2019-06-14 56 浏览
趁呢日放假,同朋友做完gym,行咗陣街,行到七點都未夠就肚餓喇😂🙈即上openrice睇下呢頭有咩cafe好食,點知俾我地發現到呢間喺謝菲道商業大廈入面嘅cafe。上到嚟有驚喜,除咗有室內同室外露天座位之外,呢到嘅裝修同新色都好和諧,令人感覺好relax👍🏻🔥鹽燒厚切牛脷 $78呢個小食有驚喜!肉質好軟腍呀,厚切食落感覺好實在,鹽燒後再撒上黑椒好惹味,仲好入味。🔥芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵 $118意粉做得同樣出色,意粉軟韌道適中,仲好彈牙,我最怕食腍意粉🙈呢個好適合我口味👍🏻芥末籽忌廉汁份量剛好,足夠掛上每條意粉,但又唔會太多汁濕冧冧,雜菌爽口,更食到啖啖蟹肉😋🔥蒔蘿煙三文魚pizza $138即叫即焗,餅底香脆,煙三文魚咸鮮十足,濃厚嘅芝士更大大增添美味情度🤤配埋上面新鮮嘅沙律菜一齊食,感覺較清新,唔會覺得膩。🔥桂花梳打 $40甜度適中,桂花味清幽芳香👍🏻

🔥鹽燒厚切牛脷 $78

🔥芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵 $118

🔥蒔蘿煙三文魚pizza $138
🔥桂花梳打 $40
甜度適中,桂花味清幽芳香👍🏻
2019-06-08 57 浏览
星期天,沒有特别約會,便和夫君到銅鑼灣這邊走走。在乘坐巴士途中,找到了這間看上去都幾悠閑的餐廳吃個午飯🍽!Cafe 設有室內室外,但適逢大熱天時所以我們選擇室內嘆冷氣!餐廳的裝修簡約,以樹木🌴和花🌸為主, 帶出很舒服的感覺。仲言是星期天但是也有Holiday Lunch Menu,價錢合理,每份餐也會包沙律餐湯!輕煎吞拿魚伴田園雜菜沙律 - 吞拿魚🐟略煎兩邊,沙律菜🥗配上特製醬汁,酸酸甜甜,很開胃!蕃茄龍蝦湯 - 蕃茄🍅和龍蝦味濃,很creamy和鮮甜,加上有一片多士做伴碟,賣相很好。藍帶吉列芝士釀雞胸 - 雞胸🐔炸至金黃酥脆,雞肉夠嫩滑,不鞋口。雖然芝士🧀沒有澎湃的流心效果,但味道絕對勝過一切!分量亦足夠。那不勒斯香腸忌廉扁麵 - 扁麵十分彈牙,香腸片的份量也很多,醬汁帶一點輕輕的龍蝦味,飽肚之選!Holiday Lunch set 會免費配上普通茶或咖啡,但原來可以以半價價錢享用其他特飲。所以決定加錢嘗試約下豆腐沙冰系列以及特色咖啡!芝麻豆腐沙冰 - 芝麻味十分香濃,夠creamy及細滑,豆腐味夠香濃而且甜度適中!非常有驚喜,下次一定要再嘗試其他味道的豆腐沙冰🥤系列!蜂蜜肉桂鮮奶咖

蜂蜜肉桂鮮奶咖啡 - 蜂蜜的甜味,剛剛好代替了糖水,加上淡淡的肉桂香味,增加了咖啡的香味,但也不會掩蓋了咖啡的原有味道。很新的嘗試!

Apple Crumble - 用心之作,即叫即製!新鮮焗起的麵包碎及蘋果粒🍎,配上冰凍雲呢拿雪糕🍨,冷熱交織,囗感豐富!

