2021-03-24 304 浏览
呢间餐厅环境非常好,上次试左佢既牛扒同埋特色菠萝黄金树特饮,外型非常特别,高身菠萝树造型杯用黎打卡真系一流,而且仲好好饮。另外牛扒肉质嫩口,咬落去有肉汁流出,虽然价钱较贵,但同食物质素成正比,值得一试
  • 菠萝黄金树
餐厅位於K11 Art Mall (唔系K11 Musea!!)位置唔太显眼 要喺2楼行入去一个小角落先见到但平日都有好多上班族嚟食lunch.🦀蟹肉灯笼椒忌廉汁意大利饭 ($98)意大利饭煮得唔错 唔会太湿蟹肉略嫌太少 但胜在忌廉汁够浓郁🤔.午餐另外可以加$38跟餐汤、餐饮同自助沙律吧🥗沙律吧都几多选择各类沙律菜、水果、唔同种类嘅火腿应有尽有👍🏻.午餐时段比较多人最好订定枱就一定有位✨.📍 野玩田店 (尖沙咀)
位置唔太显眼
要喺2楼行入去一个小角落先见到
但平日都有好多上班族嚟食lunch
🦀蟹肉灯笼椒忌廉汁意大利饭 ($98)
蟹肉灯笼椒忌廉汁意大利饭

意大利饭煮得唔错 唔会太湿
蟹肉略嫌太少 但胜在忌廉汁够浓郁🤔
午餐另外可以加$38跟餐汤、餐饮同自助沙律吧🥗
沙律吧都几多选择

各类沙律菜、水果、唔同种类嘅火腿应有尽有👍🏻
午餐时段比较多人
最好订定枱就一定有位✨
📍 野玩田店 (尖沙咀)
蟹肉灯笼椒忌廉汁意大利饭
2021-01-05 273 浏览
🍴香煎日本顶级带子伴青瓜莎莎 HK$138刺身级带子表面煎香,入面依然鲜嫩,莎莎酱用盐同橄榄油简单调味,清新爽脆。🍴黑松露汁炒野菌 HK$78野菌份量都几多,又香又软。🍴炭烧美国大草原自然西冷配黑松露烧汁(12安士) HK$368表面烧得几靓,充满炭烧香气,西冷够厚身,叫五成熟岩岩好,唔韧,肉味浓郁,盐同黑椒落得刚好,黑松露烧汁亦好香,调味出色。🍴美国自然猪柳白菌阔意大利面 HK$158阔意大利面尚算烟韧,厚薄适中,猪柳够腍,白菌清香,连埋番茄酱一齐煮,就好似清新版嘅肉酱意粉,食多几啖都唔觉腻。🍴菠萝黄金树 HK$78、Hazelnut Berry HK$68菠萝黄金树用新鲜菠萝肉搅碎而成,充满菠萝香味,够冰爽。Hazelnut Berry由蓝莓、雪梨、榛子、蜜糖打成沙冰,果味均衡,榛子碎增添口感,几清新。餐厅以大自然为主题,大部分食材来自本地农场,就系呢种天然原味吸引到我。呢期午市85折,仲有沙律吧,晚市75折,趁有优惠就食下。📍野玩田店 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆2楼201号舖

