(非会员)
2003-08-17 13 浏览
都幾多人喎﹗好彩我早上去,d 食物又好食,燒雞好多人order 架,我當然有食啦,價錢好平丫,我諗呢頭無咩地方食到啦,地方都就腳,值得去啊﹗
(非会员)
2003-05-25 20 浏览
第一個食評,等我認真d分析呀!1.豪裝就無啦,但都ok呀,地方唔大有d屋企feel,我諗包場會幾正,因為對住time square,倒數就好啦,不過地方幾難搵,招牌唔起眼2.水準唔錯!嘩,個"蕃茄牛油咖喱雞"得呀,唔辣ka.點nan...我食哂呀,仲有去骨燒烤雞,必吃呀...mango lessi又大杯,好味呀!其他咖喱都有,我未試哂,下次話大家知!(當然大家可以親自試啦)3.有hk waitess,巴基waiter各一,他們都很nice & funny,d食物他們介紹ka!4.好平呀﹗仲有set dinner$88up for two,如果百零蚊二個人可以食左燒烤啦,二款咖喱啦,餅啦,drinks.5.都ok呀,不過人多就嘈d...哈好熱鬧咁呀!
第一個食評,等我認真d分析呀!
5.都ok呀,不過人多就嘈d...哈好熱鬧咁呀!