,不過過油膩,點醬汁亦非常夾,最快清碟是這道🙂韓式魚糕湯,每次我去韓國必食魚糕,好好味!還有年糕,也很入味,配了一些菜,頓時平衡一些👏🏻即使炸雞是拼配組合,每份份量亦不少,人不多的話,千祈不要點太多,留一些位置食小吃他食炸雞是需要啤酒,而我今次點了水蜜桃梳打,不會甜、夠味,配炸物亦不錯環境是寬敞,不會有擠迫的感覺。亦不會有任何濃烈炸雞味,坐得舒服👍🏻相信有幫襯過的客人,都一致認同店員服務態度好,很舒服的一餐☺️不少人有來買外賣或堂食呢

原味可以(下),香口,很豐富的雞味

他喜歡乳酪洋蔥味,兩者夾得好,不會過膩

車打芝士味,極濃香的芝士味

不少人有來買外賣或堂食呢

2023-10-06 147 浏览
最近北角新開韓式炸雞店🍗 店主係韓國人🇰🇷 有多年飲食業經驗 炸雞有好多口味😋 而且可以雙拼/四拼😁 另外仲有年糕、紫菜包飯,食物種類幾豐富😆 而且價錢好親民 性價比好高!🍗雙拼炸雞 (無骨) $1951️⃣蜜糖牛油炸雞 🍯 蜜糖牛油香甜😋 就算炸雞淋上醬汁之後都唔會變淋,仍然非常脆口👍🏼 仲有幾粒炸年糕! 2️⃣ 雪花炸雞 有大量芝士粉🧀️ 炸雞外脆內嫩,而且份量好多 真係好抵食!!!🌹 弘大玫瑰炒年糕 $83: 玫瑰醬係韓式辣醬加忌廉,材料有年糕、韓式粉絲、香腸、煙肉、椰菜等✨ 年糕口感超級煙韌,忍唔住食咗好多😆 份量好多 啱同朋友分享🙌🏼烤牛肉煎餅 $73: 烤牛肉香濃 配蔬菜煎香 開胃惹味🫶🏼

🍗雙拼炸雞 (無骨) $195

🌹 弘大玫瑰炒年糕 $83

烤牛肉煎餅 $73
: 烤牛肉香濃 配蔬菜煎香 開胃惹味🫶🏼

2023-10-06 253 浏览
今日試左北角一間好似係新開嘅韓國餐廳,overall野食份量好多,味道正宗原來老板係韓國人,會encore😋弘大玫瑰炒年糕年糕軟硬度岩岩好而且入味,配料方面種類都幾多,除左年糕仲有韓式粉絲、煙肉、腸仔同椰菜,好豐富👍🏻韓滋樂雙拼炸雞(任選-無骨)| 車打芝士炸雞(無骨)| 甜辣炸雞(無骨)必食無骨炸雞,今次揀左雙拼車打芝士+甜辣,一上枱呆左,份量超多應該係出面嘅double,每隻味有around 10舊🤣食得出係即叫即炸仲係熱辣辣,肉質都嫩滑juicy,個人中意甜辣味幾開胃,唔食我辣嘅都無問題,不過車打芝士味嘅都濃郁,滿意👍🏻韓式魚糕湯魚糕湯一樣都係份量多、配料多,比較特別嘅係連魚糕款式都有幾款,魚糕口感都彈牙,湯嘅味道都自然唔會得味精味~青提味燒酒飲住酒燒酒,同朋友傾住計食韓國野=絕配🤣

弘大玫瑰炒年糕

韓滋樂雙拼炸雞(任選-無骨)

