2022-09-10 359 浏览
▪️油甘魚薄切配梅酒漬車厘茄🐟 (starter)雖然menu上面話係薄切 但係其實係厚切🤤 梅酒汁嘅香味又唔會搶咗油甘魚鮮甜嘅味道 車厘茄都超甜▪️香煎法國鴨肝配香梨蓉🦆 (starter)鴨肝超級大大大大大嚿 但係港女略嫌下面塊麵包太腍了 如果係烘一烘塊麵包會更加好味▪️海膽燴意大利飯配北海道帶子 黑魚子🍚 (main)意大利飯有超級濃郁嘅海膽味 帶子有少少燶邊增加口感 不過食到後期感覺有啲滯▪️安格斯牛柳配封煎鴨肝 薯蓉 燒蘆筍🥩 (main)Filet mignon果然係牛入面最腍嘅一個部份 腍嘅程度可以話係冇牙都食到🤣 溫度控制得十分精準 隨碟奉上今餐嘅第二塊鴨肝 鴨肝配牛柳一齊食落去完全感受到滿滿嘅脂肪味 滿足感max▪️Billow’s tiramisu (dessert)有別於一般嘅tiramisu 港女會形容呢個係組裝前嘅tiramisu 雖然味道唔錯 但係港女唔明白點解沒有兩條草喺度 如果係可食用花可能會更美觀▪️Gustave Lorentz, Gewurztraminer (white wine)
▪️油甘魚薄切配梅酒漬車厘茄🐟 (starter)
油甘魚薄切配梅酒漬車厘茄

▪️香煎法國鴨肝配香梨蓉🦆 (starter)
香煎法國鴨肝配香梨蓉

▪️海膽燴意大利飯配北海道帶子 黑魚子🍚 (main)
海膽燴意大利飯配北海道帶子 黑魚子

▪️安格斯牛柳配封煎鴨肝 薯蓉 燒蘆筍🥩 (main)
安格斯牛柳配封煎鴨肝 薯蓉 燒蘆筍

▪️Billow’s tiramisu (dessert)
Billow’s tiramisu

2022-09-07
  • 安格斯牛柳配封煎鴨肝 薯蓉 燒蘆筍
2022-09-09 313 浏览
🐽 - Tai Po - Billow相信小白鷺餐廳一定無人唔識🤫希臘小白風既裝修設計配上湖邊靚景,無論打卡定係放假休息都係一種享受餐廳設有Set menu/ A la carte可以自由選擇🫶🏼- Octopus terrine凍食既八爪魚非常爽口,絕對係開胃前菜- Risotto with hokkaido scallop帶子煎得好香口,配上creamy 既risotto,令人完全停唔到口👍🏻- Lavender ice cream with passion fruit mousse飯後再品嚐尼個酸酸甜甜既甜品,就算幾飽都唔會食唔落🤣感覺一啲都唔”溜”
🐽 - Tai Po - Billow

相信小白鷺餐廳一定無人唔識🤫

- Octopus terrine
凍食既八爪魚非常爽口,絕對係開胃前菜

飯後再品嚐尼個酸酸甜甜既甜品,就算幾飽都唔會食唔落🤣
感覺一啲都唔”溜”

💠 Billow 💠大埔💠西餐廳💠除左梅窩、大埔、西貢之外,香港另一景觀餐廳好正推介係喺人稱小白鷺嘅地方,經裝修同翻新後,有白色小屋、湖邊同靚靚盆栽襯托,無論同好姊妹、男友同屋企人去都咁啱feel!一去到已經好開心~食物質素我會話係一般般~所以係食景觀,而唔係食物!一開始睇OpenRice講,已經有啲擔心;望落去開放廚房,心諗有四五個廚,應該冇事掛;但我最後嘅評語都係一般~我地叫左兩份brunch~ 一份美國安格斯肉眼扒、椰菜絲沙律、太陽蛋~所有嘢如實咁放喺碟上,無咩驚喜😂 最大問題係我叫medium rare,但佢俾8、9成我🫣肉眼偏薄,肉質依然okay,但會失望啦朋友叫波士頓龍蝦、茴香、雙色椰菜花、橙柳;配芥末醬、sourdough多士~ 酸種麵包偏硬身;朋友亦都唔好fennel茴香,所以評語都係average左右~我地另外加咖啡~一杯flat white,一凍cappuccino ~ 都係Okay啦,咖啡香都濃,但飲唔到豆香了整體評語都係偏上😂因為景觀,同埋新景點,正正不過附近唔係好多地方可以行,一嚟湖邊變成水上樂園之後私有化左,冇人接近到個湖~小白屋、走廊、同窗邊,都非常可以打
💠 Billow 💠大埔💠西餐廳💠

