2021-03-20 1873 浏览
Weekdays返工咁忙碌,Weekend梗系要对自己好啲😻 Burger Joys🍔就系其中一间chill weekend既口袋收藏食店💖佢既burger真系数一数二美味😋 周末下午可以轻松chill下已经可以快乐一整天✌🙆🏻‍♀️·🍔 Cheese Burger  HKD$109面包外皮有煎香过,外脆内软好有口感👍半溶芝士🧀搭配牛肉汉堡超级邪恶😈 望见都已经流哂口水🤤 牛肉汉堡用🐂上安格斯牛肉打成,扎实饱满且肉味浓郁😋肉汁仲好juicy 💦 配料有我最爱既酸瓜🥒 加埋生菜、番茄🍅同红洋葱,厚到臂大个口👄都咬唔哂!!·🐟 Fish Burger  HKD$89第一次order 鱼堡估唔到咁有惊喜🤩 块鱼柳又大又长,刚刚炸起好香口👅鱼肉嫩滑好好食,加埋酸酸地既沙律酱汁,鱼柳汉堡绝对唔比牛肉汉堡专美👍🏻·🍗 Crispy Garlic Wings  HKD$59/6PCS即叫即炸热辣辣脆卜卜🔥鸡翼饱满啖啖肉,泰式酸辣酱食落好开胃🤤面头仲洒左好多炸蒜粒,超级惹味😻😽

🍔 Cheese Burger  HKD$109

面包外皮有煎香过,外脆内软好有口感👍

🐟 Fish Burger  HKD$89

面头仲洒左好多炸蒜粒,超级惹味😻😽
2021-03-06
用餐时段