2025-02-07
今年慶祝生日揀咗龍亭,俾kkday買一送一既promo吸引咗。見佐敦本店都有唔少正評,中環又新開,諗住試吓點知真係伏味濃。事前有打電話remark bar枱同慶祝生日。去到有安排bar枱但擺到明夾硬砌多至少2-3個位出嚟,我係個個時間段最後一個入座,坐中間同旁邊客人真係手貼手。坐得唔舒服真係已經扣哂分,但因為想睇師傅燒所以無出聲調去普通位坐。個晚同一時段6點入座未計普通位,bar枱已經有10個客人,但得一個師傅,睇得出overbook哂。師傅好盡力想同內場同事協調,希望我哋唔會等太耐野食,appreciate 佢。但係內場同事服務真係有待加強,前菜order次序亂哂有甩漏。慶祝生日既人唔少,甜品有special deco。可惜唔記得上我甜品不得止,仲無埋生日既special request ,留意到當晚都有其他客人有同樣情況。唔夠staff,service真係唔夠經驗。有經驗既又掛住sell酒。食物中上個人感覺偏咸成個體驗真係差。
事前有打電話remark bar枱同慶祝生日。
成個體驗真係差。