2025-07-22
今次我地嚟到旺角「鍋霸吃到飽台式養生火鍋」打邊爐🍲~ 餐廳係創興廣場4樓,一嚟到就覺得餐廳空間好大,全部座位都係超闊落嘅梳化卡位,坐得超舒服🤗,環境乾淨企理👍🏻,同朋友或者一家人嚟打邊爐都一流!🙆🏻♀️ 見到Lv.2每人都係HKD198,仲要可以坐4.5小時!!! 真係難以想像咁抵呀🤩! 另外仲可以加$40追加海鮮拼盤添🦐~湯底有成20款可以揀😍,我哋加咗$48轉鴛鴦鍋,試咗:
✔ 壽喜燒鍋——甜甜哋好夠味,淥肉最正🤤主打推薦 Prime級美國安格斯牛肩胛肉——油花靚,牛味濃,淥完又嫩又多汁😊配料款式夠多~丸類有: 爆汁牛丸、芝士牛丸、麻辣貢丸、芋頭貢丸、花枝丸樣樣齊💯新鮮蔬菜就有萵筍、油麥菜、唐生菜等,食落清新解油膩,正呀!🥬飲品區: 自家制冷泡茶、台灣特色飲品、汽水、就連熱飲🍵都有,依樣野真係好少火鍋放題有,細心位值得一讚!! 👍🏻至於雪糕每人可以揀一款高級雪糕🍦(Dreyer's、Haagen-Dazs、Movenpick),食完超滿足! 「鍋霸」主打4.5小時任食,食材新鮮款式多,湯底真材實料,服務員態度好、上
湯底有成20款可以揀😍,我哋加咗$48轉鴛鴦鍋,試咗: ✔ 養生蟲草花桃膠雞鍋——雞肉超滑,湯底有陣陣蟲草花香,好滋補😋 ✔ 壽喜燒鍋——甜甜哋好夠味,淥肉最正🤤
「鍋霸」主打4.5小時任食,食材新鮮款式多,湯底真材實料,服務員態度好、上菜速度夠快,絕對係旺角抵食嘅火鍋放題之選!推薦俾鍾意養生火鍋,想食高質放題嘅朋友!😜
🥢店舖: 鍋霸吃到飽台式養生火鍋
📍地址:旺角彌敦道601號創興廣場4樓