2019-10-16 32 浏览
話說小胖女之前都食過既呢間麵麵,今次到小弟黎試下有幾巴閉啦,餐廳主打用魚做既麵同烏冬做招來,坐底會先送你一杯是日湯底比你試一試,今次係濃蝦湯,飲落好重蝦味,但試得出無落味精,我地每人叫左一款麵食同埋一個小食,先上係係小胖女叫既避風塘雞翼濃魚湯魚麵,睇個名咁長就有D 料到啦,雞翼做我唔錯,乾身得黎,入面D肉唔會好柴,至於魚烏冬既口感係條條分明,咬落非常滑,同埋好似食緊手打魚旦咁樣,跟住就到小弟叫既咖哩吉列豬扒拌魚烏冬,豬扒夠大塊夠脆,咖哩撈埋一齊好入味,而魚烏冬個口感比較煙軔,小食叫左漁人樂趣,有齊哂所有炸薯條,蕃薯條,墨魚條同魚肉春卷,最後一人一杯朱古力咖啡完美左呢個晚餐啦
話說小胖女之前都食過既呢間麵麵,今次到小弟黎試下有幾巴閉啦
飲落好重蝦味,但試得出無落味精
,我地每人叫左一款麵食同埋一個小食,
,雞翼做我唔錯,乾身得黎,
,而魚烏冬個口感比較煙軔,
,最後一人一杯朱古力咖啡完美左呢個晚餐啦

2019-10-02
  • 漁人樂趣
2019-10-16 28 浏览
旺角呢棟大廈主打有不同食肆,咁啱見到有新餐廳專做魚麵就上左去踩踩點😎😎一坐底,侍應就拎左兩杯花膠魚湯過黎,有誠意!!我地一行二人叫左兩個晚市套餐加兩杯特飲,再叫多個餐廳推介⋯黑松露魚皮餃😋果然係餐廳推介🤤好好食,個黑松露白汁好味到想撈晒佢,個魚皮餃出奇地夾!!西班牙黑毛豬魚麵 + 魚香麻辣湯: 個麻辣湯好惹味,啱晒食得辣既朋友。而個招牌魚麵果然名不虛傳!!口感好特別,又爽又彈牙,從未食過咁好食嘅魚麵!極上蟹匠魚烏冬:至於個魚烏冬就係比魚麵粗身一啲,個口感都做到又爽又彈牙嘅效果!撈麵係襯返比較粗身嘅烏冬😝 仲有想講嘅就係佢個汁,有蟹膏蟹肉同蟹籽,成個組合好豐富!最後有兩杯特飲,熱泡沫玫瑰奶茶都幾香幾滑,而杯凍斑蘭咖啡就非常出色,結合左班蘭同咖啡嘅香味☕️仲有原來佢地既魚烏冬可以買番屋企,好啱打邊爐烚吓烚吓😝

一坐底,侍應就拎左兩杯花膠魚湯過黎,有誠意!!

仲有原來佢地既魚烏冬可以買番屋企,好啱打邊爐烚吓烚吓😝
2019-10-16 31 浏览
花膠濃魚湯湯底味道自然清清甜甜🥰魚麵魚肉含量達70%食落似魚蛋口感比較鬆軟表面滑嫩每款麵餐附上3款前菜😛有柚子大根 一口甜蕃薯 胡麻醬海苔 ✨安格斯牛肉魚烏冬自家製魚辣醬🥳味道好似xo醬香辣惹味 辣度bb辣左右la牛肉牛味好濃脂肪唔多 偏瘦 ✨極上蟹匠拌魚烏冬韓國蟹膏罐頭嘅蟹膏 蟹肉魚腥味就無 加埋蟹子都有d鮮甜味道😇😇鍾意食海鮮的話一定要點呢個好邪惡 落左好多胡麻醬🙃😊Yum:🤓🤓🤓🤓/5Revisit:😉😉😉😉/5————————————————麵麵 (旺角)旺角彌敦道726號1樓————————————————

