2018-07-29 88 浏览
上星期和朋友旺角行街,經過呢間巴黎鐵塔餐廳,我好喜歡巴黎鐵塔,呢間餐廳好有氣氛!❤️餐廳有晚餐套餐,有好多款主菜!我們選了經典二人晚餐和半打生蠔,生蠔仲可隨配搭。共三款生蠔,我們各選兩款!生蠔好新鮮好肥美!每款囗味各有特色!😋頭盤:3選2,我們選了青蘋果鵝肝多士、巴馬火腿蜜瓜鵝肝味道好香膿好肥美!表面仍好香脆!巴馬火腿好夠味,蜜瓜夠甜!凱撒沙律🥗香草煎封羊架烤澳洲牛柳扒甜品:Panna Cotta 義式奶凍,不太甜,不錯!❤️

餐廳有晚餐套餐,有好多款主菜!

我們選了經典二人晚餐

和半打生蠔,生蠔仲可隨配搭。共三款生蠔,我們各選兩款!

生蠔好新鮮好肥美!每款囗味各有特色!😋

頭盤:3選2,我們選了青蘋果鵝肝多士、巴馬火腿蜜瓜

鵝肝味道好香膿好肥美!表面仍好香脆!

巴馬火腿好夠味,蜜瓜夠甜!

凱撒沙律🥗

烤澳洲牛柳扒

甜品:Panna Cotta 義式奶凍,不太甜,不錯!❤️

2018-07-28 2008 浏览
地點方面,放工後約朋友食西餐,這裡是一個好選擇。鋪頭坐位闊落,梳化位坐得舒服😌。氣氛輕鬆,令人放下都市生活的煩囂和壓力。點了經典二人晚餐,價值超值。先來一杯Mocktail, Strawberry Kiss, 由Strawberry puree, lemon juice, mint and soda 調製而成,香甜可口,無酒精呫啱哂我!朋友點選了Green lover, green apple purée, green tea with coconut gel 調製而成,入口清新,朋友返對我杯比較有興趣,調濃味點,相信她愛重口味野! 哈哈😄!楠瓜湯,味道可以,再濃味creamy點就perfect. 傳統凱薩沙律,新鮮醒胃!巴馬火腿蜜瓜,配鵝肝法包,是一道非常可口的前菜,香煎鵝肝,中間夾著一片青蘋果,香口清甜,不油不膩。烤澳洲牛柳排,五成熟剛剛好,配合燒烤醬,加香滑薯蓉,香濃的牛肉多汁腍身,不錯的選擇。菠菜汁煙三文魚意粉,意粉彈性剛剛好,香草🌿調味恰到好處,菠菜味香甜,加入三文魚令整道菜接近完美。最後愛個簡單甜品,士多啤梨奶凍,香滑清甜,為整頓晚餐生色不少,畫上完美句號。
地點方面,放工後約朋友食西餐,這裡是一個好選擇。

鋪頭坐位闊落,梳化位坐得舒服😌。

氣氛輕鬆,令人放下都市生活的煩囂和壓力。

點了經典二人晚餐,價值超值。

楠瓜湯,味道可以,再濃味creamy點就perfect.

傳統凱薩沙律,新鮮醒胃!

2018-07-25
2018-07-27 92 浏览
這間餐廳環境舒適, 食物味道好, 價錢相宜, 適合情侶拍拖晚膳的好地方 當晚點選2人套餐, 頭盤鵝肝青蘋果多士值得推介, 鵝肝煎得外脆內暖, 中間夾一片青蘋果能消除鵝肝得肥膩,食後很飽足
  • 烤澳洲牛柳扒
  • 巴馬火腿蜜瓜
2018-07-26 78 浏览
經過一日辛苦既工作,今晚想食法國🇫🇷菜放鬆一下,呢間amour corner一直都想試,今晚終於嚟一試究竟好浪漫既觸光晚餐同靚靚餐牌首先嚟碟生蠔,生蠔係新鮮既,最正係個辣醬,同個生蠔配合得天衣無縫前菜超正,尤其呢個青蘋果🍏配鵝肝同法包,青蘋果完全平衡咗鵝肝既油,法包好脆,非常好食我點咗個牛扒,煎得好香☺️☺️肉質好嫩滑,係完美既主菜朋友點咗豬仔骨,BBQ醬好好味,豬仔骨都煎得香口,係好味既好開心既晚餐啊!!

