2022-11-07 18 浏览
新店開張不久,店內裝潢很有古代特色,有古代的燈籠,磚牆和屋頂設計於店內,座位都寬敞,蠻適合聚餐的🥰盤龍古燒茄子$108必叫,幸好有先看食評推薦才能點到這道菜,茄子炸得外層酥脆,內層則綿密至起沙,原隻大茄子上,再淋上肉碎,超愛,唯一缺點就是比較油,一定要加點白飯配丫😋紅糖糍粑$38煙韌控必點,炸到外層酥脆而不膩,口感煙韌綿密,加上紅糖漿十分邪惡,一定要熱吃,份量可以3-4人share😗手切安格斯牛肉$288可以看到肥瘦均勻,剛剛好,吃起來肉質尚算嫩滑😉香辣味招牌雞煲$138因為川菜都比較辣,所以我只點了小辣,辣度應該是bb辣,只叫半隻雞但雞件都很多,雖然未算啖啖肉,但兩個人吃都會很飽了,肉質正正常常不乾柴,調味都惹味,加了幾轉水吃火鍋都很濃💰人均: $201-400🌟推薦: 盤龍古燒茄子紅糖糍粑🧚🏻‍♂️祝各位食極唔肥Nevergetfat ~

🥰盤龍古燒茄子$108

😋紅糖糍粑$38

😗手切安格斯牛肉$288
可以看到肥瘦均勻,剛剛好,吃起來肉質尚算嫩滑
手切安格斯牛肉

😉香辣味招牌雞煲$138
香辣味招牌雞煲

💰人均: $201-400
🌟推薦: 盤龍古燒茄子
紅糖糍粑

🧚🏻‍♂️祝各位食極唔肥Nevergetfat ~
2022-11-06 14 浏览
烤魚新店速報!大角咀新開左間烤魚,裝修陳設都好有摩登中國風,坐得好舒服,因為啲卡位都好闊落🥳枱上面已經有嵌入式電池爐,方便熱住個烤魚,非常細心,夾得好方便👍🏻烤魚 - 極鮮青椒味我地今日叫左鯇魚,雖然鯇魚都有魚骨(其實所有魚都有😛)但係佢啲骨完部都係大骨,好岩啲唔係咁叻食魚既朋友😍 我地仲加左芽菜,啲芽菜吸晒啲湯汁,勁好食蒜味小龍蝦擺盤好靚,真係岩晒中意打卡既朋友,味道都好正,鮮味滿滿,下次要黎試埋個麻速味先得☺️仙宮炒飯可選辣或不辣,唔辣既就好岩啲唔食辣既朋友/小朋友,偽韓仔表示呢個好食,食左半碟😛呢度仲有好多唔同啤酒/特飲,食辣野就岩晒喇👍🏻

烤魚 - 極鮮青椒味

蒜味小龍蝦

仙宮炒飯

呢度仲有好多唔同啤酒/特飲,食辣野就岩晒喇👍🏻
2022-11-04 269 浏览
呢幾日同朋友行開旺角, 咁啱去開大角咀附近, 見到新開餐廳麻辣仙宮, 本身入去食雞煲, 但用q r code點菜的時候發現有羊腩煲, 所以就決定一試❤️餐廳裝修似古代, 室內地方都做到瓦片樓頂, 牆身有鋪上古代的磚, 餐廳係裝修都費盡心思, 為咗讓客人坐得舒服大部分嘅位置都係卡位, 好啱三五知己舉杯暢飲🍻竹蔗茅根食羊腩煲點少得叫竹蔗茅根, 竹蔗茅根夠清涼, 而且味道啱啱好, 分量亦都多👍京蔥牛肉片京蔥,蔥,洋蔥分量配料多, 而且食落香口, 爆香味够重👍牛肉片肉質鮮嫩, 而且咬落較淋電爐也寫明 <麻辣仙宮>每個羊腩煲都有包一籃菜為配料👍 另外朋友想食蝦,所以我哋都將羊腩煲變做火鍋打邊爐😝羊腩煲份量也很大, 腐竹,京蔥, 馬蹄份量多, 以馬蹄又夠爽, 腐竹同馬蹄都索曬羊腩煲汁, 羊腩舊舊夠大件, 而且羊肉又唔會過份羶, 羊肉又唔會過份軟淋, 冬天食羊腩煲夠曬滋補😍蝦: 淥熟後肉質鮮嫩而且夠大隻, 新鮮蝦, 而且味道鮮甜除咗羊腩煲我都有嗌干鍋, 最近都好喜歡食川菜特別係干鍋, 干鍋辣得來有孜然嘅香氣, 更喜歡呢度嘅干鍋又唔同嘅食材, 最特別有肥腸,鮑魚,東風螺☺️鮑魚兩粒, 兩粒都大大粒,而且夠