🍴香煎日本顶级带子伴青瓜莎莎 HK$138

🍴黑松露汁炒野菌 HK$78
野菌份量都几多,又香又软。

🍴美国自然猪柳白菌阔意大利面 HK$158

📍野玩田店
尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆2楼201号舖
2020-12-13 2393 浏览
朋友介绍今日嚟咗呢到试食, 点解我会话系隐闭餐厅呢? 因为间餐厅唔太容易搵到, 你唔会谂到行到最入会有间餐厅, 门口有好多唔同既摊位卖红酒或其他日用品精品, 好彩有指示牌, 一早订咗位, 接待位行入去就会见到个开放式既厨房, 见到所有厨师喺到煮嘢食, 店内环璄都好舒适, 地方够大而且位与位之间都冇压迫感, 好开扬既感觉, 侍应都几好礼貌亦都会主动介绍有咩好推介餐包炸鱿鱼圈配千岛酱 - 炸粉唔算太多, 恰到好处, 鱿鱼好新鲜芝士蘑菇酿鸡翼 - 鸡翼里面馅料好足, 芝士溶化晒落蘑菇里面, 好食慢煮清酒鲍鱼 - 冇谂过呢到会有得食鲍鱼, 仲要系小食嚟, 咁样整既鲍鱼反而带出到佢本身既鲜味, 酒味唔太浓, 但有鲍鱼既香味同烟韧感, 几好食蟹肉牛油果罗马菜沙律配田园酱 - 沙律最医要系食材新鲜, 呢到就做得到, 菜好新鲜爽口配以牛油果食, 感觉好FRESH日本顶级带子蕃茄汁意大利饭 - 卖相真系好吸引, 带子好新鲜, 外层有轻轻煎过, 内层就好软熟感觉食紧半生熟既带子刺身一样是日野玩甜品拼盘 - 甜品拼盘真系有好多种类, 有蛋糕, 布甸, 雪糕, 千层酥等等, 睇得出厨师既用心既制作天然碟豆花伯

餐包

天然碟豆花伯爵茶汤力 - 卖相真系好特别, 要自己倒落去, 而碟豆花就应该系雪成圆形波既冰粒, 味道还可以

红菜头沙冰 - 卖相唔错, 浓浓既红菜头汁, 有益

羽衣甘蓝沙冰 - 味道唔错, 营养价值好高

总结 : 值得去试, 每款食物都睇得出厨师既用心制作, 价钱虽然系中位价, 但食物品质更加重要, 一分钱一分货, 呢到做得到, 值得推介俾大家

温馨提示 : 可以俾餐厅少少既意见, 餐牌方面可以再加多少少既小食类, 沙律, 意粉, 饭同扒类都足够, 如果再加多啲小食供客人选择会更加好, 因为餐牌越多选择会令食客有选择困难症, 而令客人有机会再返嚟试食之前未食过又想试既菜式
2020-11-09
2020-12-09 166 浏览
喺K11行完街,嚟到位於二楼嘅野玩田店医一医肚。前菜点咗呢未冻食嘅慢煮清酒鲍鱼。慢煮清酒鲍鱼$148鲍鱼入晒味,咬落肉质富弹性,口感非常好。鲜红火龙果乳酪$78一层色彩夺目嘅红色火龙果,一层雪香乳酪,卖晒非常吸引,味道原始自然,健康又美味。炸鱿鱼圈配千岛酱$88一圈圈鱿鱼炸得金黄香脆,好食到停唔到口。鲜果窝夫$108窝夫外脆内软,配上色彩丰富嘅鲜果,加埋movenpick 云呢拿雪糕,呢个组合绝对系令人无法抗拒。

慢煮清酒鲍鱼$148
鲍鱼入晒味,咬落肉质富弹性,口感非常好。

鲜红火龙果乳酪$78
一层色彩夺目嘅红色火龙果,一层雪香乳酪,
卖晒非常吸引,味道原始自然,健康又美味。

炸鱿鱼圈配千岛酱$88
一圈圈鱿鱼炸得金黄香脆,好食到停唔到口。

鲜果窝夫$108
好钟意呢间日式田园风餐厅🌿健康得嚟又好味😋食多咗都唔怕有罪恶感今日放工同男朋友食晚饭 晚市优惠主餐牌仲有七五折!好抵啊!先叫咗吞拿鱼莎莎酥黑配珍珠醋呢个之前未食过 见到卖相几靓酥皮挞好香脆 上面铺咗吞拿鱼肉碎 好新鲜!Scramlled Egg Spaghetti 松露蛋味好香 一上枱就闻到😌炒蛋口感滑溜 加入黑松露 味道突出意粉软硬适中 淡淡都食到黑松露嘅味道Veal Pappardella牛仔肉蘑菇加入牛肉汁煮 口感好creamy特别锺意食阔意大利面 口感比较丰富有咬口 而且十分挂汁 牛肉汁咸咸地同意粉好夹!食落唔会太油腻😍推介甜品嗌左雪糕窝夫🧇呢个真系要留肚食👀因为超级大份窝夫即叫即整👍🏻👍🏻非常香脆配雪糕同生果食 味道唔会太过单一!
好钟意呢间日式田园风餐厅🌿

健康得嚟又好味😋食多咗都唔怕有罪恶感
今日放工同男朋友食晚饭 晚市优惠主餐牌仲有七五折!好抵啊!

