好耐無食酸菜魚🥹因為香港都無幾間做得好食價錢又貼地.麻辣風雲開業幾年.最近旺角店裝修左.玩宮廷風格.有個涼亭打卡真係好搶Fo🤩➿酸菜魚預早Book左涼亭位.食飯時好似自成一角咁.酸菜魚可以自選辣到我哋就叫左BB辣.魚肉滑得尼所有配料(酸菜.豆卜.木耳.金菇.蒿荀.寬粉)都好多.2個人一定食唔哂.酸菜份量慷慨夠酸都加分➿炸饅頭炸饅頭成個擺盤都好打卡😂有諸葛亮借東風船重有乾冰出哂煙🤩睇到都幾開心.炸饅頭外脆內軟丫.簡單配煉奶食無得輸~清哂➿香辣茶葉炒蝦另一款茶葉蝦係餐廳都少見.個辣度重辣過酸菜魚🌶但越食越過癮🤪基本上炸到好香脆蝦殼可以直接食.茶葉炸炒過都好香➿黑松露煙燻糖心蛋黑松露煙熏半熟蛋.蛋黃流心.第一啖食煙薰味好香.加上黑松露醬汁都好夾.洛神花茶用酒壼斟都幾有古裝風味😂傾極都重有以新派川菜黎講.酸菜魚食到以前想食嘅味道.而且份量多.每個卡位都好闊落.同一班朋友嚟食都好適合.不過建議先訂枱穩陣.當晚平日7點之後都座無虛席..➿炸饅頭 ʜᴋᴅ 𝟻𝟾➿黑松露煙燻糖心蛋 ʜᴋᴅ 𝟼𝟾➿香辣茶葉炒蝦 ʜᴋᴅ 𝟷𝟾𝟾➿酸菜魚 ʜᴋᴅ 𝟸𝟼𝟾..(.❛ ᴗ ❛.) foodiepoison 👩‍🍳
➿酸菜魚
💸  性價比: 8/10
📸  打卡指數: 8/10
🤵🏼  環境服務: 9/10
🤔  推薦指數: 8/10
题外话/补充资料: 每個卡位都好闊落.同一班朋友嚟食都好適合.不過建議先訂枱穩陣.當晚平日7點之後都座無虛席
2022-11-24
香辣茶葉炒蝦
黑松露煙燻糖心蛋
麻辣風雲由荃灣起家,到依家港九新界各有一間,三間之中食過兩間,味道同質素兩間都保持水準。今次就去咗旺角分店,可惜坐唔中六角亭咁有詩意嘅位。💡 招牌酸菜魚 $298一大盤酸菜魚都幾有氣勢,鯇魚片鮮嫩爽滑,大致都去晒骨,份量都唔算少,香料配菜都齊嘅。而麵底就係傳統嘅寬粉,掛住個湯底又煙韌,唔怕唔飽肚~調味上,比起其他川菜店,比較上香港人friendly啲,明顯冇咁油,花椒辣味都減輕咗,但又keep到酸菜魚本身有嘅惹魚。可能係夜晚peak hour時間,酸菜魚可能都一早預備好,所以略嫌上枱時,有D唔夠熱,但之前食lunch就係滾熱咁上。💡 椒鹽雞軟骨 $128  & 椒鹽魷魚鬚 $148川菜又點少得炸嘢呢?兩個都香口酥脆,椒鹽雞軟骨幾有咬口,一粒又一粒咁好過癮。平時食椒鹽魷魚鬚就最驚咬唔開,但今次就唔怕啦,香脆炸皮包住新鮮魷魚,咬落魷魚海鮮香味,又唔會變橡皮。呢兩道菜最適合成班Friends食,傾住偈又食兩舊咁。💡 酸辣土豆絲 $108利申返先,本身我個人就唔偏好土豆絲,覺得質感都係怪怪地。本身薯仔都會吸咗啲油,我就麻麻地了。調味上,我就覺得有啲太酸,辣度欠奉,冇一種又酸又辣好過癮嘅合奏。不