京蔥牛肉片

電爐也寫明 <麻辣仙宮>

蝦: 淥熟後肉質鮮嫩而且夠大隻, 新鮮蝦, 而且味道鮮甜

鮑魚兩粒, 兩粒都大大粒,而且夠入味, 咬落口夠淋

東風螺: 至少有十幾隻,而且粒粒夠大隻好容易用牙籤超出嚟, 再加上東風螺有咬口亦都索曬孜然味

除咗鮑魚同東風螺,我都有叫油麥菜同萵筍, 兩款菜做鋼干鍋配料,食得很健康而且菜又鮮甜, 再加上窩筍索曬辣汁嘅味道

最後特別一讚嘅係竹蔗茅根,真係有粒竹蔗喺裏面 ,真材實料👍

• 鮑魚
  • 東風螺
  • .干鍋
  • 京蔥牛肉片
  • 竹蔗茅根
  • 羊腩煲
2022-11-03 33 浏览
行過大角嘴街頭,偶然見到新川菜既街招,喺Google 揾左一輪,原來棕樹街喺大角嘴道馬會既後面,咁新開就梗係要試吓佢!其實條街比較靜,店舖附近係汽車維修店同老人院;店舖新到花牌仲喺門口! 店內大部份四至六人精緻卡位,應該係主打晚市一圍圍既客,室內瓦頂裝橫燈籠佈置都有心思。午市餐牌有一人/ 二人套餐,具前菜主食,二人套餐有埋酸菜魚或水煮牛肉;見隔離枱成個大大碗咁上;睇到我食指大動,下次一定叫埋老友一齊試。我點左既干鍋可分為香辣 / 麻辣 / 孜然 味道,亦有蔥爆可選;餸菜倒離不開牛肉片五花腩;未見海鮮類,較特別有「美娃」(田鷄)作配菜。我點既麻辣干鍋又如何呢;師傅煮左三個字上菜;上菜第一個感覺相當大碗,姆指大既紅辣椒滿佈,跟左三個餸 (牛肉,油麥菜,五花腩)份量十足; 因為午後要開會,今日只淺嘗小麻小辣;干鍋黎講我覺得比附近奧海城「十二味」較油較濕,蒜味更強;若果干鍋「爆炒」鑊氣猛少少,效果一定會更出。跟餐送汽水,王老吉特飲略為加二蚊十蚊。總結: 地點為先天問題;店舖新裝修整潔,午餐干鍋價錢抵食

跟餐送汽水,王老吉特飲略為加二蚊十蚊。

總結: 地點為先天問題;店舖新裝修整潔,午餐干鍋價錢抵食

2022-10-30 41 浏览
大角咀呢間新開嘅川菜 裝修古式古香得嚟 又有搶眼嘅壁畫 啱晒打卡餐牌都好多選擇 水煮、酸菜、干鍋、雞煲乜都有涼拌蓮藕仔叫個涼拌小食開下胃先蓮藕仔唔係間間都有 細細條口感爽脆調味好正呀 泡椒加麻辣 食到停唔到口酸菜美蛙酸菜魚就食得多 呢度仲有田雞版我地揀左少辣 田雞份量都幾多肉質又滑又彈牙 幾新鮮呀濃湯花膠雞煲呢度除左食辣野之外 仲有清啲嘅鍋我地就揀左養顏嘅花膠雞 食完繼續打邊爐落左紅棗杞子去煲嘅雞湯 特別鮮甜雞可以揀半隻或全隻 叫半隻兩個人分享就啱啱好仲有花膠都有好多隻 令雞湯充滿膠質手切雪花肥牛揀左款平少少嘅牛肉 估唔到質素都唔差喎有牛味 脂肪位又夠爽口 148抵食啦蔬菜都有好多款 都係20左右一份出面打邊爐嚟講真係幾平價
大角咀呢間新開嘅川菜
裝修古式古香得嚟 又有搶眼嘅壁畫 啱晒打卡
餐牌都好多選擇 水煮、酸菜、干鍋、雞煲乜都有