好浪漫既觸光晚餐同靚靚餐牌

我點咗個牛扒,煎得好香☺️☺️肉質好嫩滑,係完美既主菜

朋友點咗豬仔骨,BBQ醬好好味,豬仔骨都煎得香口,係好味既
好開心既晚餐啊!!
2018-07-12
  • 巴馬火腿蜜瓜
2018-07-25 88 浏览
之前來過這間餐廳用餐,最深印象就是鵝肝多士。沒想到今日再來一趟,鵝肝多士依舊最出色。夾在鵝肝與多士中間的青蘋果片是它最大的特色,青蘋果的酸味恰好中和了鵝肝的油膩感,多士的香脆又與軟稔的鵝肝相輔相成,高度推薦。迷你芝士拼盤包括了三種不同的芝士,藍芝士的鹹度最高,所以應放最後品嚐。頭盤都很好食。點了五分熟的牛扒,好多餐廳都會煮得過熟,很欣賞這裡會認真處理生熟度。但五成熟不好拿捏,牛扒肉色全紅而非淡粉紅,大概只有三成熟。而整個感覺就只是吃了一塊有點韌、剛解了凍的雪藏肉😂吃得出醬汁是有特別調味,但可惜與牛扒味道不太夾。薯蓉則沒什麼味道。雖然餐牌寫的是菠菜汁煙三文魚意粉,但其實是忌廉汁菠菜煙三文魚意粉😂很有自己屋企煮的感覺🙈很足料的有很多塊煙三文魚,不過都頗冰凍,有即時從雪櫃拿出的感覺,如果比較接近室溫會更好。如果以忌廉汁來說味道不差,但我其實更想有真正的菠菜汁哈哈。甜品是士多啤梨醬奶凍,雖有些過甜,卻很有奶味,不經意就吃完整個甜品。餐廳在菜式上很花心思,希望同樣能在主菜味道上花更多功夫,期待將來會嚐到更令人難忘的菜式😊。二人經典晚餐 ($328)青蘋果鵝肝多士迷你芝士拼盤傳統凱撒沙律是日餐湯烤

是日精選甜品 - 士多啤梨醬奶凍

二人經典晚餐 ($328)
是日餐湯
士多啤梨醬奶凍
2018-07-18
2018-07-25 86 浏览
Happy Friday 的二人晚餐🥂點左尊貴二人晚餐 $468 加6隻生蠔 $128🤤尊貴二人晚餐包二杯酒🥂加埋枱面上嘅candles 同餐廳環境deco~都幾有feel😌😌生蠔好大隻同肥美👍🏼好新鮮!🤤仲有3款生蠔可以簡!不過今次得返加拿大生蠔!其他已經賣晒😣下次黎要試下另外果兩款先😋三款前菜,,特別推介青蘋果鵝肝多士!!加左青蘋果更加fresh 唔會太油👍🏼鵝肝好juicy!湯+salad忌廉海蝦墨魚面黑黑的墨魚面好creamy!!!👍🏼肉眼扒 🍽肥瘦剛好 肉質軟嫰😎最後仲有甜品同餐飲🙊 呢個set好多嘢食!個人應為cp值幾高👍🏼!仲要有得食生蠔👍🏼😆不錯喔!
Happy Friday 的二人晚餐🥂