花膠濃魚湯湯底

————————————————
麵麵 (旺角)
旺角彌敦道726號1樓
————————————————
之前見到呢間麵麵既賣相都幾靚,而且係旺角T.O.P隔離,一啲都唔難搵。-麵麵以魚麵同魚湯為主打,每條魚麵都有70%係魚肉黎架!比起充滿澱粉質既普通麵條,魚麵自然就健康得多啦~-餐牌除左有魚麵/魚烏冬外,仲有涼拌烏冬、漬飯等選擇,小食都有幾頁比你揀,好多選擇!-牛之戀濃魚湯魚烏冬 $75第一時間飲啖魚湯先!魚味係有既,帶淡淡清甜味,不過無我想像中咁濃郁。魚烏冬煙韌Q彈,掛湯度都唔錯。牛之戀有安格斯肥牛、牛筋丸同粗幼牛丸各一粒,牛筋丸彈牙爽口,好濃牛味。-雞扒魚麵 $72 + ($15 轉濃蝦昆布味噌湯)想試多個湯底,就加錢轉左濃蝦昆布味噌湯,唔算好濃,不過都飲到有蝦味。魚麵質感爽彈,比魚烏冬更掛湯,不過魚味就烏冬會重味啲。雞扒炸得好香脆,但唔會油淋淋。-Twins魚之脆卷 $38Twins即係魚肉同墨魚春卷各四件,炸到表皮金金黃黃脆卜卜,墨魚春卷墨魚味好香,魚肉味同南記既春卷差不多味。-避風塘雞翼沙律 $42落左超多炸蒜,好惹味。而且雞翼外脆內軟,入面仲保留到肉汁,好好食。-藍莓椰果綠茶 $22綠茶味出啲,即使無叫少甜都唔會太甜~-水果紅茶 $25超大杯,叫左少甜,對於我黎講岩岩好。

之前見到呢間麵麵既賣相都幾靚,
而且係旺角T.O.P隔離,一啲都唔難搵。

牛之戀濃魚湯魚烏冬 $75

雞扒魚麵 $72 + ($15 轉濃蝦昆布味噌湯)

Twins魚之脆卷 $38
避風塘雞翼沙律 $42

藍莓椰果綠茶 $22
綠茶味出啲,即使無叫少甜都唔會太甜~
水果紅茶 $25
超大杯,叫左少甜,對於我黎講岩岩好。
2019-10-15 81 浏览
大型連鎖店嘅米線食到厭,有時都想食啲特別嘅米線。呢間旺角樓上店主打魚麵,岩晒鍾意嘆米線同貪靚嘅人。-魚之戀濃魚湯魚烏冬魚烏冬口感特別,入口爽彈。湯底呈乳白色,清甜鮮香。一碗有齊魚皮餃、魚蛋、魚片頭、魚腐、魚肉春卷、墨魚春卷,享受多重魚饌滋味。-西班牙煙燻黑毛豬魚湯料理黑毛豬煙燻味濃郁,大有BBQ風味,咬落軟腍,值得一試。-避風塘雞翼沙律滿滿嘅避風塘脆脆,配搭煎得金黃酥脆嘅雞翼,冶味程度更甚。雞肉熱脆內嫩,微辣夠過癮。沙律菜酸甜開胃,仲可以消滯。-流心蛋越南豆腐呢款相對較清淡,醬料同泰色辣醬味道相若,突出豆腐嘅清甜滑溜。流心蛋入口清涼,但味道偏淡。-熱檸檬柚子蜜熱飲唔算太特別,柚子皮頗多,潤喉一流。

