2022-10-03
因之前逢星期六都食永年 亞女鍾意食佢既車仔面 所以野食方便都唔會唔滿意 雖然貴d但都值既但今日就遇上不愉快經歷 絕冇下次 話說入座2大2個3歲小朋友 咁都知午飯時間限食一個鐘 侍應指2個小朋友加埋要叫一個餐 都明既食飯時間一入去最尾既圓枱 侍應帶完枱 一句就話佢地唔洗bb櫈啦可 咁就走左去 叫都叫唔切 因小朋友比較矮小 2個都要bb櫈先坐到黎食 咁唯有再叫侍應協助 周圍望 終於有個剛放餐比食客既侍應 即時示意想協助 點知佢望一望我之後走左 即時o左嘴 之後左望右望都冇人黎 因為知小朋友食得慢 咁所以想快d比小朋友坐低就叫野食 眼望 bb櫈只係係行大約6 至7步就拿到 咁唯有自己拿 拿第一張時 突然有個著黑衫既侍應態度已經唔係太好 咁話要咩呀 咁我都拿左 咁就冇理佢 但因要2張櫈 自己再去拿多張 佢見我又拿 佢就衝埋黎 依舊態度極差 就講你拿櫈你搵我地啦 一陣整親你就唔係咁好<<語氣係怪罪你拿佢d野冇問過你咁款 跟住我就著了 我話我有叫但你同事望完我走左 佢態度依舊 係咩 邊個呀邊個呀 我就即指佢睇 佢冇回應我 只係再怪我 下次你大聲d叫我地麻<<此時佢既聲線係勁大聲 因幾枱都望過黎 我
但今日就遇上不愉快經歷 絕冇下次
一入去最尾既圓枱 侍應帶完枱 一句就話佢地唔洗bb櫈啦可 咁就走左去 叫都叫唔切 因小朋友比較矮小 2個都要bb櫈先坐到黎食 咁唯有再叫侍應協助 周圍望 終於有個剛放餐比食客既侍應 即時示意想協助 點知佢望一望我之後走左 即時o左嘴 之後左望右望都冇人黎 因為知小朋友食得慢 咁所以想快d比小朋友坐低就叫野食 眼望 bb櫈只係係行大約6 至7步就拿到 咁唯有自己拿 拿第一張時 突然有個著黑衫既侍應態度已經唔係太好 咁話要咩呀 咁我都拿左 咁就冇理佢 但因要2張櫈 自己再去拿多張 佢見我又拿 佢就衝埋黎 依舊態度極差 就講你拿櫈你搵我地啦 一陣整親你就唔係咁好<<語氣係怪罪你拿佢d野冇問過你咁款 跟住我就著了 我話我有叫但你同事望完我走左 佢態度依舊 係咩 邊個呀邊個呀 我就即指佢睇 佢冇回應我 只係再怪我 下次你大聲d叫我地麻<<此時佢既聲線係勁大聲 因幾枱都望過黎 我就話咁不如下次你落埋落pad度比我地揀啦 佢就咁走左去
雖然唔係食高級餐廳 咁我拿bb 櫈都係因為得1個鐘食 而且冇人幫唯有自己做亦冇怪佢地忙 但換黎就係未食前比人鬧
只可說最基本既對客態度都冇 調轉覺得係個客唔經佢地拿係個客問題
食完都一肚火
唔會有下次 就唔推薦 帶小朋友食小心比人鬧