2020-08-13 1159 浏览
2020年8月10日 星期一今晚又要谂食乜嘢,已经谂到头都爆,最後决定喺湾仔搵间餐厅买外卖返屋企食经过见到呢一间burger joys,突然好想食汉堡包,於是入去睇吓有咩外卖见到餐牌都有好多选择,分别有小食、汉堡同沙律,如果叫汉堡嘅话,仲可以要combo,配埋薯条同汽水,价钱会抵好多添於是我就要做一个combo,加12只鸡翼,返屋企同老婆一齐share返到屋企一打开鸡翼,除咗热辣辣之外,仲有好浓烈嘅泰式辣酱味,未食都已经知道落足料,咬落去嘅时候外皮仲要脆卜卜,连里面既肉都吸收左泰式辣酱嘅味道,十分惹味至於combo薯条嘅部分,我要左薯宝,相信而家香港冇乜地方仲有得食,同薯条最大嘅分别就系薯宝咬落去可以食到一粒粒薯仔,口感更加丰富,点埋茄汁简直系一流最後当然要讲吓餐厅嘅招牌菜式,芝士牛肉汉堡,包住馅料嘅汉堡包好松软,而且有烧过黎既迹象。至於牛肉,见到好厚身,仲有充满肉汁,同其他配料好配合,果然系推荐菜式可能系太耐冇食过汉堡包,所以觉得呢一餐特别滋味
2020年8月10日 星期一

可能系太耐冇食过汉堡包,所以觉得呢一餐特别滋味
2020-08-10
2020-08-07 756 浏览
堂食汉堡包和薯条一定是会比较热腾腾,但在疫情底下,感觉上还是买外卖会安全一点,所以我便选择到此买外卖。其实已经不是第一次吃”Burger Joys”的食物,总觉得他们的食物非常有水准,加上我最近又特别想吃汉堡包,所以今次的外卖实在是非买不可! 芝士牛肉汉堡套餐我点芝士牛肉汉堡的同时加了$41转成套餐,这套餐除了芝士牛肉汉堡外,我还选了可乐和薯堡。芝士牛肉汉堡十分有份量,香甜又松软的面包夹着肉汁丰富又充满牛肉香的牛肉汉堡、清甜多汁的蕃茄、咸香的芝士、爽脆清新的紫洋葱和生菜实在是一绝! 单是吃这个汉堡我已经感到开心又满足,但配上冰冻的可乐和香脆可口得来薯味又浓郁的薯堡就令这个汉堡更为圆满,给予我幸福的感觉! 鸡肉汉堡至於朋友的鸡肉汉堡也不错,鸡肉汉堡同样用上香甜又松软的面包,面包内还有紫洋葱、蕃茄、生菜、甜甜酸酸的酱汁和厚身又嫩滑的鸡肉,它们都配搭得宜又美味,难怪朋友吃得津津有味! 虽然今次吃的是外卖,但是水准依然,没有因此而影响食物的味道,加上等候时间又不用多久,难怪他们客似云来!

芝士牛肉汉堡套餐

2020-07-25
5 分钟 (外卖自取)
2020-08-06 502 浏览
晚晚没堂食, 只限外卖, 生活都变得很乏味, 要食返D开心嘅食物令自己开心薯条汉堡包是其中一样会令自己开心的食物男友接放工後来到湾仔Burger Joys回家吃六时後所有餐厅, 就连街道都觉得有点冷清,住起香港咁多年, 都从未遇过落完order就在门外等了大约十分钟便可取餐了~点了 Cheese burger w ComboChicken Caesar SaladCajun Wings 6pcs外藉职员将佢地包装得妥当, 然後放入外卖纸袋回到家食物都还可以靓靓仔仔~Burger好厚好大个, 料又十足, 用上真牛肉打碎而成的汉堡, 食落有肉的层次, 而且也有鲜肉的味道紫洋葱和蕃茄片都是厚切的burger的包皮回到家还是软软的辣味鸡翼都好好味, 比buffalo乾身, 也不够buffalo辣, 也是辣得来很惹味的Combo加的扭扭薯条份量也很多, 食完很满足又开心!加了$20鸡扒的Chicken Caesar Salad茶上面加了很多芝士碎, 超正调得到味又唔使话斋食生菜咁寡
薯条汉堡包是其中一样会令自己开心的食物
男友接放工後来到湾仔Burger Joys回家吃

