2024-02-16
朋友係外國番黎, 所以就約出黎食飯聚餐, 順便當食團年飯, 於是就去食下燒肉, 邊燒邊傾計…晚市普通套餐已經包左肉類同埋熟食, 想食海鮮、刺身、任飲啤酒就要加$88, 咁難得一聚就算啦..一坐低已經見店員放好曬一set肉畀我地, 有牛板腱、肩胛肉、牛脷、韓式醃牛肉等, 仲有慶州豬腩肉, 仲有一大條鰻魚!!!! 鰻魚燒香左之後, 外皮少少脆, 非常好食!一開始扭蛋抽中左塊安格斯雪花牛扒, 勁好味!!!肉質勁嫩, 又重牛味!我地個package包左任食刺身, 刺身有帶子, 大蝦個D, 正正常常, 另外仲有D熟食, 例如飯卷、雞蛋卷、魚糕、炸雞等, 都係正常味道...另外仲可以燒海鮮, 即係D扇具、蛤蜊個D, 算新鮮同埋無沙..設有自助吧,可自己拎韓式冷盤小菜, 例如各種類的泡菜、包肉的生菜、醬料、調料蒜頭, 另外可以自取甜品、爆谷、雪糕同汽水.. 但埋單每人4百幾, 都唔算平, 應該試一次算