2019-03-02
有睇開我既朋友仔唔知有無發現,其實我都幾鍾意食燒味🍖名正言順既食肉獸,除左燒肉、鋸扒、和牛...之外,叉燒、燒鵝、燒鴨我都愛🤤專食啲肥到爆既野🤰🏻-🔹梅子脆燒鴨配白飯($52)⭐️8/10呢個真係好好食😍燒鴨啲皮係脆脆地,咬落仲有啲油汁滲出黎,好正💦肉又好嫩好滑,一啲都唔鞋!重點係佢地自家調製既梅子醬👅酸酸甜甜,完全係錦上添花🌸真係好味,仲要$52勁抵份量多,開係我公司附近就好了🤤▫️拍蒜青瓜(+$12)🥒真心食到停唔到,微微麻香再加蒜茸好正呀!食到一半先發現原來有雲耳😩-🔹食神叉燒飯($56)⭐️7/10男朋友叫既🦊係叉燒✗煎蛋🍳叉燒燒得好香,亦都有我喜歡既燶邊,叉燒偏瘦,但都唔鞋口,唔錯👍🏻-🔹酒仙醉雞卷($45)⭐️7.5/10見個個都食,我本身又幾鍾意醉雞卷,好飽都叫埋🙊最欣賞係個大小剛剛好,一口size又唔會太厚,整件雞卷都吸收哂啲酒香🍶而且雞好嫩滑😋-🔺我當日2:30pm去到,佢地老火湯賣哂😭
🔺我當日2:30pm去到,佢地老火湯賣哂😭