💡 招牌酸菜魚 $298

椒鹽雞軟骨

💡 椒鹽雞軟骨 $128  & 椒鹽魷魚鬚 $148
酸辣土豆絲

💡 酸辣土豆絲 $108
利申返先,本身我個人就唔偏好土豆絲,覺得質感都係怪怪地。本身薯仔都會吸咗啲油,我就麻麻地了。調味上,我就覺得有啲太酸,辣度欠奉,冇一種又酸又辣好過癮嘅合奏。不過同場嘅朋友都食得好滋味,好開胃,應該就係個人口味問題喇~

💡 黑糖糍粑 $58
食到最後都想叫返個甜品,試過炸饅頭就決定叫黑糖滋粑。整體就不過不失啦,上枱時就feel到係新鮮炸起,都幾熱,可惜外皮唔太夠硬脆,入面都算軟糯,黑糖醬又唔太夠沾,所以底層個啲食落有少少dry,冇咩味。
黑糖糍粑
2022-11-25
椒鹽雞軟骨
  • 招牌酸菜魚
2022-12-09 30 浏览
🔸酸菜魚肉質嫩滑,無骨啖啖肉🐟配料非常豐富,有萵筍、水晶寬粉、豆卜、酸菜、 芽菜同菇等😋可自選酸度+辣度🔸砂鍋螺絲粉麻麻酸酸辣辣,食得辣嘅一定要叫🤞🏻可自選配料,炸彈炸到金黃鬆脆 蛋香味十足🙈佢嘅食法係要先浸螺絲粉個湯汁再食🤫🔸炸饅頭必食系列❤️‍🔥❤️‍🔥炸到金黃色,外脆內軟,點埋煉奶夠晒邪惡😈-📍麻辣風雲(旺角) @spicy_restaurant_hk 旺角彌敦道628號瓊華中心10樓 #大胃王Sharon #貪吃鬼 #ootdhk #hongkong #hkfoodie #hkgirl #yummy #food #foodphotography #foodlover #hkfoodblogger #hkrestaurant #gastronomy #discoverhongkong #mongkok #美食 #香港美食 #旺角美食#川菜#吃貨 #相機食先 #酸菜魚#螺絲粉 #炸饅頭

🔸酸菜魚

🔸砂鍋螺絲粉

🔸炸饅頭
必食系列❤️‍🔥❤️‍🔥
炸到金黃色,外脆內軟,點埋煉奶夠晒邪惡😈
旺角彌敦道628號瓊華中心10樓

#大胃王Sharon #貪吃鬼
2022-11-27
  • 炸饅頭
  • 酸菜魚
2022-12-09 35 浏览
有日經過旺角太多選擇諗吾到食咩,就試IG搵餐廳睇人推介,比我搵到呢間川菜餐廳。入餐廳的時候已經有驚喜,餐廳佈置配合食物風格都是帶中國風,好似瞬間去宮廷般。兩個人食點了三碟菜,毛血旺,花雕醉雞和酸菜炒肥腸,十分豐富。毛血旺一鍋入面分別有我最愛的鴨血,牛柏葉,鮮枝竹,豬肚,午餐肉,獅子狗,墨魚丸。湯底香濃,鴨血十分滑同入味不會好像某些餐廳用包裝鴨血👍🏽花雕醉雞酒味濃郁,還未放落口已經聞到酒香,食落口更不在話下,雞肉明顯浸泡過時間🤟🏽酸菜炒肥腸肥腸處理得好好,吾會臭。整體十分之滿意,誤打誤撞搵到美食😂會再嚟試晒其他菜

