2009-02-09 29 浏览
今日同一行二人一齊去試下呢間野~因為好少去呢區~發覺都幾多野食市.好~講番正題先~book左6:30~準時去到~即刻有位坐等睇下個menu....都幾多野食~不過有d 講2個人比一份menu...仲要坐對面~d位又逼..叫人唔知點睇野食叫左個漢堡包,車仔意粉同一個心太軟個漢堡包都ok~唔算太dry~個意粉就唔得~焗得太耐~勁乾勁硬,我叫墨汁加芝士加鴨胸加波菜. d 料..少得可憐,鴨胸應該得一件再切絲,波菜仲勁,得個4-5條"仔"...而d 芝士得個一蚊咁大size啦, 成個意粉令人有d反感. 最係係個心太軟, 呢個真係好good!一d 唔甜又有蛋味又夠熱. 原本就想比喊面同唔會再黎,但個心太軟加番好多分. 下次我都會試埋個黑松露菌比薩啦
好~講番正題先~book左6:30~準時去到~即刻有位
野食叫左個漢堡包,車仔意粉同一個心太軟
  • 心太軟
2009-02-02 16 浏览
原來真係要book 台既地方雖少兼格zip, 都仲full我地8:10 左右去到, 佢要我地9:00 交返台咁如果d 野食黎得快既都ok, 佢都話可以叫廚房整快d間野咁細, 3個waiter 都夠晒第一次黎都係要試d 招牌野- 黑松露pizza $98有8件, 哩個份量應該岩4個人share, 每人兩件岩岩好不過今次只有兩個人, 一個人食4件實在太漏本人咁大個仔都未食過黑松露, 梗係想試下有幾巴閉就咁食個夾心, 黑松露既味係... 冇味? 淨係知有一pat 好creamy既野成塊主要都係好大朕既芝士味, 因為面頭全部都係芝士粉呀我鍾意食芝士所以覺得幾香同幾好味, 不過因為個咸冇乜味, 所以成塊pizza 個味都好寡隔離仲有提子既sauce 同有d 菜咁加提子汁個味好怪, 我唔係好接受到, 完全唔match加菜個味正常d, 但都係就咁食最好.食左3塊就投降- 金船長burgerorder o個時我叫medium rare, 幫我地落單個老西友話medium rare 好生架喎, 4成左右友人唔食咁生, 我話要5成啦, 佢話咁要medium 啦我心諗... 乜有medium架咩... 同埋
原來真係要book 台既
地方雖少兼格zip, 都仲full
我地8:10 左右去到, 佢要我地9:00 交返台
咁如果d 野食黎得快既都ok, 佢都話可以叫廚房整快d
間野咁細, 3個waiter 都夠晒

第一次黎都係要試d 招牌野

- 黑松露pizza $98
有8件, 哩個份量應該岩4個人share, 每人兩件岩岩好
不過今次只有兩個人, 一個人食4件實在太漏
本人咁大個仔都未食過黑松露, 梗係想試下有幾巴閉
成塊主要都係好大朕既芝士味, 因為面頭全部都係芝士粉呀
隔離仲有提子既sauce 同有d 菜咁
加提子汁個味好怪, 我唔係好接受到, 完全唔match
加菜個味正常d, 但都係就咁食最好.
食左3塊就投降

- 金船長burger
友人唔食咁生, 我話要5成啦, 佢話咁要medium 啦
我心諗... 乜有medium架咩... 同埋medium rare 好似係5成喎,
外國既叫法都係得3,5,7成同well done.
medium, 都唔係好生嗻, 都唔見紅, 不過見到塊肉厚到咁, 求其整都好過連鎖店啦
洋蒽好香, 唔係好生, 好味.
塊芝士果然冇乜味, 唔知係咪因為塊pizza d cheese勁得濟, 有比較
不過成個包都比較dry, 冇sauce, 係得塊扒有d juice
如果加d bbq sauce/ 千島可能正d, 但係加茄汁/沙律醬就唔好啦, 無謂將自己店既包降grade
薯條岩岩炸出黎好正, 凍左都依然ok, 係入面硬左嗻

另外散叫既話, 加$20 會有一個湯+一個野飲
我地加左一個, 凍朱古力同周打海鮮湯
個湯好足料, 洋蒽同薯仔都好大粒又好多, 蜆都有4隻
對比起出面d 西餐廳o個d 咩紅白湯, 哩間真係算唔錯

