2019-02-28 33 浏览
繼上次跟朋友黎食過,今日又再次光臨。對於雞翼控的我來說,當然百吃不嫌。上次試過文青風玫瑰,港式避風塘蒜香及鼠尾草蛋黃哥口味。今日該要換換新口味。抵達後,發現我想點的港呢D友情萬歲檸茶經已售罄。唯有等下一次再去試過。在細心等待時,發現小食店的擺設跟上次不一樣,該是轉換了新的擺設,感覺和風味重了。我跟朋友再一次點了118元的套餐。左上:我係鹹檸七右上:火辣泰仔仔冬陰下:檸香山葵蟹籽今次真的不要儀態,只想吃雞翼。用手套🧤取代膠叉來吃。溫馨提示:剛炸出來的雞翼有點熱,要小心啊....檸香山葵蟹籽香脆內嫩,但山葵味不太突出,有點失色。我係鹹檸七檸七味欠奉,但帶點甜絲絲。火辣泰仔仔冬陰辣椒,冬陰公香料鋪滿在雞翼面層。放在口中,冬陰公香味散發出來,但仍然保持香脆多汁。可惜我覺得太過辣,但對於愛好辣的朋友們不要錯過。朋友點了水蜜桃粒粒果茶,我就沒有點,只喝自㩗清水。
繼上次跟朋友黎食過,今日又再次光臨。
對於雞翼控的我來說,當然百吃不嫌。

抵達後,發現我想點的港呢D友情萬歲檸茶經已售罄。
唯有等下一次再去試過。

我跟朋友再一次點了118元的套餐。

左上:我係鹹檸七
右上:火辣泰仔仔冬陰
下:檸香山葵蟹籽

今次真的不要儀態,只想吃雞翼。
用手套🧤取代膠叉來吃。
溫馨提示:剛炸出來的雞翼有點熱,要小心啊....

檸香山葵蟹籽
香脆內嫩,但山葵味不太突出,有點失色。

我係鹹檸七
檸七味欠奉,但帶點甜絲絲。

火辣泰仔仔冬陰
辣椒,冬陰公香料鋪滿在雞翼面層。
放在口中,冬陰公香味散發出來,但仍然保持香脆多汁。
可惜我覺得太過辣,但對於愛好辣的朋友們不要錯過。

朋友點了水蜜桃粒粒果茶,我就沒有點,只喝自㩗清水。
2019-02-27 32 浏览
聽個名都知係賣雞翼啦,但佢啲雞翼嘅味道唔係普通嘅味道,全部都好有創意 , 試左幾款。 鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼:餐廳話係濃味之選,一點都冇錯,每一隻雞翼都係比濃厚嘅鹹蛋黃包圍着,絕對會食到一嘴都係蛋黃,呢個配搭都幾得意,鍾意食鹹蛋系列嘅人一定唔可以錯過文清風玫瑰雞翼:呢隻係我最喜歡嘅雞翼,唔怪得係店長之選,雞翼係全部炸到脆口的,上面均勻地塗上蜜糖,仲有淡淡的玫瑰味,真係超級好食,下次一定要encore好正woo 😆😆😆

好正woo 😆😆😆
2019-02-27 30 浏览
無論你鍾意食咩味嘅雞翼,喱一度都一定可以滿足你。佢就係最出名食雞翼嘅~雞翼山🐔呢間舖頭清一色淨係賣雞翼,同埋少量飲品。🍹主要做外賣生意,有少量嘅位置可以畀客人即時食用。食店會提供手套,同埋叉,因此無論你想有儀態咁食,定係滋味咁食都得啦。😝所有嘅味道價錢都係統一,唯一分別就係雞翼嘅數量🤑因為怕食唔曬關係,所以只係叫咗4隻芥末蟹籽味。即叫即整嘅關係,大概要等10至15分鐘。醬汁超多,配上激多蟹籽嘅爆脆口感,超滿足🤙

