2017-08-19 73 浏览
黎到諾士佛台,通常都會選擇去樓下嘅酒吧飲嘢食飯,但環境通常都會較為嘈雜,但今次就發現咗一間又可以聽live Music得黎又唔會太嘈雜嘅地方。依間樓上Cafe 地方唔算大,但內部設計都幾特別,更重要嘅係佢有一個細小嘅表演區我地點左兩樣小食,分別係啡菇(配置家製黑松露醬)同埋媽媽雞翼👇自家製黑松露醬十分惹味配啡菇依樣配搭既新奇又合襯,必食而雞翼亦炸得岩岩好,唔會太油膩。主食方面,就叫左蕃茄煙鴨胸意粉,同埋All Day Breakfast👇個意粉十分健康,唔油膩得黎,味道又唔會太淡,味道不錯All Day Breakfast 中每樣食物質素都平均,其中炒蛋味道較為特出,而且仲配上我鐘意既紐倫堡腸黎到諾士佛臺點都會叫番啲酒飲下,佢提供多鐘手工啤同埋cocktail ,我地就叫左一款手工啤,同埋佢既signature cocktail-Soul,隻cocktail 酒精味道唔算濃,適合女仔飲。如果想去諾士佛臺較靜啲既地方飲嘢聽歌吹水,依度會係很不錯既地方

自家製黑松露醬十分惹味
配啡菇依樣配搭既新奇又合襯,必食
而雞翼亦炸得岩岩好,唔會太油膩。
個意粉十分健康,唔油膩得黎,味道又唔會太淡,味道不錯