2012-05-03
一直都好想試下此店既咖啡, 一般來到此區都係食晚飯我基本上晚上都唔敢飲咖啡, 所以遲遲都未來此店機會.星期日按摩完接到友人電話話一起shopping, 所以shopping前就大家一起食個tea.我叫左個daily set: 香蕉蘋果蛋糕配忌廉+iced cappuccino; 友人叫左個煙鴨胸focaccia+iced latta...此店地方真係好細, 基本上如果多d人一起去這裡絕對唔岩, 此店得3張2人枱,難得我地都佔到一張..唔係坐係門口位又唔舒服又食風都幾辛苦.等左一陣2杯咖啡都來..不過飲左第一啖就知道要試咖啡這一間唔岩...此店既咖啡一d都唔香, 初時以為我叫凍飲所以唔香, 但見到有人叫熱飲, 但連少少香味都無..真係失望...不過好彩食物就唔錯, 特別我叫蛋糕配上 d cream真係好好味...至於友人既focaccia都香既香草十分可口...星期日下午同友人食下野hea下吹下水, 即刻忘記所有煩惱