2017-09-02
夜媽媽係尖沙咀真係唔知食咩好🤔商場又剛剛閂曬,隔離個個又係甘叫餓,甘啱係openrice睇到有間深宵時間1115-1145pm 有半價😂我呢啲慳精緊係要即刻去試下!今日係平日所以呢個時間已經無乜人,好private既感覺好舒服,坐底睇一睇個餐牌Food就只得一頁唔多揀但正好啱我呢啲選擇困難症既人😂 諗飲咩就諗到頭都痛埋,除左普通既白酒紅酒cocktail,仲有本地同比利時等手工啤,啲名都好得意。我叫左個蟹肉忌廉意粉,叫完即整好快就到,份量適中,幾好味幾creamy仲配埋有雲呢嗱香味既比利時手工啤,好夾! 食到甘上下竟然有人表演,我地就坐正對面張枱做觀眾,感覺就好似特別我地獻唱咁仲有得點歌哈哈! 呢度好舒服好適合一班朋友尼傾下計,撞啱時間仲有折添!實會有下次啦!
商場又剛剛閂曬,隔離個個又係甘叫餓,