所有嘅味道價錢都係統一,唯一分別就係雞翼嘅數量🤑

醬汁超多,配上激多蟹籽嘅爆脆口感,超滿足🤙
外卖自取
2019-02-27 28 浏览
雞翼山開係黃埔嘅時候,已經超想試!而家係旺角top嘅地下開左分店,特登捉埋朋友陪我食雞翼。共有9款雞翼 $38/4、$48/6 可以選雞槌、雞翼合併。但雞翼控嘅我要~全翼!等待雞翼嘅途中就係店內粉紅色嘅打卡位到影下相先。加左杯mojito +$12味道似青檸梳打,解膩一流。文青風玫瑰 雞翼炸得好香口,保持肉嫩爆汁。外層撈左蜜糖、同玫瑰糖漿。用上乾玫瑰花瓣做裝飾,好浪漫ar! 濃味三重芝士流 芝士醬超級多,芝士味亦好濃郁,食得出唔只一種芝士香氣。黑松露蒜香武士蒜香味十分強烈,係惹味嘅。只係唔太食得出黑松露味。仲叫左個充滿香港情懷口味嘅檸茶雞翼未到~港呢D友情萬歲檸茶 檸茶濃稠到可以包實晒整隻雞翼,食得出調味方面下過一番苦工,是茶餐廳檸茶底嘅濃郁味道食左四款唔同口味雞翼,質素都算唔錯。而且這隻雞翼都大大隻。而我最最最愛都係佢地嘅招牌文青風玫瑰雞翼~除左蜜糖甜甜脆脆外,仲有勁香玫瑰花香味
雞翼山開係黃埔嘅時候,已經超想試!

而家係旺角top嘅地下開左分店,特登捉埋朋友陪我食雞翼。

共有9款雞翼 $38/4、$48/6
可以選雞槌、雞翼合併。
但雞翼控嘅我要~全翼!

等待雞翼嘅途中就係店內粉紅色嘅打卡位到影下相先。

加左杯mojito +$12
味道似青檸梳打,解膩一流。

文青風玫瑰

雞翼炸得好香口,保持肉嫩爆汁。
外層撈左蜜糖、同玫瑰糖漿。
用上乾玫瑰花瓣做裝飾,好浪漫ar!

濃味三重芝士流

芝士醬超級多,芝士味亦好濃郁,食得出唔只一種芝士香氣。

黑松露蒜香武士

蒜香味十分強烈,係惹味嘅。
只係唔太食得出黑松露味。

仲叫左個充滿香港情懷口味嘅檸茶雞翼未到~

港呢D友情萬歲檸茶

食左四款唔同口味雞翼,質素都算唔錯。而且這隻雞翼都大大隻。

2019-02-19
2019-02-27 28 浏览
由細到大,對雞翼嘅喜愛有增無減。當知道旺角都開左雞翼山,即刻捉埋朋友去食!之前成日都特登去黃埔食佢既玫瑰雞翼,依家旺角開分店,實在方便太多了!平時通常都係自己一個去,所以幾乎每一次都係嗌返同一款口味。已今日終於有朋友陪我一齊食,四個人試咗四款口味🤗玫瑰雞翼:雞翼上有幾片玫瑰花瓣,香甜嘅醬汁,微脆嘅外皮,好完美,係我最推薦嘅一款味道。咸檸七雞翼:味道帶點微酸,口味幾特別。黑松露蒜香雞翼:有紫菜碎增加口感。旺角鋪真係好方便,以後唔使特登出到黃埔食雞翼啦!

咸檸七雞翼:味道帶點微酸,口味幾特別。

黑松露蒜香雞翼:有紫菜碎增加口感。

旺角鋪真係好方便,以後唔使特登出到黃埔食雞翼啦!
2019-02-26 18 浏览
年前得知「雞翼山」在紅磡開業時,身為雞翼控的筆者便想飛奔朝聖。現在得知「雞翼山」在旺角開了第二家分店,地點如此方便,便約了閏蜜來不顧儀態地盡情吃雞翼。「雞翼山」的旺角分店面積不大,設有一小張坐椅和一張吧枱堂食。筆者和閏蜜一行二人,點了118元的雞翼套餐:可自由選擇4款口味的雞翼(又可轉為雞槌),每款各有4隻;另外再包一杯飲品。雞翼全都是即點即做,所以需要花少許時間等候。如果遇上雞翼體積較小,店員會表明多送一隻作補償。咸食口味的第一款:香煎雞翼外皮脆卜卜,面上還灑了海苔絲作裝飾。雞翼傳來陣陣黑松露香味,咬開後就是一股蒜香味湧入喉間。對比前一道,這款雞翼明顯較重口味。雞翼面鋪上了炸蒜和辣椒粒,嗅下去已辨識到那股濃烈的蒜蓉味。雞翼同樣是經煎炸,避風塘口味帶著微辣,惹味非常。因為看到餐牌上寫着招牌菜而點的,筆者本身對以花入饌的食物不大興趣,但吃了一口頭已經深深愛上了!雞翼蘸上了玫瑰果蜜,入口甜絲絲卻不覺膩。那股蜜糖味可說是齒頰留香呢。非常創新的口味,不得不佩服「雞翼山」創出了如此多港式味道的雞翼。雞翼堆中放了2小塊鹹檸檬。味道跟平日喝到的鹹檸七一模一樣:正是一道鹹味來襲,再來就是檸檬香。堂食的