先叫咗吞拿鱼莎莎酥黑配珍珠醋
呢个之前未食过 见到卖相几靓
酥皮挞好香脆 上面铺咗吞拿鱼肉碎 好新鲜!

Scramlled Egg Spaghetti
松露蛋味好香 一上枱就闻到😌
炒蛋口感滑溜 加入黑松露 味道突出
意粉软硬适中 淡淡都食到黑松露嘅味道

Veal Pappardella
而且十分挂汁 牛肉汁咸咸地同意粉好夹!
食落唔会太油腻😍推介

甜品嗌左雪糕窝夫🧇
呢个真系要留肚食👀因为超级大份
窝夫即叫即整👍🏻👍🏻非常香脆
配雪糕同生果食 味道唔会太过单一!

2020-12-08 122 浏览
诚市中的一点绿,绝不能错过的餐厅带子番茄忌廉意大利饭一上枱就闻到阵好香番茄味,意大利饭烟烟韧韧,每一啖饭都食到细粒椒同洋葱,好香,口感好好,超入味!带子半生熟,唔无煎到老,食落口仲系软滑口感酥皮番茄忌廉三文鱼个酥皮好香脆,加上三文鱼油香,点埋少少酸味嘅番茄忌廉酱,又好味又唔会腻。不得不一提佢伴碟的沙律,佢加左少少黑醋,佢呢款黑醋好香甜,有少少水果味!忍唔住想问下佢有无得单卖Location: TST

诚市中的一点绿,
绝不能错过的餐厅

带子番茄忌廉意大利饭
带子半生熟,唔无煎到老,食落口仲系软滑口感

酥皮番茄忌廉三文鱼

Location: TST
之前帮衬过餐厅嘅姐妹店,1111晚藉住光棍节约朋友食晚饭。我哋去咗K11嘅「野田玩店」,因为见佢现时有75折优惠,折完悭返唔少,可以食多个甜品😛。环境面积比想像大好多,因为原来行到入去仲有好多位!整体感觉唔错,店员仲好细心送上篮子畀我放袋🧺,服务绝对值得表扬。另外,佢哋做嘢唔马虎,当我问上菜式详情时,佢哋有唔清楚嘅地方会向厨房求证,而唔系乱答,态度正确👍。我哋一坐低店员就送上面包🥖,味道正正常常。同时,枱面上有一大樽水,我朋友系咁赞啲水樽同水杯洗得好乾净,哈哈。美国自然猪柳白菌阔意大利面($158),阔面超寛,口感弹牙,好正、好得意。所谓嘅猪柳其实主要系做成肉酱🍝,但亦有几嚿大啲,成个组合好好食。如果面条多啲就更好。炭烧美国大草原自然西冷配黑松露烧汁12OZ ($368),斋睇价钱觉得块扒都几贵下,不过出到嚟发现真系好大块,斤両十足😍。牛扒上面嘅炭烧纹好靓,色香味俱全!牛扒我哋要咗七成熟🥩,切开见到肉嘅中间呈粉红色,但又唔会太生,熟度啱啱好,保持到肉汁。更重要嘅系牛扒好厚,估计起码有一寸厚,食落好满足😋。基本上唔需要点汁都已经好够味。牛扒以外,仲有唔有伴菜,包括新薯、椰菜花、翠玉瓜、萝
美国自然猪柳白菌阔意大利面
炭烧美国大草原自然西冷配黑松露烧汁
牛扒以外,仲有唔有伴菜,包括新薯、椰菜花、翠玉瓜、萝卜同粟米仔等,好丰富🥕🌽🥦🥔。食返啲菜感觉健康啲。
野玩惊喜
主菜菜式定价唔平,但胜在够大份。不过另一边厢,甜品选项就好似较为相宜。再者就系样样都好似好好食,所以我哋好放肆咁食咗三样🙊。
野玩惊喜
野玩惊喜($128),虽然话系惊喜,但我大致上都估到系乜,哈哈。一开始甜品嘅造型系一个云石花纹嘅球体🌍,店员会俾我哋先影相。
野玩惊喜
其後佢就会淋上热嘅朱古力酱,将球体外壳溶解。比较可惜嘅系呢个动作系由店员代劳,而唔系我自己玩🤣。老实讲呢个甜品好玩多过好食,味道唔太特别,因为主要都系朱古力同雪糕,不过都叫做有冰火嘅效果。
姜汁芝士饼
姜汁芝士饼($78),芝士饼嘅实物同相片系一模一样咁靓㗎!碟边有啲水果同果酱作点缀,色彩缤纷🌈,令人好欢喜。
姜汁芝士饼
芝士蛋糕有别於切饼嘅形状,因为佢系圆柱体,姜味浓度啱啱好,唔会呛喉。只不过我唔太好偏滑嘅Cheesecake口感🤔,芝士味亦未算突出。
苹果酥配Movenpick云呢拿雪糕
苹果酥配Movenpick云呢拿雪糕($88),呢个甜品嘅造型艺术成份甚高!雪糕上面有一块用糖胶整成嘅鸟巢脆片,好有心思😙。
苹果酥配Movenpick云呢拿雪糕
酥皮带点烟靭嘅感觉,酥上面好整齐咁铺上一片片苹果🍎,口感好有层次。再配合埋雪糕食,真系相当搭调。
原来餐厅仲有一个Superfood Corner,健康健康🌿。
总括嚟讲,餐厅唔系得个样,每一款食物出品均让人有意外惊喜,好高质🤤。呢一餐真系冇乜地方可以挑剔,折完後我仲觉得几抵食添,推介⭐️。
2020-11-11
美国自然猪柳白菌阔意大利面
2020-11-27 123 浏览
放工同闺密喺K11 Art Mall行行下街,俾呢间充满田园feel嘅餐厅吸引咗😂食物仲要好有惊喜添🥗🥞🥂餐厅环境走清新田园style,好有文青feel,平时喺香港生活节奏咁急速,黎到呢度感觉好放松💕餐厅主打super food同彩虹饮食法,食物同饮品种类都非常多😍<炸鱿鱼圈配千岛酱>好邪恶呀!鱿鱼圈炸到卜卜脆,唔会炸得太厚身,而且份量系!超!多!推介!<法国羊肚菌鸡肉意大利饭>我呢个cream怪表示好兴奋!每一啖都充满羊肚菌香味,非常creamy,唔觉唔觉我地好快食哂成碟饭!😶<鲜果窝夫配movenpick云呢拿雪糕>一定要试!waffle充满浓郁蛋香,鲜果有士多啤梨、奇异果、蓝莓,配我至爱嘅custard,仲有焦糖脆脆,正呀!<菠萝黄金树>超大杯呀!有好多菠萝果肉,好refreshing!

