2021-06-01
B.O.T.H. by Texas Burger 係Texas Burger 既新分店,menu都多左好多選擇。除左佢最signature 既burger之外,仲有其他甜品、all day breakfast 等等🤤宜家去食仲有送餐湯同埋飲品可以半價嗌。 1⃣️德州燒烤牛肉漢堡($138)麵包有烘過,好鬆軟,入面有炸洋蔥圈、煙肉、蕃茄、生菜同埋佢既BBQ汁。好厚好大份🤩煙肉係脆脆地既,中間既牛肉仲係有少少粉紅色,唔會煎得太熟,食落仲有肉汁😋加埋中間既芝士同埋佢酸酸甜甜既BBQ醬真係好滿足! 另外仲有薯條,薯條係粗薯,食落夠脆加埋佢撒上左啲辣粉,好惹味! 2⃣️卡爾谷煙燻車打牛肉漢堡($138)呢款漢堡都好好食!煙燻既車打芝士好香,食落真係有拉絲既效果,成個漢堡好juicy 好正👍而且漢堡中間啲蛋黃醬同埋生菜加埋塊牛肉,成個組合都好好味! 另外每個餐都有跟餐湯,果日既餐湯係南瓜湯,好濃郁,啖啖南瓜蓉。 3⃣️香脆炸魚薯條($128)炸魚薯條相對上比較普通。炸衣唔算好脆,同埋偏厚,不過薯條同埋炸魚既調味都唔錯🐟。配埋啲他他醬同埋檸檬汁食都唔錯。 4⃣️Pink Panther(半價後$29)呢一
1⃣️德州燒烤牛肉漢堡($138)
2⃣️卡爾谷煙燻車打牛肉漢堡($138)
3⃣️香脆炸魚薯條($128)
4⃣️Pink Panther(半價後$29)
呢一杯係雜莓既奶昔。個樣好靚😍飲落其實雜莓味道唔係好出同埋偏甜。不過同burger 一齊食都幾好,佢既質地係偏結身既。
5⃣️核果奶蓋班戟($118)
店員一開始就同我地講如果想食個pancake 既話最好一開始落單,因為佢整既時間都要幾耐。真係啱啱好我地食完曬啲嘢就整好個pancake🥰 面頭係滿滿既奶蓋🤤pancake 都好香蛋味,幾鬆軟。仲有啲楓糖漿、莓、肉桂粉、桃同埋一啲朱古力脆脆。呢個甜品真係好好味!
6⃣️水牛城雞翼($98)
水牛城雞翼炸得好脆,入面既肉仲好嫩滑。跟左兩款醬汁,一款係好似BBQ 醬咁既有啲酸酸辣辣咁,而另一款就係藍芝士醬。兩款醬都好好味!
7⃣️燒牛骨髓牛肉芝士漢堡($238)
呢款係每日限量供應既,所以就試下。佢有一條成條既牛骨髓比你刮黎食。食落係爆滿油脂香,不過其實食得既位有啲少😔 另外既漢堡比起上面兩款完全係失色。佢就係一個係普通既芝士牛肉漢堡,冇乜其他配料,甚至連蕃茄同生菜都冇。
個人覺得呢款漢堡唔抵食,太貴,而且我自己更加鍾意另外其他既漢堡。