筆者和閏蜜一行二人,點了118元的雞翼套餐

雞翼全都是即點即做

「黑松露蒜香武士」雞翼

咸食口味的第一款:香煎雞翼外皮脆卜卜

「港式避風塘蒜香」雞翼

對比前一道,這款雞翼明顯較重口味
,惹味非常。
「文青風」雞翼

!雞翼蘸上了玫瑰果蜜,入口甜絲絲卻不覺膩
。那股蜜糖味可說是齒頰留香呢

「我係鹹檸七」雞翼

。雞翼堆中放了2小塊鹹檸檬。味道跟平日喝到的鹹檸七一模一樣
:正是一道鹹味來襲,再來就是檸檬香

堂食的話,盛載雞翼的盤子更可以回收再用,非常環保
。「雞翼山」目前推出了8個口味的雞翼,今日品嚐了其中4款,餘下的必須再擇日重戰啊

2019-02-25
「黑松露蒜香武士」雞翼
「港式避風塘蒜香」雞翼
「文青風」雞翼
「我係鹹檸七」雞翼
2019-02-25 28 浏览
一見到雞翼山,就俾佢吸引左!因為全部都係雞翼🤣 正👍🏻去到都幾多人買,因為都幾有幾多人等緊拎雞翼!佢都有幾多種唔同味道,但可惜我哋得兩個人。。。不過我哋都叫咗三種口味黎食😂左至右分別有: 濃味之選「鼠尾草鹹蛋黃哥」; 中間嘅係人氣之選「港式避風塘蒜香」 ; 而最右手邊嘅係店長推介「文清風玫瑰」。三隻味各有特色,「鼠尾草鹹蛋黃哥」,鹹蛋黃真係好香。 「港式避風塘蒜香」,好鬼惹味 ; 「文清風玫瑰」,真係帶有小小嘅玫瑰花味,有啲似蜜糖雞翼。
一見到雞翼山,就俾佢吸引左!因為全部都係雞翼🤣 正👍🏻

去到都幾多人買,因為都幾有幾多人等緊拎雞翼!

2019-02-22
2019-02-23 32 浏览
今日出嚟旺角接阿仔放學,佢講附近開咗間專食雞翼嘅話好想試下,所以由佢帶路,原來位置喺彌敦道旺角道,店鋪門面好映眼不要儀態。。。。只想食雞翼鍾意食雞翼豈止我地兩個,足足等成半個鐘先有位,不過都有外賣全部有9款不同口味,今次先試4款店長推薦文青風雞翼淡淡玫瑰花香味撲鼻而來,口味獨特清新濃味三重芝士流芝士味超濃最啱芝士控嘅我🤤🤤港呢啲友情萬歲檸茶個名好趣怪,酸酸甜甜真係有少少檸茶味😯黑松露蒜香武士🤣黑松露配搭口感一流,我同阿仔首選雖然啲雞翼都係炸完再用不同醬料調配而成,但唔會炸到好乾身,內裡仍保持嫩滑食飽請自行清理垃圾做個有品香港人呢度真係好啱鍾意嘗新又愛食雞翼嘅朋友嚟試下