肥腸處理得好好,吾會臭。

整體十分之滿意,誤打誤撞搵到美食😂會再嚟試晒其他菜
古有諸葛亮草船借箭,今有🐻草船借饅頭🤪講緊嘅係人氣川菜餐廳「麻辣風雲」🔥由裝修到菜式都有型有勢,為川菜界揭起另一番風雲🌩️.從電梯一開門,門口已經大大個金黃「掂」字🤣再甫入門內,竟然有個木涼亭,仲唔係裝飾係座位嚟,真係估你唔到🥴餐廳整體裝潢都充滿古色古香🏮別具心思💕.🍴炸饅頭💰$55必叫菜式🌟上菜時記得相機ready📸以大大個掛上麻辣風雲旗幟🚩嘅諸葛亮草船,呈上炸饅頭🚢船底更放咗乾凍,煙霧離漫💨極具儀式感🤪炸饅頭外層金黃香脆,內裡軟熟☺️蘸上香甜煉奶,滋味可口,令人欲罷不能😆.🍴酸菜魚💰$268又一必食菜式🌟湯頭酸辣分明好惹味😛辣度酸度可以按口味自由選擇✅魚片鮮嫩,無骨啖啖肉😋薯粉Q彈滑溜,自家製酸菜😌配料有酸菜、萵筍、海鮮菇、芽菜,非常豐富💕整體份量都好多,多啲人食都夠分🤣.🍴欖菜四季豆粒炒飯💰$88炒飯夠乾身,粒粒分明👍🏻欖菜香貫穿整個炒飯🤟🏻分量多到分咗五六碗都仲有淨,食極都食唔晒🤣.🍴豬油渣炒萵筍💰$88雖然用豬油渣炒,但一啲都唔油膩😙萵筍爽脆鮮甜,入口有啖啖豬油香☺️.餐廳長期人氣高企果然有原因❤️不論環境食物都咁高質,怪唔之得閑日都爆場😎嗜辣朋友不得不食嘅川菜餐廳,唔食走寶🤓

🍴炸饅頭

豬油渣炒萵筍

欖菜四季豆粒炒飯
豬油渣炒萵筍
2022-12-08 35 浏览
幾個月就會來一次的川菜餐廳,回頭率極高,而且每次來到都是全場滿座!旺角分店座好多,裝修都帶有古式故鄉感!酸菜魚,每枱必點酸菜魚,非常大窩,酸菜魚酸度和辣度都可以自己揀,我們就揀選了小辣正常酸!小辣不算好辣,如果中意食辣的朋友可以點再辣一些!湯底味道酸酸辣辣,酸得黎不會嗆喉!魚片冇骨,而且份量都幾多,口感嫩滑!而窩中還有大量酸菜、芽菜、萵筍和寬粉,寬粉吸收了湯的味道,煙韌得黎又酸味味,十分開胃!炸饅頭,炸饅頭亦是差不多每枱都會點的菜式!饅頭用上諸葛亮船盛裝,非常特別!饅頭炸得剛剛好,點上煉奶食,甜甜的,十分正!花雕醉雞,醉雞花雕酒味都幾濃,雞件口感嫩滑,有陣陣的花雕味,味道不錯!乾煸四季豆,四季豆都可以揀選辣度,而我們就揀選了小辣,味道不會太辣,有大量肉碎,味道咸香,用黎送飯十分滋味!菊花蜜,次次都點的飲品就是這款清清地的菊花蜜,味道不會好甜,帶有微微的菊花苦味,食完辣再飲就最岩了!
2022-11-29
2022-12-08 31 浏览
今日朋友帶咗我嚟旺角食川菜,住大西北嘅我終於可以試到IG經常見人share嘅美食🥰點咗兩個菜,雞絲粉皮同干鍋(肥腸,土豆片,墨魚丸,牛肉餅,豆卜,肥牛)雞絲粉皮完全吾油膩,雖然係係用花生芝麻醬整,粉皮上面舖滿雞絲和青瓜,口感爽滑無得頂👍🏽干鍋都超有驚喜,配料有好多可以揀就吾特別講,配料新鮮係其一啦,其二上枱會用小鍋坐住上檯,確保小菜係新鮮熱辣🥰。總括,價錢都合理,餐廳環境同店員嘅服務都好舒服,值得再次光顧!

2022-12-07 83 浏览
其實平時食開銅鑼灣分店個lunch 咁啱今次約朋友dinner 第一次去旺角分店原來呢個分店係咁多人不停有人排隊好彩事先響OpenRice 訂左枱而佢又真係90分鐘要還枱佢個環境 坐位等等又真係靚過銅鑼灣分店好多其中小菜餐牌係咁因為其中有朋友帶埋小朋友一齊所以要揀D D 吾辣嘅嘢但係選擇完全唔多先叫前菜,雞絲粉皮😋😋😋必叫酸菜魚😋😋😋😋😋超好食但係感覺lunch set抵好多份量又差唔多Lunch set 平好多仲跟個飯打卡必備炸饅頭毛血旺😋😋😋呢啲湯底嘅嘢 加海帶結係我個人最愛當然最後要加杯龍鳯檸樂可惜 90分鐘都係有D急下次都係返CwB 慢慢食😋😋
其實平時食開銅鑼灣分店個lunch

