2019-03-18 87 浏览
又到約食生日飯嘅季節,朋友話要開始食得健康d,多菜少肉咁話喎! 於是佢就揀左K11 裡面嘅”Something Wild”- The Farm,聽到個名以為係食素嘅餐廳,點知全晚都充滿驚喜! 餐廳嘅地點喺K11嘅2樓,餐廳門外擺放嘅都係健康食品,配合返餐廳嘅主題,主打有機食物,superfood & 健康食材!一坐低餐廳就奉上了温暖的麵包,每款都鬆軟十足👍🏻我們全晚點了幾款食物!雞肉墨西哥餡餅: Quesadilla我一向都鐘意食,呢度嘅餡餅裡面仲有jalapeño,既香脆又帶點微辣,👍🏻朋友指定要叫: 黑松露片炒農場雞蛋酥盒: 唔係坊間嘅黑松露醬,而係片片的,配合埋嫩滑嘅炒蛋,作為appertizer很不錯! 香草燒美國野雞: 野雞肉鮮嫩多汁,一d嚡口嘅感覺都無! 配合埋幾款新鮮蔬菜,唔會有好膩嘅感覺!新一年期待食得更健康!

一坐低餐廳就奉上了温暖的麵包,每款都鬆軟十足👍🏻

我們全晚點了幾款食物!

朋友指定要叫: 黑松露片炒農場雞蛋酥盒:

新一年期待食得更健康!
2019-03-18 77 浏览
成日都覺得k11啲餐廳好高質 今次試呢間一樣無失望!成間餐廳用木色做主調 仲有好多植物 所以好舒適食物以健康食材為主 好難得healthy food都甘好食雞肉墨西哥餡餅 $108不嬲好鐘意食tapas 呢個餡餅有芝士雞肉 好惹味焗芝士日本溫泉蛋大啡菇 $110一切開爆哂蛋汁 好正 大啡菇好多汁 新鮮無花果雲耳牛油果奇亞籽沙律 $118份量超多 用黑醋嚟撈 酸酸地好開胃 牛油果夠熟 4樣食材都好高纖維 慢煮和牛面配韓式牛肉汁 $348呢個又係大推介 和牛面好濃郁牛味 煮到好淋好入味 portion又大 一定要share 餐廳每款食物份量都算大 所以千其唔好眼闊肚窄啦
成日都覺得k11啲餐廳好高質 今次試呢間一樣無失望!
成間餐廳用木色做主調 仲有好多植物 所以好舒適

新鮮無花果雲耳牛油果奇亞籽沙律 $118

慢煮和牛面配韓式牛肉汁 $348

餐廳每款食物份量都算大 所以千其唔好眼闊肚窄啦

2019-03-13 103 浏览
最推薦係配左3個source 有牛油果醬 番茄粒 同埋sour cream 每款都好夾!另外意粉同埋沙律都唔錯意粉味道好足 酸酸甜甜既番茄味 仲重要係口感好好沙律既dressing好特別係柚子醋 入口好清新又唔會好酸其實餐廳既餐包同埋飲品都好有心思 食材新鮮絕對可以一試 😋😋😋 環境又唔錯
最推薦係[雞肉墨西哥餡餅]