涼拌蓮藕仔

有牛味 脂肪位又夠爽口 148抵食啦

蔬菜都有好多款 都係20左右一份
出面打邊爐嚟講真係幾平價

2022-10-28 29 浏览
朋友生日喺大角咀見到有間新開嘅古色佈置嘅店舖嘢食入邊嘅嘢食真係好多元化,烤魚雞煲打邊爐樣樣都有,仲有新張優惠,咁當然要去食啦。我哋嗌咗個蒜香酸菜香辣烤魚佢有唔同魚嘅選擇我哋就揀咗鉗魚上到嚟見到條魚好大條而且配菜都非常之多個汁食落去係酸辣最緊要係魚輕輕炸過魚皮吸曬味魚面嘅肉質保持滑再加左半隻雞煲雖然嗌咗只係半隻但係雞件都非常之多味道香辣惹味再加埋咗個冰粉冰粉上面加咗提子乾山楂花生粒味道夠晒正宗所有嘢加埋成個口感好有層次原來試業期間晚市加一蚊仲有半隻雞勁抵鞏固來講呢度環境同埋味道都好正宗而且菜都好大份兩個人真係食得好飽
朋友生日喺大角咀見到有間新開嘅古色佈置嘅店舖嘢食

鞏固來講呢度環境同埋味道都好正宗
而且菜都好大份
兩個人真係食得好飽
2022-10-28 25 浏览
ʚ 麻辣仙宮 (大角咀) ɞ聽聞大角咀新開一間川菜館,身為川菜愛好者緊係要黎試下🤩裝修風格以中國風為基調,卡座用屏風隔開,燈籠🏮造型嘅燈具,四周都有打卡嘅古風背景牆👍🏻ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ麻辣仙宮嘅菜式都十分之多,主角當然係烤魚同雞煲,我地最後揀左烤魚🤩❀ 極鮮青花椒味招牌烤魚(麻辣)-$328店員同我地介紹所用嘅魚都係新鮮即劏,我地最後揀左江團魚,新鮮魚食落真係唔同,魚肉十分嫩滑!完全無腥味👍🏻雖然湯底係無味精,但都十分惹味,花椒味同魚肉好夾,值得一試🤤❀ 蒜香小龍蝦-$188川菜必點菜式!小龍蝦份量都算多,蒜香口味同小龍蝦🦞都好夾,好香蒜蓉味,剝完殼點一點醬汁真係食到停唔到口🤣。❀ 酸辣士豆絲-$68土豆絲十分爽脆,酸酸辣辣👍 十分開胃嘅小菜!❀ 盤龍古燒茄子-$108茄子炸完再煮,口感唔同平時嘅魚香茄子,有少少脆脆地,伴埋惹味醬汁餸飯一流😋❀ 新鮮椰青-$38 & 蜂蜜百香果茶-$24📍 麻辣仙宮 (大角咀)大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖#hkfood#hongkongfoodie#hongkongfood#hkfoodie#
ʚ 麻辣仙宮 (大角咀) ɞ

ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ

❀ 極鮮青花椒味招牌烤魚(麻辣)-$328

❀ 蒜香小龍蝦-$188

❀ 酸辣士豆絲-$68

土豆絲十分爽脆,酸酸辣辣👍 十分開胃嘅小菜!

❀ 盤龍古燒茄子-$108

❀ 新鮮椰青-$38 & 蜂蜜百香果茶-$24

📍 麻辣仙宮 (大角咀)
大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖

#hkfood#hongkongfoodie#hongkongfood#hkfoodie#foodiehk#foodstagram#instagood#foodlife#hkig#hkeat#香港美食#cloverlandhk四葉草#麻辣仙宮#大角咀美食#烤魚#川菜
2022-10-28 25 浏览
見到大角咀開左間新川菜店,朋友即刻話要過黎試下,環境唔錯,座得舒服見有雞煲,烤魚,干鍋,小炒同涼拌等等先叫左個酸菜魚,好大碗,入面有好多煙煙韌韌嘅水晶粉,萵筍同芽菜,魚片亦夠鮮嫰,唔錯啊!薑蔥爆雜錦海鮮干鍋,有鮑魚,蜆,蝦整到好入味,一大隻蟹,啖啖肉,勁滿足仲有唔少東風螺,正!紅糖糍粑又平又好食,炸到外脆內軟,再加埋黑糖同黃豆粉,不得了

見有雞煲,烤魚,干鍋,小炒同涼拌等等

薑蔥爆雜錦海鮮干鍋,有鮑魚,蜆,蝦
整到好入味,一大隻蟹,啖啖肉,勁滿足
仲有唔少東風螺,正!

