2022-04-08
😋 無論係堂食定係外賣都要等好耐啊 今次小編去左買外賣 等左差唔多一個鐘(灣仔店) 終於比我買到傳說中既egg tart同埋....egg tart 小編淨係中意食蛋撻🧁🥧 (點解可以冇蛋撻emj) 咁岩買完外賣之後堂食都有位所以入左去食啱啱買到嘅蛋撻🙈一場黎到 除左蛋遠近馳名既蛋撻之外,小編都買左其他野食,一齊睇吓啦😎🎀 Egg Tart $12排到我哋嗰陣岩岩賣晒,要等下一輪都係最後一輪(5:30pm) 😟 如果預訂既話唔可以單買一個 要6個起 所以一次過要買6個🥸 都冇辦法啦 真係好想試下傳說中既eggtart😋呢個蛋撻真係唔錯㗎 啱啱熱辣辣出爐嘅時候係溫溫地🍮 唔知你地見唔見到係好厚既餡😍蛋香係好濃同埋食落好滑😋蛋撻皮就酥脆👍🏻 eggtart係好推薦買!!🎀 Plain Scone $18我覺得呢個scone就冇乜特別 太實 可能係拎到返屋企凍唒😟😟🎀 Matcha Doughnut $38 好甜啊🤣 不過好重抹茶🍵味同埋睇相都知好足料😍 不過食唒成個都幾heavy 下 中意食冬甩🍩同埋抹茶野嘅朋友可以試下🙈呢啲🥐🥨都冇買到 因為賣唒啦 唯有等下次少人啲既時候再黎試下啦🥰
🎀 Egg Tart $12
🎀 Plain Scone $18