另外意粉同埋沙律都唔錯
意粉味道好足 酸酸甜甜既番茄味 仲重要係口感好好
沙律既dressing好特別係柚子醋 入口好清新又唔會好酸

其實餐廳既餐包同埋飲品都好有心思 食材新鮮
絕對可以一試 😋😋😋 環境又唔錯
  • 雞肉墨西哥餡餅
2019-03-03 3346 浏览
喺附近酒吧食完嘢唔夠飽過嚟健康輕鬆一下😂依家餐廳都好多嘢食係素食為主😎出面仲有一個area係自己種菜都幾勁喎商場入面原來都種到菜㗎🍅🍅🍅🥕🥕🥕餐廳燈火通明👆👆👆就算已經八點幾九點都有一種輕鬆舒適嘅感覺喺個餐牌同埋餐廳設計成件事都好健康呀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️由於已經爆咗一半所以就唔食咁heavy✔望到隔離枱條鹽焗魚好正有啲乞衣雞嘅concept唔知究竟要點樣敲開個殼呢偷偷哋影咗佢一張相😋😋😋餐廳職員好熱心問我個沙律夠唔夠醬汁其實已經好夠味㗎啦所有蔬菜都非常清新的鮮甜加咗果乾更加係錦上添花😚經驗本冇特別味道嘅蔬菜都得以提鮮最正就係面頭看得鬆脆嘅脆米雖然賣相有啲似蟲仔但係食落有一種特別嘅焦香加分加分隻雞蛋係溫泉蛋雖然生生地但係都唔會有臭味腥味證明隻雞蛋係靚貨今日天氣熱等我飲杯凍嘢先梗係揀全menu入面最吸引個杯啦雖然要七十幾蚊一杯但係一上枱造型賣相都值回票價顏色鮮豔之餘都大有膿菠蘿味杯嘢飲有幾種唔同嘅質感頭先喺面頭有菠蘿沙冰🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍中間有菠蘿汁買兩樣嘢又有唔同嘅感覺我覺得甜得黎唔會好㗎唔會似藥水不過就好難share如果菠蘿汁入面多啲菠蘿肉就好啦pizza唔一定要有肉簡簡單單三種材
喺附近酒吧食完嘢唔夠飽

做出拉絲效果!
一啖pizza一蛋菠蘿汁
真係好享受呀

由今日開始大家都食多菜少肉
享受健康人生啦!

• 菠蘿黃金樹
2019-03-03 177 浏览
🐮牛面肉好嫩滑🥩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~K11 開咗間田園風多國菜餐廳, dinner 7:30前離座會有七五折。🤤韓式和牛面配韓式牛肉汁($348)和牛面旁邊有好多蕃薯,每一粒都燒外脆內軟,甜到好似蜜糖。最重要係和牛面,個人認為同面有關嘅肉都好好味,既肉嫩,又入味。🤤野玩薄餅牛角脆餅($158)薄餅係自家製嘅,加入左奇亞籽,有豐富嘅膳食纖維,整出嚟外脆內軟,入面有火腿、腸仔、番茄醬、流心蛋...切喺上嚟有啲困難,導致食起上嚟有啲麻煩。~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🐮牛面肉好嫩滑🥩
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🤤韓式和牛面配韓式牛肉汁($348)
🤤野玩薄餅牛角脆餅($158)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2019-03-02 235 浏览
相信大家係農曆新年都食得好肥,所以我的起心肝要食多啲沙律。呢間餐廳係K11二樓小小難搵,餐廳裝修幾清新簡單,坐得都幾舒服。Lunch buffet 盛惠118。一嚟就係一個熱辣辣嘅餐包,甜甜地都幾好食。個湯就爭啲,真係得個甜字,飲咗兩啖都估唔到佢係咩湯,我諗粟米掛。講返個 salad bar,我無加錢嗌埋主菜,淨係salad bar 都夠哂飽,我同我班朋友都係咁食 kale,碟碟羽衣甘藍都成座山咁高,熟食就會遜色少少,得雞翼同埋 toast。但 overall 我覺得佢啲沙律嘅質素好高,紅菜頭kale grapefruits 都係我好鍾意食嘅菜,啲菜好新鮮。總括嚟講係可以再嚟。

總括嚟講係可以再嚟。
2019-02-25 242 浏览
朋友仔生日,所以揾間坐得舒舒服服的餐廳,野玩田店,單看店名以為是食日本野,原來是西餐😜這裹環境真的不錯,可以慢慢傾計,比較貼心每個坐位下有個盒,可放手袋,加分!不過散音比較差,侍應清理剛洗完的鐵匙時,十分嘈吵,而且整體食物一般,略貴!