2009-01-21 16 浏览
怪獸十八歲了! 為了製造一個美好回憶就在openrice找了這間屢獲好評的餐廳和怪獸吃頓美味的生日晚餐!月頭已經打來book"木台", 為的就是17號晚!地點其實很近我爺爺的地址, 不過從旺角市中心走過來只試過一次所以找了一回才找到, 7:00準時入座早已經做足功課, 再看看menu叫了1飲品, 1湯, 2個主菜, 2個甜品蟹肉南瓜湯: 怪獸看menu後要的, 我也喝了一點, 南瓜味濃, 蟹肉也不少,          配合得不錯! 還有一片蒜蓉包, 很香軟呢~香蕉奶: 不想喝湯, 就叫了這個, 奶味和香蕉味挺平衡, 能喝得出2種味道      清甜的, 有點消滯的作用 芝士漢堡包: 漢堡扒厚厚的, 肉汁很多, 不停流出來! 不過牛肉味欠奉,         雖然看到芝士, 但也吃不出芝士味呢。粗身薯條熱呼呼的,         外脆內軟, 好味!!黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩:   長長的名字是copy其他食譜的xd 是這餐廳的招牌菜呢, pizza口感特別   夾著像薯蓉的口感的食材(不過吃不出是什麼..) 上面滿是芝士粉,   配合得很好!!! 怪獸大讚呢~ 不過我們
怪獸十八歲了! 為了製造一個美好回憶
就在openrice找了這間屢獲好評的餐廳
和怪獸吃頓美味的生日晚餐!
月頭已經打來book"木台", 為的就是17號晚!
所以找了一回才找到, 7:00準時入座
         配合得不錯! 還有一片蒜蓉包, 很香軟呢~
      清甜的, 有點消滯的作用

雖然看到芝士, 但也吃不出芝士味呢。粗身薯條熱呼呼的,
         外脆內軟, 好味!!
黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩:
   配合得很好!!! 怪獸大讚呢~ 不過我們覺得什麼也不加是最好的@@
一共8件的pizza, 吃到淨下2件我已經飽得吃不下了, 為了可以好好的品嚐甜品,
所以將餘下的2件只好打包~我是大食型的, 所以吃得不多的不要叫太多@@
朱古力心太軟: 其實我是第一次吃心太軟, 加上我不知100%朱古力愛好者,
   所以覺得太濃朱古力味了... 不過加上雪糕其實也不錯,
   怪獸的評價是:"外皮厚點, 少些朱古力漿會好一點" 嗯...有點反常呢xd
香蕉味梳乎厘: 很香香蕉味^0^, 軟綿綿的, 一把嘴巴合上便在口內消失!!!
          真的很像在吃"雲"!!! 吃後不會飽, 但也不是完全沒有實在感的,
          是一道好吃的甜品~
服務很好, 跟單和進度照顧得很周到, 也很有禮貌, 對客人有疑問的東西解釋得清楚
沒有遇到什麼不禮貌的對待, 去的那天人流不多(沒有人等位),
收碟的速度是比較快, 不過我覺得可以接受呢
環境挺浪漫的, 吊燈十分美!!! 播著流行外語歌, 是約會的好地方, 聊天聚舊也不錯~

怪獸感到很滿意, 那就太好了~ 價錢記得不太清楚了...$1xx左右,
可以吃到那麼多特色美食, 也不算貴, 是一間值得再去的餐廳!
2009-01-21 12 浏览
講真,如果不是openrice的食家勁讚,這個人口老化而且又偏僻的地方,一定好少人光顧.講真,當然係食物好味才這麼多人讚啦. 但事實上,又真係幾好味喎. 特別是這一個"黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩"真係好好味. 服務員介紹了三個食法給我們,1)普通原味,2)加提子汁在比薩上,3)加上有機菜在比薩上.而我是最喜歡加上提子汁的,真係好特別好好味.本來我還以為是一大塊pizza的.牛肉漢堡-也是我第一次食過咁好味的burger.服務員都會問我們,Burger要幾多成熟的. 哈哈,倒轉去老麥,你話要7成熟,職員一定瞪大眼.還有還有,車仔意粉.車仔面我也食得多,第一次食車仔意粉,又係超好味呀.特別是這一個白汁,雖然食幾啖好快會覺得好"漏",但真係超好味呀.最可惜,就是這一個甜品-朱古力疏乎厘,是不成功的.我們向服務員反映,他們都很有禮貌,還幫我們取消.講真,有些餐廳不會覺得不成功或有問題,不會取消order還偷偷地計算在單賬上.還主動向我們說,這個甜品已幫你取消沒有計在單賬上.雖然疏乎厘不成功,但在禮貌上已經加了分.

黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩"
牛肉漢堡
失敗的疏乎厘
黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩"
牛肉漢堡
2009-01-19 61 浏览
今日因為個朋友有揸車所以就提議左去哩間金船長餐廳,據講哩間餐廳都好旺場,我地都要預早book位。由於未去過,唔知到確實位置,餐廳老闆好好人教左我地點行,我地終於到啦我地一行一男三女order左以下食物:金船長芝士漢堡:漢堡扒保持肉汁,有嚼勁不鬆散,ok juicy,牛肉味濃郁。炸魷魚鬚:好新鮮,不太油,好鬆脆,正!車仔意粉:話明車仔即係自由配合,我地選左青咖哩配墨汁意粉,味道好濃好特別,值得推介,簡直一個字形容:正!羊架:我地叫左7乘熟,羊味濃郁,有少少紅但冇血汁,可以接受。金船長至尊pizza:好多配料,不過唔記得有咩,只係記得冇牛肉,因為有位朋友唔食牛的,味道好特別,有好多芝士, 餅底乾乾的,沒有動人油香,不似得pizza hut般肥膩,比較健康同正宗,唔錯 唔錯!

我地一行一男三女order左以下食物:

炸魷魚鬚:好新鮮,不太油,好鬆脆,正!

金船長芝士漢堡
炸魷魚鬚
青咖哩配墨汁意粉
金船長至尊pizza
金船長芝士漢堡
炸魷魚鬚
青咖哩配墨汁意粉
金船長至尊pizza
  • 金船長芝士漢堡,車仔意粉,金船長至尊pizza,羊架
2009-01-18 21 浏览
磨姑闊條麯.......煙煙靭靭南瓜湯...足料超甜...超 juice漢堡飽+脆脆蔬菜Pizza...好食主菜...心太軟....無跌W...正果然係小城大廚...加油呀金船長!!!
磨姑闊條麯.......煙煙靭靭
南瓜湯...足料超甜...
超 juice漢堡飽+脆脆蔬菜
Pizza...好食
主菜...心太軟....無跌W...正

果然係小城大廚...加油呀金船長!!!

2009-01-14 17 浏览
又到農曆年前姊妹飯局, 姊妹提議來此,因為之前幫襯過話好味,名菜黑松露pizza同牛肉漢堡友人已經試過,今次就點d未試過的:-海鮮意大利飯, 最近我學整risotto,見到餐廳有都會叫黎食學下野,今次有點失望,雖然足料有青口,魚,魷魚等等,但d飯有點over-cooked,飯身好淋,好在sauce唔太漏-雞扒香草意大利包-一般,薯條厚切-金船長至尊pizza,薄底,好多料,同pizza hut 的料差不多,但比較多黑橄欖,我鍾意!-每人加$20有餐湯和飲品-牛尾湯,好正,清清地,唔會好濃好多澱粉質,好飽!無食甜品服務態度好好,侍應好有耐性和禮貌!
-雞扒香草意大利包-一般,薯條厚切