整體評語都係偏上😂因為景觀,同埋新景點,正正

不過附近唔係好多地方可以行,一嚟湖邊變成水上樂園之後私有化左,冇人接近到個湖~小白屋、走廊、同窗邊,都非常可以打卡,但位置都係有限

我地用餐時間用盡75分鐘,再玩多30分鐘左右,就走左了~雖然有shuttle,但半小時一班,我地無預好時間所以都係的士出入😂 40-50蚊左右,okay啦😅

另外一提,室內係冷氣地方,我哋喺正湖邊望住個湖同小白屋食野超開心~
室外就可以帶寵物,室外都幾full 㗎

Billow
網上訂座即賺Rice Dollars
網址: https://s.openrice.com/QrbS0kzc500~uZ5MGAA
地址: 大埔大埔滘紅林路2號白鷺湖互動中心地下B號舖
電話: 26576628
=====================
#大埔美食 #小白鷺 #小白鷺餐廳 #立場不明 #寵物友善餐廳 #西餐廳 #cafe #hkcafe #hkig #hkfoodie #hkscenery #restaurant #hkrestaurant #kazyytaipo #kazyycafe #kazyypetsfriendly
2022-08-27 1024 浏览
有日同男友同一日放假,所以提早幾日打電話去Billow book位,食飯當日係平日,雖然電話果邊話最早得返12點有位,但餐廳11點開,可以早啲入座,簡自己中意既位置~我地係揸車去既,有三小時免費泊車,唔揸車就可以坐shuttle, 定時會有shuttle來往大埔墟火車站。11點開門,我地就入左去,簡左窗邊位,可以望到湖畔風景,今日有一個水上活動班,一路食野一路睇佢地玩都幾開心有趣~不過窗邊就真係有啲曬,所以大家記得搽足防曬~🌞🌞跟住到點餐時間~我地叫左個粟米忌廉湯~呢個就唔係罐頭果啲,係磨碎啲粟米一小小粒再去煮湯,好香粟米味,唔會只有死甜果種~我自己就叫左個南瓜核桃mozzarella rissotto, 有啲煙韌芝士波,有啲核桃粒粒,配埋南瓜肉,非常之夾,口感層次好豐富既一個main! 唔會覺得膩!讚!男友叫既係牛肉burger and fries, 佢都話件牛肉好厚好有牛肉味,整體個味道都好好!甜品方面,我地叫左焦糖香蕉waffle& ice cream, 好適合夏日炎炎消下暑 焦糖唔會太甜,waffle係新鮮烘,香脆 唔會淋曬,同雪糕配住一齊食都好正食完之後有問下waiter,

跟住到點餐時間~
粟米忌廉湯

南瓜核桃Mozzarella  Rissotto

Beef  Burger  & Fries

Banana  Waffle  and  Ice-cream

食完之後有問下waiter, 附近有無地方行,但好可惜佢話之前個花田俾人踩爛曬,所以最後唔要個花田,鋪返草皮就算數,有啲可惜
但可以潛住車路行去後面,可以影到餐廳同湖景既相,風景真係好唔錯!
附上我既作品

總一個結,覺得服務態度係幾好既,野食質素都對得住價錢既,不過唔算話十分抵食,係勝在有靚景可以影好多靚相,同埋唔會趕人,可以慢慢enjoy meal同埋傾下計~仲有免費泊車3小時,所以Billow係我十分滿意既餐廳~
2022-08-02
粟米忌廉湯
南瓜核桃Mozzarella  Rissotto
Beef  Burger  & Fries
呢間係大埔嘅Billow裝修同環境都超靚好有女孩度假feel😊打卡影相一流但一定要上網定位先‼️🔺 燒大虎蝦龍蝦汁偏意粉 $238首先燒虎蝦好大隻賣相好靚虎蝦好新鮮爽口彈牙🦐龍蝦汁味好用篇意粉質地都好好🔺 自家製手打牛肉漢堡薯條 $158漢堡包入面覺得好香好靚, 漢堡包和牛肉漢堡幾厚, 蛋漢堡扒比較乾🔺 紐西蘭羊架 $288羊架冇乜驚喜普通,覺得有啲偏鹹

