2025-05-16 31 浏览
琴日去咗間氣氛感十足嘅居酒屋,成間餐廳嘅裝修好有日本feel,仲要有大大個螢幕播住日文歌,人流都幾多,中午坐爆晒人,佢哋個定食包埋前菜、湯,份量幾大,我覺得幾抵食牛肉壽喜燒定食 $138佢哋個壽喜燒定食甜甜地,都幾多牛肉,仲有隻滑嘟嘟嘅蛋,幾暖笠笠豚肉泡菜鍋定食 $108佢哋呢個泡菜豚肉鍋,個湯底好濃郁,但係唔會話太辣,豚肉每一塊都細細塊,幾易咬巨峰提子梳打 $12鍾意佢哋用酒杯去裝住梳打,成個感覺Level up乳酸梳打 $12

牛肉壽喜燒定食 $138

豚肉泡菜鍋定食 $108

巨峰提子梳打 $12
鍾意佢哋用酒杯去裝住梳打,成個感覺Level up

乳酸梳打 $12
2025-05-16 34 浏览
食物質素不過不失,但價錢overpriced 得好厲害,尤其是開瓶費用。5人晚餐,人均約$1000。呢個價錢有更多食物質素和環境更好的選擇。環境狹窄,訂4人後來轉5人,侍應稱full booking不能拍多一張枱。如果真係full book會明白,但一直食到最後埋單隔離張4人跟2人枱都一直無客坐。整體晚餐體驗一般。
2025-05-15
2025-05-12 20 浏览
天后都幾多高質食店隱藏依間小店距離地鐵站雖然唔算遠就系偏入啲既小角位,但不算難揾地方唔系好大,但都可以坐到唔小人燈光偏暗,舒適,岩人小小傾下計居酒屋就一定要叫啲餐前小食-川海老唐揚,咸脆香口-沙甸魚乾,魚香味濃,非常特別-牛油果三文魚沙律,好滑好creamy 之後到刺身-特盛刺身五品盛,睇相都知夠新鮮魚肉晶瑩剔透,厚度適中跟住試左小許串燒-白鰻-厚切牛舌-千里香都燒得好好,外層脆,又鎖到肉汁再黎一個鍋物-豚肉泡菜鍋,肉量都好多唔會太辣好開胃最後主食試埋推介菜-松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬真系出色既,個醬汁又滑又濃食到停唔到一定要一提系當晚重有live band氣氛超好,唱得好正,必須比讚

天后都幾多高質食店隱藏
依間小店距離地鐵站雖然唔算遠
就系偏入啲既小角位,但不算難揾

地方唔系好大,但都可以坐到唔小人
燈光偏暗,舒適,岩人小小傾下計

居酒屋就一定要叫啲餐前小食
-川海老唐揚,咸脆香口
-沙甸魚乾,魚香味濃,非常特別
-牛油果三文魚沙律,好滑好creamy

之後到刺身
-特盛刺身五品盛,睇相都知夠新鮮
魚肉晶瑩剔透,厚度適中

跟住試左小許串燒
-白鰻-厚切牛舌-千里香
都燒得好好,外層脆,又鎖到肉汁

再黎一個鍋物
-豚肉泡菜鍋,肉量都好多
唔會太辣好開胃

最後主食試埋推介菜
-松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬
真系出色既,個醬汁又滑又濃
食到停唔到

一定要一提系當晚重有live band
氣氛超好,唱得好正,必須比讚

• 松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬
2025-05-10 17 浏览
🥙白松露薯仔沙律🥗餐廳招牌菜之一,薯仔沙律入白松露,味道特別 香味濃郁,另外加埋流心雞蛋,將蛋黃撈埋一齊食 更好味🦐川海老唐揚🦐比櫻花蝦大少少,酥脆香口,送酒一流👍🏻~🐓七里香🐓第一次食雞patpat,感覺好似食緊肥而不膩嘅脂肪~🐓雞肝🐓餐廳將佢燒到9成熟,令雞肝唔會變得‘鞋’口,外皮脆脆地,內裏口感柔嫩🐖豚肉泡菜鍋🐖足料泡菜鍋,有齊豆腐、冬菇、白菜、金菇好泡菜鍋一D都唔辣,如果有埋碗白飯仲正👍🏻🍊柚子鹽味叉燒拉麵🍜日式叉燒肥瘦均稱,煮得軟嫩,幼身拉麵🍜彈牙,湯底加了柚子皮,清新又可中和叉燒的油膩感

