2019-09-09 29 浏览
今天與朋友來到這家充滿文青氣息的Cafe享用下午茶,店舖雖然不算大,座位亦不算多,但裝修簡約、整潔、舒服。廚房是open kitchen,但沒有很大的油煙味。反而坐在接近露天座位的位置,如果有人食煙,就算關上門,也會聞到煙味,所以對煙味有抗拒或敏感的人,就要坐接近大門口的位置。店裏的職員全部都是年青人,包括廚師、水吧、侍應,雖然他們都很年青,但服務和廚藝都很不錯。原本我想點蛋糕和Cappuccino的,但因為蛋糕只有一款普通的蛋糕,而沒有我想吃的cheese cake,所以最後我改為吃迷你芝士法式吐司。食物送到枱上,完全驚喜,因為賣相很精美和吸引,除了吐司之外,還有一球雪糕和雜果伴碟。吐司表面看沒有甚麼特別,但切開小塊放進口,你會吃到和看到有些像糯米團的餡料在中間,很特別。而且很香牛油味,事實上我相信應該是放了很多牛油,所以才這樣好味,有點邪惡,令你吃完會有罪惡感,但你又無法抗拒它。至於Cappuccino很正規,沒有什麼特別好喝或不好喝。整體來說,我覺得這間Cafe很不錯,如果想享受寧靜的環境,又想吃些好東西的話,這家確實是不錯的選擇。

店裏的職員全部都是年青人,包括廚師水吧侍應,雖然他們都很年青,但服務和廚藝都很不錯。原本我想點蛋糕和Cappuccino的,但因為蛋糕只有一款普通的蛋糕,而沒有我想吃的cheese cake,所以最後我改為吃迷你芝士法式吐司。食物送到枱上,完全驚喜,因為賣相很精美和吸引,除了吐司之外,還有一球雪糕和雜果伴碟。吐司表面看沒有甚麼特別,但切開小塊放進口,你會吃到和看到有些像糯米團的餡料在中間,很特別。而且很香牛油味,事實上我相信應該是放了很多牛油,所以才這樣好味,有點邪惡,令你吃完會有罪惡感,但你又無法抗拒它。至於Cappuccino很正規,沒有什麼特別好喝或不好喝。

Cappuccino  and  迷你芝士法式吐司
2019-09-08
Cappuccino  and  迷你芝士法式吐司
2019-09-06 1380 浏览
適逢放假, 到上環走走! 走上斜路, 發現一間色彩鮮明的大廈, 先被顏色吸引, 再發現有趣壁畫, 原來係一間裝修清新小店, 主打班戟! 行到攰攰哋入去食個靚 tea! 招牌芝士厚班戟全日餐 $125 ~ 拉芝啊…香腸是芝士腸, 煎得皮開夠脆! 沙律菜非常新鮮, 自家制芥末沙律汁酸酸甜甜哋好味道! 最最最吸引係個芝士班戟, 芝士咸咸香香, 拉絲一刻已足見用料上乘! 用上荷包蛋而非炒蛋, 蛋煎得好靚之餘好有蛋味 (即係唔用 cheap 蛋 lor) 招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟 $85 ~ 賣飛佛! 班戟內包裹著綠茶麻糬, 口感煙煙靭靭, 唔會太甜, 班戟亦鬆軟, 但又唔係輕到食陣風! 伴碟滿滿新鮮生果及甜甜的燕麥, 多重口感, 成件事好滿足! 侍應妹妹話班戟漿及海鹽醬每日新鮮自家制, 仲不定期改良班戟漿, 務求令食客有新鮮感, 讚! 可惜係當日雪糕櫃壞左, 無雪糕用新鮮忌廉代替, 未有機會試到北海道牛奶雪糕, 下次…下次…宇治抹茶氣泡蜜 $48 ~ 濃濃的抹茶味, 唔會太苦! 入口一陣酸酸甜甜的蜜味, 好清新好解膩, 當食左咁多甜品, 中和一下正好! 蜜桃薑茶 $38 ~ 註明非茶包, 全用德

蜜桃薑茶 $38 ~ 註明非茶包, 全用德國進口茶葉! 飲落係同一般茶包有分別的, 味道細緻, 口感順滑, 桃味較薑味突出! 另備有蜜糖, 加少少又另有一番風味!
星期六日個 menu 原來同平日有少少唔同, 食物選擇比較多, 有燒物, 小食仲有 Brunch …正’s
註: 店內及街外四周圍既壁畫都好靚!