⁉️留意番,因為是cafe,所以待應不是很多,食物製作需時!這間Cafe的飲品相當有驚喜,而且不會太多人,適合傾計及hea。如果不是很熱或下雨的天氣,這間餐廳是露天位置,絕對是假日悠閑的好去處!
2019-06-07 39 浏览
好興奮又到long weekend呀~ 咁開心梗係要去食返啲好東西慶祝下啦! 今次帶大家黎到銅鑼灣嘅樓上cafe - cafe zense食番啲創意料理。cafe zense嘅位置比較隱蔽, 佢係係一個睇落似住宅大廈嘅 building裏面, 唔小心就可能睇漏眼, 錯過咗難得嘅好味道。大食妹同朋友就食咗兩份意粉、一份薯條同埋一杯嘢飲。<芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵$118> (好味: 4.5/5) (抵食: 4/5)酸酸地嘅芥末籽配合忌廉醬汁, 味道非常特別, 滑而不膩。蟹肉同雜菌嘅份量都好多, 新鮮又精緻。 意粉軟硬適中, 配上開胃嘅醬汁, 係夏日必點。<海膽溫泉蛋意大利麵$148> (好味: 4.5/5) (抵食: 4.5/5)海膽嘅魅力真係沒法擋呀~ 鮮甜嘅海膽配上 水潤嘅溫泉蛋, 同埋cafe zense獨特嘅醬汁, 真係好creamy呀, 係一道幸福感滿滿嘅意大利麵<招牌芝士薯條$58> (好味: 3.8/5) (抵食: 4/5)比起佢嘅意大利麵, 芝士薯條顯得有啲普通。 但係脆卜卜嘅外皮, 滿滿嘅薯仔肉, 再配上芝士醬料, 都
好興奮又到long weekend呀~
咁開心梗係要去食返啲好東西慶祝下啦!

大食妹同朋友就食咗兩份意粉、一份薯條同埋一杯嘢飲。
酸酸地嘅芥末籽配合忌廉醬汁, 味道非常特別, 滑而不膩。

海膽嘅魅力真係沒法擋呀~

比起佢嘅意大利麵, 芝士薯條顯得有啲普通。 但係脆卜卜嘅外皮, 滿滿嘅薯仔肉, 再配上芝士醬料, 都係幾好食嘅

<曲奇豆腐$52> (好飲: 4.2/5) (抵飲: 4/5)
曲奇豆腐係一個沙冰, 豆腐嘅味道非常濃郁, 曲奇嘅味相對無咁突出。 但係好少見到有咁樣配搭嘅嘢飲, 創意加分。

大食妹推薦: 芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵、海膽溫泉蛋意大利麵、 曲奇豆腐

2019-06-04 105 浏览
今日同朋友食在公司附近的一楝商廈食飯,店舖不大,室內可以坐20人左右,但有室外地方都幾舒服。Lunch set有五款選擇($118-128),包湯或輕煎吞拿魚伴田園雜菜沙律及餐茶一杯,叫特飲可以半價,平日一至五仲不設加一!我們選擇了「牛肝菌野菌意大利飯」($118)及「美國安格斯牛肉芝士漢堡伴墨西哥牛油果醬配招牌薯條及椰菜絲沙律」($118),先黎餐湯,憑味覺似蕃茄龍蝦湯,蕃茄味濃,附送多士一片!另外朋友揀左沙律,附有蓮藕片及數片吞拿魚肉,新鮮可口!主菜送上,牛肝菌野菌意大利飯都幾香,「筆」起既時候有少少好似芝士拉絲的效果,汁濃入味,各菌類也煮得軟硬適中。至於美國安格斯牛肉芝士漢堡,賣相吸引,漢堡含生菜、蕃茄、芝士、紫洋蔥和牛肉,芝士濃郁,溶在麵包上「芝」味十分!牛肉份量多!配上牛油果醬美味又健康!加上新鮮生菜、蕃茄減少油膩感,配搭合宜!而招牌薯條亦相當脆口,灑上香草,再配茄汁,一流!今次我地叫了兩杯特飲,雪糕朱古力和雪糕咖啡!賣相吸引都相當美味呢!

另外朋友揀左沙律,附有蓮藕片及數片吞拿魚肉,新鮮可口!
輕煎吞拿魚伴田園雜菜沙律
餐湯

牛肝菌野菌意大利飯

雪糕朱古力和雪糕咖啡

2019-06-04
牛肝菌野菌意大利飯
2019-06-02 49 浏览
同老公撐枱腳,返學前老公突然走左黎同我食飯,好sweet因為唔想食太多野,我地只係叫左一個墨魚汁意大利飯,蟹肉雜菌意大利扁面,同埋一杯宇治金時沙冰意大利扁面最好味,味道適中。墨魚汁意大利飯比較咸,帶子大大粒好味宇治金時沙冰,淡淡茶味唔太甜,忍唔住食晒
同老公撐枱腳,返學前老公突然走左黎同我食飯,好sweet