因為其中有朋友帶埋小朋友一齊
所以要揀D D 吾辣嘅嘢
但係選擇完全唔多

涼拌雞絲粉皮

先叫前菜,雞絲粉皮😋😋😋

必叫

下次都係返CwB 慢慢食😋😋

涼拌雞絲粉皮
毛血旺
2022-12-07 281 浏览
「麻辣風雲」,從名字看已看得出是一間四川菜館。四川菜以辣聞名,口味獨特,菜式從「酸、香、麻、辣」的味道變化成風味濃郁,層次分明的菜式。旺角旗艦店的裝修十分有特色,焦點是一座六角形風雲亭,配合背景的湖光山色的壁畫,令人彷彿置身於古代的武俠世界。酸菜魚($268)酸菜魚是店內的招牌菜之一,有大中小辣可以選擇。魚片的肉質結實細膩,嫩滑的口感搭配酸辣的湯底,令鮮味更突出。鍋內還有其他配菜,有自家醃製的酸菜、大荳芽、豆卜、蒿荀、薯粉,十分豐富。炸饅頭($58)搭乘著設計獨特的「麻辣風雲號」,配合煙霧效果,這碟炸饅頭輕易地成為眾人的目光焦點。金黃色的饅頭外脆內軟,點上少許鍊奶,甜甜的味道成為解辣的好幫手。黑松露煙燻溏心蛋($68)溏心蛋的流心蛋黃配合黑松露醬,令蛋的香氣倍升。麻辣夫妻肺片($68)夫妻肺片是四川的經典涼菜,用了滷水牛肚、牛𦟌、牛舌切成薄片,加入麻辣酱料,香辣兼備,伴以青瓜絲,既清新又解辣。菊花蜜($48)酒埕內盛載的並非五加皮,而是菊花蜜,味道清甜又滋潤。前菜($18)Interior Menu

酸菜魚($268)

酸菜魚

炸饅頭($58)

炸饅頭

黑松露煙燻溏心蛋($68)
黑松露煙燻溏心蛋

溏心蛋的流心蛋黃配合黑松露醬,令蛋的香氣倍升。

麻辣夫妻肺片($68)
麻辣夫妻肺片

菊花蜜($48)
菊花蜜

酒埕內盛載的並非五加皮,而是菊花蜜,味道清甜又滋潤。

前菜($18)
前菜

Interior

Menu

2022-12-06
黑松露煙燻溏心蛋
麻辣夫妻肺片
菊花蜜
第一次試餐廳的午市套餐‼️除了招牌酸菜魚外,還有令人又愛又恨的螺絲粉‼️😛▫️❥$𝟰𝟴 砂鍋螺絲粉🍜配料有酸竹筍、木耳絲、酸豆角、咸菜脯、炸枝竹、花生‼️🥜 另+$𝟭𝟮炸蛋/$𝟭𝟮鴨血/$𝟴腩肉‼️平時在家中吃螺絲粉,它那獨特的氣味真的可以維持一整天都久久不散‼️🤣 所以馬上就ᴏʀᴅᴇʀ了一份‼️🤭 超推介要加配料炸蛋,蛋香十份濃郁,把它浸泡在螺絲粉中吸收了湯底的味道更是滋味無比‼️🫰🏻🫰🏻▫️❥$𝟴𝟴 招牌酸菜魚🐠除了又滑又嫩的魚肉,還有酸菜、金菇、薯粉、萵筍‼️午市套餐有一碗白米飯,搭配酸酸辣辣的酸菜魚,很不錯呀‼️😉▫️午市套餐另+❥$𝟯𝟲 炸饅頭🍞外脆內軟的炸饅頭沾上煉乳既美味又邢惡‼️😈▫️午市套餐另+❥$𝟯𝟮 雞翼尖🐥煮得很入味,一小碟份量不少呢‼️▫️午市套餐另+❥$𝟭𝟴 冰涼椰汁冰🥥午市套餐另+❥$𝟭𝟴 水蜜桃雜果梳打🍹椰汁冰很好喝‼️ 冰冰涼涼,椰汁香氣味清新,推介‼️🫰🏻
❥$𝟰𝟴 砂鍋螺絲粉🍜
配料有酸竹筍、木耳絲、酸豆角、咸菜脯、炸枝竹、花生‼️🥜
另+$𝟭𝟮炸蛋/$𝟭𝟮鴨血/$𝟴腩肉‼️