-魚之戀濃魚湯魚烏冬
魚之戀濃魚湯魚烏冬

魚烏冬口感特別,入口爽彈。湯底呈乳白色,清甜鮮香。

-西班牙煙燻黑毛豬魚湯料理
黑毛豬煙燻味濃郁,大有BBQ風味,咬落軟腍,值得一試。

-避風塘雞翼沙律
避風塘雞翼沙律

-流心蛋越南豆腐
流心蛋越南豆腐

-熱檸檬柚子蜜
熱飲唔算太特別,柚子皮頗多,潤喉一流。
熱檸檬柚子蜜
2019-10-14
避風塘雞翼沙律
流心蛋越南豆腐
  • 魚之戀
  • 避風塘雞翼
2019-10-14 26 浏览
今日帶男朋友食一啲小嘢食就叫咗個 正餐烏冬極尚魚宴料理同埋辛辣瀛太子拌魚烏冬一個係湯烏冬一個係撈烏冬湯烏冬嗰個就有魚餅 魚皮餃等等個湯底都幾好味 佢啲烏冬唔係普通烏冬係比較幼身 同埋比較彈牙 不錯👍🏻至於撈烏冬 都係有啲蝦餃魚皮餃咁面頭上會有一啲蔥 紫菜 增加一點色彩味道亦都相當不錯👍🏻佢每個正餐都會有三個配菜 分別係番薯🍠 海棠 蘿蔔至於小食方面 就叫咗流心芝士墨魚波同埋魚之脆卷個芝士波超級好味 一定要趁熱食 如果凍左就會覺得麻麻地魚之脆卷 佢有兩款 仲有個麻醬而我最鍾意食都係嗰個墨魚餅環境◾◾◾◾◽️服務◾◾◾◾️◽衛生◾◾◾◾◽抵食◾◾◾️◾️◾️味道◾◾◾◾◾️📎麵麵 (旺角)📍旺角彌敦道726號1樓
今日帶男朋友食一啲小嘢食

服務◾◾◾◾️◽
衛生◾◾◾◾◽
抵食◾◾◾️◾️◾️
味道◾◾◾◾◾️
📎麵麵 (旺角)
📍旺角彌敦道726號1樓
2019-10-12 44 浏览
旺角真的隱藏了不少有實力的店舖,今日就到太子與旺角中間的一幢食廈,是一間新派魚麵店,可以一改平常只吃米線的口味。店內地方都十分整潔亮麗,裝飾了一點吊燈、燈飾更顯浪漫。坐下來會先來一杯魚湯,讓你先嚐這裡魚湯香。麵麵更設有晚市套餐供應,價錢都只$88-$138,十分經濟,抵食。西班牙煙燻黑毛豬魚湯料理 + 糖心蛋煙燻黑毛豬數量都不少,而且煙燻氣味又不會蓋去黑毛豬的味道,不會太油膩,咸香十足。一來時已嚐一小杯魚湯,對此念念不忘,所以當然要再叫魚湯啦。魚湯選了花膠豚骨濃魚湯,花膠跟魚味都相當濃郁,而且飲了後絕無半點口渴,可見他們沒有添加味精,相當足料。魚麵方面,比較幼身,原來當中含有一定份量的魚肉,而且新鮮手打,口感彈牙且仍能保持魚香。糖心蛋味道香滑入味,流心蛋黃的口感,軟軟嫩嫩的,咬在嘴裡,真一種幸福的感覺。熱斑蘭咖啡斑蘭香味十足,而且入口細滑,咖啡味香濃。

店內地方都十分整潔亮麗,裝飾了一點吊燈、燈飾更顯浪漫。

坐下來會先來一杯魚湯,讓你先嚐這裡魚湯香。

西班牙煙燻黑毛豬魚湯料理 + 糖心蛋
西班牙煙燻黑毛豬魚湯料理

一來時已嚐一小杯魚湯,對此念念不忘,所以當然要再叫魚湯啦。

糖心蛋

熱斑蘭咖啡
斑蘭香味十足,而且入口細滑,咖啡味香濃。

2019-10-11 39 浏览
環境都幾靚,有啲花園feel🤣,一黎到會有店員先比啖魚湯您🤣-1️⃣麵麵圍城+魚烏冬 $130[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️魚湯好新鮮!魚烏冬好彈牙😍個9格係冇得簡,set好左咖喇,但係真係乜口味都有,又有韓式、日式,蝦仲係醉蝦😍好特別!真係幾重酒味!/2️⃣漁人樂脆 $58⭐️⭐️⭐️⭐️除左薯條、蕃薯條外,仲有個好特別既魚肉條,好似南記個春卷咁,只係佢炸左一條條,第一次食,咸咸地幾好食!🤣/3️⃣避風塘雞翼沙律 $42⭐️⭐️⭐️/4️⃣凍水果紅茶 $43⭐️⭐️⭐️⭐️有好多種水果,士多啤梨、龍眼、藍莓、橙,橙味偏重既紅茶,幾好飲🤣-環境:7/10服務:7/10好味指數:9/10回頭率:8.5/10-

