2024-03-13
最近經過長沙灣,晚飯時間行過見到有間裝修咁靚嘅打卡餐廳,緊係要入去試下啦!門口位已經好適合影相🌾唔想坐餐廳入面,出面都有得坐住黎食。裏面餐廳都有兩個佈置得好有心機嘅打卡位,搞到我都忍唔住影返張😳📸._.🫕| (冬日暖意)三重特濃芝士火鍋 |🫕作為芝士控嘅我,真係好鐘意食芝士火鍋,佢仲係三重特濃夠曬吸引!芝士火鍋用火烘住,唔會結身,芝士濃度適中,食完都唔會膩到唔想食嘢,有成五種配菜可以點芝士食,索曬啲芝士汁熱熱地咁食,芝士控不能錯過✨️·🦀| 香濃蟹膏手捲意粉配香焗明太子手拆蟹肉 |🦀意粉個名好長好吸引,全部都充滿住蟹嘅味道,意粉面頭有裝滿滿滿蟹肉嘅蟹殼,將入面嘅蟹肉撈勻係意粉到,賣相吸引,意粉汁濃稠,每啖意粉嘅汁都痴住蟹肉,好香濃嘅蟹膏蟹肉味💕·🥞| 開心果奶蓋梳乎厘班戟 |🥞梳乎厘班戟有好多款味道可揀,即點即製作,上枱已經feel到佢郁下郁下好腍身,鬆鬆軟軟嘅口感,蛋香味重🥚面頭淋滿咗開心果奶蓋仲有開心果粒好吸引,味道唔會太甜剛剛好👍🏻._.
._.
🫕| (冬日暖意)三重特濃芝士火鍋 |🫕