不要儀態
。。。。
只想食雞翼

鍾意食雞翼豈止我地兩個,足足等成半個鐘先有位,不過都有外賣

全部有9款不同口味,今次先試4款

店長推薦
文青風雞翼淡淡玫瑰花香味撲鼻而來,口味獨特清新

芝士味超濃最啱芝士控嘅我🤤🤤

港呢啲友情萬歲檸茶

個名好趣怪,酸酸甜甜真係有少少檸茶味😯

黑松露蒜香武士🤣

黑松露配搭口感一流,我同阿仔首選

食飽請自行清理垃圾做個有品香港人

呢度真係好啱鍾意嘗新又愛食雞翼嘅朋友嚟試下

2019-02-23
  • 黑松露蒜香武士
2019-02-23 33 浏览
我一直都想去食,可惜黃埔地點唔就腳,咁就無去食。但上次行街經過,原來旺角都開左分店,當然相約朋友陪我去食。門面用少女至愛既粉紅色,入夜後,著了燈的雞翼山招牌更加明顯凸出。雞翼口味都幾多,有成9款。仲有一款限定雞翼:黃金片片太子金箔雞翼。雞翼名都幾特別,好有創意,好趣致。文青風玖瑰、我係鹹檸七、黑松露蒜香武士、檸香山葵蟹籽、港式避風塘蒜香、濃味三重芝士流、火辣泰仔仔冬陰、港呢D友情萬歲檸茶、鼠尾草鹹蛋黃哥。牆身有耀眼奪目的slogan:不要儀態...只想吃雞翼固名思義,食好野當然要不顧儀態。餐廳佈置用銀河鏡面及柔和金屬來呈現,再加上鮮花來襯托,更能突出餐廳用心設計。餐廳還細心地提示每位食客如何處理及環保♻️由此起概念。呢度採取自助形式,在門口點了想食既口味再到店內耐心等候,在等待過程又可以睇到職員烹飪過程。我同朋友點了118/12件(3款口味)及1杯飲品。前:店長推介之選 之 文青風雞翼玖瑰芬芳撲鼻,雞翼表面有甜甜的焦糖。入口後,玖瑰味依然芬香,雞翼外甜內嫩。呢款雞翼不單止係店長推介 還應是少女必選款式之一。中:港式避風塘蒜香。雞翼面層鋪滿蒜粒及辣椒🌶️係面。雞翼外脆內軟,雖然有少少辣,反而
我一直都想去食,可惜黃埔地點唔就腳,咁就無去食。
但上次行街經過,原來旺角都開左分店,當然相約朋友陪我去食。

雞翼名都幾特別,好有創意,好趣致。

牆身有耀眼奪目的slogan:不要儀態...只想吃雞翼
固名思義,食好野當然要不顧儀態。

餐廳還細心地提示每位食客如何處理及環保♻️由此起概念。

我同朋友點了118/12件(3款口味)及1杯飲品

前:店長推介之選 之 文青風雞翼
玖瑰芬芳撲鼻,雞翼表面有甜甜的焦糖。
入口後,玖瑰味依然芬香,雞翼外甜內嫩。
呢款雞翼不單止係店長推介 還應是少女必選款式之一。

中:港式避風塘蒜香。
雞翼面層鋪滿蒜粒及辣椒🌶️係面。
雞翼外脆內軟,雖然有少少辣,反而更加刺激味蕾,一隻接一隻黎食。

後:鼠尾草鹹蛋黃哥
雞翼表面佈滿濃濃的蛋黃,加上用鼠尾草黎提升蛋黃的味道。
入口後,蛋黃濃郁依然,十分邪惡。

最後黎一杯養生桑葚杞子茶,既養生既滋潤,為自己的飯前小食帶來尾聲。
2019-02-22 22 浏览
近期鹹蛋黃風盛行,見到紅爆FB呢間雞翼山除左大熱鹹蛋黃口味外,仲有多款趣怪口味,今晚同友人決定咩都唔食,就挑戰佢嘅雞翼!店員呈上新鮮即炸好熱辣辣嘅雞翼同時,會詢問你用叉定用手套食,雞翼當然要大大啖撕開食啦!而且手套嘅包裝仲係超可愛的❤三重芝士流雞翼上面鋪滿咗大大塊嘅芝士,超級邪惡!!啖啖肉嘅嫩滑雞肉,再加上creamy嘅芝士,簡直係多種不同口感享受!港式避風塘蒜香 避風塘海鮮就食得多,避風塘雞翼真係第一次食!除左蒜香味外,仲係麻與辣並重,配料現場即炒,口感香脆份量十足,完全食到停唔到😋黑松露蒜香武士黑松露味道好撲鼻,蒜味唔算好出但我覺得恰到好處,味道係咁多款內較淡味,建議先食可更試真味道。鹹蛋黃口味最令人期待嘅口味!果然冇令我失望👏🏻 鹹香撲鼻,雞皮係沙沙口感!超級香口,雞肉嫩滑juicy超好味❤