芝士磨菇雞翼
雞肉墨西哥餡餅
焗盲鰽
芝士磨菇雞翼
雞肉墨西哥餡餅
2019-02-24 184 浏览
在K11悠閒的逛街時發現這家 Something Wild-The Farm,因為之前在灣仔吃過, 乃是提供半自助餐的。 反正有點餓,不如就先吃飽,有氣有力再逛,也不會那麼容易發胖。越來越多人喜歡自然與有機,這裡雖不是所有食物能做得到,起碼給你知道香草與小蔬菜一般產自香港的有機種植。店內四周擺放綠色小植物,被陽光照射進來,感覺彼舒服,用木材做椅桌架子,地方寬敞,如在石屎中找到綠洲。中午吃主菜加半自助餐,包括餐湯,沙律,小碟,肉腸,甜品與水果任吃。香煎比目魚配刁草忌廉汁 $188魚柳比較腍軟,有微微魚味,外皮煎到輕微脆身,帶少許鹹,點上濃厚的刁草忌廉汁,提升魚肉的味道,刁草味香像檸檬,適宜配海鮮,新鮮有機刁草,味道更濃香,伴菜幼嫩蒜味夠香。美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條 $198外表沒甚麼特別的漢堡包,只伴了香脆熱辣薯條與沙律菜.....切開分享便知道他的肉汁、醬汁、蕃茄與青瓜蔬菜配合得剛好,牛肉帶著點點的鹹,醬汁不會過鹹搶走牛肉的味道及影響肉汁的美味,與蕃茄蔬菜同咬在口中,有不同的層次感,好味。麵包熱包加上微脆,裡面鬆軟,配有各樣種籽與芝麻,不錯的包包。沙律菜新鮮,吃了三轉,尤其愛紅菜頭

香煎比目魚配刁草忌廉汁 $188

美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條 $198

麵包
熱包加上微脆,裡面鬆軟,配有各樣種籽與芝麻,不錯的包包。

沙律菜新鮮,吃了三轉,尤其愛紅菜頭
,配合柚子粒,菠蘿,冰菜(很脆口,沒有嗅青味的),吃不停呢!

熱朱古力咖啡+ $12
不是太濃厚,朱古力夠味,整體也夠滑。

熱薑汁蘆薈蜂蜜+ $12
起初沒甚突出,不太甜,放一陣子後再喝,薑的辛辣味滲出來,攪攪底部才發現是用上乾薑片,比平時喝的生薑味道更濃郁,蘆薈與柚子蜂蜜也只是點綴而已。

總括他的食物與甜品,不會太鹹太油太膩太甜,最後埋單,待應姐姐還給了我們兩張優惠卡,說這陣子做推廣。
2019-02-17
  • 熱薑汁蘆薈蜂蜜
  • 美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條
  • 紅菜頭沙律
2019-02-23 363 浏览
黎呢食野真似去左田園甘,棕色配綠色既餐桌,再加上好多草做裝飾,感覺份外舒服!還有個個開放式廚房,目測非常整齊及乾淨,真心覺得食得安心一坐低店員就送上熱辣辣既自家製麵包及棒棒條,食落的確比坊間好多麵包店好食呀!芝士磨菇釀雞翼 HK$82一碟四隻又夠足料,中翼位置去骨釀上芝士磨菇,食落啖啖肉,肉質又夠鮮嫩,食得津津有味呀!焗芝士日本溫泉蛋大啡菇 HK$110由於我妹非常之喜歡食大啡菇,雖然有d貴,但是還是叫了!食落真係非常之鮮甜多汁,完全沒有焗乾既跡象,蛋漿仲多到好似泉水咁湧出來,那算是值回票價呀!日本頂級帶子海膽汁意大利飯 HK$208帶子夠大粒又夠鮮,絕無雪藏味!值得一讚!另外個海膽汁意大利惹味到係會令人追食落去的!真係冇揀錯呀!香煎比目魚配辣番茄汁 HK$268我想講個份比目魚煎得好香口,我地秒速KO完先留意到有個辣番茄汁!旁邊既配菜同樣選材得不錯,全部都好好食!可以食到乜都清晒,只剩低隻碟!哈哈!呢度d野食賣相真係好鬼死精緻!未死已經被佢地個樣呃鬼左先!仲要好睇又好食個下先至冇得輸!絕對好快會再見!