🥙白松露薯仔沙律🥗

🦐川海老唐揚🦐
比櫻花蝦大少少,酥脆香口,送酒一流👍🏻~

🐓七里香🐓
第一次食雞patpat,感覺好似食緊肥而不膩嘅脂肪~

🐓雞肝🐓

🐖豚肉泡菜鍋🐖
足料泡菜鍋,有齊豆腐、冬菇、白菜、金菇好
泡菜鍋一D都唔辣,如果有埋碗白飯仲正👍🏻

🍊柚子鹽味叉燒拉麵🍜
星期四夜晚7點嚟到呢間居酒屋有唱隊唱歌,氣氛好好。由於walk in冇訂枱,而且座位都full咗我哋被安排到吧枱,雖然睇唔到樂隊唱歌,但一邊聽,感覺都好正。餐牌嘅食物選擇偏多,每樣嘅菜式睇落都好豐富。食物方便我哋揀咗蟹籽野菜沙律野菜沙律,即係青瓜沙律,味道清爽好食加埋蟹籽,成個口感豐富咗五款刺身刺身蝦同帶子都好好食七里香-原來係雞屁股,肉嘅形狀尖尖,燒完之後,油脂厚食落超香。厚切牛舌 厚肉有牛香有少少口感,不錯墨魚香腸-燒過嘅墨魚香腸熱辣辣好多汁,而且香脆天婦羅蝦-大隻又修長,蝦味較清爽,炸物嘅炸衣炸得夠光透唔會油膩,配埋蘿蔔蓉過熱器。野菜天婦羅和牛炒飯-每粒炒飯都有顆粒咁,而且有滿滿嘅牛脂香味,而且加埋紅蘿蔔一齊炒,好有日式煮飯嘅風格。埋單大概8百幾整體嚟講都OK每款食物嘅味道都好高質素而且睇得出有誠意

星期四夜晚7點嚟到呢間居酒屋
有唱隊唱歌,氣氛好好。
由於walk in冇訂枱,而且座位都full咗
餐牌嘅食物選擇偏多,每樣嘅菜式睇落都好豐富。

食物方便我哋揀咗

蟹籽野菜沙律

野菜沙律,即係青瓜沙律,味道清爽好食
加埋蟹籽,成個口感豐富咗
五款刺身

刺身蝦同帶子都好好食

厚切牛舌 厚肉有牛香有少少口感,不錯
墨魚香腸-
燒過嘅墨魚香腸熱辣辣好多汁,而且香脆
野菜天婦羅

和牛炒飯-

埋單大概8百幾
整體嚟講都OK
每款食物嘅味道都好高質素
而且睇得出有誠意
用餐优惠
試食活動
今日搵食黎天后,搵到間高質居酒屋--「酒屋一杯喜」試下~舖頭空間闊落,有一個大電視螢幕,仲有大量清酒選擇,同三五知己嚟飲酒睇波就最啱🤗首先我哋叫咗個➡️"炸蛋白松露吞拿魚薯仔沙律",半熟嘅天婦羅流心蛋打卡一流,夾開蛋漿,撈埋有吞拿魚嘅薯仔沙律出奇地夾,夠晒醒胃🤤跟住黎係➡️"川海老堂唐揚",外殼炸到金黃酥脆嘅蝦仔,咬落去好爽口又惹味,送酒一流👍🏻👍🏻再嚟係➡️"刺身盛合5點",牡丹蝦同帶子夠晒新鮮,食落去口感好滑,味道鮮甜,而油甘魚、池魚、三文魚嘅油脂分佈得好均勻,肉質都夠晒細膩肥美😍串燒方面➡️"牛舌" 同 "雞腎"燒到啱啱好爽口彈牙,而最特別嘅➡️"雞橫膈膜"非常爽脆,口感有少少似雞軟骨,但雞味會比較突出👍🏻➡️"牛之壽喜燒",甜度適中,味道岩岩好,牛肉都幾足料,加埋蛋漿夠哂鮮嫩
今日搵食黎天后,搵到間高質居酒屋--「酒屋一杯喜」試下~