三重芝士流

港式避風塘蒜香

黑松露蒜香武士

鹹蛋黃口味
2019-02-21 23 浏览
睇完戲經過旺角中心,原來喺彌敦道都有一間雞翼山嘅分店,之前喺紅磡已經食過,今次竟然開到嚟旺角都有分店,正🤗香港人真係好識食,好嘢就梗係多人排隊,我都等左起碼20分鐘,不過為咗食好嘢都冇計啦😬裝修格局,大致上同紅磡嗰間一樣,不要儀態⋯只想吃雞翼😍有好多款不同味道選擇,梗有一款啱你心意🤗我最鍾意係呢款蛋黃雞翼,鹹蛋黃嘅香味,你又點飲忍住呢?外邊脆卜卜,裏面嘅雞肉亦都好嫰滑,保持水準👍🏻另外呢款鹹檸七雞翼,就更加有香港特色,我諗全世界都冇乜邊度有呢個味道,極力推薦😍飲埋呢度先至有嘅特飲,埋單都係$100左右,真係有佢咁平無佢咁正,旺角有分店咁方便,下次要試多幾款不同嘅味道先至得😬
裝修格局,大致上同紅磡嗰間一樣,不要儀態⋯只想吃雞翼😍
有好多款不同味道選擇,梗有一款啱你心意🤗
2019-02-21 72 浏览
🤩從來都無瘋狂咁食咁多雞翼見到有9款特色口味,其實我唔太敢試新野,所以我揀既都係相對地咁無獨特😂避風塘啦、芝士啦、鹹蛋黃啦咁🤤🤤但都試左招牌既玫瑰味,話曬係人地撚手菜嘛🤪·即叫即炸,都要等一陣哦😙店員會問客人想要手套定係用叉既,我眼見佢每份都插左支旗仔😂「不要儀態⋯⋯只想吃雞翼」但我最後都係揀左要支叉🤣👋🏻·文青風玫瑰雞翼雞翼大大隻,上面有幾片玫瑰花瓣,好有少女味。☺即叫即炸熱辣辣,做到外香脆內嫩滑,有層薄薄既玫瑰花糖包住隻雞翼,微甜但唔油膩,難怪係招牌野啦!·港式避風塘蒜香雞翼炸得黃金色好靚仔,滿滿既炸蒜粒同紅椒絲,大排檔風味出曬黎!味道雖然無其他咁創新,但都好好味、好有親切感!.濃味三重芝士流雞翼呢款芝士口味原來都同平時食到果種好唔同,唔係乜乜瘋狂拉絲果種😆而是濃稠既芝士汁淋係雞翼上面,份量都好澎湃下。食落係咸香味重啲既芝士味,好特別,雖然我對芝士無乜研究,唔係一食就知咩國家邊種芝士果啲猛人,但味道的確幾好!‧鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼又係有啲與眾不同,除左鹹蛋黃,臨尾仲會加啲鼠尾草,令到香味更加突出,鹹蛋黃起沙沙既質感,包圍住香脆嫩滑既雞翼,真心正呀!

🤩從來都無瘋狂咁食咁多雞翼
即叫即炸,都要等一陣哦😙
但我最後都係揀左要支叉🤣👋🏻

文青風玫瑰雞翼
雞翼大大隻,上面有幾片玫瑰花瓣,好有少女味。☺

港式避風塘蒜香雞翼

濃味三重芝士流雞翼

鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼
  • 濃味三重芝士流雞翼
2019-02-21 160 浏览
係旺角TOP商場發現有一間粉紅色既小食店,原來係專做雞翼的。餐牌有成10款味道既雞翼選擇,樣樣都好吸引!雖然只係做外賣,但店內仍然有少量位置給客人立食同坐一坐。抵讚係還會附上膠手套,就算冇位坐都唔會搞到太狼狽。文青風玫瑰雞翼玫瑰雞翼外皮炸到脆卜卜,再用玫瑰花糖加上香草及玫瑰花瓣花包裹雞翼,一拎上手就聞到玫瑰甜香,而且味道感覺好天然,並不是假香精味。雞皮上面焦糖,肉內嫩滑多汁,甜而不膩,好好食!港式避風塘蒜香蒜香惹味突出,並帶有麻辣的刺激感覺,越食越過癮。鼠尾草鹹蛋黃哥鹹蛋黃香味非常濃郁,每隻雞翼都滿布鹹蛋黃碎醬汁,雞翼大隻嫩滑又有肉汁,加上邪惡的鹹蛋黃,真的吃不停。檸香山葵蟹籽雞翼香甜的青檸配上以山葵沙律醬,感覺有些像章魚燒,配在雞翼上真的十分創新!另外蟹籽脆卜卜在口內爆開,令到口感更豐富濃郁!! 招牌莫希托式薄荷特飲非酒精的薄荷特飲,清爽解渴,同熱辣辣既雞翼好夾!可惜略嫌不夠甜味呢間既雞翼真係非常出色,而且味道又創新,真係令人回味無窮!