呢間係大埔嘅Billow裝修同環境都超靚

虎蝦好新鮮爽口彈牙🦐
龍蝦汁味好用篇意粉質地都好好

🔺 自家製手打牛肉漢堡薯條 $158

🔺 紐西蘭羊架 $288
羊架冇乜驚喜普通,覺得有啲偏鹹
2022-08-19 844 浏览
食物中規中矩,如果要食超好食嘅野就唔使嚟,但純對吾係差既👌但係你話食環境咁呢間就一流可能本人麻麻哋凍盤食物所以佢嗰d頭盤我真係搞吾掂個牛扒就幾好食嘅、意粉都不錯鹹點我全部都OK甜點我就麻麻地純粹個人喜好🍻🍻🍻但我都食過呢間好幾次環境真係好舒服可以同朋友傾計坐好耐😋
食物中規中矩,如果要食超好食嘅野就唔使嚟,但純對吾係差既👌
但係你話食環境咁呢間就一流
可能本人麻麻哋凍盤食物所以佢嗰d頭盤我真係搞吾掂
個牛扒就幾好食嘅、意粉都不錯
鹹點我全部都OK
甜點我就麻麻地
純粹個人喜好🍻🍻🍻
但我都食過呢間好幾次
環境真係好舒服
可以同朋友傾計坐好耐😋
放假要諗同小狗🐶去街用餐🍴都唔太容易,商場可以俾寵物進入,但食肆又未必可以批准,比較麻煩🥹.預早好多訂咗枱去呢一間長期都係爆滿位於大埔滘嘅戶外餐廳🍴,不過用餐時間比較趕,而且定價當然會偏高,感覺環境同風景佔咗價錢嘅一大截🥹———————————————————————————🍽三色時令生蠔🦪 💬生蠔🦪都幾新鮮,每款都有唔同特色,青瓜醋汁🥒、辣泡菜🌶、泰式辣汁,美味中多咗份有趣☺️.🍽龍蝦湯🦞💬味道濃郁有口感,龍蝦肉滿佈湯內,彈牙爽口,感覺不錯☺️.🍽澳洲🦘M5和牛💬有炭烤香味,食材質素夠高,製作精美☺️.🍽海膽北海道帶子意大利飯💬帶子夠大粒亦有口感,意大利飯好蝦人食,好唔好真係一線之差😌
———————————————————————————
🍽三色時令生蠔🦪
🍽龍蝦湯🦞
💬味道濃郁有口感,龍蝦肉滿佈湯內,彈牙爽口,感覺不錯☺️
🍽澳洲🦘M5和牛
💬有炭烤香味,食材質素夠高,製作精美☺️
🍽海膽北海道帶子意大利飯
2022-08-09 532 浏览
又到星期六喇,但近幾日天氣好反覆無常,諗唔到去邊玩好,咁啱碌電話見到呢間餐廳就去試下,好好彩地walk in 唔洗等就有位,仲要係打卡嘅窗口位,出面仲見到有人玩梗水上活動,感覺都幾chill。環境真係冇得輸,不過食物就冇乜特別啦。波士頓龍蝦多士$238龍蝦包同蝦多士就聽得多,但係龍蝦多士就未試過,所以就叫嚟試下。個包嘅材料其實都幾簡單,基本上剩係得龍蝦同埋椰菜花,配上淡淡的芥末醬,唔會搶咗龍蝦嘅鮮味。不過$238嘅價錢就比較貴啲,都係食返龍蝦包開心啲。慢煮雞胸芝士黃薑意大利飯$208呢一個飯真係唔值得試!因為根本上就係一個多汁嘅咖喱雞飯,真係冇嘢好補充。雞胸係一條條嘅雞柳咁,冇特別,如果佢個名冇加”慢煮”嘅話,我會冇咁失望。炭燒榛子鮮奶咖啡我諗佢改名做”榛子鮮奶咖啡”會好啲,完全冇炭燒味,得個甜字,正如個雞胸飯一樣,如果佢個名冇”炭燒”嘅話,我唔會反白眼。

