2019-05-30
其實因為有coupon 所以先黎食,但貪平既後果就係辛苦左自己條利因為有半價優惠,所以我地叫左一個芝士牛肉漢堡、蒜味雞翼同芝士薯條,但最後淨係個漢堡係食得落口....先上個薯條,望落見咁多芝士應該無死啦結果個芝士無咩芝士味,都唔香,得個咸字....同埋個薯條太幼同埋無咩薯味。最後我兩個人加埋都食唔到十條到個漢堡,食完個薯條都唔敢對漢堡有咩期望,好彩入口都算正常,個牛肉都算鬆化,但無咩牛味。整體都不過不失,好過麥記少少,但如果要我比原價$105,一定唔會。最後到個雞翼先係重點,望到個樣都知中左伏,好乾,入口基本上係無哂肉汁,得返好硬既雞皮。佢硬既程度令我好懷疑佢應該翻炸好多次.... 最最最後係佢真係好咸,我食左兩隻要飲兩杯水都仲覺得好渴應該係因為佢再炸既時候已經鎖啲味,一炸再炸就不敢相像.... 佢上碟前仲要加一大pat酸辣醬(麥當勞果隻),真係咸得不能再咸。成餐50%off後由$217變成$108.5。抵唔抵就見人見智,如果真係要食,唯有淨係食佢既burger
但貪平既後果就係辛苦左自己條利
先上個薯條,望落見咁多芝士應該無死啦
到個漢堡,食完個薯條都唔敢對漢堡有咩期望,