2021-06-15
好耐冇去荃灣食飯,朋友話上次食完呢間餐廳覺得唔錯,所以就帶我黎食!平日晚上都需要等位,不過都唔需要等太耐就有位啦。餐廳的裝飾用上森林系,木色同綠色的原素也不少。餐牌有漢堡、主食、小食等提供選擇。Buffalo Wings,呢度的水牛城雞翼,雞翼同醬汁是分開的,所以唔太食得辣的朋友也不用怕。雞翼炸得香口,肉質嫩滑,醬汁酸酸辣辣十分刺激味蕾。而且還有紅蘿蔔條和青瓜條,點上blue cheese醬食特別惹味。Texas BBQ Beef Burger,呢個burger除左有他們自家手打的漢堡扒外,內裡還有芝士、煙肉、炸洋蔥圈同生菜,醬汁係BBQ醬,所以食落酸酸味味,特別開胃。漢堡扒厚身而且juicy,令人回味。Super blue blood,呢杯藍色的飲品,淨看顏色已經覺得透心涼,有淡淡的檸檬味,而且飲品不會好甜,很清新。