波士頓龍蝦多士$238

慢煮雞胸芝士黃薑意大利飯$208

炭燒榛子鮮奶咖啡
我地叫左海膽意大利飯,set lunch,羊架,甜品黑松露窩夫。--海膽意大利飯好食,有驚喜!通常奶油味重會令人覺得膩,但佢冇,食落仲有少少酒香味。一開始唔係好食到海膽味,凍左之後海膽味就明顯d。--安格斯牛柳(set lunch裡面),羊架(5成熟)只係就咁食牛柳、羊架的話味道好淡,而醬料偏甜,唔係好夾肉類。原本以為咁靚既環境,扒類羊架會較其他食物做得出色,睇黎就冧多左。--八爪魚法式凍批(set lunch)幾特別,有d似jelly,不過一插就易散,味道都ok。--薰衣草雪糕(set lunch)第一次食薰衣草味,好食,擺盤靚,不過分量少--黑鬆露窩夫ok既,正常總的來說,環境係靚,食物擺盤都靚,好適合打卡,不過價錢的確貴,味道可以再加強
--海膽意大利飯

--安格斯牛柳(set lunch裡面),羊架(5成熟)

--八爪魚法式凍批(set lunch)
幾特別,有d似jelly,不過一插就易散,味道都ok。

--薰衣草雪糕(set lunch)
第一次食薰衣草味,好食,擺盤靚,不過分量少

--黑鬆露窩夫
ok既,正常

2022-08-01 301 浏览
星期六放假日想懶洋洋咁hea一日chill一下於是乎就揸車試吓睇吓邊度有好去處啦結果黎左呢到😆😆😆可能成2點先黎到已經過左食飯既人潮唔洗排隊都有得即刻入座咁我地都快快手叫左野食先🤪田園沙律 ⭐️⭐️⭐️有吞拿魚,火箭菜,生菜,車厘茄自家手打漢堡⭐️⭐️⭐️⭐️個漢堡好Juice包入面係醃小黃瓜🥒可以解油膩Angus beef ⭐️⭐️無特別 配左椰菜絲沙律份量嫌佢少左dAll day breakfast 無乜誠意😅😅😅簡單到呢松露薯條飲品獨市生意都預左唔會平只不過交唔出等同既功課好似all day breakfast 咁收198蚊 又唔係有特別個心硬係有d拿住拿住😵😵我諗無下次嚕🫣🫣🫣
星期六放假日

唔洗排隊都有得即刻入座

咁我地都快快手叫左野食先🤪

田園沙律

田園沙律 ⭐️⭐️⭐️
有吞拿魚,火箭菜,生菜,車厘茄

自家手打牛肉漢堡

好似all day breakfast 咁
收198蚊 又唔係有特別
個心硬係有d拿住拿住😵😵

我諗無下次嚕🫣🫣🫣
-被美照吸引而來的☺️☺️純白的歐陸風湖邊餐廳內外環境都好美隨便拍都好看有渡假的感覺😎只是食物質素有待改善🥲◾️#美國安格斯肉眼 HKD$268午餐包含沙拉一份沙拉菜很fresh配有芝麻醬😋物非所值的牛排🥹牛排偏薄 肉味蠻重的但欠缺油香肉汁少又沒有配醬汁太陽蛋普通底下的椰菜絲比較乾和硬味道淡又單調的不好吃讓我們好失望😞◾️#燒大虎蝦龍蝦汁扁意粉 HKD$238很大隻的大虎蝦!虎蝦燒得很香😋肉質也彈牙龍蝦汁味道夠 濃稠一點會更好配有幾顆小蕃茄還有蝦仁蝦仁跟虎蝦比較起來分別很明顯不但蝦味淡還有少許雪藏味道雖然沒有什麼驚艷 但起碼大虎蝦好吃◾️#鮮奶咖啡 HKD$60◾️#朱古力泡沫咖啡 HKD$60咖啡的味道普通勝在夠冰冷!朱古力咖啡比例不錯👍🏻只是融冰後會淡一點說真的這裡環境和服務都不錯景觀開揚 裝潢漂亮坐位舒服桌子空間也很夠我們坐在半户外看著湖景很chill雖然是大熱天 但風扇很夠所以不會熱但食物質素對不上這環境和價位🥲真的真的 不要期待很好吃假日去建議大家要訂位喔!-(各項滿分為5分)餐飲分數: 🌕🌕🌗🌑🌑環境分數: 🌕🌕🌕🌕🌖服務分數: 🌕🌕🌕🌕🌗價錢分數: 🌕🌕🌑🌑🌑回頭分數: 🌕🌕🌑🌑🌑-
被美照吸引而來的☺️☺️