紅糖糍粑
又平又好食,炸到外脆內軟,再加埋黑糖同黃豆粉,不得了

麻辣仙宮📍:大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖🚗:旺角地鐵C2出口 步行8分鐘📞:+852 6875-7572💲:~HKD300/head for dinnerFood quality✔️:紅糖糍粑👌🏼:極鮮青椒味烤魚❌:自選干鍋總結:🤔️雖然lunchtime去食但當咗晚餐咁塞 最後飽到冇食夜晚 所以當佢dinner嚟寫🤔️叫咗招牌極鮮青椒味烤魚 點咗微辣同小麻 值得一提佢呢間微辣同小麻就真係辣如其名 唔會好似其他嗰啲明明話小辣但都好L辣 烤魚好大條 上枱嗰下有點嚇親 有幾個選擇揀咗江團魚 滑嘅 而且多大骨冇細骨 唯一係$328偏貴咗啲🤔️叫咗杯飲品後 有個姨姨拎住杯嘢半搞住咁行到我臉前 問我要凍定熱 然後再一路搞住咁問其他同事峰蜜係邊真係令我印象深刻😋紅糖糍粑幾好食 本身好鐘意食煙煙韌韌嘅嘢 佢外面炸嘅入面包住糯米 出面仲淋咗啲黃豆粉 值直正我下懷😋新開嘅餐廳 環境走中國古風 座位寬闊 坐得舒服 員工態度友善嘅😨自選干鍋有點失望 叫咗牛肉片 豬頸肉 雞腎 秀珍菇 點咗小辣但同烤魚嗰微辣都差得有點遠 辣到完全蓋過哂肉本身嘅味 加埋佢重口味 辣完之後只係食到鹹味 而肉質佢又炒到好硬
麻辣仙宮

✔️:紅糖糍粑
👌🏼:極鮮青椒味烤魚
❌:自選干鍋

總結:

😨自選干鍋有點失望 叫咗牛肉片 豬頸肉 雞腎 秀珍菇 點咗小辣但同烤魚嗰微辣都差得有點遠 辣到完全蓋過哂肉本身嘅味 加埋佢重口味 辣完之後只係食到鹹味 而肉質佢又炒到好硬 所以有好大改善空間 朋友覺得只有死鹹 不過公平啲講佢確係鹹 但又未到好L鹹程度

• 紅糖糍粑
1K
鍾意食麻辣嘅一定唔可以錯過呢間新開既舖頭❤️ 名副其實主打麻辣菜式🌶 可以試下烤魚乾鍋或者雞煲樣樣都好似好惹味🤪 仲要有好多種火鍋料配搭 用料新鮮🍲仲要有好特色嘅宮廷風裝修🏰最適合黎Gathering🥰⭐️ 麻辣雞煲🐔⭐️ 手切雪花肥牛 🐮⭐️ 黑柏葉 🥓⭐️ 萵筍 🥬⭐️ 響鈴 🫔雞煲油香非常惹味仲要啖啖肉👍🏻 爆得雞肉唔會太乾🍗 麻度同辣度可以自己選擇 都好容易入口🤣 火鍋料食得出分量豐富同埋好新鮮 肥牛肉味濃同柏葉都好有口感🤭 最鍾意萵筍索曬啲湯汁⭐️ 花菜炒肉片 🍖雖然比較似川菜嘅家常便飯🍚 但係炒得有鑊氣超香口👅 腩肉唔會太肥⭐️ 金花皮蛋 🍳麻辣味唔算太濃但係流心效果好吸引呢🥚⭐️ 椒麻手撕雞 🐣宜家晚市仲可以$1換一碟手撕雞‼️ 雞肉超爽口做餐前小食超開胃😋 ⭐️ 紅糖糍粑 🍡同一般糍粑黏口嘅口感唔同🤍呢度米感比較林 但同樣嘅係揸得酥脆💥⭐️ 招牌冰粉 🍧本身呢個冰粉甜味唔係太濃 但加上雲呢拿雪糕成件事好幼滑好特別🍦⭐️ 竹蔗茅根 🎋用了飲到清甜嘅竹蔗味💚最啱黎解辣⭐️ 蜂蜜柚子茶 🍊同樣舊消暑解渴☀️但係味道比較甜咗啲🍭
麻辣雞煲