川海老堂唐揚

• 厚切牛舌
  • 雞橫膈
  • 雞腎
2025-05-04 6 浏览
免治雞肉棒明太子味 + 月見 一肝入魂(有5款嘅內臟串燒)鐵板塩汁炒野菜自家製玉子燒串爆蔥吞拿魚蓉豚肉泡菜鍋都幾好食😋👍🏻👍🏻👍🏻Draft Highball巨峰燒酌梳打乳酸燒酌梳打酒精都濃烈😆幾好飲都好多素食嘅選擇,啱晒素食人仕冬菇,新鮮菠蘿,豆腐甜薯南瓜天婦羅冷蕎麥麵海膽炒飯一般,無咩味,有d失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨
免治雞肉棒明太子味 + 月見
一肝入魂(有5款嘅內臟串燒)
鐵板塩汁炒野菜

Draft Highball
巨峰燒酌梳打
乳酸燒酌梳打
酒精都濃烈😆幾好飲

都好多素食嘅選擇,啱晒素食人仕
冬菇,新鮮菠蘿,豆腐
甜薯南瓜天婦羅
冷蕎麥麵

海膽炒飯一般,無咩味,有d失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨
  • 串燒
  • 豚肉泡菜鍋
2025-04-30 6 浏览
餐廳:酒屋一杯喜地址:清風街1A~1B號美城花園大厦地下KL6號舖又係好正嘅美食呀❤️~白松露炸溫泉蛋沙律🥚🥗很有特色的沙律,淡淡松露香味的薯仔沙律,配上一個流心炸蛋,切開炸蛋流出蛋黃混合薯仔一起吃,有很不錯的口感。😋😋~月見海膽拖羅杯🐟大片海膽配以碎拖羅,加上壽司飯,最特別係有一個淡淡酒味嘅蛋黃,可以用紫菜捲起來吃,味道真不錯!~川海老唐揚(炸蝦仔)🦐香脆炸蝦仔,不要小看這些蝦仔,炸得剛剛好,外脆內軟,有鮮蝦味道,用來送酒作小食一流👍🏻👍🏻~魔鬼魚翅亁🐟炭燒魚乾,有濃濃的鹹香烤魚乾味,又不會太乾,燒得剛剛好,吃過一塊就會吃不停口,不錯的小食😋 ~蔥吞拿魚腩卷🍣這個壽司卷,外面是吞拿魚腩碎包著壽司飯,中間夾着香蔥,混合一起吃,就吃到淡淡香蔥味道,味道很配合。~墨魚香腸、厚切牛舌、七里香(雞尾)串燒墨魚香腸有粒粒墨魚肉,真材實料很好味。厚切牛舌是我的至愛,牛舌有濃厚嘅牛舌香味,還有肉汁,燒烤得剛剛好,值得推介👍🏻👍🏻~牛肉壽喜鍋🍲壽喜燒味道不錯,用料不錯,薄薄的牛肉十分香滑,有香濃牛肉味。
餐廳:酒屋一杯喜
地址:清風街1A~1B號美城花園大厦地下KL6號舖

又係好正嘅美食呀❤️

~白松露炸溫泉蛋沙律🥚🥗

~月見海膽拖羅杯🐟

~川海老唐揚(炸蝦仔)🦐

~魔鬼魚翅亁🐟

~蔥吞拿魚腩卷🍣

~墨魚香腸、厚切牛舌、七里香(雞尾)串燒

~牛肉壽喜鍋🍲

2025-04-30 8 浏览
天后清風街發現一間勁多野食嘅日式居酒屋🏮入面嘅佈局好有日本居酒屋feel,仲播住日文歌🎵見食物種類超多🤩涵蓋刺身壽司.串燒.鍋物.鐵板料理.拉麵炒飯等🗒️連一啲日本當地嘅料理,例如黑豚沖繩苦瓜炒蛋,福岡九州名物牛腸鍋都有呀😱👍🏻我今次都叫咗特別嘅野食😌👇🏻-👉🏻月見海膽拖羅杯 & 炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律,兩款建議食法將食材撈勻,齊集多款食材嘅味道所以好特別🤤-🌟月見海膽拖羅杯 ($178)🥗炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律 ($88)🌟燒明太子($88):好鹹香,配青瓜食好夾🐟腦天刺身2切 ($78):我第一次食腦天刺身,即係吞拿魚腦天肉,油分高、魚味好濃👍🏻😋🍢串燒($38-$68)🐔🐷🐟塩燒白鱔雞皮、雞頸、鹿兒島黑豚五花腩(雞皮好脆口好好味🤤其他都好高質)🥬鐵板塩汁炒野菜 ($78):大碟兼充滿牛油香🍜激辛赤喜牛肉拉麵 ($108)呢款拉麵意外地好食🍜😍麵條軟硬適中,食落唔會即刻感受到辣味,而係咀嚼後會逐漸湧現出少少辛辣感,幾過癮🤩掛住日本野食個陣絕對可以返黎呢間居酒屋食呀~🏮👍🏻