-每人加$20有餐湯和飲品
-牛尾湯,好正,清清地,唔會好濃

好多澱粉質,好飽!無食甜品
服務態度好好,侍應好有耐性和禮貌!
2009-01-13 4 浏览
除夕同個fd去食一早訂左位所以去到無幾耐就有得坐好鬼滿足捧住個肚去倒數 當晚叫左好多野1)法式局田lor 我第一次食,係個fd話好味所以試下 發現就感食就無咩特別不過同蒜蓉包一齊食就幾好味 可能我重口味 我嫌佢有D淡2)羊肉burger 以前食開牛肉果隻所以試下呢個 次次食呢個burger都搞到好lea hea 因為實在太厚太多汁 羊肉burger都幾新鮮 幾好味 不過始終都係鍾情牛肉果個多D 可能因為塊牛肉扒係由唔同部位gei牛肉mix埋一齊(之前聽老闆介紹過) 所以多汁又滑 唸起都想食 下次must eat item3)三文魚凱撒沙律pizza 超級yummi*個餅底好薄脆 好多三文魚鋪系面 又新鮮 romain lettuce好脆好爽 成個感覺係fresh 好味唔膩 其實之前食開果個有哈密瓜巴拿馬火腿gei pizza都好好味 下次去唔知點揀4)番茄天使麵 唔記得入面有咩 好似係系menu度揀果個精選離gei 平時我食開一係白汁一係青咖哩 我個fd話食
除夕同個fd去食
一早訂左位所以去到無幾耐就有得坐
好鬼滿足
捧住個肚去倒數

當晚叫左好多野

1)法式局田lor
我第一次食,係個fd話好味所以試下
發現就感食就無咩特別不過同蒜蓉包一齊食就幾好味

係甜甜地帶dd咁多酸 好多番茄肉
d天使麵完全比d番茄汁包住曬
真係好好食

5)牛肋扒
食到呢度已經勁飽.__.
但又想試埋

仲有西瓜汁同奇異果汁
兩杯都好好飲
我以為其他果汁店都係感gei味
於是有日番工經過果汁店買左杯奇異果汁
點知淡到死.__.

當晚真係好鬼飽
而服務態度一如以往般好
見到好多食評話D服務態度差
其實食餐飯 野食好味又抵食
服務態度OK咪得囉
唔好expect到人地當你皇帝感服侍啦
take it easy!
羊肉burger*
三文魚凱撒沙律pizza*
pasta*
(非会员)
上次chirtmas去食果個咩鬼野 金船長一去到..個位迫到爆..算"之後問個waitress有無其他野食"她的回應是:聖誕係食聖誕餐架喎!!"ok..大時大節..我同我男朋友都算.."點知個dinner set真係好特別.."前菜無得簡+湯無得簡+甜品都無得簡"不過主菜有3樣簡..不過全部都係有蝦.."假若那位客人係唔食蝦..咁即係果晚唔洗指意有野食..:因為佢一粒飯都係唔會比你.都算//"最搞笑既係..都係問果個waitress有咩野飲..佢一句"都係奶茶/咖啡/檸茶/檸水果d咯.."係足以令你想即時發din咁樣埋單都要7百幾..:都好似無食過野落肚都算.."聖誕節出去食預左.."只不過係無預到就連走果陣都keep住太度差.."一句byebye呀..merry chirtmas都無..其實好基本架唧.."我覺得..
上次chirtmas去食果個咩鬼野 金船長
一去到..個位迫到爆..算"
ok..大時大節..我同我男朋友都算.."
點知個dinner set真係好特別.."
前菜無得簡+湯無得簡+甜品都無得簡"
不過主菜有3樣簡..不過全部都係有蝦.."
假若那位客人係唔食蝦..咁即係果晚唔洗指意有野食..:
因為佢一粒飯都係唔會比你.
都算//"
最搞笑既係..都係問果個waitress有咩野飲..
咁樣埋單都要7百幾..:都好似無食過野落肚
都算.."
聖誕節出去食預左.."
只不過係無預到就連走果陣都keep住太度差.."
一句byebye呀..merry chirtmas都無..
其實好基本架唧.."我覺得..
2009-01-04 15 浏览
八點半多去到餐廳, 無訂到位, 待應說要等到九點半左右才有位, 記下了聯絡電話說有位會通知...叫我們行下, 到九點十五分通知有位, 比想像中快有位!焗肉醬薯皮 ~ 好食, 肉醬遍佈成塊薯皮, 而且好香脆香炸尤魚鬚 ~ 餐牌上有2隻辣椒仔, 但一點都唔覺得辣(本人唔食得辣), 雖然表面層粉好薄, 但炸得唔夠脆...可能放耐左, 朋友嫌點的汁太甜, 但我覺得ok!海鮮意大利飯 ~ 比想像中細碟, 但吃到最後時發覺份量其實剛好....飯好有咬感, 好快就食晒呢碟招牌菜芝士牛肉漢堡包 ~ 塊牛肉好厚好大塊, 但做漢堡包的牛肉就嫌口感唔夾(仲有d筋), 薯條無味, 始終都係Mcdonalds的漢堡好食, 但都值得一試!朱古力疏乎厘 ~ 口感好鬆軟, 好輕盈的一道甜品, 但食到底時仲有少少濕, 未完全焗好飲品: 西瓜汁及凍檸檬茶 ~ 西瓜汁無加糖水, 好天然, 所以好好飲, 而檸檬茶亦唔澀服務態度還好, 好快會收起無用的碟, 但等食甜品時, 待應在執拾桌面時, 把食物碎只掃落地下....有點反感..., 雖然可能好快就收舖打掃, 但當想到1日累積的食物碎全掃在地上...好噁心!

