2021-05-04 37 浏览
Burgers and fries are always my favourite! This is the right place if you are also a burger fan like me~Lots of different types of burgers are available here. I have tried the cheese one and the beef is really tasty and juicy but not sloppy. The fried chicken and buffalo wings are yummy as well.P.S. staff are nice there.

P.S. staff are nice there.
2021-05-01 46 浏览
之前聽朋友講呢間漢堡好好食 仲試過被網民票選全球五十大最佳漢堡店嘅榮譽 所以嚟到中環呢間分店試一試😋店舖環境好舒服 裝飾上都好有心思👍我哋點咗一客番薯條同兩個漢堡😋我本身比較鍾意食番薯條 但番薯條喺其他漢堡店比較少見 所以喺呢度見到就即刻點咗🙆🏻‍♀️番薯條炸得好香口 但又唔會太燶 仲食到番薯嘅甜味 而且份量不少👍每張枱亦有唔少醬汁比客人選擇 番薯條我哋都係選擇咗點茄汁 甜甜酸酸好夾😎另外 我哋點咗一個魚柳漢堡 魚柳炸得好脆 但一咬落去 外脆內軟 魚肉依然好滑😋另一個係芝士牛肉漢堡 好足料 牛肉係用美國優質黑安格斯牛肉 而且係手打 質素相當唔錯!不過我認為最值得一題係佢嘅包 有別於一般漢堡包 佢牛油味好重 甜甜哋 而且有烘過 十分鬆軟🥰

店舖環境好舒服 裝飾上都好有心思👍

我哋點咗一客番薯條同兩個漢堡😋

2021-05-01 38 浏览
💖Burger Joys依家舖頭出咗名好耐😍聲稱係全香港最好食嘅burger 咁就要試吓laaa🤤💰人均$120 dinner其實佢個位係中環都唔易搵 不過如果有用開長電梯嘅就會成日見到🤣佢基本上唔同嘅burger都幾好食🤤今次就食咗個魚同埋cheese burger 🍔 Cheese burger個牛係十分之juicy!個炸魚都鬆脆到離晒譜!建議大家食埋佢個洋蔥圈☺️外面脆得來仲有好多汁!
💖Burger Joys

💰人均$120 dinner

Cheese burger個牛係十分之juicy!
個炸魚都鬆脆到離晒譜!

建議大家食埋佢個洋蔥圈☺️外面脆得來仲有好多汁!
2021-04-26 40 浏览
一直知香港有間漢堡店🍔打入左全球50大,一有機會就去中環店到試一試😌 環境好美國🇺🇸feel 感覺好relax.♡.牛肉芝士漢堡🍔 $109包裝值得一讚!係半個盒+一張紙包住,好方便!個包好鬆軟同香牛油🧈味,睇返介紹漢堡用USDA 美國安格斯牛肉製成,再以紅酒和牛油烹製漢堡肉!但好似乾身左d~ 無乜肉汁🤔雞扒漢堡🍔 $89即使淋左汁,雞扒邊仍然好香脆,食得出係炸過😋 但入面既肉汁仍然好豐富!加上蜜糖芥末醬汁,番茄🍅生菜🥬清新!但就唔算好好食,睇返食評原來魚柳漢堡好正,感覺會好食d🤣下次試!黑松露薯條🍟 $59一上黎就聞到好香既黑松露味🤤 如圖,勁多黑松露!正呀!不過食到底好油呀🙈 最後果d都放棄左..

.♡.