六时後所有餐厅, 就连街道都觉得有点冷清,
住起香港咁多年, 都从未遇过
落完order就在门外等了大约十分钟便可取餐了~

点了
Cheese burger w Combo
Chicken Caesar Salad
Cajun Wings 6pcs

外藉职员将佢地包装得妥当, 然後放入外卖纸袋
回到家食物都还可以靓靓仔仔~

Cheese  burger

紫洋葱和蕃茄片都是厚切的
burger的包皮回到家还是软软的
Combo加的扭扭薯条份量也很多, 食完很满足又开心!

加了$20鸡扒的Chicken Caesar Salad
茶上面加了很多芝士碎, 超正
调得到味又唔使话斋食生菜咁寡
Chicken  Caesar salad
2020-08-03
10 分钟 (外卖自取)
Cheese  burger
Chicken  Caesar salad
湾仔地铁站C出口转左一直前行3分钟就到,沿途都是酒吧餐厅。疫情下6点後没有堂食,18:30左右来到~就唯有外卖回家叹!因我不会饮汽水和啤酒,所以没有点combo套餐,因为心水必叫黑松露薯条,单点与combo只差$3。双层芝士牛肉汉堡$139面包很松软,牛肉汉堡并不是平时的汉堡扒,真的是真材实料的牛肉馅~但少少乾身!另外再点了辣味鸡翼$59/6只少少辣,适合不可吃太辣的人,咬落去都juicy黑松露薯条$59飘来香香的黑松露味,味道不是太浓!正所谓宝物沉归底,表面看似不太多,但里面暗藏满满的黑松露堂食应该比外卖更好味,回到家已不是热辣辣了。等候食物大约10-15分钟,其间因站在店内等,店员工作中看到我都会有点不好意思似的,隔着口罩都感受到她的微笑,而整个过程服务态度都非常好
湾仔地铁站C出口转左一直前行3分钟就到,沿途都是酒吧餐厅。

双层芝士牛肉汉堡$139

特色双层芝士牛肉汉堡  Signature double cheese burger

另外再点了辣味鸡翼$59/6只

少少辣,适合不可吃太辣的人,咬落去都juicy

辣味鸡翼  cajun  wings

黑松露薯条$59

黑松露薯条  black  truffle  fries

堂食应该比外卖更好味,回到家已不是热辣辣了。

2020-07-28
辣味鸡翼  cajun  wings
2020-07-28 488 浏览
今日行过湾仔这间店舖,想起之前在这里返工的同事提及过这间的汉堡包做得颇出色,所以今日经过这间店就没有想就进去了。这里环境虽少,但充满美式快餐风格,里面的店员全部都是外国人,但笑容满面,很有礼貎。我点了三个汉堡包,加了一个鸡翼外卖回家同家人分享。我点完餐,坐了一回,做好了的包,店员将它一个个的用盒包起,还很细心在盒上写上包名,不会令客人调乱。汉堡包份量都算大,鸡肉汉堡里面有生菜,蕃茄,洋葱,芝士,鸡肉,酸瓜等等材料,虽然外卖,但回到家再吃时鸡扒表面还脆的,里面的鸡肉很有肉汁,一点都不会乾,鸡肉味道香脆且带点甜味,面包也是很软,见它应该将面包轻轻烘过面头,所以感觉有点脆,果然不错!另一个汉堡包是芝士牛肉汉堡,里面的牛肉味很浓,里面还有芝士,生菜,蕃茄,酸瓜等材料,入口味道丰富,汉堡牛肉不会煎得过熟,肉厚多汁,煎得很香,生菜,蕃茄等材料也很新鲜爽脆,最喜欢这里加入酸瓜,我觉得酸瓜是汉堡包不可少的,酸瓜能带出牛肉香味,和中和汉堡包的油腻感!本人最欣赏的是这个杂菌磨菇芝士汉堡,一听个名就知是素食者都可以吃的汉堡包,净看外表和一个普通汉堡包没有分别,但吃上去完全不同,咬了一口,见面里面全部都菇,很

芝士牛肉汉堡

本人最欣赏的是这个杂菌磨菇芝士汉堡,一听个名就知是素食者都可以吃的汉堡包,净看外表和一个普通汉堡包没有分别,但吃上去完全不同,咬了一口,见面里面全部都菇,很多很多菇在我面前,将杂菇做成扒状,入口啖啖都是菇,完完全全感觉到童叟无欺。杂菇味浓,啖啖都有香菇味道,比吃肉梗好吃,吃素的真的不要放过!

