2023-04-29
雲家小鍋米線 @noodlepotcome 朋友食過~強力推介♥️來到開荃灣梗係試試~一睇原來米線關注組同埋米紙都介紹過😆佢地小鍋米線~有多種口味有得簡 酸辣/麻辣/麻酸辣~大中小辣我叫左碗招牌小鍋米線🔥麻辣🌶️小辣本身跟芽菜、酸菜、韭菜、蔥、芫荽辣既更會跟豬肉碎~碗米線勁足料♥️米線🍜超入味~入口Q彈每條米線都掛上肉碎👍🏻勁好味加配餸我簡左~肥牛、燕皮肉餃、豆卜、腐皮 、雞絲~上一枱超大碗~勁足料。涼拌墨魚頭 $46佢地招牌~爽口彈牙~加上大量蒜蓉醬~好清新。麻辣金錢肚 $47金錢肚~食落帶點微辣~愈食愈惹味。凍檸樂 。凍檸蜜 埋單$200唔使🤝👍🏻抵食~足料~推介📍荃灣沙咀道328號328廣場地下G01舖#米線控 #米線 #米線關注組 #荃灣 #荃灣美食 #香港 #香港美食 #美食地圖 #美食推薦 #美食日記 #hkkol #hkfoodie #spicy #麻辣 #酸辣 #墨魚 #金錢肚 #凍檸茶 #豆漿 #美味 #抵食 #平民美食 #肉碎 #好味 #hkfood #foodporn #foodphotography #yummyfood #like #follow
朋友食過~強力推介♥️
來到開荃灣梗係試試~一睇原來
米線關注組同埋米紙都介紹過😆
佢地小鍋米線~有多種口味
有得簡 酸辣/麻辣/麻酸辣~大中小辣
我叫左碗招牌小鍋米線🔥麻辣🌶️小辣
本身跟芽菜、酸菜、韭菜、蔥、芫荽
辣既更會跟豬肉碎~碗米線勁足料♥️
米線🍜超入味~入口Q彈
每條米線都掛上肉碎👍🏻勁好味
加配餸我簡左~肥牛、燕皮肉餃、
豆卜、腐皮 、雞絲~上一枱超大碗~勁足料
。涼拌墨魚頭 $46
佢地招牌~爽口彈牙~
加上大量蒜蓉醬~好清新
。麻辣金錢肚 $47