2018-01-21 1095 浏览
很久沒有吃過週末午市自助餐🤩朋友說九龍灣有間算是幾抵食喔!自助餐包一客主食,其他刺身、壽司、串燒、沙律、和食、飲品都係任食!聽到咁已經覺得很飽了!一去到入座人數不多!可以選擇一個較舒服的位置!落地玻璃窗又係我最喜歡的心頭好!主食要了三色丼、日式肥牛湯鍋同...我忘記了✌🏻三色丼內有海膽、蔥拖羅、三文魚籽!三色丼味道好吃一看便覺得材料新鮮,海膽色澤金黃,沒有腥味我最怕就是腥腥的,蔥拖羅挺有魚鮮味道而三文魚籽通通透透味道算是鮮甜!日式肥牛湯鍋湯底非常鮮甜,牛就比較普通有點吉野家似的!其他刺身、壽司、串燒、沙律、和食、飲品食落一點也不覺低質!三文魚非常厚身!超有口感😝仲有!要食三文魚鰭,燒得非常香口激多魚油,想不到大部份的串燒都燒得夠火喉我覺得三色丼做主食加任食都挺抵的😂整體食物選擇半自助來說都多而且食物質素算是不錯啊👍🏼週末午市自助餐 $188!二百內都值一試呢
很久沒有吃過週末午市自助餐🤩朋友說九龍灣有間算是幾抵食喔!自助餐包一客主食,其他刺身壽司、串燒、沙律、和食、飲品都係任食!聽到咁已經覺得很飽了!
主食要了三色丼、日式肥牛湯鍋同...我忘記了✌🏻
三色丼

日式肥牛湯鍋湯底非常鮮甜,牛就比較普通有點吉野家似的!
日式肥牛湯鍋

其他刺身壽司、串燒、沙律、和食、飲品食落一點也不覺低質!三文魚非常厚身!超有口感😝

2018-01-14
三色丼
2018-01-16 545 浏览
星期六下午約了朋友到九龍灣看戲,朋友在九龍灣上班,星期六半天工作,所以等她一起吃飯到了她公司附近的一家日本餐廳,她說有brunch可以吃日本餐廳也有brunch?真的要一試呢餐廳格局類似師傅發辦的餐,單看裝潢也值得來一試用具和座位也真的是相當高級,難怪朋友說平常LUNCH很多人吃這裡的熱茶不特別,但個人很喜歡這杯子,很有藝術感首先點了這杯巨峰特飲.提子味道濃郁,感覺不錯,喝一口充滿週末的感覺Brunch套餐的壽司和刺身是任點的,即是放題,但食物質素比一般放題高三文魚壽司厚度適中,入口不錯蟹籽壽司相當新鮮,紫菜也相當香脆帶子也是相當厚身,值得一試最後當然要留肚吃主菜,海膽丼飯相當吸引,原以為海膽應該沒有特色,想不到用料也是不錯用上新鮮的海膽,一點腥味也沒有飯粒相當煙韌,把海膽撈均飯吃感覺一流在這兒渡過一個不錯的週末,相當愉快