1️⃣麵麵圍城+魚烏冬 $130
回頭率:8.5/10
麵麵圍城
2019-10-09
2019-10-11 33 浏览
今日又同同事一齊又黎左食健康魚麵,今次已經係第三次黎位於旺角嘅呢間魚麵,一直都幾鍾意佢嘅魚麵同啲小食,所以就再encore!今次嘅魚濃湯係龍蝦魚湯,係新推出,飲落好暖胃好補GoGreen魚湯魚麵今次我就叫咗GreenMonday配上魚麵同樣分別有魚烏冬同埋魚麵選擇魚烏冬就比較粗身 含50%魚肉 口感比較彈牙魚麵就比較幼身 含70%魚肉 口感比較爽彈今次第一次試魚麵 食落口感比較似潮州魚蛋 我都係鐘意煙韌啲嘅魚烏冬多啲 不過兩個都同樣健康Gogreen分別配有溏心蛋 南瓜 豆腐 冬菇同紫椰菜加上香濃魚湯 飲落無味精又唔腥 真材實料麵麵嘅魚麵真係幾健康嘅外食選擇 唔係好多地方有🤭今日嘅前菜分別係紫薯,柚子蘿蔔同肉髮海帶,三款都好好食,每次佢地嘅前菜都好得我心!另外超級推薦佢地嘅小食 漁人樂脆!分別係番薯條 薯條同兩款魚肉春卷 配上黑松露醬炸到外脆內軟再加上黑松露極濃郁嘅黑松露醬呢個真係要試 小食比主食更驚喜更值得一試!

今次嘅魚濃湯係龍蝦魚湯,係新推出,飲落好暖胃好補

GoGreen魚湯魚麵

我都係鐘意煙韌啲嘅魚烏冬多啲 不過兩個都同樣健康

Gogreen分別配有溏心蛋 南瓜 豆腐 冬菇同紫椰菜
加上香濃魚湯 飲落無味精又唔腥 真材實料
麵麵嘅魚麵真係幾健康嘅外食選擇 唔係好多地方有🤭

另外超級推薦佢地嘅小食 漁人樂脆!
分別係番薯條 薯條同兩款魚肉春卷 配上黑松露醬
炸到外脆內軟再加上黑松露極濃郁嘅黑松露醬
呢個真係要試 小食比主食更驚喜更值得一試!
2019-10-09 34 浏览
放工不想回家,剛好兔子朋友在太子附近,就相約一起吃個晚飯,交換一下近況。星期三的晚上不難找位子,剛好來到彌敦道726這座食廈,大家竟不約而同地看到1/F的麵麵!麵麵主打魚烏冬,還有花膠魚湯底,啱晒依家呢個都比較乾燥嘅天氣!環境乾淨整齊,用色有點小清新。Menu除左魚烏冬同魚麵,另外仲有幾款定食,再配濃蝦味噌湯,感覺非常特別。主食夠心思,小食類都大把選擇,全都都貫徹”魚”做主打!好似呢個fish nachos on the boat就真係招牌菜,粟米片換成炸魚皮,再配上牛油果莎莎,第一次咁食,新奇有趣好味道!朋友點了魚之戀,濃湯魚烏冬。白色的魚湯果然香濃,配上不同的魚蛋,魚腐等,一次過滿足晒食魚嘅願望。朋友大讚魚蛋彈牙,最愛嘅魚片頭亦充滿魚香,呢個魚之戀岩唒貪心想樣樣都試下嘅朋友。兔子就點了XO豚肉湯漬飯料理。賣樣美觀一如和風料理,XO豚肉不會太辣,份量慷慨。主食可以選擇飯麵或者烏冬,兔子當然要點魚烏冬啦!魚烏冬彈牙,比平常的烏冬幼身,掛湯度一流,配上濃蝦味噌湯,比較適合重口味嘅朋友。

2019-10-09
  • Fish Nachos on the Boat
  • 魚之戀
旺角市中心個堆實在太多人。今次黎呢間又吾算好偏睇下地圖你就知。入返正題先!呢到出名魚麵。一坐底就有一杯湯俾你。未飲都聞到真材實料!吉列豬扒拌魚烏冬呢到出名魚烏冬當然要試下!超級彈牙!似烏冬,又似魚麵!超強口感!又有魚味!一流!仲有3個小配菜!最欣賞係個紫薯仔!明太子雞翼新鮮熱辣既雞翼,又脹卜卜!睇到都己經想食!一啖咬落去,啲肉汁jit哂出黎!好啖啖明太子!又啖啖肉!避風塘雞翼一個吾覺意原來叫左2個雞翼!但呢個真係好味到癲左!避風塘配雞翼真係好少地方有得食!好香既炸蒜!加埋香脆既雞翼!真係無得輸!漁人樂趣呢個又係超好食!薯條+魚肉條+墨魚條+蕃薯條!再配埋黑松露醬!真係不得之了!個醬吾會好似平時個啲咁油同咁漏!超重既黑松露味配呢4條!正!桂花啤梨肉花茶好香既花茶!有少少既果甜味!如果你飲得太快都吾怕!因為可以叫staff幫你再加!而且係有個蠟燭keep warm!下次可叫多啲人就可以叫多啲野食!
旺角市中心個堆實在太多人。
今次黎呢間又吾算好偏睇下地圖你就知。
入返正題先!呢到出名魚麵。
一坐底就有一杯湯俾你。
未飲都聞到真材實料!