港式避風塘蒜香

蒜香惹味突出,並帶有麻辣的刺激感覺,越食越過癮。
鼠尾草鹹蛋黃哥

檸香山葵蟹籽雞翼

招牌莫希托式薄荷特飲

呢間既雞翼真係非常出色,而且味道又創新,真係令人回味無窮!
2019-02-20 29 浏览
同幾個朋友行呢個新商場見到呢間專係食雞翼嫁有9款揀可以揀分別加左唔同既醬汁有一邊係立食既位,而另一邊有小量坐位不要儀態...只想吃雞翼哈!講得太好,是對食雞翼既狂熱吧文青風玫瑰雞翼加上玫瑰果醬帶淡淡的玫塊味,甜甜地咁幾香仲灑上玫瑰花🌹雞翼仲係熱辣辣嫁即叫即整,所以都要慢慢食檸香山葵蟹籽雞翼檸檬就唔係太食到,反而山葵味幾突出仲有脆卜卜既蟹籽增加口感由於即炸,保留了肉汁,雞翼唔乾身濃味三重芝士流雞翼芝士味好濃厚似係食龍蝦伊麵個款一食就食唔停啦右邊係黑松露蒜香雞翼微微既黑松露味,估唔到又同雞翼幾夾👍🏻呢間小食店簡直係燒著左我呢個雞翼狂熱者呀❤️
同幾個朋友行呢個新商場
見到呢間專係食雞翼嫁
有9款揀可以揀
分別加左唔同既醬汁

有一邊係立食既位,而另一邊有小量坐位

不要儀態...只想吃雞翼
哈!講得太好,是對食雞翼既狂熱吧

文青風玫瑰雞翼
加上玫瑰果醬帶淡淡的玫塊味,甜甜地咁幾香
仲灑上玫瑰花🌹
雞翼仲係熱辣辣嫁
即叫即整,所以都要慢慢食

檸香山葵蟹籽雞翼
檸檬就唔係太食到,反而山葵味幾突出
仲有脆卜卜既蟹籽增加口感
由於即炸,保留了肉汁,雞翼唔乾身

濃味三重芝士流雞翼
芝士味好濃厚
似係食龍蝦伊麵個款
一食就食唔停啦

右邊係黑松露蒜香雞翼
微微既黑松露味,估唔到又同雞翼幾夾👍🏻

呢間小食店簡直係燒著左我呢個雞翼狂熱者呀❤️
  • 濃味三重芝士流雞翼
  • 檸香山葵蟹籽
2019-02-19 44 浏览
作為雞翼愛好者嘅我,一見到雞翼山三個字,就諗起堆積如山的雞翼,真係望見都流晒口水宣傳單張上面有9款雞翼,款款都好吸引。因為胃位置有限,最後叫咗4款。濃味三重芝士流;擰香山葵蟹子;講呢D友情萬歲擰茶;火辣泰仔仔冬陰兩款係靠醬汁,兩款係靠本身煮的調味。雞翼都係即叫即整,等咗大約15分鐘,終於有得食啦。濃味三重芝士流,芝士香而不‘留’,食完唔會有飽脹感覺,依種芝士,多多都食得落呀!擰香山葵蟹子,擰香味就弱咗少少,不過山葵就好重味啦,取其味而不攻鼻,正!配蟹子口感一流。講呢d友情萬歲擰茶,唔係太似檸茶味,不過酸酸澀澀,真係檸茶感覺好特別!火辣泰仔仔冬蔭,依款好重口味,啱晒我,好泰式但食落一啲都唔熱氣。雞翼隻隻都好肥大肉厚,靚料。下次要再挑戰其他味!!

擰香山葵蟹子

講呢D友情萬歲擰茶

好特別!

火辣泰仔仔冬蔭

火辣泰仔仔冬蔭,依款好重口味,啱晒我
,好泰式但食落一啲都唔熱氣。

雞翼隻隻都好肥大肉厚,靚料。
下次要再挑戰其他味!!