🌟月見海膽拖羅杯 ($178)

🥗炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律 ($88)

🌟燒明太子($88):好鹹香,配青瓜食好夾

🍢串燒($38-$68)🐔🐷🐟塩燒白鱔
雞皮、雞頸、鹿兒島黑豚五花腩
(雞皮好脆口好好味🤤其他都好高質)

🥬鐵板塩汁炒野菜 ($78):大碟兼充滿牛油香

🍜激辛赤喜牛肉拉麵 ($108)

掛住日本野食個陣絕對可以返黎呢間居酒屋食呀~🏮👍🏻
用餐优惠
試食活動
  • 燒明太子
  • 月見海膽拖羅杯
  • 炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律
  • 激辛赤喜牛肉拉麵
2025-04-29 7 浏览
龍蝦天婦羅天婦羅外酥內嫩,蔬菜同海鮮搭配恰到好處,酥脆口感令人非常愉悅😚😚😚再搭配沾醬更加係美味無比活赤貝刺身活赤貝刺身鮮嫩多汁🥰🥰🥰海洋鮮味係口中綻放,口感滑順,再搭配醬油同芥末,令人一試成主顧😋😋😋大吞拿魚腩刺身大吞拿魚腩刺身肉質厚實,油花分布均勻🥳🥳🥳口感極為鮮美,搭配一點醬油,風味更提升,令人享受到舌尖上既奢華🤓🤓🤓金目鯛金目鯛的肉質細膩,味道清甜🐟🦞🦑非常感受到其新鮮,簡單調味更加令本身風味得到完美展現🤤🤤🤤赤蝦刺身赤蝦刺身鮮甜味道令人驚豔,肉質緊實且富有彈性😗😗😗搭配醬油,更展現海鮮既自然風味✌🏻✌🏻✌🏻自家製玉子燒串爆蔥吞拿魚蓉&蟹羔蟹肉自家製玉子燒串呢次揀左爆蔥吞拿魚蓉同蟹羔蟹肉,口感豐富🍳🥚層次感十足,甜滑玉子燒同鮮美既內餡形成完美搭配😛😛😛 爆蔥吞拿魚蓉口感滑順,清新蔥香同鮮魚味道相得益彰😆😀😆 而蟹羔蟹肉鮮美同細膩令人驚喜,十分之感受到蟹肉鮮香,令人難以忘懷😙😙😙蔥吞拿魚腩卷蔥吞拿魚腩卷搭配新鮮,肉質滑嫩☺️☺️☺️蔥香同魚腩結合令會想人一口接一口🙂‍↕️免治雞肉棒免治雞肉棒口感豐富,外脆內嫩😆😆😆 再搭配月見醬汁令人感受到傳統味道,滑順口感同蛋黃的香氣相互融合😎😎😎清酒
龍蝦天婦羅

自家製玉子燒串爆蔥吞拿魚蓉&蟹羔蟹肉

蔥吞拿魚腩卷

免治雞肉棒

清酒煮蜆
清酒煮蜆湯鮮美,蜆肉滑嫩🥳🥳🥳清酒香氣融入其中,令每一口都充滿鮮味😋😋😋

茶碗蒸
茶碗蒸口感細膩,滑嫩質感令人放鬆心情🤓🤓🤓

巨峰葡萄梳打
巨峰葡萄梳打清甜口感清爽令人心情愉悅,帶來一絲清涼🥂🥤
2025-04-27 6 浏览
今日又去咗朋友仔主場食晚飯佢話要食日本嘢 就去咗佢公司附近嘅安排坐吧枱 可以望住師傅準備食物見佢好有心機握壽司 👍🏻如果成班朋友驚嘈到人 有間房可以book㗎🥗蟹籽野菜沙律好!大!兜! 蟹籽 蟹柳 同沙律醬都好給力除咗平時食開嘅青瓜絲 佢仲有其他沙律菜🐟刺身盛盒5點三文魚 油甘魚 吞拿魚 帶子 蝦 全部都厚切啖啖肉 🤤 鮮甜到呢~🍣辣味鐵火卷即係吞拿魚卷 飯嘅面頭有層好薄嘅脆脆食落有口感但唔係好重辣味 怕辣嘅朋友可以放膽試吓🍳鐵板海鮮大阪燒新鮮熱辣鐵板上好多木魚喺面頭 ㊙️一杯喜秘之炒飯咁神秘 開嚟見我‼️一開蓋 香味湧出嚟 豚肉為主打嘅炒飯 飯炒得夠乾身 粒粒分明仲有啲紅蘿蔔粒 蟹膏一齊炒🍢串燒銀杏 幫助減低記憶力衰退🤣雞皮 食落好脆口 嗦嗦聲雞頸 第一次試 平時好少機會食到 肉質比想像滑牛舌 厚切 好香口 夠juicy
今日又去咗朋友仔主場食晚飯