2019-09-03 46 浏览
朋友去大館之前,就諗住搵一間Cafe坐低傾吓計先,睇上網就搵到呢一間,有得食lunch同埋飲咖啡嘅咖啡店啦!餐廳嘅食物種類都好多包括有飯、意粉、燒物等等。最後我哋嗌咗啲一個招牌芝士厚班戟全日餐,同埋呢一個招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟。價錢雖然唔平,但係每一份嘅份量都好多,一定食到好飽肚。講下個麻糬班戟先,除咗側邊嘅水果好新鮮之外,佢嘅海鹽忌廉味道好濃,而且唔會過鹹,食落去嘅味道都幾特別。以佢嘅全日餐都好豐富,除咗有大大條嘅腸仔之外,亦都有牛油果同埋蘑菇、小蕃茄等。最後配埋兩杯野飲,包括菠蘿醬薄荷梳打。菠蘿漿同薄荷嘅配搭都幾特別亦都係我個人第一次試食落去菠蘿味亦都唔會太重,味道啱啱好,個人認為好值得推介。
餐廳嘅食物種類都好多包括有飯、意粉、燒物等等。

2019-09-02 33 浏览
今日同朋友去了這間3rd Space,很有日本特色噶一間店,裝修擺設很日風,不過位置比較偏,比較難穩。聽聞果度班戟好好食,所以點左一個伯爵茶招牌海鹽忌廉麻糬班戟北海道牛奶雪糕及水果,班戟很鬆軟,有伯爵茶的香,班戟入面有麻糬,好Q,麻糬帶點煙韌,點上牛奶雪糕加忌廉更可口。
2019-08-29 55 浏览
去了上環的一間特色餐廳,餐廳的名字叫做"3rd Space"一到餐廳的大門口在牆上的塗鴉和偌大的玻璃窗戶,有外邊可以清清楚楚的看見廚師裡面作業的情況,進入餐廳很有一種優皮的感覺,雖然餐廳細細,但非常優雅,和簡簡單單的裝修,我們坐下面向大街食一排高身座椅,店內可以一下子擠進20多人都冇問題,尤其是開放的廚房,可以見到廚師弄餐的情況,菜式非常之簡單。坐下我們點了兩杯的凍飲了,分別是:先青檬薄荷梳打,這杯飲品加了幾片薄荷葉含有清香的薄荷和一點兒酸味,一杯非常清爽涼快的飲料,另外一杯菠蘿梳打水,甜甜的菠蘿醬再加上梳打水混合,是唔錯的選擇。另外點了兩款小食分別是:招牌芝士厚班戟全日餐,甜糖漿,脆皮芝士腸,芝士口厚班戟,牛油果,羅勒菜,生菜,車里茄,冬菇,粟米仔,秘制沙律醬,簡簡單單的上碟的時候,簡潔利落,味道恰到好處,材料新鮮。招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟加北海道牛奶雪糕及水果,值得一贊的是他特製的海鹽忌廉汁,味道非常特別,有多重的味蕾感覺,別有一番風味,加上雪糕,一冷一熱不用5分鐘已經K.O.整個班㦸,我極力推薦的一款食品。

