2024-02-05
呢間餐廳位置好方便,座位好寬敞👍🏻可以任食燒肉海鮮刺身放題,肉類選擇都幾多😋而且係每碟細細碟咁上可以食多幾款。每四位仲未送我哋一條燒鰻魚,大大條燒鰻魚好肥美,肉質軟熟完全唔腥,醬汁甜度亦剛剛好。仲有得玩扭蛋抽獎🤩1-10號有不同獎品,我今晚抽到慶州韓豬腩片,勁大塊😋肉味好香油脂豐富‼️大獎係全張帳單免費‼️可惜未能中獎🙃下次再約班朋友挑戰🤭直接用QR code點餐,效率很好很快食物送上枱,呢度真係好多種類選擇😍我地叫到成枱都係😂刺身新鮮質素不錯;小食我個人喜歡泡菜煎餅同芝士炸雞好香脆;肉類同海鮮款式都好多揀😋安格斯下肩胛肉/韓式牛肋骨/安格斯封門柳/牛板腱/牛頸脊/薄切牛脷/扇貝/ 帆立貝/白蜆/海虎蝦⋯⋯飲品有汽水啤酒任飲,仲有韓國啤酒🍺甜品仲有爆谷🍿窩夫🧇蛋糕🍰同軟雪糕🍦真係食足2個鐘好滿足♥️超級飽~
飲品有汽水啤酒任飲,仲有韓國啤酒🍺
甜品仲有爆谷🍿窩夫🧇蛋糕🍰同軟雪糕🍦
真係食足2個鐘好滿足♥️超級飽~