意大利扁面最好味,味道適中。
墨魚汁意大利飯比較咸,帶子大大粒好味
宇治金時沙冰,淡淡茶味唔太甜,忍唔住食晒

芥末籽忌廉蟹肉扁意粉
北海道帶子墨魚汁意大利飯
芥末籽忌廉蟹肉扁意粉
2019-05-31 60 浏览
係銅鑼灣食大型連鎖食店食到好悶 就比小編search 到依間樓上咖啡店☕️好適合同閏蜜傾計hea時間😆-抹茶豆腐smoothie ($52)最吸引小編既係一系列既Tofu smoothie🥰無論芝麻/曲奇/抹茶都好想試啊~叫左少甜既奶昔好creamy 有豆腐香味 又帶點抹茶🍵味 甜度剛剛好 飲完成杯好飽好似食緊豆腐雪糕🤣🙈-芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵($118)北海道帶子墨魚汁意大利飯 ($148)意大利扁麵比飯好吃,扁麵既雜菌忌廉醬汁味道剛好,能帶出淡淡蟹肉鮮味,而且雜菌份量都吾少~相反墨魚汁飯就太重味,食落咸左啲又無左risotto既口感🙈-脆炸魷魚圈 ($78)依份小食有驚喜啊😛😍大大條魷魚好新鮮又彈牙~配蛋黃醬就有點微辣,配檸檬汁既就可以化解炸物既油膩味,更突出魷魚既鮮味😆

抹茶豆腐smoothie ($52)

芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵($118)

北海道帶子墨魚汁意大利飯 ($148)

脆炸魷魚圈 ($78)

2019-05-29 840 浏览
雖然銅鑼灣有好多各式各樣的食店,但放假期間總是要排隊等位,又有時限,很討厭的。但今日朋友帶了我去銅鑼灣廣場附近,比較靜的一條街的一座商業大廈的一間cafe來食個午餐,果然別有洞天。這間café環境不算大,但設有室內及室外座位,環境很清靜舒服,如果天氣涼一點相信坐室外更舒服。今日星期日有Holiday Lunch Menu,雖然選擇不算多,價錢亦跟其他café差不多,但這裡勝在沒有自由行,沒有嘈音,沒有時限。每份午餐都包了餐湯/沙律及餐飲,是日餐湯是甘筍湯,打得香濃幼滑,只是略厭多士不夠香脆。沙律除了有新鮮沙律菜,更配上略煎過的吞拿魚,可見前菜都做得不敷衍。一看餐牌,已被藍帶吉列芝士釀雞胸吸引著,賣相吸引,雞肉好容易煮得過火就變得”鞋”口,但這裡卻沒有。雞胸釀入芝士再拍上薄薄的粉漿去炸至金黃,香脆的外皮,滑滑的雞胸,加上流心的芝士,配上松露忌廉汁,整件事又好味又邪惡。另外就點了蒜香辣椒欖油大蝦意大利麵,意粉煮得剛好,有咬牙,大蝦亦大隻爽口彈牙,味道辣辣地更為惹味。餐飲方面除了普通的咖啡/茶外,更可用半價優惠享用其他飲品,他們的飲品款式都有很多款,我們點了一杯夏威夷果仁咖啡及香茅青檸梳打,

藍帶吉列芝士釀雞胸

蒜香辣椒欖油大蝦意大利麵

餐飲方面除了普通的咖啡/茶外,更可用半價優惠享用其他飲品,他們的飲品款式都有很多款,我們點了一杯夏威夷果仁咖啡及香茅青檸梳打,都
不錯啊!