❥$𝟴𝟴 招牌酸菜魚🐠

午市套餐另+❥$𝟯𝟲 炸饅頭🍞
外脆內軟的炸饅頭沾上煉乳既美味又邢惡‼️😈

午市套餐另+❥$𝟯𝟮 雞翼尖🐥
煮得很入味,一小碟份量不少呢‼️

午市套餐另+❥$𝟭𝟴 冰涼椰汁冰🥥
午市套餐另+❥$𝟭𝟴 水蜜桃雜果梳打🍹
椰汁冰很好喝‼️ 冰冰涼涼,椰汁香氣味清新,推介‼️🫰🏻
2022-12-05 39 浏览
麻辣風雲嘅菜單最近新增左午市螺螄粉,螺螄粉聽就聽得多,但從都未試過食,見呢到價錢合理,一試也無妨😬🌟砂鍋螺螄粉 $48螺螄粉本身已經有配料,如酸竹筍、木耳絲、酸豆角、菜甫、炸枝竹同花生,另外自己再加左萵荀、腩肉、炸蛋,食落口感好豐富😚湯底酸度同辣度都可以簡!酸竹荀獨特嘅氣味真係令人一試難忘。炸蛋係螺螄粉必食配料,口感有d似食緊豆腐,都幾特別😙🌟招牌酸菜魚 $88之前食過呢到嘅酸菜魚,味道正宗,難得午市有一人份量嘅酸菜魚,點都要叫份黎試☺️酸菜魚肉質嫰滑彈牙,而且無骨,可以大大啖咁食😍😍🌟炸饅頭 $36饅頭炸到黃金色澤,外層香脆🤤,內裡鬆軟,點埋煉奶一齊食,味道甜絲絲,超好味👍🏻👍🏻🌟惹味雞軟骨 $38雞軟骨食落爽脆,麻麻辣辣零舍開胃😚

🌟砂鍋螺螄粉 $48

🌟招牌酸菜魚 $88

🌟炸饅頭 $36

🌟惹味雞軟骨 $38
雞軟骨食落爽脆,麻麻辣辣零舍開胃😚
2022-12-05 1375 浏览
《特色砂鍋螺螄粉🌶》———————————————-#麻辣風雲 🔥 -呢間川菜係我嘅至愛,環境光猛又坐得舒服,一入門口就有個好特別嘅涼亭🏞充滿中國風,最近仲出咗個秋冬限定嘅螺螄粉,相當惹味😚-🌶️ 砂鍋螺螄粉成個熱辣辣砂煲咁上好豐富,湯底酸味濃郁,夠哂臭,辣得好過癮!仲有木耳、鹹菜脯、酸豆角、酸荀、炸枝竹同花生六種配料,個麵係用咗正宗柳州特有米粉,更滑溜爽口😙 另外我哋再加咗3個餸,包括鴨血、腩肉同炸蛋,炸蛋好特別,外表香脆,可以索哂湯底精華,好推介😍-🎣 酸菜魚之前夜晚嚟都有食過佢嘅招牌酸菜魚,午市嘅份量都唔少魚肉嫩滑肥美,加埋萵筍、豆卜、香菇同寬粉,跟埋個飯咁食,好食又飽肚😉-我哋仲叫咗兩碟小食,雞軟骨酥脆香口,食到停唔到口😆 而涼拌燒椒皮蛋辣味香濃,好快就清哂成碟~-⭐️價錢參考:(另收加一)砂鍋螺螄粉配炸蛋、鴨血、五花腩片:$98午市客飯招牌酸菜魚:$88涼拌皮蛋:$28惹味雞軟骨:$38花冰蜂蜜綠茶:$18鮮芒椰果玉露:$18🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$150
《特色砂鍋螺螄粉🌶》
———————————————-
#麻辣風雲 🔥
🌶️ 砂鍋螺螄粉
🎣 酸菜魚
⭐️價錢參考:(另收加一)
砂鍋螺螄粉配炸蛋、鴨血、五花腩片:$98
🍌抵deal 指數:8/10
💰人均消費:$150
2022-12-04
2022-12-03 106 浏览
[ 麻辣風雲 ]上次發現麻辣風雲係旺角開咗間6千呎旗艦店,地點方便環境闊落約friend食川菜啱哂😃 晚市有小食、小菜、炒菜、干鍋等選擇。✿ 泡椒鳳爪 $58呢款冷盤小食起源於重慶,酸辣🌶️爽口,做前菜好開胃👍🏻✿ 炸饅頭 $58見到呢架炸饅頭船⛴一定係相機食先!📸 呢架船船邊加咗乾冰形成噴煙效果,令呢個簡單菜式變得截然不同。饅頭即叫即炸炸至金黃色,上枱時熱辣辣,口感外脆內軟,就算攤耐咗先食仍然保持脆口😮 點埋煉奶食更滋味🤤✿ 酸菜魚 $268湯底帶有酸菜&辣椒等配料香味,酸菜味道較清香,唔會過酸或過鹹,都幾啱香港人口味。而魚片份量相當多,用咗新鮮生魚,魚肉較厚較挺,肉質嫩滑。配料方面底部仲有薯粉,薯粉較粗身,煙韌有彈性,而且吸湯一流,愈食愈開胃。✿ 小炒花菜 $88花椰菜配上豬腩片,用辣椒乾、孜然粉等香料爆炒,香口惹味。總結🫦 旺角旗艦店空間感十足,裝修有心思,以中式古建築為主題,並有涼亭打卡座位,想坐涼亭位記得打去訂位🫢✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿麻辣風雲地址:旺角彌敦道628號瓊華中心10樓電話:2156 1618✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 麻辣風雲 ]