牛肉芝士漢堡🍔 $109

雞扒漢堡🍔 $89

黑松露薯條🍟 $59
2021-04-24 40 浏览
今日走到中環工作到下午茶時間見肚餓買兩個外賣返公司食吓先Burger Joys 中環店位於士丹利街, 在Donki 附近都幾易揾,餐廳以紅色為主, 餐廳內有長的高枱,岩晒同朋友嚟happy hour 牆上仲掛滿好多名人幫襯嘅相餐牌分類清晰,好易就揾到想食嘅野1️⃣Fish Burger 🍔 $89魚柳炸得香脆, 外脆內軟, 魚塊大件又厚身🐟配上芝士、生菜、蕃茄等,加埋秘製沙律醬,一口咬落去「索」一聲超級好味,簡直冇得輸2️⃣Chicken Burger 🍔 $89+$41轉餐有薯條雞扒外脆內嫩又多汁,又唔會太油,加上厚身麵包外層微脆,入面軟綿又香3️⃣薯條🍟口感非常香脆,拎到返公司隔咗一段時間也不會變軟,真係食到停唔到口4️⃣曲奇奶昔🥤在等外賣期間再加了$31轉咗杯Oreo Milkshake 飲🥤口感綿滑, 每一口都是oreo 味, 再加上粒粒 oreo 碎, 唔會太甜, 好飲
今日走到中環工作到下午茶時間見肚餓買兩個外賣返公司食吓先

牆上仲掛滿好多名人幫襯嘅相

餐牌分類清晰,好易就揾到想食嘅野

1️⃣Fish Burger 🍔 $89

2021-04-21 1826 浏览
// 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙅𝙤𝙮𝙨 - 𝘽𝙚𝙨𝙩 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙄𝙣 𝙏𝙤𝙬𝙣 🍔 //-Being crowned as the BEST burger place in Hong Kong by the “Big 7 Travel” website, Burger Joys shows great passion in serving top-notch quality burgers, granting satisfaction to everyone’s burger cravings!🔥-▪️𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫▪️[𝐇𝐊$𝟏𝟑𝟗]Listed as their hot-selling and signature burger, all of their beef patties were made from freshly ground 100% USDA black Angus beef🥩, and served on secret recipe brioche buns, making the whole combination incre
Listed as their hot-selling and signature burger, all of their beef patties were made from freshly ground 100% USDA black Angus beef🥩, and served on secret recipe brioche buns, making the whole combination incredibly juicy and succulent to munch on!💯
▪️𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫▪️[𝐇𝐊$𝟏𝟎𝟗]
Even though it was the same burger as the double cheese only with one patty less, the combo never disappoints!🤞🏻 Found it worth mentioning how crispy the toasted brioche buns are, which complemented the juicy beef patty and cheddar cheese magnificently!🔝
▪️𝐌𝐞𝐥𝐭𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬▪️[𝐇𝐊$𝟒𝟗]
Covered in savory melted cheddar cheese on top, the fries were still unexpectedly crispy in texture! Pretty sure this one would turn anyone into a happy spoiled kid!🍟
▪️𝐒𝐨𝐮𝐭𝐡𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐍𝐮𝐠𝐠𝐞𝐭𝐬▪️[𝐇𝐊$𝟓𝟗]
With dippings of either their homemade spicy sauce or the cheddar cheese, I decided to give the spicy one a shot, and it sets my tongue on fire lol.🌶 These nuggets were more like chicken fingers to me, with tender meat and a thin, crispy breading on the outside, the spicy dipping sauce spiced up the bites with a strong tangy kick to the palate!🔥
▪️𝐂𝐫𝐚𝐧𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐉𝐮𝐢𝐜𝐞▪️[𝐇𝐊$𝟑𝟗]
A liquid juice of cranberry manufactured with sugar, water, and other fruit juices, came with a tart and refreshing taste.💦
▪️𝐎𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐉𝐮𝐢𝐜𝐞▪️[𝐇𝐊$𝟑𝟗]
An orange-flavored juice that for sure to be palate cleansing.🍊
// 𝐍𝐎 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 💞 //
特色雙層芝士牛肉漢堡 Signature Double Cheese Burger
芝士牛肉漢堡 Cheese Burger
芝士薯條 Melted Cheese Fries
美式炸雞配秘製辣醬 Southern Fried Chicken Nuggets
紅莓汁 Cranberry Juice  &  橙汁 Orange Juice
芝士牛肉漢堡 Cheese Burger
芝士薯條 Melted Cheese Fries
  • Cheese  burger
  • Cheese Burger
  • 特色雙層芝士牛肉漢堡
  • 芝士牛肉漢堡
  • Signature Double Cheese Burger
  • 芝士薯條
  • 芝士漢堡
  • Double Cheese Burger
  • Melted Cheese Fries
  • 美式炸雞配秘製辣醬
  • Southern Fried Chicken Nuggets
  • 紅莓汁
  • Cranberry Juice
  • 橙汁
  • Orange Juice
2021-04-14 548 浏览
話說呢間香港最好食burger我已經book mark咗好耐今日終於黎試大!滿!足!店舖唔近中環站要行十分鐘左右我哋兩點半去到店內冇乜人唔使等位裝修舒適~美式風格但唔夠冷氣 哈哈哈漢堡包唔算貴百零蚊一個人已經好滿足我哋叫咗芝士牛肉漢堡$109同埋大熱嘅魚柳包$89再加多個combo辣薯條同埋汽水總共$250芝士牛肉漢堡所有配料都好新鮮!酸瓜,蕃茄,生菜,洋蔥都係好新鮮唔會有怪味所以味道非常豐富牛肉中間唔係全熟肉味濃不過唔算好厚加埋個脆皮牛油包好正不過男朋友覺得我個魚柳包仲正的確佢個魚柳包係不得了魚柳超厚有咬口魚味好濃!!聽聞佢係用鱈魚柳做我好怕食鯰魚佢塊魚柳我食得出唔係!我下次嚟都會食番魚柳包我覺得佢最特色係個包你會見到佢黃黃地色同埋佢煎得好焦脆香口比起出面其他漢堡包店佢呢樣嘢係更勝一籌不過題外話佢除咗漢堡包之外其他都麻麻哋首先可樂係唔凍嘅咁梗係冇咁好飲啦跟住薯條就普普通通脆口既但唔熱如果唔係咁肚餓其實就咁食漢堡包都夠因為佢其他嘢我覺得都麻麻地整體來講服務好,男店員好有禮環境尚算舒適,人流唔算多,無限時性價比高!平民價錢食到高汁漢堡包我同男朋友都好滿足嘅一餐佢的確係比其他漢堡包店更好食
話說呢間香港最好食burger

