2022-09-10
GYOJASANG✨ on Fashion Walk Food Street🥢..平日耐唔時都會去銅鑼灣,吃飯一個好地點我會諗起Fashion Walk Food Street🍽,不少餐廳選擇,呢晚知道附近有間韓式精緻又帶點型格既居酒屋,坐位寬敞,趁住新開張當然要來一試🥳!一貫韓國風味,前菜不能少喔!比較講究既餐廳drink water 亦設有Still or Sparking Water 可供選擇。🔸Raw 牡丹蝦(2件)$178 🔸Snack 熟成泡菜布拉塔 $145🔸Savoury 白切肉 (咸蝦醬 & 麵豉醬) $188🔸Grill 紅竹蝦 $228🔸House 韓牛胸肉 (5種韓式配菜) $520精緻時尚格局既韓式料理餐廳,菜式亦見特別賞心悅目,各類選項也來試試吧!前菜冷盤牡丹蝦配以海膽🐚,鮮甜不腥作打開味蕾;Cheese Lover 不能錯過,泡菜豬腩肉🐽 上加上滿瀉軟滑香濃水牛芝士🧀,中和泡菜辣度亦帶芝香🖤;白切肉🐽 生菜包,亦係韓式料理不能少,夾上餡料 (泡菜絲、蘿蔔絲、韭菜) 味道惹味;大大隻剛熟既紅竹蝦🦐,份量十足肉質算彈牙。最後既韓牛薄燒,由staff 親自燒成拌
🔸Raw 牡丹蝦(2件)$178
🔸Snack 熟成泡菜布拉塔 $145
🔸Savoury 白切肉 (咸蝦醬 & 麵豉醬) $188
🔸Grill 紅竹蝦 $228
🔸House 韓牛胸肉 (5種韓式配菜) $520
最後既韓牛薄燒,由staff 親自燒成拌炒,最後再與5款配料一同吃,更具韓式風味,韓式新餐廳又是你的菜嗎❓
×××[교자상 ]×××
©銅鑼灣加寧街1-3號Fashion Walk地下C號舖