點左尊貴二人晚餐 $468 加6隻生蠔 $128🤤

尊貴二人晚餐包二杯酒🥂

生蠔好大隻同肥美👍🏼好新鮮!🤤
仲有3款生蠔可以簡!
不過今次得返加拿大生蠔!
其他已經賣晒😣
下次黎要試下另外果兩款先😋

湯+salad

黑黑的墨魚面好creamy!!!👍🏼

肉眼扒 🍽肥瘦剛好 肉質軟嫰😎

最後仲有甜品同餐飲🙊
  • 忌廉海蝦墨魚麵
2018-07-24 74 浏览
跟友人約了放工後一起吃晚餐,旺角位置大家都方便,就!於是book了這間西餐廳。🍽幸好有預先訂枱,因為平日的晚餐時間,餐廳都滿座了!🤓店內的裝修是簡約的風格~牆上有射燈,桌上有蠟燭。都幾有情調🤗咁啱見到餐廳有生蠔promotion!!😻 $128有6隻!好抵!我們選的是加拿大生蠔,唔點醬汁都好鮮甜🤤 配埋醬汁勁惹味😋😋食完開胃菜我們點了一個經典二人餐。$328 包哂頭盤、沙律、湯、主菜、還有甜品和飲品,超級豐富🤩頭盤我地選了巴馬火腿蜜瓜🍖和迷你芝士拼盤🧀Parma ham同哈蜜瓜一向都係perfect match😍鮮甜嘅哈蜜瓜中和返ham嘅咸味yumyum芝士拼盤仲有我最愛嘅brie cheese🤩跟餐的沙律和雜菜湯。沙律菜很新鮮🥗雜菜湯都十分足料!輪到主菜了~我們選了忌廉海蝦墨魚麵🦑墨汁好濃郁好正,味道適中不會太咸😋意粉的軟硬度亦剛好👍🏻👍🏻另一款主菜 我們選了黑松露菌意大利飯🖤個飯好creamy,有濃濃的黑松露味好香而且菇的份量亦頗多食完正餐當然要吃甜品🤤雲呢嗱雪糕🍦🤗很滿足的晚餐

幸好有預先訂枱,因為平日的晚餐時間,餐廳都滿座了!🤓

咁啱見到餐廳有生蠔promotion!!😻
$128有6隻!好抵!

食完開胃菜

頭盤我地選了巴馬火腿蜜瓜🍖和迷你芝士拼盤🧀
yumyum
芝士拼盤仲有我最愛嘅brie cheese🤩

跟餐的沙律和雜菜湯。
沙律菜很新鮮🥗
雜菜湯都十分足料!

輪到主菜了~
我們選了忌廉海蝦墨魚麵🦑

墨汁好濃郁好正,味道適中不會太咸😋
意粉的軟硬度亦剛好👍🏻👍🏻

另一款主菜 我們選了黑松露菌意大利飯🖤

個飯好creamy,有濃濃的黑松露味
好香
而且菇的份量亦頗多

食完正餐當然要吃甜品🤤
雲呢嗱雪糕🍦🤗很滿足的晚餐
2018-07-19
2018-07-17 2426 浏览
有次經過這條街,發現有很多的食肆。於是,這晚約了友人在這「巴黎鐵塔」晚餐 ^_<其實這間店的門面很難察覺的。一入店內,就感受到浪漫的氣氛!餐廳環境較暗,每枱都有小蠟燭,很有情調 以為座位不算多,原來仲有二樓的!枱墊寫了一個故事,更多添了浪漫的氣氛!首先點了 6隻生蠔,來自南非、加拿大及愛爾蘭,店員告知是晚還有美國生蠔。於是,我們點了南非、愛爾蘭各兩隻,加拿大及美國各一隻。由於加拿大及美國各一隻生蠔,友人挑選了加拿大的,而我則揀美國的。南非的較細,而加拿大則較大,肥美!每隻的味道不同,但都很新鮮 我們再點了經典二人晚餐!巴馬火腿蜜瓜,鹹甜配搭剛剛好!青蘋果鵝肝多士,鵝肝較油膩,配搭青蘋果酸酸地,恰到好處!傳統凱撒沙律,蔬菜新鮮爽口!餐湯 ok!忌廉海蝦墨魚麵,蝦大大隻,墨魚麵軟硬適中,但偏鹹!烤澳洲牛柳扒,五成熟,厚切仍鎖住肉汁,啖啖肉,好味 是日精選甜品,草莓奶凍!奶凍超滑,再配草莓醬,味道頗甜! 不得不提的餐飲,凍檸檬茶,很特別!檸檬不是放在杯內,而是自己榨取檸檬汁放入杯內的!
有次經過這條街,發現有很多的食肆。
於是,這晚約了友人在這「巴黎鐵塔」晚餐 ^_<

其實這間店的門面很難察覺的。

一入店內,就感受到浪漫的氣氛!
餐廳環境較暗,每枱都有小蠟燭,很有情調

以為座位不算多,原來仲有二樓的!

枱墊寫了一個故事,更多添了浪漫的氣氛!

首先點了 6隻生蠔,來自南非、加拿大及愛爾蘭,
店員告知是晚還有美國生蠔。

於是,我們點了南非、愛爾蘭各兩隻,加拿大及美國各一隻。

生蠔

由於加拿大及美國各一隻生蠔,
友人挑選了加拿大的,而我則揀美國的。

南非的較細,而加拿大則較大,肥美!
每隻的味道不同,但都很新鮮

我們再點了經典二人晚餐!