到了她公司附近的一家日本餐廳,她說有brunch可以吃

日本餐廳也有brunch?真的要一試呢

餐廳格局類似師傅發辦的餐,單看裝潢也值得來一試

這裡的熱茶不特別,但個人很喜歡這杯子,很有藝術感

Brunch套餐的壽司刺身是任點的,即是放題,但食物質素比一般放題

三文魚壽司厚度適中,入口不錯

蟹籽壽司相當新鮮,紫菜也相當香脆

帶子也是相當厚身,值得一試

用上新鮮的海膽,一點腥味也沒有
飯粒相當煙韌,把海膽撈均飯吃感覺一流

在這兒渡過一個不錯的週末,相當愉快
2017-11-13 470 浏览
天婦羅套餐,吉列蠔,至愛!特別係蠔,好大隻,好多汁而且個場樓底好高,空氣好好,唔會焗住d食物味,環境同食物都一流ar食到飽一飽,好滿足,又肥多几磅,不過食到好野又值得
天婦羅套餐,吉列蠔,至愛!特別係蠔,好大隻,好多汁
食到飽一飽,好滿足,又肥多几磅,不過食到好野又值得
2017-10-26 7015 浏览
畢竟公私兩忙,已很少一家人出外逛逛,老實講,太太好鐘意去大型傢具場,每次總會搵到野買,沙田店已經去過好多次,今次搵少少新鮮感,跑到九龍灣店。 出到去都已經中午,商場內食肆太太興趣不大,人又多,反正早餐都未食,放題都是一個好選擇。 可能是相隔一條街的關係,人流不多,選了個靠窗門的長檯,任由室外光透入,感覺幾舒服。 翻看任點紙,可說是半放題形式,有幾款主菜可供選擇。 飲品 有巨峰乳酸特飲、白桃乳酸特飲、健怡可樂、可樂、雪碧及忌廉可供選擇。 開餐前跟囝囝簡單的點了巨峰乳酸特飲和白桃乳酸特飲,不過是杯上,感覺只是一般。 主菜 主菜有A至H,牛、豚、魚及蝦都有,但可能是怕小朋友食生冷食物會出事,所以小朋友不可以選擇A、B餐內的刺身飯。 汁燒銀鱈魚 最囝囝喜歡的食物之一,香甜而少骨,就連魚皮都燒得香脆,蘸點些少沙律醬就更惹味,基本上大半碟比囝囝消滅了。 安格斯牛肉眼扒 燒得啱啱好,吃起來帶些少肉汁,鬆軟之餘有少許嚼口,肉味不錯,其實好想配碗白飯。 吉列鹿兒島黑豚 炸粉不算厚,油份亦不重,色澤金黃,炸得恰到好處,肉質

翻看任點紙,可說是半放題形式,有幾款主菜可供選擇。

飲品

主菜

汁燒銀鱈魚

安格斯牛肉眼扒

吉列鹿兒島黑豚

炸粉不算厚,油份亦不重,色澤金黃,炸得恰到好處,肉質軟稔,幾道主菜都有不俗的表現。

刺身

只有三文魚、八爪魚、甜蝦、油甘魚及鯛魚,種類不算多,幸好水準還可以,沒有雪味,擺碟不會求求其其,三文魚厚切及甜蝦都是值得再order,八爪魚還是喜歡大片一點,會多添嚼口。

串燒

雞軟骨、冬菇、七味魷魚鬚及厚燒牛舌串,一口氣都點齊了,幾款麵水準平均,烤得香口,絲毫沒有過火的情況,個人推薦厚燒牛舌,啖啖肉,灑點鹽後,味道更鮮。

壽司

雖然有三文魚、熟北寄貝、劍魚腩、帆立貝、加州卷、蟹棒、蟹籽及玉子,飯粒捏得有點結實,不過不失吧!

沙律

反而胡麻醬豆腐沙律與及角切魚生沙律夠新鮮,沙律菜清新爽脆,用來清清味蕾最好。

小食

日式蒸蛋、吉列炸蠔、芝士年糕、芝麻雞翼、三文魚鰭、明太子玉子、枝豆、麵豉湯及牛肉湯烏冬

日式蒸蛋熱辣辣,入口滑溜,質感輕柔;反而吉列炸蠔炸粉偏厚;芝麻雞翼夠乾身及皮脆,值得一試。

放題種類而言,未必及得上幾間名店,但幾道主菜,都有出色表現,如果想靜靜地食餐飯,未嘗不是一個好地方。
2017-10-02 2589 浏览
🇯🇵鳴門週末午市半自助放題🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🇯🇵Weekend Semi - Lunch Buffet🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀上禮拜適逢同L小姐既5週年紀念💓特意揀左鳴門既午市放題黎試😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀主要原因係平時係香港食放題,一般都會覺得環境比較擠迫😌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀始終放題都好受香港人歡迎,一到假日就會座無虛席😳😳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀但呢間既環境就好唔同,而且之前食過好滿意,自然就食過翻尋味la😎😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘快人快語💘💘💘 ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣九龍灣分店每次黎都覺得空間闊落,而且環境唔錯😳似入左一間超高級日本料理餐廳⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣因為佢樓底實在太高,會比到食客好莊嚴既強烈感覺,但價錢又不算好貴,而且質素不錯😳⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀週末午市半自助放題💲188 一位(未加一) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣1st round: 主食揀左銀鱈魚,超正🤤
🇯🇵鳴門週末午市半自助放題
特意揀左鳴門既午市放題黎試😍
主要原因係平時係香港食放題
一般都會覺得環境比較擠迫😌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
始終放題都好受香港人歡迎,
一到假日就會座無虛席😳😳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
但呢間既環境就好唔同,
而且之前食過好滿意,
自然就食過翻尋味la😎😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘快人快語💘💘💘 ⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
週末午市半自助放題💲188 一位(未加一)
*️⃣1st round:
主食揀左銀鱈魚,超正🤤皮脆肉嫩,醬汁香甜,好高質;
帆立貝海膽飯還好, 帆立貝好滑嫩,入口即融😍可惜海膽有些苦澀唔算好正😌有d失望 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*️⃣2nd round:
三文魚極肥美,甜蝦超鮮甜,完全無腥味🤤🤤
吉列炸蠔好香脆,蠔本身肉質肥美,而且炸完都保留到肉汁😍😍 ⠀⠀⠀
*️⃣3nd round:
八爪魚刺身都正,好薄,容易入口,唔會太韌🤤明太子玉子都不錯,記得要趁熱食;芝麻雞翼好香脆,而且入味,雖然肉唔算多,但可以Keep住不斷嗌😎😎以量制勝
*️⃣Last round:
白桃特飲唔錯,唔似假味,最後以有著淡淡海鹽味既支豆作結🤤🤤大滿足! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔘假期黎食翻個悠閒中午放題,其實都幾Chill
⠀⠀⠀⠀⠀
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
  • 銀鱈魚
  • 甜蝦
2017-09-26 518 浏览
係公司附近食到唔知食咩好,無無聊聊去左去九龍灣搵朋友食lunch經朋友介紹就食鳴門,我第一次食。Lunch time都等左十分鐘先有位,一入到去環境都係同普通日本餐廳差不多,店員服務幾有禮貌。至於食物方面,唔算話好食到令我會覺得下次再黎食,不過又未至於難食,可以話普通,我相信一定有其他店會比佢好,要繼續尋找!!!

店員服務幾有禮貌。

2017-09-06
午餐
2017-09-07 625 浏览
這家九龍灣午餐放題留意了一段時間, 於今天終於抽到時間去吃我於前一天已預訂了位置到步時其實人不多, 想去試的各位, 應該不用訂都可以(唔知為何相片會自動變成橫向..)價錢是成人每位$188 90分鐘的「小型」放題一開始會要大家選一個主食, 選擇有海鮮丼、牛排、天婦羅、魚、炸豬排等我選了很多人推薦的海鮮丼 這個是三色海鮮丼(海膽、蔥拖羅、三文魚籽)海膽新鮮有甜味, 蔥拖羅坦白說一般這個丼份量不多, 即使女士吃也不用擔心吃不下其他東西(本人鼓勵大家吃完啦, 不要浪費米飯)在吃海鮮丼的同時, 刺生也到啦我只點了三文魚、油甘魚和生蝦三文魚和油甘魚非常新鮮好吃, 但甜蝦不行, 肉質已經變了, 不推薦大家試其他食物其實還有不少 (當然沒正式放題這麼多)但我本身很喜歡吃蠔這個炸蠔真的非常好吃, 我最後自己吃了8件! 炸粉很薄一層, 裡面的蠔多汁另外芝麻雞翼也好吃, 但沒拍照串燒方面, 我試了牛舌和魷魚魷魚不錯但牛舌不行這裡我最欣賞的地方是, 侍應非常有禮, 看到我們吃到差不多, 會主動問我們有沒有需要加食物臉上笑容也值得加分最後不得不讚一句, 這裡座位上非常寬敞我兩個人是坐這張大圓枱, 坐得舒服自然
這家九龍灣午餐放題
留意了一段時間, 於今天終於抽到時間去吃
我於前一天已預訂了位置
到步時其實人不多, 想去試的各位, 應該不用訂都可以
1924 浏览

(唔知為何相片會自動變成橫向..)

價錢是成人每位$188 90分鐘的「小型」放題

我選了很多人推薦的海鮮丼

這個是三色海鮮丼(海膽、蔥拖羅、三文魚籽)
海膽新鮮有甜味, 蔥拖羅坦白說一般

這個丼份量不多, 即使女士吃也不用擔心吃不下其他東西
(本人鼓勵大家吃完啦, 不要浪費米飯)

在吃海鮮丼的同時, 刺生也到啦

我只點了三文魚、油甘魚和生蝦

其他食物其實還有不少 (當然沒正式放題這麼多)

但我本身很喜歡吃蠔

另外芝麻雞翼也好吃, 但沒拍照

串燒方面, 我試了牛舌和魷魚

魷魚不錯但牛舌不行

臉上笑容也值得加分

最後不得不讚一句, 這裡座位上非常寬敞

我兩個人是坐這張大圓枱, 坐得舒服自然胃口倍增

整體來說這餐是一個週末的美好開端
2017-09-03
2017-08-24 636 浏览
難得放假就梗係同女朋友食好啲,咁岩早排見到鳴門做緊假日放題優惠,於是就決定早幾日book定檯黎九龍灣試試佢地點唔算遠,係megabox過兩條馬路就到。食飽可以漫步返去九龍灣站,大概行15分鐘左右。一點幾去到,坐低左就有人遞任食既點餐紙,相比其他放題選擇唔算多,但係食物質素唔錯環顧四週,個場都有7成滿,建議book定檯先。落單後好快就上主食。我地叫左一個海鮮丼,一份吉列豬排。海鮮丼份量岩岩好,唔會太飽搞到食唔落其他野,食材新鮮吉列豬排就冇咩特別,係塊豬排偏薄同炸得唔夠鬆脆,咬落冇咩口感。叫其他主食應該會好啲。主食都未食完,任食系列既野食已經陸陸續續上檯刺身- 食落新鮮,唔會淋到一灘野咁。餐廳毫不吝嗇全部厚切,但係我覺得某啲刺身其實薄切會更好食。沙律 - 擺左陣啲生菜都唔會淋晒,沙律醬唔錯壽司 - 個人覺得壽司仲好食過刺身,厚度剛好,醋飯無論味道定溫度都控制得好!茶碗蒸 - 推介大家叫呢個,蛋滑材料足飲料 - 好水,尤其是巨峰個杯熟食 - 小食不錯,推薦雞翼夠香口總括黎講,每位$188連加一既放題黎講算係唔錯,當然相比其他放題冇咁多選擇啦。但叫左咁多樣野食試完覺得食物質素同環境服務都唔差,

環顧四週,個場都有7成滿,建議book定檯先。

主食都未食完,任食系列既野食已經陸陸續續上檯

沙律 - 擺左陣啲生菜都唔會淋晒,沙律醬唔錯
茶碗蒸 - 推介大家叫呢個,蛋滑材料足
飲料 - 好水,尤其是巨峰個杯

熟食 - 小食不錯,推薦雞翼夠香口
刺身
壽司
茶碗蒸

總括黎講,每位$188連加一既放題黎講算係唔錯,當然相比其他放題冇咁多選擇啦。但叫左咁多樣野食試完覺得食物質素同環境服務都唔差,可以再戰。
茶碗蒸
2017-08-19 532 浏览
九龍灣週末半自助放題 一路以黎口碑都好好 $188+1 包一款主食 唔知係咪出左名呢 dor覺得一般 唔係中伏只係冇其他人講到咁正 $188午市放題講質素同款式大把選擇 呢間應該冇下次#三色丼 呢個差唔多枱枱都叫 回本之選 有海膽、吞拿魚蓉、三文魚子 都足料既 唔差不過唔算好新鮮#汁燒銀鱈魚 呢個反而幾好食 肉質嫩滑 魚皮grill到脆脆地 好味另外仲有刺身、壽司、燒物、天婦羅、沙律任食 不過普遍都質素一般 其實有唔少中高級既放題都係差唔多價但選擇多好多 不過呢間勝過環境好 座位闊落同樓底高 但服務又唔算特別好 所以都係冇下次

另外仲有刺身壽司、燒物、天婦羅、沙律任食 不過普遍都質素一般 其實有唔少中高級既放題都係差唔多價但選擇多好多 不過呢間勝過環境好 座位闊落同樓底高 但服務又唔算特別好 所以都係冇下次
2017-08-13
2017-08-15 401 浏览
對自己好d工作甘辛苦想食餐好少少慰勞自己,等下午有動力做野所以決定食餐好鳴門算是附近高質素的餐廳平日lunch set 100蚊起雖然收得貴但係質素相對地好今日冇食生野叫左個鍋簡直係增肥刺身一向高質一定新鮮牛肉鍋味濃配上沙津前菜開開胃口食啖茄子飲碗味噌湯再食啖鍋物同蒸蛋正正最後最後仲有ice cream le非常滿足

對自己好d
工作甘辛苦想食餐好少少慰勞自己,等下午有動力做野
所以決定食餐好

最後最後
仲有ice cream le
非常滿足
2017-08-07 799 浏览
睇咗好多遍食評都讚呢度嘅三色丼質素高,而且其他食物亦唔錯,性價比高,心動咗好耐,終於就到時間午巿嚟食喇。我哋一行二人加個Bb嚟到,職員微笑有禮帶我哋坐喺窗口位,餐廳唔大但樓底夠高,用竹簾隔住陽光,有少少陽光透入,感覺好舒適。食物嚟嘅速度唔會太急,枱上亦唔會無晒嘢食,而呢度嘅枱都好闊落,唔會唔夠位擺。雖然食物種類唔太多,但質素亦唔錯,價錢唔貴,值得一試。餐廳窗外透入嘅光線柔和舒適。主食我哋揀咗三色丼(拖羅蓉,海膽,三文魚籽)以及六成熟嘅安格斯牛肉眼扒。我一直都唔鐘意食吞拿魚,因為無嗰種油脂喺口,但係呢度嘅三色丼裏面嘅拖羅蓉好味,入口有油脂感,質地軟滑,海膽同三文魚籽亦唔錯。安格斯牛肉眼扒有牛味,個汁同牛扒好夾。胡麻豆腐沙律,角切魚生沙律,份量啱啱好,啲汁幾開胃。刺身新鮮而且切得大件厚身,有甜蝦,三文魚,鯛魚,油甘魚,八爪魚五款,其中三文魚及油甘魚較出色。壽司都唔錯,劍魚腩同帆立貝最好味。炸物嘅雞翼夠味,但外皮無炸脆,芝士年糕外面亦淋,有油滲出,炸蠔唔錯,脆卜卜。明太子玉子嘅蛋滑啲會更好。三文魚鰭好味,充滿油脂。雞軟骨幾好,唔會太乾。冬菇裏面軟淋淋,味可以濃啲更好。牛舌夠厚身七味魷魚好韌,
。雖然食物種類唔太多,但質素亦唔錯,價錢唔貴,值得一試

餐廳窗外透入嘅光線柔和舒適。

,入口有油脂感,質地軟滑,海膽同三文魚籽亦唔錯。

安格斯牛肉眼扒有牛味,個汁同牛扒好夾。

胡麻豆腐沙律,角切魚生沙律,份量啱啱好,啲汁幾開胃。

壽司都唔錯,劍魚腩同帆立貝最好味。

明太子玉子嘅蛋滑啲會更好。
三文魚鰭好味,充滿油脂。

雞軟骨幾好,唔會太乾。
冬菇裏面軟淋淋,味可以濃啲更好。

牛舌夠厚身
七味魷魚好韌,好大力扯都咬唔開。

日式蒸蛋好滑。

巨峰乳酸特飲以及白桃乳酸特飲。
2017-08-06
星期一至五忙碌工作後、當然常有個輕鬆週末、食下野慰勞下自己。平時出去食放題、環境又迫、又嘈、食物種類多、不過都唔係樣樣啱口味!喺openrice 留意到介紹lee到既週末放題、一個主菜再加任食刺身、壽司、小食... 等都係$200左右。就黎try try! 點知真係有驚喜!😆😆😆佢地既週末放題有兩個時段、我選擇了早段!地方都不難搵、差不多盡時去到、已經入了幾枱客人。地方很寬闊、樓底又高、完全無迫促既感覺!一坐下來、接待員就問左主菜點什麼先、我點了個三色丼、好快就上菜、大大碗、剩係食lee個都抵喇!😊😊😊另外,再點了其他任食、特別推介明太子玉子燒、細細件、好好味!
喺openrice 留意到介紹lee到既週末放題、一個主菜再加任食刺身壽司、小食... 等都係$200左右。就黎try try! 點知真係有驚喜!😆😆😆
佢地既週末放題有兩個時段、我選擇了早段!

2017-06-21 655 浏览
鐘意飲啤酒既朋友請注意📢📢鳴門魚市場居酒屋及鳴門割烹料理其下四間分店供應 $1 啤酒放題會。每位只需最低消費 $150就可以享受,$1️⃣無限時任飲Sapporo 啤酒。.今日同友人喪叫喪食,兩個人食左青芥辣八爪魚 🐙、鮮三文魚蟹肉洋風沙律🥗、雜錦五點刺身🐟、安格斯牛扒🐂、三色飯🍣 (拖羅蓉, 海膽, 三文魚籽) 、豚肉蘆筍卷、牛舌、雞肉串、雞軟骨、雞翼串🍢🍡。真係飽到笑,味道尚算可以,不過魚生可以再新鮮啲。最重要係我哋兩個可以享受Free Flow 啤酒,簡直對酒鬼黎講係恩物,Cheers🍻🍺🍻🍺
2017-06-18 541 浏览
放假要對自己好啲,又係出動食好嘢嘅時候😁第一時間要揀主食先揀左三色丼和海胆帶子丼真係幾正架,海胆唔腥叫左兩個沙律日式冷豆付沙律同埋角切魚生沙律剌身都可以既,但相比起其他食物這裏的刺身比較遜色壽司好味,但款式唔多炸物好味有驚喜 相比起其他放題,這裏的炸物比較有誠意。推介吉列蠔食咗好多好多嘢 咁嘅價錢真係超值
放假要對自己好啲,又係出動食好嘢嘅時候😁

第一時間要揀主食先

揀左三色丼和海胆帶子丼

真係幾正架,海胆唔腥

叫左兩個沙律

日式冷豆付沙律

同埋角切魚生沙律

剌身都可以既,但相比起其他食物這裏的刺身比較遜色

壽司好味,但款式唔多

炸物好味有驚喜
相比起其他放題,這裏的炸物比較有誠意。推介吉列蠔

食咗好多好多嘢
咁嘅價錢真係超值
2017-06-13 464 浏览
最高質最正最抵食半放題出現了!又有平靚正好西介紹比大家!$188 堅高質任食半放題!其實個高汁主食已經值回票價!必食率 100% 🤘🏿主食有 8 款選擇,三色丼、帆立貝海膽丼、汁燒銀鱈魚、安格斯牛肉眼扒、吉列鹿兒島黑豚、大蝦天婦羅、牛肉野菜鍋、泡菜黑豚腩鍋,咁小寶一定係揀回本之選,三色丼,爸爸媽媽就揀左帆立貝海膽丼同大蝦天婦羅,三色丼就有拖羅蓉、海膽、三文魚籽,隻碗大一大,填到滿一滿 🤤 而且食材都係好新鮮,海膽都鮮甜,絕對唔馬虎呀!帆立貝海膽丼既帆立貝亦都大大粒,大蝦天婦羅既大蝦天婦羅都好大隻好正 🤤🤤🤤 而任食果 part 都係中上質素,放題黎講算高質,小食部分瘋狂叫 🤤 刺身壽司都好新鮮 😋-任食任飲部分如下 🤘🏿-沙律 - 胡麻豆腐沙律、角切魚生沙律-串燒 - 雞軟骨、七味魷魚鬚、冬菇、厚燒牛舌-刺身 - 三文魚、油甘魚、八爪魚、鯛魚、甜蝦-小食 - 日式蒸蛋、吉列蠔、芝士年糕、芝麻雞翼、三文魚鰭、明太子玉子、枝豆、麵豉湯、迷你牛肉湯烏冬-壽司 - 三文魚、劍魚腩、帆立貝、蟹籽、蟹柳、熟北寄貝、玉子、加洲卷-飲品 - 茶、汽水、橙汁、巨峰乳酸特飲、白桃乳酸特飲—————————
任食任飲部分如下 🤘🏿
沙律 - 胡麻豆腐沙律、角切魚生沙律
串燒 - 雞軟骨、七味魷魚鬚、冬菇、厚燒牛舌
刺身 - 三文魚、油甘魚、八爪魚、鯛魚、甜蝦
飲品 - 茶、汽水、橙汁、巨峰乳酸特飲、白桃乳酸特飲
——————————————————————
#週末半自助午餐 $188