青提味燒酒
飲住酒燒酒,同朋友傾住計食韓國野=絕配🤣
弘大玫瑰炒年糕
韓滋樂雙拼炸雞(任選-無骨)
2023-10-02 104 浏览
黎到假期最後一日,同屋企人喺屋企附近揾食,見到有間新開嘅韓式炸雞店「CHICKEN CHIKO」餐廳就喺明園西街7仔隔離,炸雞嘅味道有十一款,隻隻味都好想試😆今晚我哋試咗兩款先,一款乾身,一款有醬汁嘅,呢度嘅炸雞都係無骨嘅,入口啖啖肉超爽👍🏻芝士雪花炸雞呢款就係乾身嘅,上面鋪滿芝士粉,炸雞外脆肉嫩,熱辣辣非常juicy,仲有兩舊粟米,一啲都唔會覺得膩,鍾意芝士味嘅朋友仔啱晒蜜糖牛油炸雞呢款就係有醬汁嘅,香甜嘅蜂蜜加上香濃嘅牛油裹滿每一件炸雞,入口軟濕潤,配上炸過嘅韓式年糕,煙煙韌韌,超級好食烤牛肉煎餅泡菜煎餅就食得多,我都係第一次食烤牛肉煎餅👍🏻煎餅外面脆脆地,咬落口感煙靭,內有牛肉粒、蔥粒、紅蘿蔔粒,配上酸酸甜甜嘅燒烤醬汁,令味道更加豐富炸醬麵醬汁味道濃郁香甜,用豬肉洋蔥烹調,麵質粗身彈牙又掛汁,配上清爽嘅青瓜絲,正宗韓式味道豬肉捲飯份量十足,有十一件咁多,材料勁豐富,有微辣嘅豬肉、青瓜、紅蘿蔔、蘿蔔,上面灑上白芝麻,味道清爽得黎又香口📍CHICKEN CHIKO (北角)北角明園西街2-6號明苑中心地下4號舖人均消費:$200-250食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️

蜜糖牛油炸雞

炸醬麵

豬肉捲飯

📍CHICKEN CHIKO (北角)
北角明園西街2-6號明苑中心地下4號舖

人均消費:$200-250
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️
2023-10-02 82 浏览
新開的韓國炸雞店,由韓國人主理,味道正宗,份量也很多.💠韓滋樂雙拼炸雞(無骨)$195甜辣炸雞 + 乳酪洋蔥炸雞甜辣炸雞炸至金黄酥脆,咬落有脆爽的口感,雞肉非常嫩滑😁有香甜的味道.乳酪洋蔥味乳酪的質地滑溜,平衡炸雞的油膩感,非常美味.💠弘大玫瑰炒年糕 $83年糕用上玫瑰醬,超濃的芝士和奶香,完全溶入年糕內,年糕口感煙韌,另外還有煙肉、粉絲作為配料,味道很豐富.💠 炸醬麵 $83好正宗的味道,炸醬味道非常濃味,又滿滿醬😍麵條幼身易吸醬,味道很像在韓國吃的一樣.💠 泡菜煎餅 $73煎餅的泡菜餡很多,味道超香,咬落有酸辣的味道.跟配有醬汁,用來跟泡菜餅食非常夾.
新開的韓國炸雞店,由韓國人主理,味道正宗,份量也很多.

💠韓滋樂雙拼炸雞(無骨)$195
甜辣炸雞 + 乳酪洋蔥炸雞

💠弘大玫瑰炒年糕 $83

💠 炸醬麵 $83

💠 泡菜煎餅 $73

朋友喺北角搵到間新開嘅韓國餐廳話想試下🤣一於go go go! 餐廳光猛坐位都舒服,手機落單亦好方便🤟🏻韓滋樂雙拼炸雞 (任選 + 無骨)$195好多口味選擇🤤炸雞份量超多又好大舊,2個人都食唔晒🤣甜辣炸雞🍗口味偏甜一啲都唔辣,雞件嫩滑幾好食😋蜜糖牛油炸雞蜜糖味較重,食落香甜脆口,配埋煙韌年糕食又唔錯🫶🏻烤牛卷飯 $55去韓國餐廳點少得叫kim bap🤟🏻份量多又足料,每啖都咬到牛肉啊😋如果kim bap麻油味出啲會更好食🤤紅葡萄梳打🍇微甜嘅葡萄梳打配炸雞一流~飲落好fresh唔係死甜,有驚喜喎😋整體餐廳食物價錢唔算貴,分量真係勁多🤣2個人完全食唔晒!性價比極高👍🏻

韓滋樂雙拼炸雞 (任選 + 無骨)$195

烤牛卷飯 $55

紅葡萄梳打🍇

2023-09-28
2023-09-27 63 浏览
最近追韓劇成日見到佢哋叫炸雞食,行過北角見到有間新餐廳,就入咗去食。韓滋樂四拼炸雞呢個口味任選,我同朋友叫左蜜糖牛油炸雞、乳酪洋蔥炸雞、車打芝士炸雞同咖喱皇炸雞。所有炸雞都係無骨,炸得好香脆,食落唔油膩,保留到肉汁。個人最鐘意乳酪洋蔥炸雞,面頭有新鮮洋蔥好惹味。弘大玫瑰炒年糕呢個好足料,除咗年糕,仲有香腸、煙肉、粉絲、娃娃菜……表面仲有大量芝士粉,值得一提係個汁真係好好味,令人食到停唔到口。韓式魚糕湯呢個湯有各種各樣嘅菜,仲有雞蛋、粉絲、年糕等,以及各種形狀嘅魚糕,湯底清清地,唔係味精湯,魚糕好軟身,令我諗起韓國食過嘅味道。烤牛肉煎餅煎餅厚薄適中,表面煎得金黃,咬落去唔會好粉,食到入面有烤牛肉,好有口感。飲品水蜜桃梳打同士多啤梨梳打顏色好鮮豔,飲落去唔會好甜,有淡淡水果香,非常冰涼!餐廳價錢合理,充滿韓國風味