吉列豬扒拌魚烏冬
呢到出名魚烏冬當然要試下!
超級彈牙!似烏冬,又似魚麵!
超強口感!又有魚味!一流!
仲有3個小配菜!最欣賞係個紫薯仔!

明太子雞翼
新鮮熱辣既雞翼,又脹卜卜!
睇到都己經想食!
一啖咬落去,啲肉汁jit哂出黎!
好啖啖明太子!又啖啖肉!

避風塘雞翼
一個吾覺意原來叫左2個雞翼!
但呢個真係好味到癲左!
避風塘配雞翼真係好少地方有得食!
好香既炸蒜!加埋香脆既雞翼!
真係無得輸!

漁人樂趣
呢個又係超好食!
薯條+魚肉條+墨魚條+蕃薯條!
再配埋黑松露醬!真係不得之了!
個醬吾會好似平時個啲咁油同咁漏!
超重既黑松露味配呢4條!正!

桂花啤梨肉花茶
好香既花茶!有少少既果甜味!
如果你飲得太快都吾怕!
因為可以叫staff幫你再加!
而且係有個蠟燭keep warm!

下次可叫多啲人就可以叫多啲野食!
2019-10-09 50 浏览
個人本身就好中意食魚蛋,陳皮魚蛋、麻辣魚蛋、潮洲魚蛋、長洲大魚蛋......食過咁多款,我個口對魚蛋嘅好壞都識識地分嘅~呢間係間麵舖,點解我要論咁多魚蛋?事關呢到主打嘅魚麵,食落爽囗彈牙,而且有魚嘅鮮味,好似食緊魚蛋咁,仲要係高質手打嗰隻店內麵條有兩款選擇,魚烏冬的魚肉含量有50%,比較粗身,口感煙韌,而魚麵嘅魚肉含量有達70%,食落似拉麵,比較鬆軟,但魚香味更重。瀛。太子拌麵配上開胃嘅前菜,微微辣嘅明太子有助刺激味蕾,溫泉蛋為鮮味加添層次,另外魚皮餃亦好重咸鮮。整體唔會好重口味,可算係個清新嘅選擇。魚卷有魚肉同混入墨魚兩款,彈牙可口,外層嘅腐皮做得好薄身。配合佢個自家製辣醬,更加提鮮。漁人樂脆薯條、蕃薯條加切成細條嘅兩款魚卷,香脆可口,大人細路都至愛!配埋黑松露蛋黃醬,令炸物小食即時再upgrade!蝦兵蟹將食咗多款「魚」就試下其他種類嘅野食啦!炸蝦餅配蟹籽和風醬,食落彈牙香脆,但蝦味唔算好出,同其他店食到嘅急凍蝦餅差唔多。都係魚類產品出色d!