溫馨提示: 因為餐廳不是太多侍應,所以出菜會比較慢一點,要有耐性啊!
2019-05-26
藍帶吉列芝士釀雞胸
蒜香辣椒欖油大蝦意大利麵
放完大假慘慘又抽到返夜地獄更😵適逢日頭要幫朋友去銅鑼灣拎啲野🙉還掂拎完撞正Lunch Hour🍴🤤又有朋友介紹呢間樓上Cafe🍴🍔趁未落地獄前去吃個最後的午餐先🙈🍔位於銅鑼灣謝斐道既Cafe Zense喺銅鑼灣站C出口行過黎亦十分方便😆呢度悠閒寧靜舒適既樓上Cafe環境☺️配合有情調浪漫既燈光及背景音樂☺️🎼更有露台位置讓食客選擇😆除左可以同朋友黎嘆下Tea Lunch食下野之外😆與另一半黎享用浪漫情調晚餐亦至好不過☺️👫充滿住格調浪漫既氣氛之餘☺️店員亦好熱心體貼地招待😆氣氛亦配搭高質素既西餐美食😋🍴Lunch Set美國安格斯牛肉芝士漢堡伴墨西哥牛油果醬、招牌薯條、椰菜絲沙律套餐另外包埋餐湯餐包餐飲亦算豐富😆是日餐湯係南瓜甘荀忌廉湯🤤湯帶濃郁奶油香更為Creamy之餘😋以啖啖南瓜及甘荀蓉既配合亦帶出其口感及清香☺️🥕🎃而跟湯既蒜蓉法包亦焗到香脆啖啖蒜香☺️🤤🥖主角漢堡以木板裝盛既一流賣相上枱🍔🤩採用安格斯牛肉製成既漢堡扒🐮🇦🇺五成熟既漢堡扒肉質夠哂滑嫩入味之餘😋🍔脂肪比例均勻食落唔會太油膩☺️🥩另外有濃郁芝士及新鮮生菜茄片甜香洋蔥做夾心😋再以墨西哥牛油果醬做餡料配合☺️🥑口感Creamy十足之餘🤤
放完大假慘慘又抽到返夜地獄更😵

店員亦好熱心體貼地招待😆
氣氛亦配搭高質素既西餐美食😋🍴

Lunch Set
美國安格斯牛肉芝士漢堡
伴墨西哥牛油果醬、招牌薯條、椰菜絲沙律

套餐另外包埋餐湯餐包餐飲亦算豐富😆
為工作既面對現實時段提提神🥺☕️
Iced  Americano
2019-05-28
2019-05-26 419 浏览
是日晚上約左朋友食飯,佢帶我黎到位於銅鑼灣謝斐道的樓上餐廳Cafe Zense。餐廳燈光明亮,裝修精緻,除咗室內舒適座位,室外亦設有雅座餐廳嘅食物以輕食或西式意粉飯類為主,價格相宜,仲有免費Wi-Fi可以用,無論係自己一個,定係同朋友聚會都非常適合凱撒沙律加配煙三文魚呢個凱撒沙律都幾大兜,碧綠爽脆的羅馬生菜好新鮮,加入左適量沙律醬伴均後味道同口感更佳!配埋油潤的煙三文魚就更加豐富啦,好鮮味全天候早餐用料陣容頂成,有炒蛋、德國腸、炸薯條、煙肉、雜菇、煙三文魚、茄汁豆等等,七彩繽紛,好有營養啊!炸薯條好香口!煙肉同煙三文魚好肥美!炒蛋好嫩滑,但蛋味略淡。蒜蓉多士好香脆,充滿蒜香意式茄蓉大蝦魷魚扁麵茄紅色的賣相好吸引!扁意粉好Al Dente,掛汁能力佳,吸收晒香口又酸酸甜甜的茄蓉味,好醒神開胃!大蝦同魷魚嘅份量都幾多添呀,新鮮爽口又彈牙,好足料,好味道哦

凱撒沙律加配煙三文魚

全天候早餐

意式茄蓉大蝦魷魚扁麵

2019-05-22 64 浏览
今日同朋友係銅鑼灣,見到網上話呢間cafe唔錯 所以就黎試下!入到去有分室內同室外,我地就簡左坐入面🤭🤭我地簡左煙三文魚pizza,雜錦拼盤,厚切牛利同埋牛角酥布丁🍮個pizza係薄切,上面有好多煙三文魚,好脆好好味仲有雜錦拼盤,入面好多款,有雞翼,蜜糖雞肉串,薯條,腸仔我覺得最好食係個腸仔,好香口,好入味個分量都幾多厚切牛利,呢個上面d香料又係好正,牛利唔會太乾身!呢個甜品好驚喜!第一次食牛角包布丁,隔離仲有個雪糕同cream,一齊食都好夾!Overall 呢間cafe好驚喜,味道好唔錯!
入到去有分室內同室外,我地就簡左坐入面🤭🤭

個pizza係薄切,上面有好多煙三文魚,好脆好好味

仲有雜錦拼盤,入面好多款,有雞翼,蜜糖雞肉串,薯條,腸仔
我覺得最好食係個腸仔,好香口,好入味
個分量都幾多

厚切牛利,呢個上面d香料又係好正,牛利唔會太乾身!