同埋大熱嘅魚柳包$89
再加多個combo
辣薯條同埋汽水
總共$250

芝士牛肉漢堡所有配料都好新鮮!
酸瓜,蕃茄,生菜,洋蔥都係好新鮮
唔會有怪味

魚味好濃
!!
聽聞佢係用鱈魚柳做
我好怕食鯰魚
佢塊魚柳我食得出唔係!
我下次嚟都會食番魚柳包

但唔熱
如果唔係咁肚餓其實就咁食漢堡包都夠
因為佢其他嘢我覺得都麻麻地

整體來講
服務好,男店員好有禮
環境尚算舒適,人流唔算多,無限時
性價比高!平民價錢食到高汁漢堡包

我同男朋友都好滿足嘅一餐

佢的確係比其他漢堡包店更好食

推薦!
Fish  burger
  • 魚柳漢堡
2021-04-14 27 浏览
🍔芝士牛肉漢堡餐 ($𝟷𝟶𝟿+ 𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘 $𝟺𝟷) 即叫即整 熱辣辣 麵包好鬆軟 有牛油嘅香味😍 麵包裡面有蕃茄 牛肉漢堡 洋蔥 酸瓜 芝士 個漢堡扒 好𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢🤩 牛肉味濃 好好食 🍟扭扭薯條 (跟餐) 好脆 入口又唔會好油膩 每條都沾滿左調味粉 味道啱啱 唔會好鹹 🍟奇津辣味薯條 (𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘+$𝟷𝟷) 薯條炸都好脆 每條都有微微嘅辣味 好野味😍
🍔芝士牛肉漢堡餐 ($𝟷𝟶𝟿+ 𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘 $𝟺𝟷)
即叫即整 熱辣辣 麵包好鬆軟
有牛油嘅香味😍
牛肉味濃 好好食

