4天前
忙足大半年,趁放假就約朋友見吓面食個飯吹下水😙經過餐廳樓下,睇到呢度做緊午市燒肉套餐優惠,分別有牛仔骨、雞肉、雞翼及雞軟骨等多款選擇,另外還有午市放題,不過我哋唔想浪費食物,所以最後決定選擇午市套餐,個人認為份量就啱啱好😋午市燒肉套餐:🌟牛仔骨🌟雞肉+雞翼+雞軟骨🌟辣豬肉+韓式牛肉
🌟下肩胛&牛脷/下肩胛&牛板腱每份套餐肉類100g,包白飯、蘿蔔湯/泡菜湯及韓式配菜3小碟估唔到性價比咁高,肉質比想像中高質,尤其牛仔骨同我最愛嘅雞軟骨,醬汁夠哂入味,燒完又香又juicy😙👍蘿蔔湯及泡菜湯十分足料,味道唔會過淡又唔會太濃~~午市做緊優惠:👉60歲以上長者可享85折優惠🌟午市訂枱優惠🌟👉每四人午市韓燒$1 升級換購✅韓國直送豬梅頭一塊(價值 $88)✅或韓豬腩片一塊(價值 $88)✅或韓國直送醬油蟹一隻(價值$108)✅或醬油蝦(價値$98)或醬油ハ爪魚(價値$88)
✅或醬油螺一份(價值$68)有機會下次再約朋友仔一齊試吓個放題先😋
午市燒肉套餐:
🌟牛仔骨
🌟雞肉+雞翼+雞軟骨
🌟辣豬肉+韓式牛肉 🌟下肩胛&牛脷/下肩胛&牛板腱
午市做緊優惠:
👉60歲以上長者可享85折優惠
🌟午市訂枱優惠🌟
👉每四人午市韓燒$1 升級換購
✅韓國直送豬梅頭一塊(價值 $88)
✅或韓豬腩片一塊(價值 $88)
✅或韓國直送醬油蟹一隻(價值$108)
✅或醬油蝦(價値$98)或醬油ハ爪魚(價値$88) ✅或醬油螺一份(價值$68)
有機會下次再約朋友仔一齊試吓個放題先😋