<炸鱿鱼圈配千岛酱>

<法国羊肚菌鸡肉意大利饭>

<鲜果窝夫配movenpick云呢拿雪糕>

<菠萝黄金树>
超大杯呀!有好多菠萝果肉,好refreshing!
2020-11-27 120 浏览
首先所有配菜都好新鲜,赞👍🏼芝士蘑菇酿鸡翼,完全系蜂蜜薯片嘅味道,好特别,每人食2件岩岩好烤海鲈鱼配烧薯仔,鲈鱼烧到块皮好香脆,无腥味,好味,配合新鲜蔬菜,好清新,做得出色😋蟹肉龙虾汁阔意大利面,龙虾味唔系好浓,但有蟹肉碎而面既份量好足够整体:唔错,每道菜都系有心机既会再帮衬,入座率9成,服务质素都唔错
首先所有配菜都好新鲜,赞👍🏼

2020-10-27
  • 芝士磨菇酿鸡翼
2020-11-23 153 浏览
刚去完staycation,中午先食得好丰富又滞滞地,老公点名要晚上食健康d又唔想中餐,所以拣左呢间。呢间系内河道K11的2楼,我地行匀全层2次先搵到 估唔到佢摄左入d卖natural野既舖头内。但入到去都好舒服同feel good。烧南瓜藜麦无花果沙律配草莓酱, 呢个配搭口质一流,草莓酱系mix左黑醋,食落酸酸甜甜好开胃蟹肉龙虾汁阔意大利面好食! 龙虾汁不会浓到盖过蟹肉的鲜味,阔意大利面好烟un,系我好锺意既口感蒜香炒杂菜, D菜食得出新鲜又爽口烧焗自然美国猪鞍架配烧扒菠萝配黑醋烧汁, 真心好食切开仲有肉汁渗出,猪肉味突出。烧菠萝超好食Super Kale饮完几日都去得好顺畅Kiwi Beet老公话呢杯冇红菜头既草青味,饮得好舒服