Overall 呢間cafe好驚喜,味道好唔錯!
2019-05-21
  • 鹽燒厚切牛脷
2019-05-22 70 浏览
好友相約cafe吹水, 話想懷念青春, 於是就去咗銅鑼灣 謝斐道呢間樓上cafe。呢度距離地鐵站非常之近,大約五分鐘路程。店鋪設有空調區和露天區, 天氣咁熱梗係留返係有冷氣嘅地方嘆唞啦😅Cafe永遠都係適合吹水嘅地方, 因為呢度畀到人舒適嘅感覺。今次同朋友點咗炸魚薯條 同埋卡邦尼溫泉蛋意大利粉。冇諗過呢度嘅 炸魚薯條 咁優質, 炸得非常香脆, 而且調味好特別👍另外我點咗杯曲奇豆腐 smoothie, 第一次試用豆腐做嘅smoothie, 口感同味道都好夾, 又新奇又滋味😋最後點多個甜品apple crumble, 蘋果控嘅我一食就愛上😍 熱辣辣嘅apple crumble 搭配凍冰冰嘅雪糕, 冰火感覺在口中激烈交戰🤤一路食一路吹水, 享受 cafe動人時光🍸
呢度距離地鐵站非常之近,大約五分鐘路程。
今次同朋友點咗炸魚薯條 同埋卡邦尼溫泉蛋意大利粉。
一路食一路吹水, 享受 cafe動人時光🍸
卡邦尼溫泉蛋意大利麵
apple crumble
  • 曲奇豆腐
  • 海膽溫泉蛋意大利麵
2019-05-20 403 浏览
呼,真係吊頸都要抖下氣!!最近既 schedule真係chur到呢.......難得呢日可以抖返半日,三點先要開工,一起身就拉埋屋企既女皇一齊嘆個lunch先之前朋友提過呢度既環境幾正,所以都有bookmark到,趁有半日假就黎呢度trytry呢度既環境的確唔錯,地方夠開場,既有室内既梳化坐椅,亦有户外既露台位置平日set lunch既meun之餘仲唔洗加一啵睇完meun,女皇就揀左個香蒜大蝦意粉既set HKd$118,而我唔係咁睇得岩,反而對佢地既小食有多d興趣,所以就散點左兩款小食同埋女皇一齊share女皇既lunch set包有沙律或者餐湯,女皇揀左要沙律,當日既就係煙三文魚沙律之後我揀既小食先到,其中一款係“鹽燒厚切牛脷”HKd$78+10%牛舌厚身,燒得香口唔乾身,食落亦唔韌而另一款就係“香草蜜燒雞翼”HKd$68+10%一客有六隻,肉質嫩滑既雞翼表層塗上香甜既蜜糖,真係黎多幾隻都仲食得落呀食到一半,女皇既pasta都黎埋啦份量適中,蝦肉爽彈,蕃茄調味好開胃!個日女皇跟返個set以半價價錢試左呢杯“雜莓乳酪沙冰”HKd$26(半價)味道唔太甜亦無藥水味,飲落甜中帶酸,加上冰

平日set lunch既meun之餘仲唔洗加一啵

牛舌厚身,燒得香口唔乾身,食落亦唔韌

而另一款就係“香草蜜燒雞翼”HKd$68+10%

食到一半,女皇既pasta都黎埋啦

份量適中,蝦肉爽彈,蕃茄調味好開胃!