2019-08-29 270 浏览
最近街上少人了,從上環沿路拾級以上,上環差館上街都好多小鋪值得當一天文青閑逛下留意此小店好一段時間,但知道一向不乏支持者到假日必定要排隊結果亦轉了新地址,今天走過來,小店外氛圍好像置身外國,讓人不自覺地按下快門難得平日到來,找個位子跟朋友坐著窗邊看著街外行人與車流動,在沒有太多人的下午,感覺舒服自在,很容易就坐了一個下午Cafe是以白色為主的日系裝修,悠和的燈光映照得讓人心情得以放鬆,單單想像呷一口咖啡吃一口鬆餅...事不宜遲,就馬上看看手上的menu事實上我是衝著pancake而來的,深知道3rd Space出名pancake,怎能錯過但又點可以只食甜食呢就來一個⭐️塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯 $120濃濃牛味的薄切西冷肉質香嫩細軟,加入慢煮流心蛋拌飯,蛋味非常突出,拌飯更能令米飯更香滑細膩,令人忍不住一口接一口;店員細心建議之後加上鰹魚湯造成茶漬飯,一飯兩食,帶來兩種味蕾衝擊!⭐️(左) 皇室伯爵鮮果茶 $48⭐️(右) 皇室伯爵茶黑朱古力 $48以伯爵茶作茶底濃而不澀,配合新鮮生果帶來的甜味,不會有一方特別搶,兩者恰到好處,味道好清新又解渴,推介朋友點的黑朱古力伯爵茶,朱古力的濃

留意此小店好一段時間,但知道一向不乏支持者到假日必定要排隊
難得平日到來,找個位子跟朋友坐著窗邊看著街外行人與車流動,
在沒有太多人的下午,感覺舒服自在,很容易就坐了一個下午
事不宜遲,就馬上看看手上的menu

但又點可以只食甜食呢

就來一個⭐️塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯 $120

⭐️(左) 皇室伯爵鮮果茶 $48
⭐️(右) 皇室伯爵茶黑朱古力 $48
皇室伯爵鮮果茶(左) 及 皇室伯爵茶黑朱古力(右)

味道好清新又解渴,推介

朋友點的黑朱古力伯爵茶,朱古力的濃厚香醇注入伯爵茶既茶香,唔洗驚好甜呀,估唔到朱古力同伯爵茶也很搭!

萬眾期待(是我啦...) 的Pancake要出場喇

⭐️招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果 $85

招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟北海道牛奶雪糕及水果

我個人都偏好這款厚身pancake,因為好似蛋糕一樣鬆軟帶質感,中間加入口感煙韌抹茶麻糬,店員熱心分享pancake配合香濃軟滑海鹽忌廉,輕輕燒過的忌廉表面,焦甜鹹香,咸加甜好balance
仲有香濃冰凍北海道牛奶雪糕,多重口感好有幸福的感覺
咁靚伴碟的新鮮水果,好食之外絕對絕對絕對係打卡位,除左好食視覺上都好滿足!
2019-08-23
塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯
皇室伯爵鮮果茶(左) 及 皇室伯爵茶黑朱古力(右)
  • 皇室伯爵鮮果茶
  • 皇室伯爵茶黑朱古力
2019-08-24 182 浏览
3rd space係一間充滿藝術氣息的小店出面同入面牆身都有彩繪,日式文藝風店入面擺設幾文青,店員都十分年輕伯爵茶麻糬鬆餅pancake十分鬆軟,中間有個麻糬mochi,兩樣嘢都好夾,伯爵茶味道既pancake都係第一次食,燒海鹽忌廉既鹹未吊左pancake同雪糕既甜味,係一個唔錯既配搭!雪糕係熱辣辣既pancake上面成為半溶狀態,mix埋d燒海鹽忌廉,又凍又熱,又鹹又甜,味道好有層次!好好味!風乾火腿慢煮蛋嫩葉沙律配芝士麵包parma ham份量較小,味道正常,個麵包上到黎有少少凍左,呢個菜麻麻地叫左店員推薦既飲品,皇室伯爵鮮果茶同皇室伯爵茶黑朱古力鮮果茶入面有好多新鮮生果,頗refreshing,夠健康黑朱古力入面加左伯爵茶好有驚喜,甜度適中,味道好特別呢到都叫做既chill,下次黎應該會試其他野食
3rd space係一間充滿藝術氣息的小店

出面同入面牆身都有彩繪,日式文藝風
店入面擺設幾文青,店員都十分年輕

風乾火腿慢煮蛋嫩葉沙律配芝士麵包

風乾火腿慢煮蛋嫩葉沙律配芝士麵包
皇室伯爵茶黑朱古力

叫左店員推薦既飲品,皇室伯爵鮮果茶同皇室伯爵茶黑朱古力
鮮果茶入面有好多新鮮生果,頗refreshing,夠健康
黑朱古力入面加左伯爵茶好有驚喜,甜度適中,味道好特別