🍟扭扭薯條 (跟餐)
好脆 入口又唔會好油膩
每條都沾滿左調味粉 味道啱啱
唔會好鹹

🍟奇津辣味薯條 (𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘+$𝟷𝟷)
薯條炸都好脆 每條都有微微嘅辣味 好野味😍
2021-04-13 41 浏览
一間值得推介,位於中環士丹利街的漢堡包店, 佢啲漢堡包同雞翼都好好味, 我特別鍾情芝士牛肉漢堡。 佢個漢堡包超鬆軟, 肉汁夠, 加埋芝士、 蕃茄和洋蔥, 大大啖食落去, 感覺實在兼滿足。 不過佢啲漢堡包要成百蚊一個, 如果想食平啲可以睇下啲外賣平台,例如 OpenRice etc.... 有時會有折扣優惠。 我今次用咗外賣自取8折和優惠碼, 所以平咗五十幾蚊。 另外今次外賣自取, 試咗佢哋嘅黑松露薯條, 質素一般, 攞到返嚟已經淋曬, 唔脆口, 薯條堂食應該會好啲。
Cheese Burger
Black Truffle Fries
外卖自取
Cheese Burger
已經唔係第一次去Burger Joys 食lunch,今日個mood 想食burger,第一時間就諗起佢🤤💭.2️⃣個人食咗個超滿足嘅lunch🤗小食叫左 🍟芝士薯條 同 🧄蒜香雞翼薯條係幼薯條,浸左芝士醬之後好味😋蒜香雞翼一份有6隻,蒜味幾出,比較濃味,仲加左雞醬添~.叫左咁多炸野,通常我都會叫返個salad balance 返😙🥗House Salad 配一個酸酸地嘅sauce,解膩推介😉.黎到重點⚠️Burger⚠️🍔Cheese Burger 同 🍄Mushroom Cheese Burger 各叫左一個~佢個漢堡包煎得好香牛油味好脆口🤤除左經典🧀Cheese Burger,佢個🌿素食 Mushroom Cheese Burger 我好鐘意💓 雜菌蘑菇煎成漢堡扒形狀,外脆內嫩,口感味道一點不輸肉類漢堡‼️👍🏻.另外我第一次飲🍾🍎Toffee Apple Cider,無論聞落飲落Toffee味都好出,下次黎一定會encore☺️

2️⃣個人食咗個超滿足嘅lunch🤗

小食叫左 🍟芝士薯條 同 🧄蒜香雞翼
薯條係幼薯條,浸左芝士醬之後好味😋
蒜香雞翼一份有6隻,蒜味幾出,比較濃味,仲加左雞醬添~

黎到重點⚠️Burger⚠️
佢個漢堡包煎得好香牛油味好脆口🤤

• 雜菌蘑菇芝士漢堡
2021-04-06 34 浏览
想食Burger Joys🍔好耐,叫左芝士牛肉漢堡🧀同雜菌蘑菇芝士漢堡🍄,個包超厚,擘到口好大都一啖咬唔晒🤪要撳扁左個包,先一啖咬得晒,平時食burger一定有牛肉🥩,今次食咗個素burger🥬,好有驚喜,用咗一個炸過嘅大蘑菇🍄去取代牛肉漢堡,香口,又冇食牛肉咁滯,健康啲輕盈啲.另外叫左🧄蒜香雞翼🍖,雞翼炸過,皮脆肉juicy,外面仲有蜜糖醬🍯加蒜茸粒,好香口,推介要要試.另外芝士🧀薯條🍟係麥當勞嗰隻幼薯條,熱溶芝士好邪惡,唔鍾意幼薯條嘅話仲有薯圈或者薯寶選擇

2021-03-30 41 浏览
的而且確burger呢d高脂肪係會令人開心:’D 見近水樓台就同左同事去食Burger Joys,我同佢表示開心:D 望一望餐牌,原來Lunch set係抵食好多,有野飲有包又有勁多小食揀,圖如下,自己睇啦~唔食薯條,咪食蕃薯條,都唔食呀,咁洋蔥圈啦。🐖🐖🐖 包方面呢,我就做過research魚柳包係最好食,果然冇錯!魚柳香脆之餘極之厚肉,係同麥記完全係兩個層次:0)個麵包偏厚身,特別鬆軟而且帶有牛油香,配上新鮮生菜同酸酸地既蕃茄,中和左點油膩感。值得讚係個包唔會因為蔬菜出水而變得濕,食到尾都係保持乾身。至於同事就揀左芝士牛肉,見塊牛唔算厚,佢話都幾好食的。佢仲飲左cookies & cream milkshake 🐖🐖感覺好邪惡小食方面就揀左蕃薯條仲有洋蔥圈,兩樣都好食!蕃薯條脆口偏幼身,好香甜,最鐘意點茄汁食,加埋酸酸甜甜就會忍唔住食多。洋蔥圈大大圈,洋蔥已熟透,唔會有生味或者辣味,不錯的!我地坐吧枱幫下街,雖然冇景,但係坐係度都幾方便傾計。順利lunch chill 1 chill,得咗。
的而且確burger呢d高脂肪係會令人開心:’D