椒麻手撕雞
招牌冰粉
蜂蜜柚子茶
2022-10-26 11 浏览
天氣𨍭涼,當然係去打邊爐,食雞煲暖下個身啦!同朋友行完街,諗住去openrice 搜尋下附近有冇好介紹,搵到間新開試業中 火鍋店,入面裝潢好富中國色彩,座位寬敞。餐牌選擇超多,有烤魚,雞煲,干鍋,最正係冇時限,好啱三五知己,把酒暢談。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~💫雞煲濃湯花膠雞煲 (半隻)花膠份量都唔少,湯底足料,可選擇半隻或者一隻雞,養生之餘仲好養顏。💫火煱配料手切雪花肥牛 / 手打墨魚滑 /鳯城水餃 /牛柏 / 響鈴 /皇帝菜*雪花牛脂肪分佈平均,似大理石花紋既牛肉,肉質夠鮮紅,軟嫩滑順,牛味濃郁。*手打墨魚滑,富墨魚鮮味,爽口彈牙。*大大隻鳯城水餃,水餃皮薄, 包蝦,木耳夠爽口。💫 涼拌小食金花皮蛋 / 涼拌豬耳*皮蛋係金黃色的,晶瑩剔透,流心蛋黃,配上底層脆口既青瓜,味道清新。*豬耳又韌又脆,味道鮮香不膩,少少辣,超開胃。💫 特式小炒蒜香小龍蝦 / 熗炒萵荀絲*小龍蝦肉質飽滿, 鮮甜多汁,每隻小龍蝦都係完整, 味道鮮甜,肉質緊實彈滑,蝦頭仲好多膏,蒜汁芡芽菜底,味道超濃郁。*萵荀絲用煸香花椒粒炒,味道鮮香爽嫩,有少少辣,好開胃。💫 特式飲品竹庶茅

💫雞煲
濃湯花膠雞煲 (半隻)

💫火煱配料

*手打墨魚滑,富墨魚鮮味,爽口彈牙。

*大大隻鳯城水餃,水餃皮薄, 包蝦,木耳夠爽口。

💫 涼拌小食
金花皮蛋 / 涼拌豬耳

*豬耳又韌又脆,味道鮮香不膩,少少辣,超開胃。

💫 特式小炒
蒜香小龍蝦 / 熗炒萵荀絲

*萵荀絲用煸香花椒粒炒,味道鮮香爽嫩,有少少辣,好開胃。

💫 特式飲品
竹庶茅根,味道清潤,清熱降燥,生津開胃。
2022-10-24 21 浏览
附近又開左新餐廳,仲要係食辣野!岩哂我😛。叫做麻辣仙宮,裝修真係走宮廷風,幾貼切!老闆親自介紹呢到既菜色,雞煲同烤魚都比較多人叫。 點左份微辣既泡椒味烤魚,魚揀左桂花魚,骨唔算超多,肉都幾多!微辣唔算好辣,老闆好好人咁添左佢地自己剁既辣椒醬,落完即刻升級哂,勁惹味,配寛粉一流!烤魚可以順便打埋邊爐,所以另外點左份手切雪花肥牛。絕對唔係出面任食肥牛個d質素,而家唔係大半塊都係白色脂肪,個人認為呢個價錢既話算高質!蜂蜜百白果茶,甜度適中,可以解辣!紅糖糍粑溫馨提示 - 食完野先好叫,我太聰明咁同烤魚一齊落單,第一碟上菜既就係呢碟..熱辣辣炸出黎又一定要即食先好食,好脆好煙韌!呢到十二點先收,下次可以黎食個干鍋配啤酒當宵夜😝。
附近又開左新餐廳,仲要係食辣野!岩哂我😛。

叫做麻辣仙宮,裝修真係走宮廷風,幾貼切!

老闆親自介紹呢到既菜色,雞煲同烤魚都比較多人叫。

蜂蜜百白果茶,甜度適中,可以解辣!

