2023-02-01
Mr. Steak旗下嘅餐廳 質素有保證 自助吧嘅食物選擇多到試唔曬😚😚一入到餐廳就比佢個自助吧吸引到👀 有齊冷盤🥙 水果🍉 海鮮🦐 沙律🥗 仲有唔同cold cut🧀選擇 🍴除咗呢啲選擇 仲有一個corner係專擺放甜品🍰🍩🍮🍫 啱哂有甜品胃嘅我呀😍🐮🥩極黑和牛板腱扒配法國拉克萊特溶岩芝士五成熟上枱 牛扒處理得唔錯 表面有焦香且肉質粉嫩🥰 牛板腱本身帶有豐富嘅牛肉味同時會爽口 比西冷有更少脂肪🤪 加咗熔岩芝士之後 令牛肉味更突出 加恃模仿脂肪嘅口感 相映成趣呀喂🤭配上紅酒 完 美 !💯🍝🥚卡邦尼意大利扁麵配溫泉蛋利用雞蛋同芝士撈意大利扁面 唔係用忌廉汁求其撈兩撈就算 有質素😍😚 麵條烹煮時間拿捏得好好 入口嘅感覺唔會好似麵糊 亦唔會好硬 撈埋啲煙肉一齊食 10分滿足!🤤🤤🥘🍡🥯自助吧食物蝦 蜆同青口都好鮮🦐🦀 仲有麻醬豆腐 長意粉 沙律 其他蔬菜🥦🧈 好多選擇都好好食😋自助吧甜品花多眼亂 而我私心推介呢兩款🍫朱古力撻 濃郁嘅朱古力加上撻皮嘅牛油香 食落一啲都唔膩🤫🍮北海道牛乳布丁 口感順滑 奶味濃郁🍼🥛同場推介忌廉蘑菇湯🥣用薯仔蓉煮湯 忌廉味比蘑菇味重 飲多幾啖 出奇地薯仔味更突出🥔
🐮🥩極黑和牛板腱扒配法國拉克萊特溶岩芝士
配上紅酒 完 美 !💯
🍝🥚卡邦尼意大利扁麵配溫泉蛋
🥘🍡🥯自助吧食物
自助吧甜品花多眼亂 而我私心推介呢兩款
🍫朱古力撻 濃郁嘅朱古力加上撻皮嘅牛油香 食落一啲都唔膩🤫
🍮北海道牛乳布丁 口感順滑 奶味濃郁🍼🥛
同場推介忌廉蘑菇湯🥣
行過朗豪坊 如果想搵返啲高級少少而價錢又抵食嘅餐廳就要上嚟呢到啦 推薦推薦🫡🫡