呢到都叫做既chill,下次黎應該會試其他野食
皇室伯爵茶黑朱古力
  • 招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟北海道牛奶雪糕及水果
2019-08-23 49 浏览
星期六下午放假去左上環周圍行,行到差館上街附近見到有間幾別緻既cafe,舖頭主調係全白色,完全係我中意既風格,好舒服。最入面有個半露天既後花園(有玻璃頂架,落雨都唔驚),牆上面有好多女仔做緊唔同野既畫像,啱哂鍾意打卡既朋友。放假三五知己黎呢度真係可以hea 足一個下午呀😍 我地兩個人叫左一個咸食一個甜食share ,如果自己食應該食完個咸食就食唔落個甜食,一定要叫埋朋友黎呀,唔係一定會後悔呀。1. 塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯($110)個牛排係即燒既,啲支支聲聽到我食指大動呀!野食係連埋一樽熱既茶漬汁咁上,侍應姐姐好nice咁教我地要撈左個慢煮蛋先再倒茶漬汁落去一齊食,正!殻米飯好健康,加上個茶漬汁落去,個味好清新,不知不覺就好快食哂成碗。2. 招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟(伯爵茶)($85)北海道牛奶雪糕及水果我地揀左伯爵茶味,一啖咬落去,我地就知道無揀錯喇,好香濃既伯爵茶味,啱哂TT小姐呢個茶控。食食下,咦唔見有麻糬既?! 原來係班戟入邊,好煙韌,特別既口感加上燒左既海鹽忌廉,咁有心思,點好意思淨係黎一次?另外值得一讚既係特濃凍朱古力,好耐都無係香港飲到咁正既凍朱,呢一杯絕對高質,

1. 塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯($110)
2. 招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟(伯爵茶)($85)
北海道牛奶雪糕及水果

另外值得一讚既係特濃凍朱古力,好耐都無係香港飲到咁正既凍朱,呢一杯絕對高質,記住記住要嗌黎試下呀!
2019-08-15
2019-08-21 51 浏览
呢間一向都好出名食pancake,已經第二次黎,今次就還原基本步,叫左原味pancake.重點系佢入面有麻糬!口感超好,特別係本人中意食煙韌野!店員話淨係用日本麵粉, 所以(可能係心理關係)食落都覺得質感特別好!跟住就試下鹹食,一直都淨係focus係甜品.本身吾抱太大期望,因為覺得呢間餐廳應該做甜野拿手D.點知又有驚喜wor分量比想像中大,個燒汁調得岩岩好, 蛋滑魚香!拍得住正式日本餐廳既鰻魚滑蛋飯其實重點都係環境,叫埋杯飲品,假日黎chill下, 好爽!
呢間一向都好出名食pancake,已經第二次黎,
今次就還原基本步,叫左原味pancake.
重點系佢入面有麻糬!口感超好,特別係本人中意食煙韌野!

跟住就試下鹹食,一直都淨係focus係甜品.
本身吾抱太大期望,
因為覺得呢間餐廳應該做甜野拿手D.
點知又有驚喜wor
分量比想像中大,
個燒汁調得岩岩好, 蛋滑魚香!
拍得住正式日本餐廳既鰻魚滑蛋飯

其實重點都係環境,
叫埋杯飲品,
假日黎chill下, 好爽!

2019-08-03
  • pancake
2019-08-20 57 浏览
走過長長的斜坡,穿梭上環特色街道。幾經辛酸,步上頂端,鎖定目標。拉開簡潔白門,享受午後的時光😎日式all day breakfast3rd Space Okonomiyaki All day這回,的確,拓展了瓶子狹窄的世界。沒想到all day breakfast也有日式,很和風,以日本大阪燒為主食。💁🏻‍♀️大阪燒芝士煙肉班戟🥞Bacon Cabbage pancake爽口椰菜、適量粉漿與雞蛋,加上煙肉絲,煎至金黃上碟。再大灑木魚絲,上桌時栩栩如生。💁🏻‍♀️味醂溫泉蛋湯 Sous vide egg soup溫泉蛋,蛋黃半熟流心,蛋白軟滑。以味醂調味後,甜甜的滋味。💁🏻‍♀️炒野菜 Fried veggies 野菜炒後並不油膩,西蘭花保持翠綠。💁🏻‍♀️皇室伯爵鮮果茶🍹特色mocktails,無添加糖漿,適合一眾怕甜的人。有藍莓、士多啤梨、提子、檸檬,用料新鮮,天然。以伯爵茶為茶基,非常搭配。入口散發檸檸花香味,後調清新柔和。
走過長長的斜坡,穿梭上環特色街道。
幾經辛酸,步上頂端,鎖定目標。
拉開簡潔白門,享受午後的時光😎