巴馬火腿蜜瓜及青蘋果鵝肝多士

巴馬火腿蜜瓜,鹹甜配搭剛剛好!
青蘋果鵝肝多士,鵝肝較油膩,
配搭青蘋果酸酸地,恰到好處!

傳統凱撒沙律
傳統凱撒沙律,蔬菜新鮮爽口!

餐湯
餐湯 ok!

忌廉海蝦墨魚麵
忌廉海蝦墨魚麵,蝦大大隻,
墨魚麵軟硬適中,但偏鹹!

烤澳洲牛柳扒
烤澳洲牛柳扒,五成熟,
厚切仍鎖住肉汁,啖啖肉,好味

甜品
是日精選甜品,草莓奶凍!
奶凍超滑,再配草莓醬,
味道頗甜!

餐飲
不得不提的餐飲,凍檸檬茶,
很特別!檸檬不是放在杯內,
而是自己榨取檸檬汁放入杯內的!
巴馬火腿蜜瓜及青蘋果鵝肝多士
  • 傳統 凱撒沙律
2018-07-12 135 浏览
呢間餐廳都食過好幾次, 情人節同聖誕節都有去過同另一半慶祝,餐廳真係好有情調, 氣氛好好! 所以朋友仔生日都決定去呢間食!當日3人行, 叫左個二人餐同散叫左意粉!頭盤叫左個青蘋果鵝肝多士+芝士拼盤.真係超欣賞個青蘋果鵝肝多士, 好好食!鵝肝同青蘋果好夾, 青蘋果中和左鵝肝既油膩感! 同埋個多士係好脆卜卜, 好食!凱撒沙律, 份量都夠3個人食!意大利飯, 口感幾好, 個汁幾creamy~卡邦妮意粉, 個sauce唔錯!羊架! 又係我既favourite~唔會太"蘇"味配埋薯蓉同D烤蔬菜, 賣相靚, 又好食!朋友order左杯野飲, presentation好特別呀~最後梗係要食食埋個甜品啦!圖左係跟2人set既, 係奶凍, 好滑, 好香!圖右係另外order既, 朱古力味好濃~岩哂朱古力控既朋友!

當日3人行, 叫左個二人餐同散叫左意粉!

頭盤叫左個青蘋果鵝肝多士+芝士拼盤.
真係超欣賞個青蘋果鵝肝多士, 好好食!
鵝肝同青蘋果好夾, 青蘋果中和左鵝肝既油膩感!
同埋個多士係好脆卜卜, 好食!
青蘋果鵝肝多士+芝士拼盤

凱撒沙律, 份量都夠3個人食!
凱撒沙律

意大利飯, 口感幾好, 個汁幾creamy~

卡邦妮意粉, 個sauce唔錯!

羊架! 又係我既favourite~唔會太"蘇"味
配埋薯蓉同D烤蔬菜, 賣相靚, 又好食!

最後梗係要食食埋個甜品啦!
圖左係跟2人set既, 係奶凍, 好滑, 好香!
2018-05-14
庆祝纪念
生日
2018-07-11 104 浏览
餐廳有二啲人set ,價錢比單點更實惠,又有齊頭盤,主菜,甜品。頭盤揀咗巴馬火腿蜜瓜同埋迷你芝士拼盤。蜜瓜好鮮甜,配上火腿又幾夾喎。芝士有三款,其中一款係藍芝士,由於我對芝士嘅認識唔太深,其餘兩款食唔出,但係幾好味嘅!主菜揀咗黑松露菌意大利飯,味道唔錯,上面加咗唔少芝士。牛扒揀咗五成熟,但係整得得太熟啦,又有啲韌,但呢個主菜都幾失望,好彩個薯蓉唔差,加返少少分。個甜品係全餐飯最驚喜嘅位,士多啤梨牛奶布甸,好滑溜,甜到又剛剛好,食完一個都仲想再食。

