2024-02-14 212 浏览
朋友生日🎂帶佢去左食性價比好高嘅燒肉店☺️☺️晚市$298起任飲啤酒🍻任食韓式燒肉😋😋呢間餐廳之前都有食過幾次lunch,今次第一次食放題,真心推薦比大家😍佢哋肉類選擇好多,淨係牛肉都有好多款,仲要有豬牛雞羊🤤🤤一坐低,即刻先掃QR code落單,基本上八成食物我哋都點曬,之後就轉戰佢哋自助吧😝自助吧主要係有韓式小食前菜、蔬菜🥬瓜、菇類;窩夫🧇雪糕🍦飲品同甜品🍮雖然唔算好大,但勝在咩都有齊😊前菜款式多到我地行左幾轉😂食左陣前菜,所有肉類都上到枱,就咁睇質素都唔差👍好多款肉都正,掛住食都冇留意到邊款肉叫咩名😅除咗肉類,加$88仲可以任食海鮮刺身啤酒🍻三文魚刺身非常肥美🤤我地order左啤酒🍻食住燒肉啤一啤又幾正🤤除咗燒物,仲有好幾款即食小食,包括韓式魚糕串、飯卷、炸雞🍗海鮮餅同雞翼…種類豐富到不得了😋😋食到尾聲,點少得甜品🍮📍韓燒大叔 (旺角)旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓#韓燒大叔 #旺角美食 #韓燒推介 #燒肉推介 #美食推介 #性價比高 #燒肉放題 #燒肉控 #bbq #koreafood #yummy #啤酒任飲

我地order左啤酒🍻食住燒肉啤一啤又幾正🤤

📍韓燒大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

2024-01-18