呢间系内河道K11的2楼,我地行匀全层2次先搵到

蒜香炒杂菜, D菜食得出新鲜又爽口
烧焗自然美国猪鞍架配烧扒菠萝配黑醋烧汁, 真心好食

切开仲有肉汁渗出,猪肉味突出。烧菠萝超好食
Super Kale
饮完几日都去得好顺畅
Kiwi Beet
老公话呢杯冇红菜头既草青味,饮得好舒服
有时我觉得太刻意既浪漫往往好似做多左,尤其是我呢D崇尚佛系人生观既凡夫俗子。真系一动不如一静,随遇而安,今晚巧遇尖沙咀「野 玩 田 店」,佢地以农庄推动呢种自然风格,将Farm to Table主义配合新鲜有机概念,为枯燥既生活增添不一样既风貌,呢种就系我想像中既活出生命!👇📌R i s o t t o -▪ Japanese Scallop · Tomato Sauce Risotto - $198▫ 何谓顶级?或者你试下呢个「日本顶级带子·蕃茄汁·意大利饭」,你会得到答案。带子属於刺身级数,表面睇落煎得够香脆又厚肉,食落相当鲜甜弹牙;而个饭底既番茄味非常突出,酸酸甜甜好开胃;饭粒口感做到正宗Risotto既感觉,值得推介!📌P a s t a - ▪ Pappardelle·Veal·Wild Mushroom·Veal Cream Sauce - $168▫ 另一招牌意粉「牛仔肉·野菌·阔条意大利面」亦有惊喜,个蘑菇汁系我食过暂时最出色既;加上宽条面吸收哂牛仔肉既香味,同埋野菌忌廉汁既配搭,成个口感特别烟韧腍滑,份外浓香入味,无得输。📌D e s s e r t -▪ Waffl
有时我觉得太刻意既浪漫往往好似做多左,尤其是我呢D
崇尚佛系人生观既凡夫俗子。真系一动不如一静,随遇而安,
增添不一样既风貌,呢种就系我想像中既活出生命!👇
📌R i s o t t o -
你会得到答案。带子属於刺身级数,表面睇落煎得够香脆又厚肉,
饭粒口感做到正宗Risotto既感觉,值得推介!
📌P a s t a -
▫ 另一招牌意粉「牛仔肉·野菌·阔条意大利面
亦有惊喜,个蘑菇汁系我食过暂时最出色既;
加上宽条面吸收哂牛仔肉既香味,同埋野菌忌廉汁既配搭,
成个口感特别烟韧腍滑,份外浓香入味,无得输。
📌D e s s e r t -
Waffle · Fresh Fruit · Mövenpick Vanilla Ice-Cream - $108
▫ 最後甜品拣左呢款「鲜果·窝夫·云呢拿雪糕」,
成个卖相色彩缤纷。窝夫食落相当脆口,仲带少少焦香,唔错;
中间加左大量杂莓,口感丰富;配上Mövenpick品牌雪糕,
质感滑溜,整体相当满足!
2020-11-17
  • 牛仔肉·野菌·阔条意大利面
  • 日本顶级带子·蕃茄汁·意大利饭
  • 鲜果·窝夫·云呢拿雪糕
2020-11-22 101 浏览
五年前就食过野玩田店嘅湾仔店,当时觉得个午市半自助几惊艳🌿,可惜宜家湾仔店已经无左,得番今次黎食嘅K11店。今次黎就点多几款小食🍤。1⃣️炸鱿鱼圈配千岛酱($88)好脆身,炸皮又唔会过厚,千岛酱好夹。2⃣️芝士蘑菇酿鸡翼($88)酿料都几多,一咬已经齐晒🧀芝士蘑菇同鸡肉味。3⃣️吞拿鱼莎莎酥盒配分子珍珠醋($108)酥盒中间放左🐟吞拿鱼粒同🍅番茄碎,味道同口感都好丰富。4⃣️牛仔肉配野菌阔条意大利面($168)个汁充满牛肉原汁,🥩加上吸汁嘅野菌仲有粒粒牛仔肉,🍝整体而言都好满意。