主菜揀咗黑松露菌意大利飯,味道唔錯,上面加咗唔少芝士。

2018-06-29
2018-07-07 196 浏览
早前有朋友在facebook分享這餐廳,看來挺吸引的,加上自己好像很久沒有吃西餐了。於是今天相約好友一起去吃。我們看了餐牌,最後決定叫個二人套餐,經濟實惠嘛。頭盤:青蘋果鵝肝多士,鵝肝大塊,咬一口,已充滿油香,很快便融化於口中。下層的多士鬆脆,帶有牛油香。而中層的青蘋果切得厚身一點就更好。巴馬火腿蜜瓜,紅白花紋的巴馬火腿均勻地鋪在蜜瓜上。蜜瓜香甜,火腿鹹香,味道濃郁。凱撒沙律,碟子是冰凍的,確保沙律的新鮮。爽脆的生菜,加上酸酸甜甜的凱撒沙律醬和微鹹的芝士碎,真的胃口大開。沙律中的麵包粒亦能夠保持香脆。跟餐蕃茄湯,酸甜開胃,還有茄蓉在湯中,增加了口感。主菜:芝士蕃茄煙肉燴長通粉,份量足夠,配料有芝士,火腿,洋蔥,菌類等。醬汁濃郁包裹著長通粉,但長通粉又不會過腍,入口有彈性。味道甜中帶微酸,減低飽滯感。香草煎封羊架,要了七成熟。用刀很容易切開羊架,可知肉質軟腍。入口肉味濃郁且肉汁豐富。另外,有個小碟裝有燒汁,可根據自己喜好沾上。個人覺得加上燒汁更惹味。甜品:草莓奶凍,好軟滑,入口奶香味濃。草莓醬不但好看,亦令布丁的味道更有層次。我們邊聊天邊吃了2個小時,大家都吃得很飽,最後決定要散散步才坐

頭盤:

巴馬火腿蜜瓜

凱撒沙律,碟子是冰凍的,確保沙律的新鮮。爽脆的生菜,
加上酸酸甜甜的凱撒沙律醬和微鹹的芝士碎,真的胃口大開。
沙律中的麵包粒亦能夠保持香脆。
凱撒沙律

跟餐蕃茄湯,酸甜開胃,還有茄蓉在湯中,增加了口感。
蕃茄湯

主菜:

甜品:
草莓奶凍

我們邊聊天邊吃了2個小時,大家都吃得很飽,最後決定要散散步才坐車回家。
题外话/补充资料: 餐廳雖然不算大,但座位舒適,氣氛不錯,適合聊天。店員態度殷勤有禮。
蕃茄湯
2018-07-01 176 浏览
今天朋友生日, 早前聽一位朋友介紹過旺角的這家西餐廳, 於是便過來嘗嘗;店十分滿座, 我們點了一個經典二人晚餐及追加了6隻生蠔; 這裏的生蠔十分潔白, 肥美而濕潤; 有南非, 加拿大及愛爾蘭產地的; 愛爾蘭產地的, 海水味較濃, 味道先鹹, 其后會有少少甜; 其肉質厚而順滑, 蠔群邊爽脆彈牙, 味道層次分明; 而南非的生蠔; 奶白色偏少少黃的肉色, 十分清甜, 口感極為CREAMY; 而加拿大的生蠔較為肥美, 海水味偏淡, 但較甜美及Creamy。吃完冷盤, 來前菜沙律及小食;  凱撒沙律, 青綠的沙律, 色澤新鮮; 吃下十分清甜爽口, 配以芝士碎及面包粒, 為淡淡的沙律菜增添了一點芝士味道;而青蘋果鵝肝多士, 一小件鵝肝, 外皮煎香, 內裏的鵝肝有十分豐富, 入口即化, 鵝肝味齒頰留香, 配以青蘋果及多士塊, 吸收了鵝肝的油, 使吃起來不會有一點兒膩感且淡淡的味道, 不會掩蓋鵝肝的味道;而巴馬火腿蜜瓜, 鹹香的巴馬火腿, 鮮紅色的肉色, 肉質口感較粗糙, 味濃較鹹, 配以清甜的蜜瓜中和, 使其鹹甜適中, 口感層次分明;小食過後又到了主菜, 我們點了一客忌廉海蝦墨魚面及燒醬烤原味豬肋骨