韓滋樂四拼炸雞

飲品

餐廳價錢合理,充滿韓國風味
韓式炸雞一向係my favourite,其他韓式食物亦係我大愛,嚟到門口唔洗諗啦,入嚟試試佢睇相已經知啲嘢食又大份又抵食乳酪洋蔥炸雞及車打芝士炸雞(無骨)(輕型盒)(各$55) - 呢個價錢食到大大啖炸雞確實抵,乳酪洋蔥味幾創新,同洋蔥嘅組合清新爽口,車打芝士無需多講,夠晒多夠晒邪惡,炸雞亦做到皮脆肉嫩,正韓式炸粉絲($83) - 調味剛剛好,濃郁得嚟唔油膩,粉絲口感彈牙,配上蛋、牛肉、椰菜同蘿蔔,好豐富好好食炸牛肉拌飯($85) - Chicken Chiki提供俾客人拌飯嘅辣醬好地道,辣辣地,撈埋晒蛋、蘿蔔絲、菇、芽菜、菠菜同牛肉,味道、口感同層次都好豐富唔止好食同大份,賣相亦非常吸引紅葡萄柚梳打及水蜜桃梳打(各$28) - 兩杯果味都好濃,果香為主,唔怕太甜,食炸雞飲梳打好爽,感覺好嘆好爽裝修新淨,走韓式簡約風,餐廳嘅招牌公仔好得意座位好闊落,環境好乾淨,店員們都好殷勤,笑容又好,無諗過嚟食lunch都咁好服務食物嘅選擇夠晒多,特別係唔同口味嘅炸雞,希望可以慢慢試晒佢

睇相已經知啲嘢食又大份又抵食

唔止好食同大份,賣相亦非常吸引

裝修新淨,走韓式簡約風,餐廳嘅招牌公仔好得意

食物嘅選擇夠晒多,特別係唔同口味嘅炸雞,希望可以慢慢試晒佢
2023-09-26 539 浏览
聽公司一位韓迷同事介紹,話呢間位於北角嘅韓國餐廳嘅老闆係韓國人,所以好正宗,就決定帶女朋友黎試下。餐廳位置好方便,北角地鐵站行過來3分鐘。餐廳鋪面簡潔乾淨,店員服務態度唔錯,而且係免加一服務費嘅!餐廳雖然主打炸雞,但其他韓式食物嘅選擇都頗多。以下係我地當晚點嘅食物:四式炸雞拼盤:呢度嘅炸雞口味特別,好幾款都好想試,咁就一於叫呢個可以食到四款口味嘅拼盤啦!我地選擇左甜辣、咖哩、車打芝士同埋蜜糖牛油口味。四款炸雞嘅賣相都好吸引,而且攞上來嘅時候係熱辣辣脆卜卜嘅!個人最鍾意呢度嘅甜辣口味,因為唔會死辣,而係真係做到甜甜辣辣嘅感覺!辣豬捲飯:賣相同樣好好,而且好足料。食起上來都幾refreshing,好食過唔少本地韓國餐廳嘅捲飯。卡邦尼年糕:真係好足料,啲脆皮腸同煙肉都好多,而且奶油味好濃郁,係高質之作!烤牛肉煎餅:味道同口感係無問題嘅,但略嫌做得每舊太大舊,食起上來比較麻煩。如果可以將size整細啲更佳

餐廳雖然主打炸雞,但其他韓式食物嘅選擇都頗多。

以下係我地當晚點嘅食物:

• 卡邦尼年糕
  • 辣豬捲飯
2023-09-25 53 浏览
最近有同事介紹一間在北角嘅韓國餐廳,佢話間餐廳嘅炸雞好好食,間餐廳叫Chicken Chiko,位於北角明園西街2-6號明苑中心4號地舖。我同朋友今日就搭地鐵去食午餐,北角站B1上到地面,左轉直行幾分鐘,就看到明園西街,這家餐廳就隱隱於市地開設在這條小街上。餐廳門口貼上餐單,所有食物可一目了然,想食乜可以揀定,即心中有數。餐廳內環境不錯,桌子之間挺寬敝,坐得都幾舒服,兩邊都掛住電視,兩個電視都播放著不同的韓流節目,室內設計非常有韓國簡樸風氣。這間餐廳嘅炸雞有好多種味道,原味之外仲有十種味道,真是應有盡有,有辣有唔辣,我地就點左韓滋樂四拼炸雞(拼原味+冇骨),分別口味選擇了招牌原味炸雞,香蒜醬油炸雞、乳酪洋蔥炸雞、車打芝士炸雞。食炸雞之前,仲送一份新鮮椰菜沙律,真是很窩心嘅安排,食完新鮮爽脆酸酸甜甜嘅沙律,真是胃口大開。炸雞全是無骨啖啖肉,而韓滋樂四拼炸雞,每款都有好多舊,份量超大,滿足大胃王的要求。招牌原味炸雞無骨,啖啖肉,香脆惹味,食到停唔到口,非常正。香蒜醬油炸雞很濃味,蒜子香脆,咬落外脆內軟,食到停唔到口。乳酪洋蔥炸雞很惹味,乳酪洋蔥可下飯吃,炸雞吃過後不會覺得熱氣,雞肉亦很滑嫰

招牌原味炸雞無骨,啖啖肉,香脆惹味,食到停唔到口,非常正。香蒜醬油炸雞很濃味,蒜子香脆,咬落外脆內軟,食到停唔到口。乳酪洋蔥炸雞很惹味,乳酪洋蔥可下飯吃,炸雞吃過後不會覺得熱氣,雞肉亦很滑嫰。車打芝士炸雞,雞肉非常嫩滑多汁,外層則炸得金黃酥脆。芝士醬帶來了濃郁的奶酪風味,與炸雞完美結合,口感令人滿意,味道也十分美味。

還下單叫了韓式魚糕湯,魚糕湯的配料豐富,除咗有魚糕,還有年糕、韓式粉絲、烚蛋同埋雜菜。魚糕本身口感彈牙,搭配蔬菜,營造出豐富的口味層次,湯底亦非常清甜可口。最後叫多個烤牛肉煎餅,煎餅夠哂大塊,食落唔會太油膩,外層食落煙煙韌韌,裡面牛肉口感軟腍。

飲品方面點了紅色士多啤梨梳打、藍色多腦海梳打、黃色水蜜桃梳打及橙色紅葡萄柚梳打,杯杯顏色鮮艷,味道清新,因為好飲,每人叫咗兩杯來飲。

整體而言,此餐廳的食物好味道,不會太咸太油,食品都多選擇而且價錢合理,套餐又抵食,飲品亦多選擇,又好好飲,絕對會再光顧。
2023-09-22 113 浏览
今晚同朋友去左北角食韓式炸雞大餐~餐廳喺北角明苑中心地下,地鐵站行5分鐘左右就到,好就腳。餐廳光猛企理,座位闊落舒服,牆身有電視播放kpop/綜藝節目,韓味十足。餐廳用qrcode落單,但都有紙本menu方便睇。我地叫左 韓滋樂四拼炸雞蜜糖牛油炸雞 - 味道香甜,蜜糖味濃郁。乳酪洋蔥炸雞 - 食落有驚喜非常清新,酸酸地嘅乳酪配上帶辛香嘅洋蔥絲,平衡左炸雞嘅油膩感,十分推薦!香蔥炸雞 - 香蔥配上蔥油,原味炸雞以外多左一份濃郁嘅香蔥,配搭得宜。甜辣炸雞,常見嘅炸雞選項。甜辣醬份量,稠度控制得剛好。甜甜辣辣,好惹味。而且全部都係去骨雞件,啱哂鐘意啖啖肉嘅食肉獸,肉質嫰滑,咬落充滿肉汁。食炸雞又點可以唔配返杯啤酒呢,叫左一杯CASS啤酒,餐廳都有燒酒,梳打等選項,啱哂唔同人口味。店員有禮,會講解下菜式,整體質素唔錯!
今晚同朋友去左北角食韓式炸雞大餐~
餐廳喺北角明苑中心地下,地鐵站行5分鐘左右就到,好就腳。

