2025-03-23
呢間鐵板燒都小有名氣,而且最近出左promotion ,所以都去試吓 😆 醬油漬三文魚軟骨海草昆布 有豐富的口感,酸酸地勁開胃 👍🏻熟成挪威三文魚牛油果他他 呢個好順滑,不嬲都好match 既組合 😍煙燻挪威三文魚有機沙律菜卷 清爽爽口,食下菜又健康下 😆刺身一品今日係法國生蠔,配上蝶豆花海鹽泡泡同三文魚籽 🤩🤩多重口感,鮮味大爆發鐵板海鮮兩品(慢煮鮑魚/日本元具/大虎蝦 )呢個最畫龍點睛既係佢個伴碟既醬!用左蝦膏蝦殼整成!簡直超級無敵鮮! 配埋個鮑魚食,無得輸🤤🤤🤤澳洲牛柳粒/安格斯牛肉薄燒卷肉質鮮嫩多汁,薄燒有蔥花同脆蒜,又平衡返啲油膩感,而牛柳粒就一啖一粒,加埋wasabi吊味,就啱啱好 👍🏻👍🏻黑松露海鮮炒飯 炒既時候香氣撲鼻,而入面用左日式醬油,少少甜甜地,將啲魚籽醬撈埋,咸甜咸甜 💫 perfect match 菊花豆腐白麵豉湯 清淡鮮美既麵豉湯,店員介紹用豬骨湯底,所以無平時嗰啲死咸既感覺👍🏻精選甜品今日係柚子雪葩,勁清香 a perfect ending 🙂↕️🙂↕️另外叫咗梅酒同sake highball 價錢非常合理! 唔洗$100@,配埋咁高質既野食,不得之
醬油漬三文魚軟骨海草昆布
有豐富的口感,酸酸地勁開胃 👍🏻
熟成挪威三文魚牛油果他他
呢個好順滑,不嬲都好match 既組合 😍
煙燻挪威三文魚有機沙律菜卷 清爽爽口,食下菜又健康下 😆
刺身一品
鐵板海鮮兩品(慢煮鮑魚/日本元具/大虎蝦 )
澳洲牛柳粒/安格斯牛肉薄燒卷
黑松露海鮮炒飯
💫 perfect match
菊花豆腐白麵豉湯
精選甜品
另外叫咗梅酒同sake highball
價錢非常合理! 唔洗$100@,配埋咁高質既野食,不得之了🤓