好!大!兜! 蟹籽 蟹柳 同沙律醬都好給力
除咗平時食開嘅青瓜絲 佢仲有其他沙律菜

🐟刺身盛盒5點
三文魚 油甘魚 吞拿魚 帶子 蝦
全部都厚切啖啖肉 🤤 鮮甜到呢~

🍣辣味鐵火卷

雞皮 食落好脆口 嗦嗦聲
雞頸 第一次試 平時好少機會食到 肉質比想像滑
牛舌 厚切 好香口 夠juicy

2025-04-27 8 浏览
今次來訪位於天后,韻味十足嘅居酒屋餐廳✅ 內部裝橫仿日式懷舊設計,柔和嘅燈光加上經典嘅日本流行音樂背景,好似去咗日本旅行咁😆 好chill❤️ 㨂咗多款餐廳本日推介😍 刺身就叫咗活赤貝、大吞拿魚腩同埋金目鯛🤤 件件厚切又飽滿,食落啖啖肉,滑嫩又鮮美👍 伊勢海老天婦羅擺盤華麗又壯觀😍 巨型炸蝦粒堆得山一樣高🤩 全部新鮮炸起,食落外層香脆,內裡蝦肉彈牙可口😋 真係好出色🌟 另外叫咗一份玉子燒串同埋免治雞肉棒☺️ 有多款口味可以選擇🤭 玉子燒選了爆蔥吞拿魚蓉同埋蟹羔蟹肉❤️ 玉子燒口感香滑細嫩,蛋味濃厚🤤 無論配搭油香滿溢嘅吞拿魚蓉,還是鮮甜甘美嘅蟹羔蟹肉,都非常合拍✅ 免治雞肉棒必選月見作醬料☺️ 卜卜脆嘅雞肉棒沾上滑溜派嘅月見汁,真係美味無比😚想食個煲必選清酒煮蜆😆 蜆肉大隻又肥美,食落又滑又彈牙,清酒嘅香令蜆肉嘅鮮味更出眾😚 真係食唔停口🤤

2025-04-24 2 浏览
今晚我去咗一間朋友介紹嘅日式居酒屋,呢間店唔難搵,因為佢靠近地鐵站,交通方便。餐廳設有outdoor位置,特別係天氣好嘅時候,可以坐戶外,應該會非常舒服。我點咗啲菜色,全部都係菜單上帶大拇指嘅推薦。日式串燒講求食物本身嘅味道,真係好吸引。雖然有好多炸物都幾好睇,但因為今次叫咗太多野,所以冇叫到,下次再嚟一定要試下!今次叫咗:蟹籽野菜沙律:新鮮嘅蔬菜配上蟹籽,口感清爽。刺身盛合5點:有油甘魚、帆立貝、牡丹蝦、三文魚同池魚,每一口都係享受。枝豆(鹽味):鹽味適中,開胃又好食。鱈魚乾:咸香可口,適合配酒。月見海膽拖羅杯:海膽嘅鮮味好突出,底部嘅拖羅配合得非常好。牛肉重喜火鍋:牛肉質地滑嫩,湯底濃郁。牛油果軟殼蟹卷:軟殼蟹外脆內嫩,牛油果又增加咗香滑感。火炙左口魚邊寿司:每一貫都火炙得剛剛好,味道濃郁。串燒方面:塩燒白鱔:鹽燒嘅白鱔肉質鮮嫩。雞中翼串燒:外脆內嫩,醃製得恰到好處。牛肉芫荽卷串燒:牛肉同芫荽嘅味道結合得非常好。松葉蟹肉壽司:蟹肉鮮甜,壽司飯黏度適中。中吞拿魚腩刺身:兩片厚切,肉質鮮美。三文魚籽壽司:一口咬落去,滿滿嘅海味。整體嚟講,呢間居酒屋非常滿意,食物新鮮,環境舒適。期待下次