杂菌磨菇芝士汉堡 (素食)

最後是经典水牛芝士鸡翼,鸡翼配有红萝卜和西芹,水牛芝士是另外装上,水牛芝士味很浓,鸡翼带点香辣,但不会太辣,不咸,入口甜甜辣辣,加上水牛芝士的香味,味道很夹。红萝卜和西芹可以中和鸡翼的辣味,鸡翼可以买六只或十二只,我就买了六只,刚刚好三个人每人两件,少吃多滋味嘛!

水牛芝士

这里的汉堡包果然不错,我见这里还有很多其他小吃和多款汉堡包,下次可以再试多几款!
2020-07-25
外卖自取
水牛芝士
2020-09-15 0 浏览
Single Burger 牛肉汉堡($99)面包烘得外脆内软 而且食到牛油嘅味道 特别香口Burger Joys 用既系USDA美国优质黑安格斯牛肉配料有蕃茄,生菜,洋葱等等由於牛肉系手打嘅关系,所以肉质食落去特别有弹性,而且食落去有好浓厚嘅牛肉味,肉汁都好丰富,一啲都唔乾Signature Double Cheese Burger 双层芝士牛肉汉堡($139) 呢款同牛肉汉堡一样,不过就系双层,同埋加多咗芝士 十分邪恶😂双层芝士牛肉食落去口感更加丰富肉质多到会滴出嚟加埋芝士嘅配搭令到成个汉堡嘅味道都有所提升虽然系双层芝士但系因为有蔬菜嘅配搭所以唔会觉得好滞值得推介!
Single Burger 牛肉汉堡($99)
面包烘得外脆内软
而且食到牛油嘅味道 特别香口
Burger Joys 用既系USDA美国优质黑安格斯牛肉
配料有蕃茄,生菜,洋葱等等
由於牛肉系手打嘅关系,
所以肉质食落去特别有弹性,
而且食落去有好浓厚嘅牛肉味,
肉汁都好丰富,一啲都唔乾

呢款同牛肉汉堡一样,
不过就系双层,
虽然系双层芝士但系因为有蔬菜嘅配搭所以唔会觉得好滞
值得推介!
外卖自取
2020-09-14 0 浏览
今日特登同男朋友过海搵呢间汉堡包,因为朋友食过介绍,呢间野都几方便,地鐡湾仔站行分钟就到,又近又方便,附近大多数都系酒吧,基本上全部都系外国人,原来有个咁既地方。舖仔细细,坐位唔多,所以最後选择外卖,最令我头痛既系,舖内全部员工都系外国人,全部都讲英文,後来老细出现了!!原来都系一位外国人,好彩餐牌都有中文睇下,最後我口震震咁指餐牌点餐,好惊险呀我叫左个芝士牛肉汉堡,好厚好高,材料十足,芝士多到流出黎,仲有生洋葱个种香味非常配成个汉堡,牛肉半生熟,肉汁不停流出,肉味浓郁,果然值得黎食。另外仲叫左个小食,经典水牛鸡翼,59蚊有六只,好抵食,水牛味就系酸酸辣辣咁,佢煮得岩岩好,鸡翼唔会太老,味道出众,辣味够劲,食到停唔到口!!
今日特登同男朋友过海搵呢间汉堡包,因为朋友食过介绍,
呢间野都几方便,地鐡湾仔站行分钟就到,又近又方便,
舖仔细细,坐位唔多,所以最後选择外卖,
最令我头痛既系,舖内全部员工都系外国人,全部都讲英文,
最後我口震震咁指餐牌点餐,好惊险呀
我叫左个芝士牛肉汉堡,好厚好高,材料十足,
芝士多到流出黎,仲有生洋葱个种香味非常配成个汉堡,
牛肉半生熟,肉汁不停流出,肉味浓郁,
果然值得黎食。
另外仲叫左个小食,经典水牛鸡翼,59蚊有六只,好抵食,
水牛味就系酸酸辣辣咁,佢煮得岩岩好,鸡翼唔会太老,
味道出众,辣味够劲,食到停唔到口!!
2020-09-09
2020-09-13 2 浏览
由於疫情期间晚晚都系屋企煮饭食,今晚好想食下汉堡包,所以我就拣左burger joys😌😌但系仲未有得堂食,要外卖我叫左一个九月最新推出既烟肉芝士汉堡包👍🏼由於我番去都有一段既路程,但系打开都好有惊喜🤗首先佢既包装得好好,一个合适既盒子,外卖既过程唔会令到个汉堡包散晒又可以保温👍🏼👍🏼咬落去仲系暖暖的,牛肉多汁,用安格斯牛肉打出黎,好有层次,牛肉味香浓,加上可以拉到丝既芝士,仲有少少咸香既烟肉,令到牛肉味更加突出更加丰富👏🏼👏🏼之後又叫左个芝士薯条,店舖好细心唔会将个芝士汁一早加入薯条度,系用另一个盒,食既时候先加👍🏼但系芝士味一样香浓下次要堂食先试清楚真正既味道☺️同埋由於外卖既关系试唔到个奶醋😫😫