餐包

焗芝士日本溫泉蛋大啡菇
日本頂級帶子海膽汁意大利飯
香煎比目魚配辣番茄汁
2019-02-23 131 浏览
Something Wild 平日夜晚幾爆未食都對佢有信心😂 坐落舒服!1️⃣Scallop Salsa帶子厚身 咬落有少少爽口煎得金黃 賣相不錯👍🏻配上Salsa 系幾好嘅前菜2️⃣Seafood Croissant想讚下廚師嘅諗頭 幾有創意嘅入面系小編至愛嘅千島醬😍😍3️⃣slow cooked Wagyu beef cheek 小編對慢煮系列情有獨鐘 系幾好食嘅牛肉煮得好淋好淋 個汁好夠味!!!4️⃣ Yellow Pineapple Tree好好飲 唔太酸 好開胃 recommend !
Something Wild 平日夜晚幾爆
未食都對佢有信心😂 坐落舒服!

1️⃣Scallop Salsa
帶子厚身 咬落有少少爽口
煎得金黃 賣相不錯👍🏻
配上Salsa 系幾好嘅前菜

2️⃣Seafood Croissant
想讚下廚師嘅諗頭 幾有創意嘅
入面系小編至愛嘅千島醬😍😍

小編對慢煮系列情有獨鐘 系幾好食嘅
牛肉煮得好淋好淋 個汁好夠味!!!

4️⃣ Yellow Pineapple Tree
好好飲 唔太酸 好開胃 recommend !

2019-02-22 127 浏览
很久也沒有出尖沙咀吃飯,難得約了我的舊中學同學,特別約她們大家也方便的k11,乘坐地鐵上這餐廳的途中也有很多漂亮的甜品,讓人目不暇給。早到了我約定的時間,心裡懷疑是否自己攪錯了,是買東西的店舖。行到最入,是綠油油的餐廳佈置,想著應該是素食的,但也有喜歡食海鮮和肉類的我選擇。不過不失的食物,但有很多健康的飲料,一連叫了兩杯菠蘿的飲料。餐廳也給我們折扣,若然是7:45離開。最後一人約$200,不過下次還是不要這折扣,因為難得相聚,談談天,不用趕著離開。
餐廳也給我們折扣,若然是7:45離開。
2019-02-18
  • 菠蘿黃金樹
2019-02-22 403 浏览
2019年2月17日。晴。尖沙咀。次次行K-11行到呢個神秘嘅角落就會調頭落返去呢日決定尋幽探秘一番~轉彎入去原來係空間好大嘅餐廳~以木造傢俬為主,成間餐廳感覺好舒服,好原始~有種入咗森林嘅錯覺午餐時間都幾多人,除咗中間呢張超大枱,幾乎都坐滿晒午餐可以揀buffet,又或者加少少錢,就可以有多個主菜,再變成semi-buffet點完餐,店員好快就奉上餐包同埋南瓜湯深色啲嗰款餐包用咗黑糖嚟整,甜甜哋,好好味~南瓜湯質地濃稠,味道香濃,飲得出真材實料飲完湯其他嘢食未到,先出去行一轉睇下buffet區有咩食先~甜品有齊中西式,任君選擇隔籬仲有麵包布甸同埋中式糖水~~前菜/沙律就行日式風味有麻醬豆腐、醋漬秋葵、黑醋蜜柑,仲有個吞拿魚酥鍾意食秋葵嘅唔好錯過醋漬秋葵呀~好好味~好開胃~香煎比目魚配刁草忌廉汁,$188魚肉嫩滑,本身已經有少少調味,配唔配忌廉汁都得~薯蓉雖然身為配角,但係都鋒芒四射,質地綿滑,味道香濃~仲有配菜都好正!有青瓜、沙律菜,仲有一款黃色嘅瓜類蔬果,唔食黃椒嘅我自然將佢撥走,留俾男朋友點知佢食咗一啖就講我知,原來唔係黃椒嚟!係黃色嘅茄子!健康滿意~~美國安格斯牛肉漢堡配美國薯
2019年2月17日。晴。尖沙咀。
次次行K-11行到呢個神秘嘅角落就會調頭落返去
呢日決定尋幽探秘一番~