1⃣️炸鱿鱼圈配千岛酱($88)
好脆身,炸皮又唔会过厚,千岛酱好夹。

2⃣️芝士蘑菇酿鸡翼($88)
酿料都几多,一咬已经齐晒🧀芝士蘑菇同鸡肉味。

3⃣️吞拿鱼莎莎酥盒配分子珍珠醋($108)
酥盒中间放左🐟吞拿鱼粒同🍅番茄碎,味道同口感都好丰富。

4⃣️牛仔肉配野菌阔条意大利面($168)
2020-11-12
2020-11-21 78 浏览
环境:👍👍👍👍服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:😍😍😍😍影相:📸📸📸📸📸Encore:90%📝进入前要度体温 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖虽然位於K11较隐蔽嘅位置但佢嘅人气始终都系好旺盛🔥以田园风为主题嘅装修设计一入到去就会feel到清新原野嘅感觉场内好热闹,好岩饭聚Gathering🥳款式种类吾系好多但胜在样样都好大份架😘一开波仲会送上餐包,食住等🙆‍♀️.🔸芝士磨菇酿鸡翼 $88呢种酿鸡翼我想食好耐🙈所以一见到呀我两眼发光🤩半全翼炸至黄金色鸡翼皮薄香脆,吾会感到油腻里面系磨菇蓉同芝士层次感丰富带浓浓芝士香💕.🔸炸鱿鱼圈配千岛酱 $88以「盘」黎形容佢嘅Size可见份量真系十足足料3-4人齐齐Share呀😍每条鱿鱼圈都好大一圈炸粉吾会好厚,食落香脆又弹牙🥳.🔸美国自然猪柳白菌阔意大利面 $158以蕃茄肉酱做底每条阔意大利面都挂住丰富嘅酱汁咸酸带点肉粒嘅口感,开胃又有嚼劲加上大量嘅白菌,磨菇同自然猪柳丝,口感丰富!.🔸苹果酥配Movenpick云尼拿雪糕 $88底层系酥香薄脆嘅苹果酥,啖啖苹果肉上层系云尼拿雪糕,有云尼籽架!食落更香滑🥰.🔸鲜果窝夫配Movenpick云尼拿雪糕三个字形容:劲澎湃
环境:👍👍👍👍
虽然位於K11较隐蔽嘅位置
但佢嘅人气始终都系好旺盛🔥
以田园风为主题嘅装修设计
一入到去就会feel到清新原野嘅感觉
场内好热闹,好岩饭聚Gathering🥳
款式种类吾系好多
但胜在样样都好大份架😘
一开波仲会送上餐包,食住等🙆‍♀️

🔸芝士磨菇酿鸡翼 $88
呢种酿鸡翼我想食好耐🙈
所以一见到呀我两眼发光🤩
半全翼炸至黄金色
鸡翼皮薄香脆,吾会感到油腻
里面系磨菇蓉同芝士
层次感丰富带浓浓芝士香💕

🔸炸鱿鱼圈配千岛酱 $88
以「盘」黎形容佢嘅Size
可见份量真系十足
足料3-4人齐齐Share呀😍
每条鱿鱼圈都好大一圈
炸粉吾会好厚,食落香脆又弹牙🥳

🔸美国自然猪柳白菌阔意大利面 $158
以蕃茄肉酱做底
每条阔意大利面都挂住丰富嘅酱汁
咸酸带点肉粒嘅口感,开胃又有嚼劲
加上大量嘅白菌,磨菇同自然猪柳丝,口感丰富!

🔸苹果酥配Movenpick云尼拿雪糕 $88
底层系酥香薄脆嘅苹果酥,啖啖苹果肉
上层系云尼拿雪糕,有云尼籽架!
食落更香滑🥰

🔸鲜果窝夫配Movenpick云尼拿雪糕
三个字形容:劲澎湃💕
每块窝夫都装满浓浓嘅cream
仲有草莓粒,奇异果粒,雪糕等等
最surprise 嘅系焦糖脆脆
好似蜜糖蜂巢嘅口感又有焦香嘅甜香

🔸紫薯鲜奶
梦幻紫,睇到人着迷☺️
紫薯味突出,仲要吾会好甜架

PS. 依家晚市有75折优惠🥳
而午市系85折,仲有salad bar添🥗