2020-09-04
2020-09-09 11 浏览
听闻Burger Joy荣获香港最好吃的汉堡包!之前我都吃过,真的很好吃~今次就和朋友买外卖一起品嚐~我点了芝士牛肉汉堡芝士半熔状态超吸引,牛肉味香浓,又有浓厚肉汁,汉堡包又软又松,有少少甜味,是我很喜欢的包款~配上蕃茄和生菜,互相中和,吃得超滋味~~另外也点了蘑菇汉堡,适合素食的人,我本身不是素食的,也很怕太清淡,但它的蘑菇饼很惊艳~我原先以为将会是一只大啡菇,但把菇类弄碎,做到很像肉饼一样,吃下很香浓,不会过淡~很美味~水牛鸡翼很入味,辣得很过瘾,配上blue cheese酱,味道更提升了😍食物水准出色~会再来吃的👍🏻
听闻Burger Joy荣获香港最好吃的汉堡包!
之前我都吃过,真的很好吃~
今次就和朋友买外卖一起品嚐~

我点了芝士牛肉汉堡
芝士半熔状态超吸引,
牛肉味香浓,又有浓厚肉汁,
汉堡包又软又松,有少少甜味,
是我很喜欢的包款~
配上蕃茄和生菜,互相中和,
吃得超滋味~~

另外也点了蘑菇汉堡,适合素食的人,
我本身不是素食的,也很怕太清淡,
但它的蘑菇饼很惊艳~
我原先以为将会是一只大啡菇,
但把菇类弄碎,做到很像肉饼一样,
吃下很香浓,不会过淡~很美味~

水牛鸡翼很入味,
辣得很过瘾,配上blue cheese酱,
味道更提升了😍
食物水准出色~会再来吃的👍🏻
2020-09-08
黄店又喺公司附近今日终於试吓,可接受但比起同区汉堡黄店就差咗啲包正常,叫做合格,个人嫌佢牛肉有啲太生,size 太大,佢唔系碟上冇刀叉好难放入口薯条唔掂 , 上菜时唔热,勉强叫做暖,同埋有啲「窿」。要赞佢系只薯条材料我觉得系唔错,只系炸得太窿。环境OK,细细间铺全部系高枱但系都叫做坐得舒舒服服,lunch 都唔会好急赶你走整体我觉得可以接受,但系价钱都唔平,薯条真系要整返好少少。Lunch set cheese burger + fries + coke zero $130