轉彎入去原來係空間好大嘅餐廳~
以木造傢俬為主,成間餐廳感覺好舒服,好原始~
有種入咗森林嘅錯覺

午餐時間都幾多人,除咗中間呢張超大枱,幾乎都坐滿晒

點完餐,店員好快就奉上餐包同埋南瓜湯
深色啲嗰款餐包用咗黑糖嚟整,甜甜哋,好好味~
南瓜湯質地濃稠,味道香濃,飲得出真材實料

甜品有齊中西式,任君選擇
隔籬仲有麵包布甸同埋中式糖水~~

前菜/沙律就行日式風味
有麻醬豆腐、醋漬秋葵、黑醋蜜柑,仲有個吞拿魚酥
鍾意食秋葵嘅唔好錯過醋漬秋葵呀~好好味~好開胃~
香煎比目魚配刁草忌廉汁

香煎比目魚配刁草忌廉汁,$188
魚肉嫩滑,本身已經有少少調味,配唔配忌廉汁都得~
薯蓉雖然身為配角,但係都鋒芒四射,質地綿滑,味道香濃~
點知佢食咗一啖就講我知,原來唔係黃椒嚟!係黃色嘅茄子!
健康滿意~~
美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條

美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條,$198
男朋友就嗌咗漢堡,牛肉超級juicy,好好味~~
份量好大,女仔一個人未必食得晒
朱古力咖啡

朱古力咖啡,+$12
跟buffet有咖啡茶嘅,想飲特飲就加多少少就得喇~
鮮奶咖啡
鮮奶咖啡,+$12
咖啡味香濃,拉花又夠精緻,唔錯~~
2019-02-17
香煎比目魚配刁草忌廉汁
美國安格斯牛肉漢堡配美國薯條
朱古力咖啡
鮮奶咖啡
2019-02-21 130 浏览
👉🏻黑松露片炒農場雞蛋酥盒 Black Truffle Fried Egg Vol-au-vent 💲95- A light puff pastry case filled with fired egg and sliced black truffle望落黑松露片細細片但都聞都幾香😗好多炒蛋除咗有啲係puff到仲有啲係碟板上面😹個酥皮比較厚身 少少硬脆返啲就好lu👍🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻羽衣甘藍煙三文魚香燈柳沙律 Organic Kale Salad with Smoked Salmon and Orange 💲148- Smoked salmon with organic kale, sliced orange in balsamic vinegar冇諗過原來佢真係成碟都係kale🤩個醋配得幾好 驚食kale嘅人都一定接受到因爲啲醋都cover咗少少kale嘅甘味🤨雖然好似又醋又燈感覺好似會好酸咁但食落其實都幾fresh😗〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻日本頂級帶子海膽汁意大利飯 Japanese Scallop and Uni Sauce Risotto 💲208- Risotto w

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
- Risotto with premium scallop from Japan and zucchini in uni sauce
帶子煎得幾好雖然冇外脆內軟但口感不錯 仲幾大粒🤣意大利飯唔太冧又唔會太硬煮得啱啱好👍🏻不過覺得個海膽汁有少少酸酸地🤨但可以因爲我食完個沙律再食佢嘅關係😹

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
👉🏻蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 Pappardelle with Crab and U.S. Asparagus 💲178
- Handmade pappardelle with crab, U.S. asparagus in creamy garlic and white wine sauce
呢個好好食🥰超creamy!😽不過一定要趁熱食如果唔係啲意大利麵會痴住晒🤨佢真心好闊條好似lasagna咁🤣蟹肉唔太多多啲開心啲🤣個露筍好爽口😋超中意佢個忌廉汁甜甜地好好味😋

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
呢間野係正k11入面 行街行到肚餓就可以去食好方便😗佢係轉角位入面架 間餐廳都幾大間 坐得幾舒服😌所有嘢食都主打organic同super food!又好食又好健康☺️嘢食都好大份我同個frd都食到好飽🤰🏻可能我地叫太多因為冇諗過咁大份🤣仲要佢有餐包送 真心個人認為咁大份又好食 覺得性價比幾高😙呢排中意健康飲食我會想再食呢間試埋佢其他嘢食esp salad😋推薦👍🏻👍🏻👍🏻

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Something Wild - The Farm 野玩田店 (尖沙咀)
📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201號舖
2019-02-21 107 浏览
k11裡面有間something wild - the farm佢地提倡彩虹飲食法,由唔同顏色既蔬菜攝取不同營養,所以佢地連配菜都五顏六色。🥒🥕🍆🍅有機蔬菜同雞蛋都非常新鮮,推介一定要試下!😋😋😋但魚就麻麻地,好大塊但魚肉好老....完全食唔落去😞😞😞哩杯菠蘿特飲真係好正,抵飲