紅糖糍粑

呢到十二點先收,下次可以黎食個干鍋配啤酒當宵夜😝。
  • 紅糖糍粑
2022-10-24 28 浏览
今日本身係旺角搵野食見到就近近大角咀個邊有間新烤魚本身行過烤X工房見太多人排隊諗住算見到間野都有烤魚咪走去試下點左條江團魚,見佢係魚缸新鮮網出黎有驚喜條魚烤完出黎肉質滑得黎有咬口成條魚食完都唔口乾 抵讚跟住叫左d火鍋料,手切安格斯 食得出唔係差野鵝腸爽口彈牙又夠脆 同出面冰到一舊舊個d唔同點埋個肥腸干鍋 送酒一流見佢地仲有雞煲同其他煲 值得回頭再試其他野見佢地仲有個試業優惠全單9折同 $1蚊半隻椒麻手撕雞問左職員原來做到11月1號就正式開張要試就拿拿林喇
今日本身係旺角搵野食
見到就近近大角咀個邊有間新烤魚
本身行過烤X工房見太多人排隊諗住算
見到間野都有烤魚咪走去試下

點左條江團魚,見佢係魚缸新鮮網出黎
有驚喜

條魚烤完出黎肉質滑得黎有咬口
成條魚食完都唔口乾 抵讚

跟住叫左d火鍋料,手切安格斯 食得出唔係差野
鵝腸爽口彈牙又夠脆 同出面冰到一舊舊個d唔同

烤魚
2022-10-23
烤魚
2022-10-24 20 浏览
聽朋友講最近大角咀新開左一間川菜既餐廳,所以今次就約埋朋友仔一齊黎試下新野!.一黎到發現餐廳裝修好靚,老闆應該係裝修上面花左唔少心思,餐廳充滿左濃濃既中國古典風🏮🧧,坐位位置又好闊落,可以比客人約埋三五知己坐得好舒服咁食飯打卡📸Menu都好多選擇,花多眼亂,餐廳店員都好nice,有過黎介紹下餐廳既推介✨小食方面,我地嗌左個夫妻肺片,超惹味又開胃,牛肚爽口彈牙,青瓜絲好清甜好fresh,推薦👍🏻👍🏻👍🏻之後上枱既就係主角麻辣雞煲,我地嗌左少辣,食落味道岩岩好,唔會太辣,雞件好滑好新鮮,亦都好入味,食到我地lamlam利😋另外我地嗌左碟手切雪花肥牛🐮,呢碟牛真係超正,我地聽店員介紹食法,食完雞煲唔好落湯住,就咁放啲牛落去煎煎佢,食落勁濃牛味,一啲都唔韌,十級推介👍🏻👍🏻👍🏻其他配料都好新鮮,淮山萵荀打邊爐一流😛😛😛最後仲聽左店員介紹,嗌左個干鍋,都好驚喜!🤩🤩🤩.配料揀左炸土豆片,雞腎,五花腩同魷魚鬚,店員真係冇介紹錯😍😍.炸土豆片係即炸既薯片咁,香脆可口🥔雞腎,五花腩同魷魚鬚配左孜然粉,食落都好惹味,餸啤酒簡直絕配!🍺最後埋單聽店員講餐廳仲係試業中,比左個9折我地🥰🥰仲話晚市試業優惠加一

其他配料都好新鮮,淮山萵荀打邊爐一流😛😛😛

最後仲聽左店員介紹,嗌左個干鍋,都好驚喜!🤩🤩🤩
炸土豆片係即炸既薯片咁,香脆可口🥔

最後埋單聽店員講餐廳仲係試業中,比左個9折我地🥰🥰仲話晚市試業優惠加一蚊有手撕雞,聽落超抵超吸引,呢間餐廳性價比高,絕對值得再約多幾個朋友黎再食過🤣👍🏻
2022-10-22 41 浏览
去澳海城睇完戲,去大角咀搵食😋,一入去好少人,都好驚中伏,食食下開始多人,個心都定啲🤣叫左個烤魚,小龍蝦,椒麻手撕雞,招牌冰粉。兩個人食份量好足夠,食吾哂🫣Btw 冰粉有驚喜👍🏼👍🏼,烤魚魚肉好鮮味👍🏼👍🏼呢間餐廳裝修仲好特別好靚,整體幾好。
去澳海城睇完戲,去大角咀搵食😋,
一入去好少人,都好驚中伏,
食食下開始多人,個心都定啲🤣
Btw 冰粉有驚喜👍🏼👍🏼,烤魚魚肉好鮮味👍🏼👍🏼
呢間餐廳裝修仲好特別好靚,整體幾好。

2022-10-21