巴馬火腿蜜瓜
小食過後又到了主菜, 我們點了一客忌廉海蝦墨魚面及燒醬烤原味豬肋骨; 忌廉海蝦墨魚面, 3隻海蝦置於面上, 新鮮海蝦十分彈牙爽口; 黑黑的墨魚汁面, 忌廉的Creamy口感, 及幼黑的墨魚汁, 滋潤了每一條面條, 更為香滑;
忌廉海蝦墨魚面
而燒醬烤原味豬肋骨, 一大片金黃色的豬肋骨,骨肉肥瘦分明, 咬下去口感極為鬆化, 肉味濃郁, 甜甜的醬香, 使肉更為鮮味。
燒醬烤原味豬肋骨
吃完后, 這個2人份量的套餐, 價格上不太貴, 而且味道屬高級西餐廳的水準, 十分滿足。
2018-06-22 149 浏览
第一次同屋企人食過覺得幾抵食,念念不忘。今次已經係第二次黎呢間餐廳,因為朋友準備生日,於是推薦咗朋友黎。唔同第一次,今次被安排咗係樓上用餐,感覺比較似CAFE,有多人既座位,大枱8-10個圍住梳化坐。不過我地四個女仔食,如果想要暗暗地既氣氛,就可能安排坐下層會好D,因為一班人就會嘈D。野食方面我地叫左兩個2人餐,揀左牛、羊架、豬肋骨同黑松露意大利飯,牛我地叫左7成但比錯左5成,味道偏咸,而且因為生所以後期唔知係咪太生有D難切。不過羊、豬、同意大利飯係同分量、味道都唔錯。而且328仲有埋前菜餐湯、甜品、飲品就真係幾抵食!!前菜既PAMA HAM 蜜瓜同鵝肝多士味道都幾好。整體講,氣氛好、、環境舒適、食物質素都合符價錢水準,所以性價比都高。下次都想再食,唔錯既享受!

2018-06-09
庆祝纪念
生日
  • 香草煎封羊架
  • 巴馬火腿哈蜜瓜
2018-06-20 95 浏览
經過,望丁入面暗暗地有蠟燭,好似幾好feel,價錢又唔係貴,所以去左試,地方唔大,唔算好坐,不過都係諗住食完就走個種,都ok 見佢有個兩人set都廢事諗,就直接叫呢個環境 暗暗地 有少少氣氛咁前菜小食-鵝肝。湯加沙拉豬仔骨-配薯菜 ,薯菜好食墨汁意粉士多啤梨奶凍 ,呢個好味

見佢有個兩人set都廢事諗,就直接叫呢個

環境 暗暗地 有少少氣氛咁

前菜小食-鵝肝。

湯加沙拉

豬仔骨-配薯菜 ,薯菜好食

墨汁意粉

士多啤梨奶凍 ,呢個好味

2018-06-19 125 浏览
小妹本星期與老公一同放假, 當然要浪漫一下啦。早前已訂下餐廳, 早已聽聞店家地方情調不錯且食物有水準。是日準時6時正抵達。店家地方雖然不大, 但佈置頗有格調。地方暗暗的, 播著柔和音樂, 與繁喧的旺角形成強烈對比。坐下隨即翻看一下菜單吧!!小妹最終選擇了生蠔&經典二人晚餐。精選生蠔推介 $128生蠔由淡味至濃順時針排列, 好讓食客食到生蠔真正鮮味。對於蠔迷的小妹, 已急不及待即時起動。生蠔鮮甜可口, creamy得黎又唔會膩!!經典二人餐 $328二人餐內容非常豐富, 除基本餐湯沙律外, 更有特色前菜, 連主菜餐飲及甜品, 超值抵食。先來大大份凱撒沙律。巴馬火腿蜜瓜+青蘋果鵝肝多士蜜瓜超甜爽脆, 配 parma ham一流, 吃過想一試再試。另鵝肝肥美, 配酸甜青蘋果一解膩感, 加香脆多士佐吃一絕。香草煎封羊架小妹點了5成熟岩岩好, 肉嫩味美, 加上店家精心調制非常匹配。燒醬烤原味豬肋骨豬肋骨超級大份, 驟看以為一頭小乳豬呢, 哈哈。豬肋骨烤得恰到好處, 連骨香烤下保留肉汁, 味美可口。士多啤梨醬奶凍士多啤梨醬香甜美味, 配奶香味濃的奶凍一同品嚐, 實為一頓晚餐畫上完美句號。
小妹本星期與老公一同放假, 當然要浪漫一下啦。

坐下隨即翻看一下菜單吧!!

小妹最終選擇了生蠔&經典二人晚餐。
精選生蠔推介 $128

經典二人餐 $328
先來大大份凱撒沙律。

巴馬火腿蜜瓜+青蘋果鵝肝多士

士多啤梨醬奶凍