2018-04-16
荃灣真係美食多羅羅😋😋淨係想打邊爐食放題已經五花八門,太多選擇既時候最後同朋友決定打開openrice睇下👀最後見到一間食雞煲打邊爐既 個名叫18樓 感覺好特別所以就決定去試一試上到去門口既招牌都幾吸引 地方又幾大 坐既位都幾舒服吾會太逼👍呢度出名係雞煲 甘我地當然就嗌左雞煲試下啦 雞既份量2個人食都算多 平時食完雞煲都係加水打邊爐 呢度就加「湯」甘雞煲個味就吾會沖到好淡👍食物方便都好多選擇,海鮮類都有,都好新鮮,連海鮮都可以任食嘅,都算好抵。 肥牛肉和油脂分佈還算平均, 滾起來可口!丸類嘅選擇都算多, 芝心丸咬落爆漿又彈牙。黃色個個表面係魚蛋皮,中間好似年糕咁,幾特別,但食得多會膩呢度既火鍋配料都多同新鮮,仲有好特別既係呢度既菜係放係雪櫃等你自己慢慢揀新鮮同合心水既😙飲品方面都有好多選擇 正!仲可以加18蚊就有一杯大大杯既凍檸茶而且係無限添飲😋基評分: *味道(基基基基基)**外貌*(基基基基)*抵食(基基基基基)**服務(基基基基)*最後基言:價錢上來說,真的很抵食,份量和 選擇都多, 好多嘢都可以自助
最後基言: