2019-04-25
難得約舊朋友食飯,佢就推薦左呢間,話野食好味環境正,就黎呢度試試。入面環境唔錯,好多影相位,無論係一大班frd、三五知己或一家人吹水食飯,都非常合適。由於我同朋友都勁中意食辣,所以係menu一見到呢個麻辣肉醬意大利粉,就毫不猶豫叫左xd 超有驚喜啊!佢個辣唔算好辣,我諗係一般人都食到個種。而佢個辣勁似譚仔米線個種辣,相當惹味,估唔到呢隻辣配意粉竟然毫無違和感,夾得黎又好好味,必定encore!我同朋友都超中意,一定要試!我地叫左柚子大蝦沙律,佢好大碟,我諗當一份晚餐都得,超抵食!我原本以為佢會係酸酸地,點知佢係甜甜地,仲有椰子味,非常特別!個人幾喜歡,而且蝦都爽嫩,不錯!另外我地叫左葉香烤焗比目魚,佢個賣相好有趣,十足十糯米雞咁,我本身好中意比目魚,不過咁樣整就有d似蒸,個魚的質感就有d唔同。個人超中意呢個串燒香烤牛柳粒,佢肉質鮮嫩,成個配搭非常吸引,而且好味,絕對高質!我個朋友就超中意呢個墨西哥脆片配牛油果醬,佢個醬汁好味,脆片脆,非常好!呢個蝶豆花茉莉鐵觀音幾好飲,食到飽飽時解膩一流!最後好想推介呢個高興鮮果窩夫,佢賣相吸引,一上就聞到好香蜜糖味,水果新鮮,窩夫脆度剛好,配合水果的
呢個蝶豆花茉莉鐵觀音幾好飲,食到飽飽時解膩一流!
最後好想推介呢個高興鮮果窩夫,佢賣相吸引,一上就聞到好香蜜糖味,水果新鮮,窩夫脆度剛好,配合水果的清香鮮甜,令人回味無窮!