3rd Space Okonomiyaki All day
這回,的確,拓展了瓶子狹窄的世界。
沒想到all day breakfast也有日式,
很和風,以日本大阪燒為主食。

💁🏻‍♀️大阪燒芝士煙肉班戟🥞
Bacon Cabbage pancake
爽口椰菜、適量粉漿與雞蛋,
加上煙肉絲,煎至金黃上碟。
再大灑木魚絲,上桌時栩栩如生。

溫泉蛋,蛋黃半熟流心,蛋白軟滑。
以味醂調味後,甜甜的滋味。

💁🏻‍♀️炒野菜 Fried veggies
野菜炒後並不油膩,西蘭花保持翠綠。

💁🏻‍♀️皇室伯爵鮮果茶🍹
特色mocktails,無添加糖漿,
適合一眾怕甜的人。
有藍莓、士多啤梨、提子、檸檬,
用料新鮮,天然。
以伯爵茶為茶基,非常搭配。
入口散發檸檸花香味,後調清新柔和。
2019-08-20
2019-08-14 40 浏览
唸5到食咩,近近地又係少少說入左去揀左個面壁同無人既位,望窗好文青叫左招牌尼食,好豐富而且夠飽,但無套餐5包野飲,有自助斟水位都ok啦,色香味具全襯埋文青窗,打卡good good good第二次食左三文魚意粉,份量岩岩好,因為係即整既有d耐但夠熱。得閒又再去下放空個窗面向出面公園其實都5錯,而且人5算好多,但唯一美中不足就係價錢都真係偏貴,lunch尼講就真係5可以食太密店員服務態度都好好,解釋餐牌都詳情,而且佢地有講有笑咁氣氛真係5錯
唸5到食咩,近近地又係少少說入左去

揀左個面壁同無人既位,望窗好文青

襯埋文青窗,打卡good good good

得閒又再去下放空
2019-08-13 33 浏览
這間店舖是我其中一間想去食 cafe, 之前我被它的裝潢吸引,外牆白色裝潢,帶點小島風情feel, 外面和裡面加插日本人物圖畫,店舖細細,但舒服乾淨好適合與朋友聚會,而且老闆娘好nice, 介紹甜品食法,適逢剛到上環上班,開始搜尋好味又精緻的食店。今日我到了這間在上環區由地鐵站A出口到店舖,途經上環街市再上斜坡,帶約行10分鐘便到,地點稍有些偏遠,位於《差館上街》,勝在地方寧靜,帶一點日本小島風情。我好開心今日點了主餐是《日式滑蛋鰻魚飯》,鰻魚配北海道蛋好香好滑,沒有醒味; 凍Earl Grey Mochi 可能冰太多……伯爵茶味道唔夠出,重頭其中一款最出名甜品, Earl Grey Pancake, 選用厚身質感來營造這個Pancake, 這厚度煎出來又軟又香,裡面班蘭醬好軟好糯米feel, 加上散發伯爵茶香味,味道一流,是Pancake 中另一種食法,值得推介給朋友來試。