瀛。太子拌麵

漁人樂脆
蝦兵蟹將
2019-10-09 1339 浏览
之前食過哩度既Lunch😋😋一直念念不忘佢既魚麵😚所以今日晚餐又去食魚麵喇❤️夜晚上到黎餐廳播住令人好舒服既音樂,成個感覺係令人好放鬆既⭐️⭐️一入到餐廳,待應就送上左一杯熱辣辣既魚湯,魚湯夠哂鮮甜,令人更期待之後既食物🤝🤝魚麵比較彈牙,魚味重一啲,而魚烏冬就比較粗身,魚味一樣濃濃的😝其中一樣必食既係西班牙煙燻黑毛豬魚麵😍😍煙燻黑毛豬既份量仍然好足夠💕💕而且煙燻味同肉味岩岩好,每一塊都好香口😍😍今次我試左日式叉燒豚肉魚烏冬叉燒大大塊,肉質好有口感,而且肥膏唔算太多,加上香口既蛋絲,係好夾既今次吸引我再黎食既就係❤️❤️麵麵圍城💓💓佢上枱既時候好似九宮格咁,有唔同既食物好豐富呀,而且望落去好色彩繽紛🤩食物包括秋葵夠健康同新鮮❤️酒釀大蝦有驚喜無諗到大蝦夾酒無咁香口❤️風乾豬肉夾哈密瓜✅味道夠既濃呀❤️金菇柚子汁感覺好新鮮❤️玉子好香,蛋味夠❤️車厘茄釀酒好特別,甜甜的車厘茄一咬落去酒香即刻爆發出黎❤️牛腩牛味好香而且夠淋❤️炸蝦棒既吉列皮厚度適中,而且蝦味唔會被蓋過❤️雞翼釀明太子既雞翼整得好好,唔會好老,而明太子份量唔會太滿,真係岩岩好❤️麵麵圍城最特別既係佢除左有魚湯之外,另外有胡麻醬可以選擇唔用湯食用點醬既方

今次我試左日式叉燒豚肉魚烏冬

麵麵圍城最特別既係佢除左有魚湯之外,另外有胡麻醬可以選擇唔用湯食用點醬既方式黎麵食係有唔同既感覺🤩🤩🤩真心推介麵麵圍城😊😊
2019-10-08
  • 麵麵圍城
2019-10-08 35 浏览
一間主打魚麵和魚湯的餐廳,麵麵話佢用50%的魚肉製造粗魚麵,質感爽囗彈牙,我自己覺得佢嘅面積都幾接近傳統係普通魚蛋粉鋪頭食,但係感覺冇咁膠,魚湯都飲得出冇味精麵麵圍城 $108麵麵最近主打的招牌餐【麵麵圍城】,不論是餐名還是賣相也很有創意呢。 九小碟則有柚子金菇、梅漬車喱茄、日式芝麻醬秋葵、明太子醬蛋卷、醉蝦、巴那馬火腿伴哈蜜瓜、紅酒牛肋條、天婦羅炸大蝦、明太子雞翼, 其中令我深刻嘅係明太子雞翼極上蟹匠拌魚烏冬早排咪好興韓國嘅蟹膏罐頭嘅 我覺得佢入邊嘅蟹膏就係果類野 如果唔怕魚腥味鍾意食海鮮鍾意食蟹嘅朋友一定唔可以錯過呢個呢個半烏冬真係好邪惡入邊有好多沙律醬所以超級野味

麵麵圍城 $108

極上蟹匠拌魚烏冬
鍾意食海鮮鍾意食蟹嘅朋友一定唔可以錯過呢個
呢個半烏冬真係好邪惡入邊有好多沙律醬所以超級野味

麵麵是一家我在旺角幾喜歡的麵店,作為一間樓上餐廳,環境幾舒適自然,木色和綠色植物予人一種放鬆的感覺。來的時候6點幾還未有很多人,7點多已滿座了。我最喜歡佢既花膠濃魚湯湯底,味道自然無味精。魚麵魚麵有兩款可以揀,魚麵較爽彈,70%是魚肉,而魚烏冬則煙韌,50%是魚肉,坊間少見。-有新湯底!甫坐下,店員便送上一小杯新推出的濃蝦湯湯底,好濃蝦味!-今次食左避風塘雞翼濃魚湯烏冬($75)有4大隻雞翼!外皮脆卜卜,有大量炸蒜係面,襯熱食最好食。魚之戀($72)有6款魚製品,包括魚蛋、魚片頭、魚皮餃等等。每款麵都附贈3款前菜,呢晚係柚子汁大根、甜蕃薯、和胡麻醬海苔,所以整體都幾豐富嫁。-另外點了兩款小食,流心蛋越南豆腐($30),流手蛋幾好食!豆腐上的醬類似泰式酸辣醬。上次食過佢既薯條覺得很不錯,今次又點左雙色芝士焗薯條($48),但唔知係咪我影相影耐左,芝士痴實哂d薯條,要扯番開,無上次淨薯條咁脆。-整體仍是很喜歡他的湯底、魚麵、和多變配搭豐富的餐牌!每次來也有驚喜。-飲品也一樣多選擇,有多款花茶呢!這款是薏米茶,店員還主動問要不要加水,讚!

我最喜歡佢既花膠濃魚湯湯底,味道自然無味精。