2009-08-28
係Openrice.com 度下載左張coupon, 一行3人黎食, 都有8折, 埋單每人$287之前睇左好多朋友既評語, 都話café one 既水準好似下跌左少少,我已經有成2無黎, 尋晚再黎, 可能有心理準備, 都覺得水準都無想像中咁差之前開邊龍蝦係任食, 不過要搶, 同埋唔擔保一定有得食. 今次黎尹左做每位半隻, 我反而覺得幾好. 冷盤方面, 尋晚有龍蝦仔, 凍中蝦, 凍蟹, 青口, 同埋都等等下refill 既蟹腳.我主打龍蝦仔,10隻裏面有一隻係唔太新鮮, 過得去啦.熱盤方面, 值得一讚既有避風塘炒龍蝦鉗, 初時以為好少出, 係咁攞, 去到後期先知refill 得好快好密, 都幾好食.仲有蒸帶子, 一次出唔係好多, 不過去親攞都見到有, 唔錯.我欣賞既菜式仲有潮洲蠔餅, 係新鮮煎既, 熱辣辣點心方面, 蝦餃都覺得做得好, 我都食左幾隻服務方面, 可能人真係好多, 所以, 都要叫幾次先斟水,同埋, 濕紙巾要問至比一張, 以酒店餐廳黎講, 好似孤寒左少少.不過, 總體黎講, 有COUPON, 都試得過
我主打龍蝦仔,10隻裏面有一隻係唔太新鮮, 過得去啦.
我欣賞既菜式仲有潮洲蠔餅, 係新鮮煎既, 熱辣辣
點心方面, 蝦餃都覺得做得好, 我都食左幾隻
不過, 總體黎講, 有COUPON, 都試得過