整体我觉得可以接受,但系价钱都唔平,薯条真系要整返好少少。

📍Burger Joys (湾仔)🔍湾仔骆克道42-50号君悦居地下E舖-----呢间非常出名嘅香港本土汉堡包店,一直都深得我心。除咗因为食物高质,我亦都非常之锺意佢个名,将Burger同Joys二合为一,净系睇到个餐厅名已经令人谂起食汉堡包嘅嗰种欢乐感。佢哋嘅湾仔店我都系第一次帮衬,餐厅望落乾净企理,同其他分店一样,感觉好美式,好有嗰种适合食burger嘅feel!而且地铁站过黎都系3-4分钟,地理位置几方便。Fish burger 鱼柳汉堡($89):一如既往咁,我都系一坐低就叫咗呢个我最爱嘅鱼柳汉堡,超级大块嘅鱼柳咬落去热辣辣,泌晒汁,好湿润,面包部分则松软有致,软绵绵又够厚,食落蛋香非常重,食咗咁多次,每一次都冇令我失望,唔系我夸张,但系呢一个真系我食过最锺意嘅鱼柳包。Single burger 牛肉汉堡($99):同行嘅朋友唔食cheese,呢款汉堡就刚好满足到佢嘅喜好,虽然无cheese,但咬落一样口感同味道都非常丰富,扎实嘅牛肉汉堡扒加上新鲜嘅大番茄🍅同紫洋葱,美味度的确不一般,难怪人潮源源不绝。黑松露薯条(套餐另外加$21):黑松露味颇香,薯条亦香脆,虽然整体还不错,但
📍Burger Joys (湾仔)
🔍湾仔骆克道42-50号君悦居地下E舖
-----

黑松露薯条(套餐另外加$21):黑松露味颇香,薯条亦香脆,虽然整体还不错,但老实说都系汉堡更为出色,食咗几次汉堡以外嘅食物,都系觉得薯粒最为惊艳。🥔

👶🏻B仔整体评价:8/10个👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:7/10个👍🏻
👶🏻B仔环境评分:8/10个👍🏻
👶🏻B仔味道评分:8.5/10个👍🏻
👶🏻B仔回头机会:9/10个👍🏻

#swallowhongkong
跟住我一齐吞食香港啦!🤤
#swallowwanchai
呢间全球50大最佳汉堡店🍔系香港有3间分店不过都系以港岛区为主,而今次帮衬既系位於湾仔酒吧街既始创店,无论系门面抑或店内黑白地板⬛️⬜️同高凳都非常美式,比起中环同西环两间分店额外多加几分酒吧既味道🍻值得一提既系店内既外籍员工非常友善,落单期间不时面带笑容😃又会主动覆单,上桌後一句发自内心既祝福「Enjoy!」,大概系西式餐厅先至感受得到🥰******************************✨双层芝士牛肉汉堡包🐮🍔 ($139)呢度既汉堡包系法国牛油包,由一位法籍米芝莲糕饼总厨提供既配方而制,而呢条配方居然索价成百万蚊😧 汉堡包食落甜甜地,松软得黎几实净;而配料就有红洋葱🧅、蕃茄🍅、生菜🥬、酸瓜🥒同芝士🧀,既新鲜亦令汉堡包清新而不腻,连埋酱汁黎食居然好有Subway既味道😂另外当然唔少得介绍主角 — 两块份量十足既汉堡扒🤩 呢度所有汉堡扒都系选用USDA美国优质黑安格斯牛肉,再以红酒🍷同牛油🧈烹制,牛味香浓而肉质柔嫩,每咬一啖都觉得好juicy😋由於呢度汉堡包实在太足料,无从入口要点样咬🤣,食完呢餐之後更加系饱足成个下昼🙈-✨杂菌蘑菇汉堡包🍔 ($89,另加煎蛋+$13)本身呢款系

✨双层芝士牛肉汉堡包🐮🍔 ($139)

✨杂菌蘑菇汉堡包🍔 ($89,另加煎蛋+$13)
本身呢款系素食汉堡包,因为本人比较大食担心佢满足唔到我个胃所以加左只煎蛋🍳🤣
撇除煎蛋同汉堡扒,呢款汉堡包配料同上一款一样,只系汉堡扒以切碎既杂菌粒取替
杂菌扒食落去好有菇味😍,不过黏合能力相对较差,食既时候容易散开要小心食🙈 另外亦因为菇菌会出水,铺左杂菌扒既个一面汉堡包淋左,无咁好食😅

✨招牌沙律🥗(跟餐) (单点$59)
呢餐咁heavy当然要食返d蔬菜🥬 平衡一下🙆🏻‍♀️ 原以为跟餐份量会比较少,估唔到居然会跟正常size🙈
沙律份量都几多,有蕃茄🍅、青瓜🥒、杂菜🥬,不过某两种菜食落偏苦😣 至於意式香草醋就分开送上,可以按个人需要添加