唔食薯條,咪食蕃薯條,都唔食呀,咁洋蔥圈啦。🐖🐖🐖

2021-03-28 38 浏览
已經食過好幾次Burger Joy 今次嚟到中環分店外賣 叫咗炸雞粒 招牌Cheese Burger 加配套餐有炸薯圈配啤酒 同埋蒜香雞翼炸雞粒 超脆Juicy唔會炸到乾柴招牌Cheese Burger 講得係招牌 當然牛肉夠厚唔會嚡口 麵包軟熟 配搭生菜蕃茄芝士醬汁 Prefect Match炸薯圈 正常炸薯圈味 即炸嘅嘢一定係最好食配既啤酒係生啤 都夠凍 跟餐只係$41仲有薯條好抵飲蒜香雞翼 雞翼幾大隻 所以保留到好多肉汁 配埋蒜蓉同泰式醬汁 好味道

炸雞粒 超脆Juicy唔會炸到乾柴

炸薯圈 正常炸薯圈味 即炸嘅嘢一定係最好食

配既啤酒係生啤 都夠凍 跟餐只係$41仲有薯條好抵飲

2021-03-21 40 浏览
要數burger 好吃的餐廳一定不少得Burger Joy,在中環附近返工這裡又是一個chill的好地方。疫情期間叫外賣回office也是可以的。Cheese Burger $109芝士牛肉漢堡即叫即整,摸上去還是溫熱的。麵包鬆軟,安格斯牛肉除了芝味濃郁又juicy,與醬汁很搭。Crispy Garlic Wings 6pcs $59 它的小食也不錯,喜歡蒜香的朋友一定愛吃這個,外脆外軟,相當惹味。Orange juice $39

Cheese Burger $109

Crispy Garlic Wings 6pcs $59

Orange juice $39
2021-03-20 1873 浏览
Weekdays返工咁忙碌,Weekend梗係要對自己好啲😻 Burger Joys🍔就係其中一間chill weekend既口袋收藏食店💖佢既burger真係數一數二美味😋 週末下午可以輕鬆chill下已經可以快樂一整天✌🙆🏻‍♀️·🍔 Cheese Burger  HKD$109麵包外皮有煎香過,外脆內軟好有口感👍半溶芝士🧀搭配牛肉漢堡超級邪惡😈 望見都已經流哂口水🤤 牛肉漢堡用🐂上安格斯牛肉打成,紮實飽滿且肉味濃郁😋肉汁仲好juicy 💦 配料有我最愛既酸瓜🥒 加埋生菜、番茄🍅同紅洋蔥,厚到臂大個口👄都咬唔哂!!·🐟 Fish Burger  HKD$89第一次order 魚堡估唔到咁有驚喜🤩 塊魚柳又大又長,剛剛炸起好香口👅魚肉嫩滑好好食,加埋酸酸地既沙律醬汁,魚柳漢堡絕對唔比牛肉漢堡專美👍🏻·🍗 Crispy Garlic Wings  HKD$59/6PCS即叫即炸熱辣辣脆卜卜🔥雞翼飽滿啖啖肉,泰式酸辣醬食落好開胃🤤面頭仲灑左好多炸蒜粒,超級惹味😻😽

🍔 Cheese Burger  HKD$109

麵包外皮有煎香過,外脆內軟好有口感👍

🐟 Fish Burger  HKD$89

面頭仲灑左好多炸蒜粒,超級惹味😻😽
2021-03-06
用餐时段