2020-05-27
難得黎拍拖,梗係想同另一半食一更有情調嘅餐廳啦!呢度位置方便位於旺角,仲要係喺23樓,完全可以望到旺角嘅街景,都幾開陽幾舒服。上openrice睇過價錢都幾平!性價比幾高!所以走過黎試一試!見到套餐抵食啲!我地一人揀左一個食!一個餐湯一個沙律。牛油果三文魚,識落好健康又唔會好油膩,三文魚又唔會太咸!餐湯今日係得一款白湯,配有牛油餐包!餐包熱辣辣好軟熟,好好食!豬扒配薯蓉同埋蜆肉意粉係我地揀嘅主菜!豬扒唔會煎到好老好鞋口,仲反而好嫩好juicy tim!薯蓉好重牛油味,好creamy!一啖豬扒一啖薯蓉食簡直係Perfect match !蜆肉意粉都一啲都唔普通,味道辣辣地!幾惹味!唔油又覺得好開胃!唔錯唔錯!最後仲有甜品附送添,食到好飽飽,下次一定要再嚟,會選擇dinner黎食!食下個環境同夜景!