焗肉醬薯皮 ~ 好食, 肉醬遍佈成塊薯皮, 而且好香脆

OK! 香炸尤魚鬚
正! 海鮮意大利飯
芝士牛肉漢堡包 (一試無妨)
OK! 朱古力疏乎厘
OK! 香炸尤魚鬚
正! 海鮮意大利飯
OK! 朱古力疏乎厘
  • 海鮮意大利飯
與好朋友相約聖誕聚~ 12/27, 還是book位比較穩妥~餐廳表示1小時後要交檯,, 可能因為出名所以座位比較緊張吧=(我們3個女生, 點了1個pizza, 1個飯和1個小食~蜜糖雞翼 - size屬於較小, 蜜糖味不算特出, $30 / 5隻不太划算~*海鮮意大利飯 - 海鮮很足料, 醬汁很香又不覺得漏! (不過朋友說飯粒不像是意大利米)*黑松露菌芝士pizza - 內外都是芝士, 配果醬汁更清新而且不會太滯, 1碟分成8件, 大夥兒分享比較適合呢~總結:pizza不負眾望, 意大利飯很有驚喜=)6pm前不收+1服務費, 真好^^妹妹覺得10分有8分呢~

我們3個女生, 點了1個pizza, 1個飯和1個小食~

總結:pizza不負眾望, 意大利飯很有驚喜=)
6pm前不收+1服務費, 真好^^
妹妹覺得10分有8分呢~
蜜糖雞翼
海鮮意大利飯
黑松露菌芝士pizza
海鮮意大利飯
黑松露菌芝士pizza
(非会员)
2008-12-31 15 浏览
2個人 25號 去左食真係好好味嫁我地叫左好多野食1.南瓜湯2.黑松露批3.芝士漢堡包4.意粉(自己配搭的)5.蜜糖雞翼6.心太軟7.sofu 梨我都係睇食評先去食我地試完都覺得幾ok食左好多野 叫埋野飲 一個人都你220 +左一
2個人 25號 去左食
真係好好味嫁
我地叫左好多野食
1.南瓜湯
2.黑松露批
3.芝士漢堡包
4.意粉(自己配搭的)
5.蜜糖雞翼

食左好多野 叫埋野飲
一個人都你220 +左一
  • 車仔意粉 同心太軟
2008-12-28 15 浏览
我尋晚 27Dec08 同男朋友二人睇完yahoo既 推介 去試呢間餐廳,食完之後好失望呀~我地没有訂枱,冇計啦..鬼叫我7點打去時佢地話最快要9點先有枱喎..咁我地先去試下運氣。一去到個女侍話我地要20:30交枱就冇問題,咁我同男友都ok既照入去食..點知......我地order 以下的食物1) 蕃茄濃湯2) 芝士蕃茄pizza3) cesar salad with somky salmon fish4) 鵝肝配黑醋汁($92)5)意粉 (精選4)6)火焰雪山7)蜂蜜檸檬綠茶係等候食物間,發現d侍應真係懶懶閒,上面hin hin 話著西裝既短髮女人真的冇咩笑容,見到佢抺和執旁邊的一張枱的令我覺得好唔衛生,佢作狀抺枱面的食物在一旁但其實最後都係掃在地上,我即刻聯想到我正在坐的椅子是幾dirty~ ><1-3 的食物都OK, 個人認為鵝肝煎唔透因為食落去中間是凍的,問了那個西裝既短髮女人,她竟然話鵝肝唔會太熟,但係我O個件係凍,佢話幫我煎返熟喎,煎完件肝鹹到死,覺得好呃錢!!!食的過程好似比人監視咁,一食完D侍應急住收枱,雖然我地係要20:30交枱,但係好唔Respe