✿ 泡椒鳳爪 $58
呢款冷盤小食起源於重慶,酸辣🌶️爽口,做前菜好開胃👍🏻

✿ 炸饅頭 $58

✿ 酸菜魚 $268

✿ 小炒花菜 $88
花椰菜配上豬腩片,用辣椒乾、孜然粉等香料爆炒,香口惹味。

總結🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 炸饅頭
  • 酸菜魚
2022-12-02 38 浏览
事緣我係IG上面見到好多人麵推介呢間餐廳,就搵咗一日帶媽媽一齊試下,食物擺盤各樣都落足心機🥳🥳🥳一去到間餐廳發現裝室已經有好大嘅驚喜,每樣擺設都好別緻,帶有中國傳統特色,有一種回到宮亭嘅感覺👍因為我同媽媽都特別愛辣同食牛所以今次我就叫乾煸四季豆同水煮牛肩肉加一杯椰汁冰解辣。水煮牛肩肉係一鍋上,牛肩肉肉質好有咬口,厚薄適中。湯底料十分多好入面配料仲有寬粉🥹超入味。乾煸四季豆食得出有鑊氣,師傅年資應該都來頭吾小,四季豆炒得吾會太耐好爽口,配飯食一流。椰汁冰簡直係冇得輸,解渴又解辣,甜而不膩👍整體都不錯,用餐置身庭院中一般,愉快地度過一個下午。

椰汁冰簡直係冇得輸,解渴又解辣,甜而不膩👍

整體都不錯,用餐置身庭院中一般,愉快地度過一個下午。
2022-12-01 26 浏览
人氣正宗四川酸菜魚麻辣風雲(旺角)~~~~~~~~~~~~~~~~~~今次小編黎到麻辣風雲位於旺角既分店試下佢既川菜,呢一間香港川菜長期人氣高企,辣迷需要一試~~~小編order 了一份正宗酸菜魚一份($268), 炸饅頭($58), 紅油抄手($78), 黑糖糍粑($58) 以及菊花蜜埕($48) ~ 酸菜魚份量足料, 味道非常正宗(四川風味 ), 一份足夠兩個人食,內有酸菜, 芽菜, 薯粉, 無骨魚, 仲有豆卜, 非常豐富~ 可以自選辣度, 微辣已經好足夠。( 如果唔係好食得辣嘅話建議小辣或以下)!炸饅頭造型很可愛, 有諸葛亮同你護送饅頭, 保護你啲饅頭安全到你手哈哈~~~ 紅油抄手小編揀咗中辣( 真係超級辣, 小編唔食得辣), 食得辣嘅朋友可以挑戰下~~~
人氣正宗四川酸菜魚
麻辣風雲(旺角)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~