日式滑蛋鰻魚飯
Earl Grey Pancake
Earl Grey Dark Chocolate
日式滑蛋鰻魚飯
Earl Grey Pancake
2019-08-12 1701 浏览
舊同學外國返嚟香港過一個短假期,由於佢星期六日都要陪屋企人,我地只夾到星期五下午茶時間聚會,咁耐冇見,要我請半日annual leave都在所不惜😂呢日我book咗間喺我收藏list已久嘅cafe,位置雖然唔近港鐵站,但依然有好多人慕名以至,足以見到佢哋嘅吸引力!趁閒日放假,應該冇咁多人,可以去慢慢享受🥰Cafe環境舒適,裝修走日本風,全店以白色為主題,仲有各式日本插畫增添日本風情,好多打咭位。⭐️塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯 $120薄切西冷肉質鬆軟,有彈性,牛味香濃;將慢煮流心蛋拌匀飯一齊飯,蛋味非常突出,滑溜細膩;之後再加上鰹魚湯造成茶漬飯,又別有一番風味!⭐️招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果 $85班戟厚身,質感結實得嚟好鬆軟, 中間位置仲有Q彈嘅抹茶麻薯,面頭嘅海鹽忌廉,略帶鹹香,香濃軟滑,仲有冰凍嘅北海道牛奶雪糕,多重口感,好滋味🥰🥰伴碟嘅新鮮水果,鮮甜清新,為班戟錦上添花。⭐️皇室伯爵鮮果茶 $48伯爵茶底濃而不澀,茶味出眾,果味清新,鐘意佢比出面既甜度較低,令人更能細味天然果茶。⭐️皇室伯爵茶黑朱古力 $48朋友既黑朱古力伯爵茶俾我試左啖,朱古力濃厚香醇,同時仍飲
⭐️塩燒西冷薄切牛排慢煮蛋殻米茶漬飯 $120
⭐️招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果 $85
伴碟嘅新鮮水果,鮮甜清新,為班戟錦上添花。
⭐️皇室伯爵鮮果茶 $48
⭐️皇室伯爵茶黑朱古力 $48
朋友既黑朱古力伯爵茶俾我試左啖,朱古力濃厚香醇,同時仍飲到伯爵茶既茶香!
2019-08-09
2019-08-07 41 浏览
今日嚟上環接個friend收工,想搵間Cafe坐下,見到呢間Cafe幾精緻,於是我哋就入去嘆下啦!好好彩見到靚靚老闆娘,佢好有耐性同我地介紹佢嘅餐單,結果我哋叫咗一個傳統英式早餐,最特別嘅係老闆娘話我哋知要將佢嗰隻日本溫泉蛋撈埋啲source, 同埋啲菜,然後放喺多士上面一齊食。我哋試咗之後發現真係有另一番滋味,建議朋友去試吓呢種傳統英式早餐嘅食法!另外我哋叫咗一個完味pancake,裏面有忌廉有麻薯仲有北海道牛奶雪糕同埋水果,唔單止賣相好靚,味道仲好有層次,下次要試吓佢其他嘅味道。除咗嘢食之外,個人認為飲品係佢呢度嘅star products: 你朋友要咗個皇室伯爵鮮果茶,係用伯爵茶葉沖嘅,茶味好香,裏面仲有好多唔同嘅水果,有士多啤梨、藍莓,同埋橙等等!我自己就試咗個皇室伯爵茶黑朱古力,嘩!真係不得了!估唔到兩隻味咁夾,鍾意飲朱古力嘅朋友真係唔可以錯過!強烈推介經過上環嘅朋友對自己好啲,去嘆個靚Tea!

強烈推介經過上環嘅朋友對自己好啲,去嘆個靚Tea!
2019-08-05 93 浏览
今日係上環放工後同同事去左這間cafe坐府食個tea,吹下水。鋪頭的環境係好舒服的,枱與枱之間的距離唔會太近,其他客人都唔會講野太大聲。Cafe亦提供左一啲書比客人閲讀,打發時間。食物方面,熱食的慢煮蛋乳酪配芝士麵包係即製,乳酪醬直接抹到暖熱的麵包上,把麵包的香氣完全迫出來,每啖也有濃濃的芝士味。甜品的海鹽忌廉麻糬班戟口感好有層次,麻糬有奶香味,加埋微咸的海鹽,食落好有治癒感。飲品方面都唔錯,黑芝麻可可奶昔的芝麻味好濃,不過可可味唔太突出,而花香黑茶的花味好出。

慢煮蛋乳酪烤芝士麵包

招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