個日女皇跟返個set以半價價錢試左呢杯
“雜莓乳酪沙冰”HKd$26(半價)

味道唔太甜亦無藥水味,飲落甜中帶酸,加上冰冰涼涼,好適合夏天飲
午餐
2019-05-18 65 浏览
1. 不能靜心的環境- 咁啱有枱人好嘈,成晚就ruin左。位正常不算太逼但算不上舒適2.比多個餐具都驚訝-牛俐不易咬,叫佢比把刀佢好似好驚訝3. 服務不夠-不容易招侍應過黎-埋單話左係我地枱,都係咁遞比隔離,呆左4.食物不過不失- 芝麻豆腐幾有芝麻同豆腐味,落少啲冰啲味再出啲就好- 芥末籽蟹肉磨姑linguine都ok,份量都ok-辣肉蜆意面辣味超越其他味5.時日minimum charge $150 per head, 大概一份pasta + drink 。不算貴,但環境太嘈再加上唔收crédit card ,即刻覺得好唔抵
1. 不能靜心的環境

2.比多個餐具都驚訝
-牛俐不易咬,叫佢比把刀佢好似好驚訝

3. 服務不夠
-不容易招侍應過黎
-埋單話左係我地枱,都係咁遞比隔離,呆左

4.食物不過不失
- 芝麻豆腐幾有芝麻同豆腐味,落少啲冰啲味再出啲就好
- 芥末籽蟹肉磨姑linguine都ok,份量都ok
-辣肉蜆意面辣味超越其他味

2019-05-18
2019-05-18 119 浏览
呢個禮拜啲股市麻麻哋,見到大部份同事都西口西面,唯獨靚仔男同事,佢重摳咗🐻仔,唔怪得佢今日咁主動約我lunch啦!佢又真係識飲識食,又帶咗我去一個唔普通嘅地方食晏,係一蘭隔離個商業大廈,唔講以為男同事帶我去偷情添,一出lift , 入左間Cafe,嘩!竟然有一個咁園林feel咁佢嘅半露天Cafe係我面前!佢今日巴閉,話唔叫set lunch,話任我散嗌! 我哋叫咗藍青口,青口本身非常之新鮮,個汁亦都非常creamy : Ceaser 沙律個份量不多少,食午飯啱晒;全日早餐,最值得讚嘅係嗰個嫩滑無比嘅炒蛋;嘢飲方面,叫咗雪糕咖啡同薑味梳打,因為今日老細唔喺度,所以我哋兩個出咗去outdoor嗰度一路坐,一路嘆一兩杯咁有質素嘅飲品,度過咗一個非常愉快嘅午餐!

佢今日巴閉,話唔叫set lunch,話任我散嗌!
Ceaser 沙律個份量不多少,食午飯啱晒;
全日早餐,最值得讚嘅係嗰個嫩滑無比嘅炒蛋;
2019-05-09 68 浏览
又落銅鑼灣食lunch。呢間cafe係食肆林立既謝斐道,大廈入面要上四樓。入面播住令人放鬆既韓文音樂,燈光柔和,平日午市人唔多,有室內室外座位之分,適合傾偈。呢度一至五既午市套餐免收加一。今日叫左慢煮三文魚魚柳($138)。午市套餐包餐湯或沙律,跟咖啡或茶。今日沙律係西蘭花加上軟芝士做調味,上面仲灑咗煙肉碎,蓋過晒西蘭花嘅草青味,味道出奇地正。主菜三文魚魚柳,火候控制得非常之好,啱啱好夠熟就上碟,所以每一啖都超級滑,感覺係比魚生熟少少咋,超正。一啖入口,咬一啖就已經食到三文魚獨有嘅鮮味同埋非常健康既魚油。真係好耐未食過咁正嘅三文魚魚柳。相比之下,咖啡就差少少啦。可能本身我飲咖啡係飲都比較濃味既。叫多左個Apple Crumble ($58)做飯後甜品,廚師真係非常之用心整,呢味甜品至少要焗半個鐘,真係用心之作啊!午市都食到,覺得自己好幸福。麵包碎加蘋果,上面加一球柚子雪糕,一啖入面有硬有軟,有冷有熱,全部加埋真係口感豐富,味蕾頂級享受。

西蘭花沙律

三文魚魚柳

叫多左個Apple Crumble ($58)做飯後甜品廚師真係非常之用心整,呢味甜品至少要焗半個鐘,真係用心之作啊!午市都食到,覺得自己好幸福。麵包碎加蘋果,上面加一球柚子雪糕,一啖入面有硬有軟,有冷有熱,全部加埋真係口感豐富,味蕾頂級享受。
Apple  Crumble

2019-05-09