✨ 薯堡(跟餐) (单点$39)
薯堡份量同样不少,其实系将薯饼整成球状,每一粒炸至金黄色,食落几脆口;可惜lunch set饮品无得拣啤酒🍺,如果可以配啤酒咁食,应该会更爽😝

✨甜蕃薯条🍠 ($49)
因为钟意食蕃薯,见到呢度有甜蕃薯条即刻😍,决定要单点一份
甜蕃薯条既粗幼度同平时食开既薯条🍟一样,只系蕃薯水分💧较多,食落会比薯条淋身,不过味道够甘甜,无损我对佢既喜爱😋

✨曲奇奶昔🍹(升级+$31)
本身lunch set包既饮品只有罐装汽水🥤/水,加31蚊可以升级转做朱古力/士多啤梨/曲奇/香草味奶昔🍹
今次拣左曲奇味,略嫌oreo碎比较少味道唔够突出,同埋饼碎偏淋,饮落口感不够😣
值得一提既系呢度用既系可食用饮筒够晒环保👍🏻 饮筒质地似系木薯制成,不过饮到最後因为浸系奶昔入面太耐而软到烂左🙈
👧🏻人均消费:$160
😋味道指数:4/5
💰抵食指数:3.5/5
🪑环境指数:3.5/5
💁🏻‍♀️服务指数:3.5/5
👍🏻再访指数:4/5
📍Burger Joys
地址:湾仔骆克道42-50号君悦居地下E舖
⏰营业时间:11:00–06:00 (Mon–Sun)
(📍中环、西环亦有分店,营业时间或有所不同)
2020-08-29 30 浏览
终於试到呢间出名既汉堡包店,同朋友叫左2个beef cheese burger, 再加combo, 分别㨂左french fries (薯条)and tater tots(薯堡)。薯条同薯堡都好好食,热辣辣 即叫即做🥔薯堡其实就类似一粒粒的炸薯饼,几过瘾。至於个汉堡包,啲菜/蕃茄好大块,酸瓜几新鲜好食。好喇,赞完,美中不中的是块牛肉比较薄,成个包食时唔多觉食紧。如果一心想食肉,呢个beef cheese burger会令你欲求不满。🥵🥵

2020-08-29
  • 薯堡
2020-08-29 42 浏览
Burger Joys+美国菜+ 汉堡包🏠环境:+ 多数bar 枱形式 唔算好好坐+ 店舖唔大 繁忙时间可能要等位‼️ Cheese Burger 好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️✅ 牛肉都大大块 肉汁多多 唔会太乾✅ 值得一提 佢上菜个阵burger 都包得唔错 shape维持到 唔会冧晒 ✅ 面包烤过 外脆内软‼️ black truffle fries +$21好食指数:⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️✅ 有D失望 d 薯条麻麻 一阵已经淋哂 即刻同M记差唔多......✅ 黑松露味 正正常常冇乜特别📍湾仔骆克道42-50hop E, G/F, De Fenwick, 42-50 Lockhart Road, Wan Chai⏰星期一至日11:00 - 06:00☎️ 电话号码 27871288📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励
Burger Joys

✅ 黑松露味 正正常常冇乜特别

⏰星期一至日
11:00 - 06:00

☎️ 电话号码 27871288

📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励
2020-08-27 34 浏览
好耐之前已经听过Burger Joys既burger好食,讲到系香港No.1汉堡包店,今日甘岩经过湾仔酒吧街,点可以唔试下。我叫左一个cheese burger 🍔, 老公都话要食,不过男人大食,要叫double cheese burger 先够佢食。叫左二个汉堡之後,厨房便开始制作,好快就整完走得,大约十分钟吧。回到家中立即享受美味的汉堡,见汉堡用纸盒整齐包好,外面再贴心地用橡根绑好,使汉堡不会掉出来虽然回家的路程有一点距离,但汉堡包仍然保持松软,不会因有点冷却而变得硬硬的。汉堡里面有很多配料。个人最喜爱厚切的蕃茄片,好新鲜。另外仲有生菜,紫洋葱,酸青瓜,非常丰富。说到戏肉,就系牛肉汉堡。不但有浓郁牛肉香味,肉汁都好丰富。成个汉堡一定要一咬落去,个种口感系劲丰富,令人回味,即刻想再食多一啖。其实食汉堡,可以加 combo $41 就有埋薯条同饮品。加combo食应该会爽啲。