有機蔬菜同雞蛋都非常新鮮,推介一定要試下!😋😋😋

但魚就麻麻地,好大塊但魚肉好老....完全食唔落去😞😞😞

哩杯菠蘿特飲真係好正,抵飲
2019-02-21 101 浏览
最近這陣子,坊間突然之間很流行「斷丶捨丶離」。扼要地說 ,就是要把沒有用的東西捨棄, 騰出空間 , 淨化心靈 ,讓自己的生活變得簡單。在2019年🐷年,我覺得其實在食方面,也應該要趁新一年實行一下「斷丶捨丶離」。。。就是要「吃得簡單丶 吃得精要丶吃得健康亅,盡量不要把無謂的東西(例如 junk food 之類)放進囗裏!今日,我和朋友就來到這家很多雜誌介紹過,主張「彩虹飲食法亅,標榜使用本地食材,盡量「farm to table亅 的山系餐廳 偷師,一看它怎樣 使用天然的東西丶健康的方法去準備美食 。不知道各位福福郎的讀者是否了解「彩虹飲食法亅是什麼 ? 簡單地說 ,「彩虹飲食法亅就是每人每天要食多種顏色的蔬果, 例如「紅丶橙丶黃丶綠丶白 」色 的五穀丶水果或蔬菜 ,以盡量攝取不同養分丶從而能均衡每日吸收的營養的一種飲食方法。。。。🦉一來到餐廳,我立即感受到一份綠意央然的農場氣息。 餐廳的門口,還裝置了一個有機小農場,在種植綠色和紫色的小豆芽菜, 用來作自家沙律menu的材料,一於自給自足,減低運輸的需要和碳排放。餐廳的裝修也很田園及雅緻,門口進來的位置,放了很多 以前農夫用來務農的器

。。。🦉

餐廳的裝修也很田園及雅緻,門口進來的位置,放了很多 以前農夫用來務農的器具, 「樸而不華亅得來很切合餐廳的主題, 也很配襯餐廳的開放式廚房, 能吸引食客一邊吃,一邊看著廚師們怎樣運用 地道食材 製作簡單而健康的美食。

室內雅座和裝修是 這樣的。

今天我們叫了四道菜, 由於有朋友生日, 店家還很細心地幫我在甜品上面,寫了「祝賀生日亅的祝福字句, 值得一讚。

Entrée : Kale salad $148

整體來說,吃這個感覺很健康。但是 ,羽衣甘藍 的菜葉,吃起來有點硬, 如果能夠略為切細 或灼一灼滾水 才上碟,吃起來時可能較容易, 菜葉亦較易吸收油醋汁的香味。

自家製的雙色豆芽.。。。紫色和綠色, 咬下去有鮮嫩的草青味,口感爽脆,不錯。

Main dish 1: Abalone risotto $228

這個是新春限定版的過年fusion菜式, 吃起來是很有中西合璧的感覺, 意大利飯的軟硬度拿捏得剛剛好, 上湯的味道也能滲入米粒之中, 整體感覺不錯。

Main dish 2: Game hen $248

燒美國野雞 。。。雞肉吃起來時肉質也頗為嫩滑, 配菜的薯餅很好吃, 店家做的蔬菜dishes很出色, 下次大家來到這家店,不妨多叫使用蔬菜製作的菜式。

Dessert: Floating island $78

這個是生日限定版。。。 只此一碟,獨一無二。👍

其實,有時要活得開心丶活得健康丶一點也不複雜, 只要保持一顆純真的心,做個簡單的人, 吃簡單的食物 丶過簡單的生活。。。「simple life亅即可。

我一直相信,you've got the choice! 今日就行出第一步吧!!

讓自己快樂丶讓自己飛
讓自己快樂沒有什麼不對!

Happy happy searching。。。

。。。🦉

+ ==============================
立即訂閱我的食評吧!福福郎想 跟你分享上班族的苦與樂丶貓頭鷹的人生觀丶美食和「金句亅啊!

Relax,and just subscribe!

2019-02-13
庆祝纪念