餐廳用qrcode落單,但都有紙本menu方便睇。

我地叫左 韓滋樂四拼炸雞

蜜糖牛油炸雞 - 味道香甜,蜜糖味濃郁。

店員有禮,會講解下菜式,整體質素唔錯!
2023-09-18
2023-09-21 103 浏览
✨ 車打芝士無骨炸雞 108雞肉非常嫩滑多汁,外層則炸得金黃酥脆。芝士醬帶來了濃郁的奶酪風味,與炸雞完美結合。口感令人滿意,味道也十分美味。✨ 韓式魚糕湯 88魚糕湯的湯底清爽,配料豐富。魚糕本身口感彈牙,搭配蔬菜和海鮮,營造出豐富的口味層次。紅葡萄柚梳打 28蘆薈汁 15以騎角區黎講佢都算係咁。炸雞又唔會炸到老哂 👍🏻 價錢都還女。地址: 北角明園西街2-6號明苑中心地下4號舖💌 有咩好野快啲分享比我地知啦 😎 期待你嘅推介 ❤️
✨ 車打芝士無骨炸雞 108

✨ 韓式魚糕湯 88

紅葡萄柚梳打 28

蘆薈汁 15

地址: 北角明園西街2-6號明苑中心地下4號舖

💌 有咩好野快啲分享比我地知啦 😎 期待你嘅推介 ❤️

北角真係一個好地方,作為港島人一定係揀呢個最便利既中心點,你睇下連韓國野都有,食韓國野又點可能唔食烤雞呢?食完就好似大肥雞咁搖頭又扭腰,拍拍翅膀,開心生雞蛋,來輕鬆蹦蹦跳,高聲低聲笑,咯咯咯咯咯叫。👇🏻📌炸 雞 - ▪️ 韓 滋 樂 雙 拼 炸 雞 - $185▫️ 唔嗌炸雞真係對唔住自己,嗌返個「韓滋樂雙拼炸雞」過下口癮先,佢地口味選擇好多,我就揀左招牌原味同埋芝士雪花,都係無骨既,岩哂我呢D懶人,啖啖肉咁先爽!即叫即炸,所以預要有等一段時間,而呢個份量係夠2-3人share,上枱果陣熱辣辣,咬落外脆內軟,會有2種醬汁,包括甜酸辣醬、乳酪洋蔥醬比你點,份外惹味!📌湯 類 - ▪️ 韓 式 魚 糕 湯 - $88▫️ 另外嗌左個「韓式魚糕湯」,湯底非常清甜,唔會有過多調味料,當中有魚糕、年糕、韓式粉絲、烚蛋同埋雜菜,尤其是飲酒,整返啖湯暖笠笠,夠哂滿足。📌煎 餅 -▪️ 烤 牛 肉 煎 餅 - $73▫️ 最後整多個「烤牛肉煎餅」,煎餅夠哂大塊,食落唔會太油膩,外層食落煙煙韌韌,裡面牛肉口感軟腍,staff提醒記得點埋佢地自家製醬汁,鹹香味會更加突出。📌飲 品 -▪️ Cass啤酒 - $33▪️ 青
北角真係一個好地方,作為港島人一定係揀呢個最便利既中心點,

你睇下連韓國野都有,食韓國野又點可能唔食烤雞呢?

食完就好似大肥雞咁搖頭又扭腰,拍拍翅膀,開心生雞蛋,

來輕鬆蹦蹦跳,高聲低聲笑,咯咯咯咯咯叫。👇🏻

📌炸 雞 -
▪️ 韓 滋 樂 雙 拼 炸 雞 - $185

韓滋樂雙拼炸雞

包括甜酸辣醬乳酪洋蔥醬比你點,份外惹味!

📌湯 類 -
▪️ 韓 式 魚 糕 湯 - $88
韓式魚糕湯

當中有魚糕年糕韓式粉絲烚蛋同埋雜菜,尤其是飲酒,
韓式魚糕湯

整返啖湯暖笠笠,夠哂滿足。

📌煎 餅 -
▪️ 烤 牛 肉 煎 餅 - $73
烤牛肉煎餅

外層食落煙煙韌韌,裡面牛肉口感軟腍,staff提醒記得點埋
烤牛肉煎餅

佢地自家製醬汁,鹹香味會更加突出。

📌飲 品 -
▪️ Cass啤酒 - $33
▪️ 青提味燒酒 - $58
Cass啤酒

▫️ 食得炸雞點可能唔嗌酒呢?一杯「Cass啤酒」再整返枝
青提味燒酒」,絕對係人間一大樂事!
2023-09-20
Cass啤酒