2005-05-23
(其實係好幾個禮拜前0黎食, 不過一直唔得閒打食評, 家下補返)先0黎總評: 好味, 抵食, 碟頭大之前講過我經常0黎呢度食午餐, 果次就同男友一齊0黎試下佢0既晚餐啦.因為都隔0左幾耐, 食過咩已經唔記得詳細情況啦但係記得佢地d grill 野好出色呀!尤其係個燒牛肉, 真係好好味!d 汁又夠特別, 酸酸甜甜, 適合夏天食grill 野要戥返勻d味.個甜品都好好味呀, cinnamon apple cake 略甜, 但係好香cinnamon 味我記得仲有cheesecake, 咩flavour 唔記得, 但係我記得係好香囉! 成個餐廳環境係好舒服, 可以靜靜地傾計, staff 服務好, 客人要求拎碟呀叉呀之類都好快做到, 亦好nice. 有咁0既服務但係唔收加一, 真係想唔俾個笑面佢都唔得啦!一定會再幫襯.
先0黎總評: 好味, 抵食, 碟頭大
因為都隔0左幾耐, 食過咩已經唔記得詳細情況啦