底下的椰菜絲比較乾和硬
味道淡又單調的不好吃
讓我們好失望😞

◾️#燒大虎蝦龍蝦汁扁意粉 HKD$238
很大隻的大虎蝦!
虎蝦燒得很香😋肉質也彈牙

我們坐在半户外看著湖景很chill
雖然是大熱天 但風扇很夠所以不會熱
但食物質素對不上這環境和價位🥲
真的真的 不要期待很好吃
假日去建議大家要訂位喔!
(各項滿分為5分)
餐飲分數: 🌕🌕🌗🌑🌑
📍大埔大埔滘紅林路2號白鷺湖互動中心地下B號舖
📞 2657 6628
🕐 11:00-22:00
2022-07-27 328 浏览
父母30周年結婚記念日,媽媽揀左呢間餐廳,平時都好少黎大埔行.地方係就係遠啲.唔想行就必須搭的士啦.😝因為係平日,早一日卜就有位啦.餐廳外面真係好靚好岩打卡.仲見到佢有個水上樂園.星期六日都可以一家大細黎玩下既.👍🏻👍🏻服務員好快就安排我地4個坐窗邊,對住個湖邊.好有feel架.講番野食先.叫左2個前菜,分別係三文魚🐟同埋鴨肝.三文魚酸酸甜甜唔錯.個鴨肝都算大舊.不過可以比多塊多士.Main course 叫左羊架.燒春雞.龍蝦意粉. 羊架熟度岩岩好.唔會好生有血水果隻. 燒春雞就難咬左啲.不過都幾大份.而龍蝦意粉就好出息. 個汁好濃好香.仲叫左個黑松露薯條過下口隱.唔錯唔錯.成件事好chill好舒服.食完仲可以出去外面行下.影下相.相信日頭同夜晚個feel會好唔同><下次會晏就黎食~

仲叫左個黑松露薯條過下口隱.唔錯唔錯.

龍蝦意粉
2022-07-26
庆祝纪念
纪念日
2022-07-24 428 浏览
老公生日,打算同埋BB同工人姐姐,一行四人出去食餐飯。因為帶住BB嘅關係,想去一啲坐得舒服,而且可以放得入BB車嘅餐廳。🤔🤔🤔上網見唔少人推介小白露呢一間餐廳,可以睇到湖邊風景,好似好舒服咁,就決定生日試吓。預先提早一星期book枱就有位,都是仲覺得自己好Lucky添😆😆💜餐廳外貌。餐廳對面有一個露天停車場,只要係餐廳食飯,就可以有3小時免費泊車。不過夏天大熱天時,成架車熱到傻咗,都要預番少少時間比架車降溫先好上車。💜餐廳內部環境。就咁睇望到窗外山水風景,確實係幾寫意,但現實係餐廳內部非常嘈。如果唔係坐窗邊位置,其實根本冇乜心情可以欣賞到風景。💜午餐配送的沙律。橙汁就係另外加錢配的。💜All day Breakfast同薑黃Risotto。對唔住都要講,呢個早餐嘅份量真係少得好離譜,佢嘅價錢講緊差唔多要接近$200。薑黃飯係好食嘅,亦都係餐廳應有嘅水準。💜漢堡包連薯仔。正常水準而已。食後感:1️⃣餐廳入座安排非常混亂😅接待處只有一位員工,佢要安排座位,又要檢查安心出行,結果搞到所有已經訂枱嘅客人滯留咗喺前台位置😮‍💨😮‍💨😮‍💨而且呢位侍應服務態度亦都唔太好😞2️⃣食物份量少,質素好普通,但係

💜午餐配送的沙律。橙汁就係另外加錢配的。

💜漢堡包連薯仔。正常水準而已。

食後感:

2️⃣食物份量少,質素好普通,但係定價就係酒店餐廳級數。最慘係餐廳環境亦都唔算好。下次唔會再嚟😅😅😅

2022-07-10
庆祝纪念
生日
2022-07-22 205 浏览
難得咁好天又book到位 當然要去chill下打個卡 位置大埔紅林路白鷺湖既 Billow 以純白色歐陸風裝修 可以望住個湖景用餐 環境的確幾舒服👍 呢度用餐時間正常係75分鐘,我地平日黎 又吾係太full 都坐左2個鐘左右先離開🐂傳統生牛肉他他 配 鵪鶉蛋黃Traditional beef tartar quail egg yolk呢個係前菜,份量也不少,夾埋麵包食仲有剩! 牛肉肉質新鮮彈牙 🐂美國安格斯肉眼 烤焗蔬菜U.S angus rib eyes baked mixed vegetablesMedium rare 肉質幾林 又juice 有 surprise 值得一試🧅法式洋蔥湯Traditional onion soup 上面有一片麵包 吸哂洋蔥湯既精華 不過略懂嫌重口味左啲🐟是日海鮮 烤焗蔬菜Fish of the day baked mixed vegetables紙包烤焗盲鰽魚,本身我吾太好淡水魚 因為有陣泥味 但經過烤焗之後還好再加上檸檬食落口清新啲 肉質就偏林 🦪三式時令生蠔 青瓜醋泡菜 泰式辣汁Oysters 3 ways cucumber vinaigret

🐂傳統生牛肉他他 配 鵪鶉蛋黃

Traditional onion soup

上面有一片麵包 吸哂洋蔥湯既精華 不過略懂嫌重口味左啲

🐟是日海鮮 烤焗蔬菜

🦪三式時令生蠔 青瓜醋泡菜 泰式辣汁
Oysters 3 ways cucumber vinaigrette kimchi spicy Thai sauce

見咁特別就試下,點知蠔完全吾新鮮,一啲蠔/海水味都冇,只係食到個汁既味
價錢仲要吾平 真心失望😞

整體而言,<食景>為主,食物中規中矩,冇太大特別,服務態度不錯!
想chill 下 遠離煩囂可以黎慢活一下😎
🙋🏻‍♀️推薦指數 🌕🌕🌕🌑🌑著名打卡餐廳!遠離鬧市,像去度假的感覺🌅 餐廳裝潢典雅,室外環境優美💐 佈滿花草,像置身於宮廷後花園,無論日頭或夜晚去都影到靚相😍😍 座位寬敞舒適,環境清靜,對住湖景用餐十分有氣氛,適合情侶或閨蜜約會🥂✨ 每張枱都有擺放鮮花 十分有心思🌷 帶寵物需坐室外喔🦮☺️(最近開設水上競技場,湖面放置水上活動設備,影響攝影效果🙁)價錢偏中至高,食物質素一般,份量偏少,人均消費約$400,性價比較低😐溫馨提示:交通方面可搭免費穿巴士、小巴、巴士或的士,駕車可免費泊車3小時。近期較少人去,可以walk-in,亦冇時間限制🙆🏻‍♀️💖═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖 🍞餐包配牛油✨𝑺𝒐𝒖𝒑🍅蕃茄海鮮濃湯 • 鮮烘法包 Bouillabaisse with Seafood Stew Smoked Paprika Baguette ($108)✨味道夠鮮濃,不錯,很開胃👍🏻𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓 🐚白酒煮大蜆 Clams with White Wine Sauce ($148)✨ 酒味偏重,蜆味道鮮甜,但食到有沙😮‍💨𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 🥘海膽燴意大利飯 • 北海道帶
🙋🏻‍♀️推薦指數 🌕🌕🌕🌑🌑

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

🍞餐包配牛油✨

𝑺𝒐𝒖𝒑
味道夠鮮濃,不錯,很開胃👍🏻

𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓
酒味偏重,蜆味道鮮甜,但食到有沙😮‍💨

𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆
🥘海膽燴意大利飯 • 北海道帶子 • 黑魚子 Risotto with Sea-urchin • Hokkaido Scallop • Black Caviar ($268)✨
燴飯味道食唔出海膽味,失望,不推薦👎🏻👎🏻👎🏻

𝑫𝒆𝒔𝒔𝒓𝒕
🧇酥脆窩夫 • 黑松露蜜糖 • 焦糖香蕉 • 雲呢拿雪糕 Croffle • Truffle Honey • Caramel Banana • Vanilla Ice Cream ($148)✨
有驚喜,值得一試! 黑松露味非常香濃,配搭蜜糖出奇地十分好味😍😍 雪糕很軟滑,但份量少

🫧餐廳收取加一費用🫧