2021-06-30
Geo條👅評分:⭐️⭐️⭐️⭐️💫 (5⭐️最高)雞翼拼盤 $128Pepperoni Pizza $128Impossible植物牛肉芝士Burger $168炸Mozzarella Finger $55泰式烤黃油春雞 $148法式豬鞍扒配蘋果燒汁 $268Peach Hand-shaken iced tea $34Sunshine dreaming $52AvoChocoNana $62Pina Colada $52Berries Garden $52同朋友慶祝生日有生日蛋糕,當然唔少得一間好嘅餐廳啦,今次就嚟到around wellington 💛 大熱天時,坐底即刻叫嘢飲,我就叫咗杯Berries garden,因為通常berries都好解渴仲要係smoothie,凍冰冰更加正,佢哋啲smoothie幾好飲唔會太甜,我試朋友杯AvoChocoNana同PinaColada都唔甜👍🏻另一個朋友飲peach iced tea,都幾好飲值得一試!講返嘢食先,雞翼拼盤好鬼正,有辣有唔辣,仲有款有芝士添,每款雞翼都烤得好香脆仲保留肉汁添,正🤤 Pepperoni 🍕 係薄底,脆卜卜加啖啖芝士仲有辣
雞翼拼盤 $128
Sunshine dreaming $52
AvoChocoNana $62
Pina Colada $52
Berries Garden $52
講返嘢食先,雞翼拼盤好鬼正,有辣有唔辣,仲有款有芝士添,每款雞翼都烤得好香脆仲保留肉汁添,正🤤 Pepperoni 🍕 係薄底,脆卜卜加啖啖芝士仲有辣肉腸,我朋友超鍾意,係咁食😂 烤mozzarella finger鍾意食芝士同拉絲效果影相嘅朋友仔一定啱晒,其實我自己都幾鍾意食mozzarella,因為芝士味唔算太濃又可以食到芝士😂 黃油烤春雞又係正正之算,春雞啖啖肉,好香脆好多肉汁,仲配埋泰式辣醬,真係流晒口水🤤豬鞍配蘋果燒汁,蘋果燒汁甜甜哋,加上豬鞍燒得啱啱好,雖然細隻咗啲,但都唔錯!impossible burger 🍔 都唔錯,個impossible牛肉好厚同有我最愛嘅番茄🍅😂😂粗薯條都好正🤤