2023-05-30
朋友一路都話A Lux好正,我都心思思好耐,今晚就同朋友一齊食😍入到環境不錯,店員好細心幫我放好雨傘。服務一流👍🏻店員再奉上welcome drink 及麵包,香草味及白包及1款薄脆,可加橄欖油加黑醋。自加制麵包特別好味Assorted cold cut platter- 不同款或Parma Ham 襯上哈密瓜,碟上加以蜜糖黑松露醬,哈密瓜清甜加上ham 鹹香中和,帶出平均口感👍🏻龍蝦湯-上枱時再將龍蝦湯倒入碟內,入面放上意大利雲吞,啲泡沫一層一層增加口感,回味。Carb meat Risotto-意大利飯煮得好好,奶油狀,夠creamy,每啖都有松葉蟹肉,芝士及蘆筍,好香口,讚👍🏻USD Ribeye-我至愛😍非常柔軟亦帶有肌肉脂肪,仲帶一點油花,入口嫩滑多汁,重牛味,超級滿意甜品-蕉糖馬卡龍/具殼蛋糕仔及香濃朱古力白桃茶-好香白桃味,可幫忙消化一下,加上舒服嘅環境,店員細心講解,絕對可以再光臨🫶🏻
甜品-蕉糖馬卡龍/具殼蛋糕仔及香濃朱古力