我地order 以下的食物

1) 蕃茄濃湯
2) 芝士蕃茄pizza
4) 鵝肝配黑醋汁($92)
5)意粉 (精選4)
6)火焰雪山
7)蜂蜜檸檬綠茶

食的過程好似比人監視咁,一食完D侍應急住收枱,雖然我地係要20:30交枱,但係好唔Respect 我地lor, 當晩我仲胃痛呀(因為食得太急)~

呢餐盛惠 $400

5-6食物一般,唔似D食評講到咁有水準

• 9"芝士蕃茄pizza
金船長芝士牛肉漢堡 係招牌但竟然係少芝士,個漢堡肉係咸同乾的,薯條好淡冇味嘩仲要等好耐,....如果係招牌你都預多人叫啦....點解要等15 min ....朱古力疏乎厘要$36 , 好似ballon的疏乎厘 ,係空心的, 只係得層皮,不要解釋這是鬆軟食到最後發現大量朱古力痴係底 咁即係朱古力還, 朱古力 , 粉醬還粉醬, d 才料都未撈勻 ,係我有生以黎試過最揾笨的甜品 , 寫明要等30min , 但我落金船長芝士牛肉漢堡 order 時己經一齊落都加埋都要等45 min 係餐廳出面己經要等好耐 ,如果係好食, 要等唔緊要, 同埋唔好俾我見到人多但有人冇野做,成間店唔大, 坐滿都唔會過四十 人 , 著制 服的待應有3 個 , 另外唔著制 服的有3 個 除番都應該一對6 / 7啦....d人手腳太慢了, 人多但冇咩合作, 或者係唔醒目..... 有個著套裝的女人, ,個様係執到好(恆), 化(恆)妝,手指有好長的水晶甲但面上一d笑容都冇 , cool 到爆,我好懷疑佢有幾落力,見佢扲碟係好聽叫斯文,唔好聽叫慢條斯理,一個肥男人同瘦男人, 佢地的責任係叫著制 服的人做野,同埋話俾你知

金船長芝士牛肉漢堡 係招牌
但竟然係少芝士,個漢堡肉係咸同乾的,薯條好淡冇味
食到最後發現大量朱古力痴係底
係我有生以黎試過最揾笨的甜品 ,
都加埋都要等45 min
係餐廳出面己經要等好耐 ,
如果係好食, 要等唔緊要,
同埋唔好俾我見到人多但有人冇野做,

成間店唔大, 坐滿都唔會過四十 人 ,
著制 服的待應有3 個 , 另外唔著制 服的有3 個
除番都應該一對6 / 7啦....
d人手腳太慢了, 人多但冇咩合作, 或者係唔醒目.....
見佢扲碟係好聽叫斯文,唔好聽叫慢條斯理
,一個肥男人同瘦男人, 佢地的責任係叫著制 服的人做野,
同埋話俾你知你要嘅野黎緊....
係咁嘅地段 ,
咁嘅質素
都要咁嘅價錢,
我會理解係因為要養呢班冇效率的人
招牌竟然係少芝士,個漢堡肉係咸同乾的,薯條好淡冇味
2008-12-22 25 浏览
之前同男友去食,,,,1)黑松露菌芝士夾心pizza:waiter問我地之前有食過,我地話無,佢就詳細地講俾我地d有3種食法~~中間d芝士唔絢,岩岩好,d味唔會太濃,又唔會無味~a. 就咁食件pizza,咩野都唔落:only有芝士香,如何就咁食一,2幾件,會覺得好好滯~~麻麻地~b. 加葡萄醋上pizza:好味!!味道好清新,無咁漏,完全唔同左~ c.點葡萄醋 ,再加一d”香草”:唔記得果d係唔係香草,但係,加左都無咩分別,同b食法好似一樣~2)車仔意粉:要左墨汁麵,三文魚+卡邦尼汁+芝士+蒜蓉,份量幾少,不過,好味~好香芝士味~3)心太軟:都好味~巧克力味濃****個pizza都幾裟,我地2個人食,到最後都食唔曬~
之前同男友去食,,,,
3)心太軟:都好味~巧克力味濃*

***個pizza都幾裟,我地2個人食,到最後都食唔曬~