今次叫咗:

蟹籽野菜沙律:新鮮嘅蔬菜配上蟹籽,口感清爽。

枝豆(鹽味):鹽味適中,開胃又好食。
鱈魚乾:咸香可口,適合配酒。

月見海膽拖羅杯:海膽嘅鮮味好突出,底部嘅拖羅配合得非常好。

牛肉重喜火鍋:牛肉質地滑嫩,湯底濃郁。

牛油果軟殼蟹卷:軟殼蟹外脆內嫩,牛油果又增加咗香滑感。

火炙左口魚邊寿司:每一貫都火炙得剛剛好,味道濃郁。

串燒方面:
塩燒白鱔:鹽燒嘅白鱔肉質鮮嫩。
雞中翼串燒:外脆內嫩,醃製得恰到好處。
牛肉芫荽卷串燒:牛肉同芫荽嘅味道結合得非常好。
松葉蟹肉壽司:蟹肉鮮甜,壽司飯黏度適中。
中吞拿魚腩刺身:兩片厚切,肉質鮮美。
三文魚籽壽司:一口咬落去,滿滿嘅海味。

整體嚟講,呢間居酒屋非常滿意,食物新鮮,環境舒適。期待下次再來試更多美味!
2025-04-24
2025-04-18 6 浏览
平日晚上都非常熱鬧,食物選擇頗多,新鮮美味,更設有live Band & DJ Show, 好有氣氛!川海老唐揚份量多,炸得好香脆,蝦味幾濃郁,送酒一流!香煎鵝肝吐司鵝肝非常肥美,配上香脆多士及焦糖,好邪惡😋酢味噌鯛魚 賣相幾精緻,薄切鯛魚片,食落酸酸地,味道好清爽,調味幾好!串燒雞心、雞冠、墨魚香腸,雞冠好特別,第一次食,口感彈牙軟中帶脆!墨魚香腸,口感好豐富,好好食😋牛の壽喜鍋湯底甘甜濃郁,牛肉軟嫩,配上大量蔬菜,幾好。大蝦、野菜天婦羅粉漿好薄,炸得好脆,重點一啲都唔油,好好食,特別係個蕃薯天婦羅,超正🫶🏻

川海老唐揚
份量多,炸得好香脆,蝦味幾濃郁,送酒一流!

香煎鵝肝吐司
鵝肝非常肥美,配上香脆多士及焦糖,好邪惡😋

酢味噌鯛魚
賣相幾精緻,薄切鯛魚片,食落酸酸地,味道好清爽,調味幾好!

串燒

牛の壽喜鍋
湯底甘甜濃郁,牛肉軟嫩,配上大量蔬菜,幾好。

大蝦、野菜天婦羅
2025-04-16 23 浏览
居酒屋1️⃣炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律外脆內流心蛋,薯仔沙律好香濃,依個配搭幾好💰HKD$882️⃣酒盜芝士酒盜是用鹽或醬料醃漬的海鮮,配上芝士,味道好特別,有小小似腐乳咁.岩餸酒💰HKD$583️⃣五款刺身有三文魚,油甘魚,帶子,蝦,鰤魚,好新鮮好肥美.💰HKD$2684️⃣串燒揀左3款,白鱔彈牙香口,雞肝同埋牛舌,燒得剛剛好.💰HKD$1785️⃣柚子鹽味叉燒拉麵淡淡柚子味好清新,叉燒好淋,配上爽口荀同木耳💰HKD$886️⃣鐵板炒野菜個汁好濃味,菜甜,面上加左木魚💰HKD$78
居酒屋
1️⃣炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律
外脆內流心蛋,薯仔沙律好香濃,依個配搭幾好
💰HKD$88

2️⃣酒盜芝士
💰HKD$58

3️⃣五款刺身
有三文魚,油甘魚,帶子,蝦,鰤魚,好新鮮好肥美.
💰HKD$268

💰HKD$178

5️⃣柚子鹽味叉燒拉麵
淡淡柚子味好清新,叉燒好淋,配上爽口荀同木耳
💰HKD$88

6️⃣鐵板炒野菜
個汁好濃味,菜甜,面上加左木魚
💰HKD$78