2023-07-30
📍 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (旺角)旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓前幾日收早,約左好朋友一齊去食火鍋🍲呢間火鍋店屬於新開,而且地點好近我返工地方,一定要食啦🤤🤤其實佢哋佐敦都有分店,我之前就食過,真係非常推薦🤩🤩因為係無限時任食😳😳當你7點入座,可以食到12點🤤🤤佢地湯底有成16款,我地今次點左養生姬松茸什菌涮涮鍋,入面好多菇菌類同松茸,幾香👍每張枱上面亦已經準備好曬兩壼備用湯底俾我地refill,好細心😍落好曬單,每枱仲免費送上魚皮及4款調味粉俾我地,如果要refill就要另外加錢☺️今次我地揀左最平嘅餐,主要係牛肉質數唔同,但係我見牛肉雪花都仲系好靚🤩👍🤤而且佢地火鍋料選擇真係非常多,以$308呢個價錢可以坐4-5個鐘頭任食,真係好推介!而且新開環境舒適、用具又乾淨☺️☺️絕對可以encore佢哋仲有熱飲提供#任飲任食火鍋 #cp值高 #環境舒適 #美食推介 #美食推薦 #人氣美食 #foodie #yummy #火鍋控 #限時任食 #火鍋推介 #旺角火鍋 #旺角 #香港火鍋 #香港探店
旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